New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Én tartom a véleményem, hogy ha van nem pótolhatatlan ember ebben a keretben, akkor az Bennett. Sőt, én idén biztosan lőnék drafton egy jó TE-t, mert Gronk sem tart a végtelenségig, elférne még egy jó projekt Lengel mellett.Akármikor olvasom ezt, mindig kikerekedik a szemem.
Kollega
Lengel nem komolyan vehető a Gronk, Bennett szinthez képest.
Gronkowski Bennettről: "I'm hoping that he breaks the bank," Gronkowski said over the weekend, via ESPN.com. "Whenever you see a tight end break the bank, it's good for the industry; it's good for the position. You want to see the position grow."Mindig van olyan csapat-GM-edző aki bevállal dolgokat. Ez így működik. rengeteg a kockázat, amiből sok minden nem jön be. Nálunk is, másnál is. Így lehetett kezdő QB Cassel, így adnak három első-köröst (igazából kettő pluszt) RG-ért, vagy 1+4-et Sam Bradfordért.
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy amikor Bennett a Belicick-féle drákói szigoron alapuló Pats franchise-on kívül mindenhol rendkívül problémás játékos volt, annyira, hogy a Bears el is küldte, melyik csapat/HC fogja bevállalni a kockázatát, ráadásul sok pénzért. Nyilván ahhoz, hogy valaki NFL HC legyen, az egészségesen túlmenő önbizalom is kell, de azt azért kevesen gondololhatják reálisan, hogy nekik is fog menni, ami nem ment másik három főedzőnek. Mert ha reálisan gondolkodna mindenki, aki nem sok sikerrel tesztelné a piacot és örülhetne annak a 9 millának, amit tőlünk kaphatna.
Burkus
Sosem tudok rossz szemmel nézni valakire aki ebben a ligában pénzt akar keresni. Miért ne tenné? A csapat is kidobja, ha van nála 5 forinttal olcsóbb ember, ugyanolyan teljesítmény mellett.
Minden alkalommal elmondják, hogy ez üzlet. Mindkét félnek.
több mint 8 éve
Én meg továbbra sem tudom azokat sajnálni, akik egy-két jó idény után (pláne sok sérüléssel) a poszt legjobban fizető szerződését kapják meg, 5-7 évre biztosítják az anyagi helyzetüket (lol, a családfájának a következő 10 generációjára...), majd néhány év múlva, amikor mások is elkezdenek sokat, esetleg még többet kapni, akkor morognak, hogy miért csak ennyi. Miközben akkor megkapják a csúcspénzt, ráadásul ő tényleg rohadt sokat is sérült.De ettől még imádom, és maradjon itt pályafutása végéig, de sajnálni őt sem tudom

több mint 8 éve
Én tartom a véleményem, hogy ha van nem pótolhatatlan ember ebben a keretben, akkor az Bennett. Sőt, én idén biztosan lőnék drafton egy jó TE-t, mert Gronk sem tart a végtelenségig, elférne még egy jó projekt Lengel mellett.Ezt abban az esetben adom, ha van egy egészséges Gronkunk, akkor valóban nem kulcsember és könnyen pótolható. Ha Gronk (neadjaisten) lesérül, akkor már nem annyira pótolhatatlan.
Kollega
Persze lehet mondani, hogy Brady és a rendszer sztárt csinál bárkiből, de lássuk be ez nem igaz. Játszott ebben a rendszerben Scott Chandler, Tim Wright, Hómanó, (itt van Lengel) akik nemhogy nem váltották meg a világot, de még a közelében sem voltak egy Bennett szintnek. Evvel nyilván Bennet is tisztában van.
A Gronk megjegyzésre meg csak annyit, hogy lehet, nem ő keresi a legtöbb pénzt TE-ként és evvel üzenni akar a FO-nak, de mivel átlagban csak 1/2 - 3/4 szezonokat játszik, arányosan de. 😊
Szerkesztette: vpi
több mint 8 éve
Gronkowski Bennettről: "I'm hoping that he breaks the bank," Gronkowski said over the weekend, via ESPN.com. "Whenever you see a tight end break the bank, it's good for the industry; it's good for the position. You want to see the position grow."Lehet, hogy épp a szigorból van elege..nyert egy gyűrűt, élni akar..majd a jags megfizeti ott bohóckodhat majd 4év 40milláért..
Amúgy kíváncsi vagyok, hogy amikor Bennett a Belicick-féle drákói szigoron alapuló Pats franchise-on kívül mindenhol rendkívül problémás játékos volt, annyira, hogy a Bears el is küldte, melyik csapat/HC fogja bevállalni a kockázatát, ráadásul sok pénzért. Nyilván ahhoz, hogy valaki NFL HC legyen, az egészségesen túlmenő önbizalom is kell, de azt azért kevesen gondololhatják reálisan, hogy nekik is fog menni, ami nem ment másik három főedzőnek. Mert ha reálisan gondolkodna mindenki, aki nem sok sikerrel tesztelné a piacot és örülhetne annak a 9 millának, amit tőlünk kaphatna.
Burkus
több mint 8 éve
Én tartom a véleményem, hogy ha van nem pótolhatatlan ember ebben a keretben, akkor az Bennett. Sőt, én idén biztosan lőnék drafton egy jó TE-t, mert Gronk sem tart a végtelenségig, elférne még egy jó projekt Lengel mellett.
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Gronkowski Bennettről: "I'm hoping that he breaks the bank," Gronkowski said over the weekend, via ESPN.com. "Whenever you see a tight end break the bank, it's good for the industry; it's good for the position. You want to see the position grow." Amúgy kíváncsi vagyok, hogy amikor Bennett a Belicick-féle drákói szigoron alapuló Pats franchise-on kívül mindenhol rendkívül problémás játékos volt, annyira, hogy a Bears el is küldte, melyik csapat/HC fogja bevállalni a kockázatát, ráadásul sok pénzért. Nyilván ahhoz, hogy valaki NFL HC legyen, az egészségesen túlmenő önbizalom is kell, de azt azért kevesen gondololhatják reálisan, hogy nekik is fog menni, ami nem ment másik három főedzőnek. Mert ha reálisan gondolkodna mindenki, aki nem sok sikerrel tesztelné a piacot és örülhetne annak a 9 millának, amit tőlünk kaphatna.
több mint 8 éve
Ha már Gronk, holtszezonban még ez sem annyira offtopik:
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 8 éve
Gronk nagyon éli a 69-es poénokat 😀twitter.com/FanSportsClips/status/835929789697421312/video/1
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
nevekre lebontva biztos én is jobbat tudnék összeállítani, de úgy hogy a gép leszimulálja a többi 31 csapat választásait így körlményesebb, azért így is elég jó value pickeket sikerült húznomezt most így elfogadnám, a CB-DE kérdést meg majd FA-n megoldjuk 😀Őt már több helyen is láttam hozzánk írva. Nekem annyira nem tetszik ez a változat - az egész listára értve - majd próbálok én is írni egy hasonlót. tavaly is nyilván 0 találatom volt.
Your Picks:
Round 1 Pick 32: Haason Reddick, OLB, Temple (A-)
ZERO_L
winston
nekem pl Reddick kifejezetten tetszik minél többet olvasok utána
leginkább Leggett választása volt számomra nehézkes, annyira nem vagyok oda érte, de normális alternatíva már nem maradt bent (inkább Jake Butt-ot választanám, de ő már második körben kiment) és biztos CB-DE-t is húztam volna hamarabb csak 3-4.körben már nem akartam reachelni és például Darboh-t a harmadik kör végén nem volt szívem bent hagyni 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
ezt most így elfogadnám, a CB-DE kérdést meg majd FA-n megoldjuk 😀Őt már több helyen is láttam hozzánk írva. Nekem annyira nem tetszik ez a változat - az egész listára értve - majd próbálok én is írni egy hasonlót. tavaly is nyilván 0 találatom volt.
Your Picks:
ZERO_L
több mint 8 éve
ezt most így elfogadnám, a CB-DE kérdést meg majd FA-n megoldjuk 😀Your Picks:
Round 3 Pick 3 (CHI): Carlos Watkins, DT, Clemson (A-)
Round 3 Pick 32: Amara Darboh, WR, Michigan (A+)
Round 3 Pick 39 (COMP): Jordan Leggett, TE, Clemson (A-)
Round 4 Pick 4 (CHI): J.J. Dielman, OT, Utah (A+)
Round 4 Pick 25: Samaje Perine, RB, Oklahoma (A+)
Round 5 Pick 19: Sam Rogers, FB, Virginia Tech (A+)
Round 5 Pick 39 (COMP): Josh Carraway, DE, TCU (A)
Round 7 Pick 21: Austin Rehkow, P, Idaho (A+)
Round 7 Pick 32: Ezra Robinson, CB, Tennessee State (B-)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Tudom, hogy Scar az alulméretezett és dinamikus centereket szereti de elnézegetném a fal közepén Mangoldot.
több mint 9 éve
Akar valaki játszani a szerződésekkel? 😊Azért ahogy nézem simán meg lehet mindenkivel egyezni akivel a csapat akar, nagy pénzeket is lehet ajánlani orrnehéz szerződésekkel.
Érdemes megnézni a többi évet is, hogy hány játékosnak lesz még szerződése.
overthecap.com/calculator/new-england-patriots/#.WLFOO_KGn-U
több mint 9 éve
Szépen csendben, nagyszerűen tette a dolgát. Valentine-nek illene felnőnie a helyzethez, de akkor is kell még legalább egy FA és egy draftolt játékosKiváncsi vagyok mennyit fognak es milyen konstrukcióban ajanlani Branch-nek. Tény h jól tolta egész szezonban.
Wyatt
Paul Soliai?
Kyle Williams (ha tényleg cut lesz)?
... es persze ott vannak a top FA-k.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Szépen csendben, nagyszerűen tette a dolgát. Valentine-nek illene felnőnie a helyzethez, de akkor is kell még legalább egy FA és egy draftolt játékos

több mint 9 éve
DT poszton is lehet fennforgás:Alan Branch: "I definitely want to maximize my earning power, especially coming off one of my better seasons of my career” (nesn.com)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Kiosztották a kompenzációs pickeket, mi kaptunk egy 5. kör (#185), illetve a Cleveland 3. körös (#103) választása is hozzánk jön a Collins trade keretében.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Brady síel 😊A legjobb instan a parbeszed alatta Beckhammel 😀
www.facebook.com/TomBrady/videos/1458704037504075/
ervinator

több mint 9 éve
Vernert kitette a Bucs. Ha marad pénz, vajon rámegyünk, vagy inkább akkor már meg kéne tartani Ryant?
több mint 9 éve
Ne keverjétek a cap terhelést a cash flow-val. A 89%-os szabály az utóbbira vonatkozik; a kifizetéseknek kell elérni négy év alatt (négy éves szakaszokban) az össz cap 89%-át. (például az Eagles kifizetései 2016-ban 200 milla felett voltak.)Azért ha 89%-ot el kell költeni, akkor a sapiból (kb 168misi) marad kb 17 misi, amit nem kötelező elkölteni. (és közbe beszélünk, hogy Bennett 6 vagy 7 misit kapjon...). Ja és a Patsnek 60 misi szabad pénze van.twitter.com/patscap/status/832706816253386753gsn blogjából: 2013 és 2016 között, illetve 2017 és 2020 között a liga csapatainak egyenként legalább a fizetési sapka 89 %-át el kell költeniük.Miért "kell"? Nem kötelező szerintem.Azért 60+ misi sok mindenre elég. HT 13m, MB 7-8m plusz a 2 corner, de min Butler 30-35 misibe lenne. A resztlire is marad plusz draft. Sztem a 4ből 3 marad.Üdv a fórumon.
Kókusz8
Ryant biztosra veszem, hogy nem marad. Ő egy upgradelt Arrington, nekünk pedig nem fog érni annyit, amennyit ő kapni fog.
Logan Ryan’s selling points.
* Youth – Only 26 years old Logan Ryan will be one of the youngest cornerbacks hitting free agency
* Stats – Ryan has averaged over 4 interceptions, 10.5 Defended passes, and one forced fumble a season
* Durability – Ryan has not missed a regular season game since being drafted in 2013
* Winner – Teams like to sign players from winning teams.
Bennett visszautasított egy 7 millás szerződést, ő szerintem 9 millát meg fog kapni, amivel nem biztos, hogy versenyezni akarunk. HT prioritás, ahogy Butler is. Nyilván Butler helyzete kicsivel könnyebb számunkra.
Szóval még akár pár nevesebb FA igazolás is beférhet, főleg mert a pénz nagy részét el kell majd költeni.
ervinator
vpi
empty taxi
ervinator
Tudom, hogy aprópénz, meg gyöngyök, meg szotyi (bár gondolom, ha a bowl.one összes fórumozójának összes bankszámlán lévő pénzét összedobjuk, akkor se érjük el ezt az összeget) | (Ha csak ki nem derül, hogy Iktriad = Csányi, empty = Simicska, ervinator=Mészáros Lőrinc, wyatt=Tiborc + Rachel) | , de azért még Kraft úrnak sem mindegy, hogy elkölti-e vagy sem.
vpi
Amelyik csapat nem költi el négy év alatt sem, annak a hiányzó összeget ki kell fizetnie a játékosoknak.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Brady síel 😊Látszik a mozgásán, hogy élsportoló 😊
www.facebook.com/TomBrady/videos/1458704037504075/
ervinator