New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 6 éve
Valóban, és pont ennyi kell ahhoz is amúgy, hogy az alapszakaszban a második legyen.Húha, akkor már csak (ha jól számolom) 55 egymást követő meccsen kell neki TD-t dobnia és az a rekord is az övé lesz..........
Peyton Manning, 579
Tom Brady, 575
Brett Favre, 552
Drew Brees, 530
Dan Marino, 452
Wyatt
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Valóban, és pont ennyi kell ahhoz is amúgy, hogy az alapszakaszban a második legyen. Peyton Manning, 579
Tom Brady, 575
Brett Favre, 552
Drew Brees, 530
Dan Marino, 452
több mint 6 éve
Rowe -> IR (várható volt)Dawsonra tippelnék...mert Bőrfej sem azaz igazi izomfutó...
Dawson vagy Burkehead jön vissza?
Sinisa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Rowe -> IR (várható volt)Dawson vagy Burkehead jön vissza?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Clinton-Dixre és Montgomeryre már nem kell készülni, őket elcserélte a GB
több mint 6 éve
Aztán az első PO meccsükön kipottyannak 😛Én db-t vagy edge-t hoznék, esetleg Boddy Calhoun-t, Fowler-t a jags ből, az O ba senkit.Fowler is ugrott,vitte a Rams...lassan már pickük se marad tényleg Sb win módba vannak kapcsolva 😊
gordon
manuszka86
Draft
több mint 6 éve
A fene nem jött PP...pedig szívesen bokán fostam volna magam 😂
Draft
több mint 6 éve
őt is nehéz lesz jó áron megtartanitwitter.com/PFF/status/1057358233487245312
pénzünk lesz rá, viszont akkor más FA-ra nem nagy marad, pedig lesz pár
Rowe -> IR... újabb remek hír
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
ervinator
1 701
twitter.com/OliverBThomas/status/1057357489954533376
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve
Én db-t vagy edge-t hoznék, esetleg Boddy Calhoun-t, Fowler-t a jags ből, az O ba senkit.Fowler is ugrott,vitte a Rams...lassan már pickük se marad tényleg Sb win módba vannak kapcsolva 😊
gordon
több mint 6 éve
cspeti98
466
BB azt mondta, hogy nem sok esélyt lát egy cserére a következő 20 percben, szóval tuti jön valami blockbuster.
több mint 6 éve
Megvagyok áldva ezzel a nick-el, pedig én már akkor Pats szurkoló voltam mikor Josh még cumisüvegből nyelte a xanaxot... 😊Én db-t vagy edge-t hoznék, esetleg Boddy Calhoun-t, Fowler-t a jags ből, az O ba senkit.Mondtam, hogy gordon szerint nem. Tessek!
gordon
ulpianus
több mint 6 éve
Én db-t vagy edge-t hoznék, esetleg Boddy Calhoun-t, Fowler-t a jags ből, az O ba senkit.Mondtam, hogy gordon szerint nem. Tessek!
gordon
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Gordon szerint nem.Most, nem Gordon elott.Szerintetek reálisan egy új WR a hiányzó puzzle egy SB run-hoz? 😉Gordon szerint igen.
Sinisa
ulpianus
Tate es Thomas kapcsán...
Sinisa
(Ertettem am, csak nem akartam. 😉)
több mint 6 éve
Visszahozzuk Collinst és elhozzuk PP-t és mehet a recsi😂😂😂
Draft
több mint 6 éve
Ti emlékeztek arra, hogy tavaly volt 14 RPO play-unk?En őszintén nem...
www.profootballfocus.com/news/pro-rpo-update-who-used-them-best
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 6 éve
Most, nem Gordon elott.Szerintetek reálisan egy új WR a hiányzó puzzle egy SB run-hoz? 😉Gordon szerint igen.
Sinisa
ulpianus
Tate es Thomas kapcsán...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Szerintetek reálisan egy új WR a hiányzó puzzle egy SB run-hoz? 😉Gordon szerint igen.
Sinisa
több mint 6 éve
Szerintetek reálisan egy új WR a hiányzó puzzle egy SB run-hoz? 😉
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 6 éve
Az "ennyiért mi is elhozhattuk volna" mondat estéje jön😊
több mint 6 éve
na akkor wr trade kuka.... Vajon a D-be jön vki? Colins? 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
😕Az hagyján, de még a Coltsnál is volt ilyen :oAnnyira nem szokatlan amúgy, hogy a csereirányító térdelget, de biztosan ez is benne van 😊jobb helyeken a meccs vegi hail mary-t is a csere dobja
Wyatt
Borbinho
Wyatt
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."