NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 7 éve
ötös műhold New England Patriots 309
Gilmoremio a kerékkötő... Nem illeszkedik a rendszerbe( bár nem látok rendszert az elmúlt 4 meccs alatt) Morálisan pusztit azzal hogy nálunk megkapta a nagy zsét a SB hero Butler meg nem, ráadásul Gil teljesen fogalmatlan a váltásoknál zónában emberezéshez meg lassú...
ParadSEC
Ez helyes meglátásnak tűnik. De mit lehet ilyenkor csinálni? Eladni?
Bár az is lehet, hogy ez most egy "ilyen peches időszak", és a védelem később azért valahogy mégiscsak összeáll. Ill. nem lehet, hanem én szinte biztos vagyok benne, hogy összeáll. Ti el tudjátok képzelni, hogy a tavalyi liga-első védelem (a legkevesebb kapott pont a legmarkánsabb mutatója ennek) most egyszeriben liga-utolsó lesz? Illetve, most éppen tényleg liga-utolsó, de hogy az is marad? Én ezt nem hiszem.
több mint 7 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 162 — Patriots fan
Gilmoremio a kerékkötő... Nem illeszkedik a rendszerbe( bár nem látok rendszert az elmúlt 4 meccs alatt) Morálisan pusztit azzal hogy nálunk megkapta a nagy zsét a SB hero Butler meg nem, ráadásul Gil teljesen fogalmatlan a váltásoknál zónában emberezéshez meg lassú...

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyenlőre köszi Blountot s Longot, megverték nekünk a Chargerst 😉
dande
Én a meccset nem láttam, de azt így is megtippelném, hogy a Chargers elhitette, hogy nyerni fog, aztán a végén tökön szúrta magát valami WTF módon és kikapott. Mennyire ment mellé?
Wyatt
Nagyon 😛 😉 végig vezettünk s védelmünk mindent megtett, hogy szoros maradjon, meg néhány TD helyett Elliottnak kellett parádéznia.
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
dande
Én a meccset nem láttam, de azt így is megtippelném, hogy a Chargers elhitette, hogy nyerni fog, aztán a végén tökön szúrta magát valami WTF módon és kikapott. Mennyire ment mellé?

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 798 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 324 — Jedi Master
Nem tudom, mi a baj, a Bills vezeti a csoportot, a Jetsnek olyan mérlege van, mint nekünk 😀
Wyatt
Ja. Csak arról volt szó, hogy ők tankolnak😀
gordon
Ti is...😀 A liga utolsó D# nem lehet véletlen

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 555 — Ajmo Vatreni
"Kelvin Benjamin caught 4-of-4 targets for 104 yards in the Panthers' Week 4 win over the Patriots.
With the big day, Kenjamin essentially doubled his season total."
több mint 7 éve
kolok1972 New England Patriots 2 670 — Pats fan
évekig volt itt ekézve Logan Ryan, még a végén kiderül hogy ő volt a pótolhatatlan elem 😀😀😀DD
ZERO_L
Az egyébként valami egészen vicces, hogy a mai meccs pont az agyonhype-olt secondary-n ment el. Szvsz hamarosan átállunk (nagyobbrészt) zónára, Rowe és Gilmore folyamatosan elváltja magát és Butler sincs csúcsformában.
Gyulus
őőőő WHAT???

szerintem eddig minden meccsen totálisan leszerepelt a sec 😀

akár zónáznak akár embereznek ezek mindig valakit tök üresen hagynak, totális káosz az egész brancs
ZERO_L
Az egész előszezonban arra szopta fel magát a sajtó, hogy atyaég milyen erős lesz a Gilmore-Butler-McCourty-Chung kezdő és a depth...
Gyulus
Névben erős.... Csak nem a nevek döntik el a meccset sajnos,mint a példa mutatja.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 7 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
évekig volt itt ekézve Logan Ryan, még a végén kiderül hogy ő volt a pótolhatatlan elem 😀😀😀DD
ZERO_L
Az egyébként valami egészen vicces, hogy a mai meccs pont az agyonhype-olt secondary-n ment el. Szvsz hamarosan átállunk (nagyobbrészt) zónára, Rowe és Gilmore folyamatosan elváltja magát és Butler sincs csúcsformában.
Gyulus
őőőő WHAT???

akár zónáznak akár embereznek ezek mindig valakit tök üresen hagynak, totális káosz az egész brancs
ZERO_L
Az egész előszezonban arra szopta fel magát a sajtó, hogy atyaég milyen erős lesz a Gilmore-Butler-McCourty-Chung kezdő és a depth...
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
Nem tudom, mi a baj, a Bills vezeti a csoportot, a Jetsnek olyan mérlege van, mint nekünk 😀
Wyatt
Ja. Csak arról volt szó, hogy ők tankolnak😀
több mint 7 éve
Devin McCourty $10,935,000
Stephon Gilmore $8,568,750
Patrick Chung $6,200,000
Malcolm Butler $3,910,000
Duron Harmon $3,500,000
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 669 — Axel Foley
Tudom, hogy nem szokás, és nem illik az edzőket szapulni, de azért itt Patriciának és BB-nek is van bőven takargatni valója..
Tudom, hogy a falban Branch nem 100-as, HT is visszajövőben, és nem nagyon muzsikál emiatt semmi, de azért ebből a tehetséges és kifejezetten jó játékosokból álló D#-ből egy pályán lézengő, fejben teljesen máshol lévő egységet varázsolni is tudomány kell..
Lehet, hogy egy új védelmi sémát akarnak kísérletezgetni, ami nehezen megy mindenkinek, de nézni is borzalmas ezt a játékot..
Igenis hatalmas vezetői, edzői bénázás is egyben!
Ha látom, hogy adott emberanyagra nem működik az amit elterveztem, akkor váltanom kell..S több, mint valószínűleg a játékosaim erősségeire kell átalakítanom a játéktervünket..
Idén meg azt látjuk, hogy mindenki szenved, kommunikációs hibák mindenhol, misstackle hegyek, összeesett secondary..
Gilmore nemhogy összeszedte, pofát adott volna ennek az egységnek, hanem úgy tűnik szétbarmolja azt ami volt..Elképesztően nem érzi a játékot nálunk..Nem tudom, hogy túl bonyolult neki a mi rendszerünk, vagy 1szerűen ennyit tud és mi láttunk bele többet.. (A saját véleményem az utóbbi..) Ráadásul ezt őrült nagy pénzért csinálja..
Nem lehet elvárni Bradytől ennyi idősen, hogy minden meccsén 300-400+ yardokat és 4-5 TD-ket dobál..Össze fogják törni szezon felére, ha így megy, és neki kell tolni mindig a szekeret, neki kell kirángatni mindig a csapatot a szarból..
Igenis a védelmi guruk felelőssége, hogy ebből a D# emberanyagból ilyen szar egységet kovácsoltak.
Persze drukkolunk a csapatnak és bízunk a fejlődésben, de egyszerűen borzalom nézni, hogy ilyen átjáróház és fogalmatlan a védelmünk..Az utóbbi 15 év legszarabb védelme működik idén nálunk. Legtöbb yard, legtöbb kapott pont..Úgy, hogy a húzóneveinket, minőségi játékosainkat mind megtartottuk.. Kabaré..
kyobalu
Jeff Fisher szabad!

több mint 7 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Tudom, hogy nem szokás, és nem illik az edzőket szapulni, de azért itt Patriciának és BB-nek is van bőven takargatni valója..
Tudom, hogy a falban Branch nem 100-as, HT is visszajövőben, és nem nagyon muzsikál emiatt semmi, de azért ebből a tehetséges és kifejezetten jó játékosokból álló D#-ből egy pályán lézengő, fejben teljesen máshol lévő egységet varázsolni is tudomány kell..
Lehet, hogy egy új védelmi sémát akarnak kísérletezgetni, ami nehezen megy mindenkinek, de nézni is borzalmas ezt a játékot..
Igenis hatalmas vezetői, edzői bénázás is egyben!
Ha látom, hogy adott emberanyagra nem működik az amit elterveztem, akkor váltanom kell..S több, mint valószínűleg a játékosaim erősségeire kell átalakítanom a játéktervünket..
Idén meg azt látjuk, hogy mindenki szenved, kommunikációs hibák mindenhol, misstackle hegyek, összeesett secondary..
Gilmore nemhogy összeszedte, pofát adott volna ennek az egységnek, hanem úgy tűnik szétbarmolja azt ami volt..Elképesztően nem érzi a játékot nálunk..Nem tudom, hogy túl bonyolult neki a mi rendszerünk, vagy 1szerűen ennyit tud és mi láttunk bele többet.. (A saját véleményem az utóbbi..) Ráadásul ezt őrült nagy pénzért csinálja..
Nem lehet elvárni Bradytől ennyi idősen, hogy minden meccsén 300-400+ yardokat és 4-5 TD-ket dobál..Össze fogják törni szezon felére, ha így megy, és neki kell tolni mindig a szekeret, neki kell kirángatni mindig a csapatot a szarból..
Igenis a védelmi guruk felelőssége, hogy ebből a D# emberanyagból ilyen szar egységet kovácsoltak.
Persze drukkolunk a csapatnak és bízunk a fejlődésben, de egyszerűen borzalom nézni, hogy ilyen átjáróház és fogalmatlan a védelmünk..Az utóbbi 15 év legszarabb védelme működik idén nálunk. Legtöbb yard, legtöbb kapott pont..Úgy, hogy a húzóneveinket, minőségi játékosainkat mind megtartottuk.. Kabaré..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football
ZERO_L
Gyulus
őőőő WHAT???

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
a végén ez a Chung holding... ott azért mire gondolt?majdnem leszedte a fejét vazze...
Fejben vannak gondok, akarsz de görcsölsz ebből jönnek a büntik
Sajnálom, hogy Patricia-t nem vitték el HC-nek...
több mint 7 éve
ZERO_L
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots 4 552 — situational football

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
A Gilmore fault sajnos jogos volt, fasz tudja miért csinálta megint, egyszer emiatt már ugyanez miatt kapott sárgát.
Más kérdés, h kibaszottul judgement call volt.

BTW, a végén valami egészen katasztrófális volt a time management, még esélyt sem adtunk arra, h Brady visszakerüljön a pályra.
több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Gilmore, te sintér, te. 13 millió/év?
zinedine5
Én már régebben is mondtam, hogy bölénykukit a seggébe

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
úgy tűnik minden offenseből sztárt csinál a védelmünk idén 😊
megint 30+ kapott pont, ez már kezd kiábrándító lenni, nem vagyok nagy szakértő de szezon kezdete előtt erősebb D-t vártam mint a tavalyi (nevek,igazolások alapján na itt azért akadt jó pár mellényúlás D oldalon)...

több mint 7 éve
Gilmore, te sintér, te. 13 millió/év?
több mint 7 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 042 — !SuPeR6BoWL!
Aki ezek után minket mond bírópárti csapatnak az elmehet melegebb éghajlatra...

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 24 958 — nabege2@yahoo.com
Megint felraktunk 30 pontot, de vazze kikaptunk😕
Nyerhető meccs lett volna, ahogy az eredménykövetőben is írtam, összejött minden:
-TB pontatlan volt az elején
-a D a szokásos szar
-és a bírók sem velünk voltak
Ez így együtt sok volt, azért 3 hazaiból 2 L, elég durva😕
több mint 7 éve
Hát érdekes meccs volt. A védelem sokáig meccsben sem volt, erre engedett 17 pontot. Aztán feljavult, és engedett 13-at... Persze voltak benne kamu flagek, mi is kaptunk és kaphattunk volna, borzalmasak voltak a bírók. A végén egész szép volt már, kár, hogy pont akkor jött megint két wtf... Na mindegy, az első 3 negyedes védelem semmire sem lesz elég, ha a negyedik negyedes lesz, akkor nem lesz para.