New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 8 éve
Sztem Marshallal a 19-0 is elérhető lenne.
több mint 8 éve
fodi91
196
Mert mi a gondod vele?Én pont azt látom, hogy vele nagyot nem tudnánk bukni, nyerni annál többet. Végre lenne egy igazán magas, top WR-ünk, oké kicsit öreg már, de mivel sose a sebességéből élt így olyan nagy gondnak ezt nem látom. Sérülékeny se volt. Legrosszabb esetben is az RZ-ben jól használható. Egy vagyonba se kerülne, ráadásul pénzünk van dögivel.
több mint 8 éve
Brandon Marshall??? Why????(jó, nem igazoltuk még le, de tényleg minek?)
több mint 8 éve
AkkójóErre csak annyit mondok, hogy hétszeres SB győztesek lennénk, ha nem veszítjük el a 2007-es és a 2011-es döntőt.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000789947/article/bell-steelers-wouldve-beaten-patriots-if-i-was-healthy
Wyatt
több mint 8 éve
Olyanok mint Zoro es Huru, így egymás mellett...Nem hiszem, hogy csak szponzori dolog lenne. A top sportolók elismerik egymás teljesítményét.Annak idején, amikor a Reebok volt a hivatalos mezszállító, a cipőket szállította a Nike. Arra akartam utalni, hogy valószinüleg nem a Barca iránti olthatatlan szerelem miatt vette fel a mezt, hanem azért, mert kapott érte némi lóvét a Nike-tól. Gondolom személyes szponzora lehet (ahogy Bradynek az UA), és ez egy szerződéses megjelenés volt. Amúgy ha jól tudom az UA is szerződéses beszállító a ligában.De pl kiegészítőkre gondolom ez nem vonatkozik, úgy tudom TB az Under Armour egyik reklámarca. 😀A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
twitter.com/OnlyInBOS/status/837029847364997127
ZERO_L
Burkus
pbs.twimg.com/media/C52623kUoAASk2X.jpg
ZERO_L
ilyen mezt pénzért sem vennék fel!
NB2
Kollega
DeX
Kollega
vpi
több mint 8 éve
És igen gondosan vigyáznak rá, hogy a pipa látsszon a pólóján 😊 Csak azt nem értem, miért nem CROnaldo mellett áll? Az ő teljesítményét nem ismeri el? Nyilván tisztelik egymást, de az ilyen találkozókat a szponzorok szervezik.Nem hiszem, hogy csak szponzori dolog lenne. A top sportolók elismerik egymás teljesítményét.Annak idején, amikor a Reebok volt a hivatalos mezszállító, a cipőket szállította a Nike. Arra akartam utalni, hogy valószinüleg nem a Barca iránti olthatatlan szerelem miatt vette fel a mezt, hanem azért, mert kapott érte némi lóvét a Nike-tól. Gondolom személyes szponzora lehet (ahogy Bradynek az UA), és ez egy szerződéses megjelenés volt. Amúgy ha jól tudom az UA is szerződéses beszállító a ligában.De pl kiegészítőkre gondolom ez nem vonatkozik, úgy tudom TB az Under Armour egyik reklámarca. 😀A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
ZERO_L
Burkus
ZERO_L
NB2
Kollega
DeX
Kollega
vpi
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Nem meglepő, sajnos sok volt a sérülés a végére, de volt azért pár év előtte amikor simán a liga egyik legjobb RT-je volt. Nekem azért hiányozni fog a német óriás.Vollmer elküldve...Várható volt. Neki sajnos ennyit bírt az egészsége,szerintem visszavonul.
www.patriots.com/news/2017/03/02/report-patriots-release-vollmer
HanSolo
kolok1972

több mint 8 éve
Vollmer elküldve...Várható volt. Neki sajnos ennyit bírt az egészsége,szerintem visszavonul.
www.patriots.com/news/2017/03/02/report-patriots-release-vollmer
HanSolo
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Vollmer elküldve...www.patriots.com/news/2017/03/02/report-patriots-release-vollmer
több mint 8 éve
a belsős források, pletykák:
-Branch-csel már nagyon komolyan tárgyalunk, a héten az orrá tolunk egy komoly ajánlatot
-Harmon+Ryan elmegy ajánlatokért kalapozni majd visszatérnek hozzánk, hogy mi a reakciónk ezekre
-HT hajlik a maradásra, már ha nem két lyukas szemeteszsákkal szúrjuk ki a szemét
-Vollmer csípője rossz állapotban van, így vélhetően elküldjük
-passrushra nagyon rá fogunk menni az offseasonben
-Floydot meg akarjuk tartani, de csak akkor ha beéri az apróval
-Dola meg nyitott a fizucsökkenésre, hamar meglehet ennek az eredménye
ezt meg így extrának:
CSEMPION, CSEMPION 😀
twitter.com/MikeReiss/status/837362237492899840
ZERO_L
több mint 8 éve
Nem hiszem, hogy csak szponzori dolog lenne. A top sportolók elismerik egymás teljesítményét.Annak idején, amikor a Reebok volt a hivatalos mezszállító, a cipőket szállította a Nike. Arra akartam utalni, hogy valószinüleg nem a Barca iránti olthatatlan szerelem miatt vette fel a mezt, hanem azért, mert kapott érte némi lóvét a Nike-tól. Gondolom személyes szponzora lehet (ahogy Bradynek az UA), és ez egy szerződéses megjelenés volt. Amúgy ha jól tudom az UA is szerződéses beszállító a ligában.De pl kiegészítőkre gondolom ez nem vonatkozik, úgy tudom TB az Under Armour egyik reklámarca. 😀A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
ZERO_L
Burkus
ZERO_L
NB2
Kollega
DeX
Kollega
több mint 8 éve
Még ide tartozik, hogy a Kraft Industriesnak komoly érdekeltsége van a régióban a sportszer árusításban (konkrétan pl. Nike). Odáig megy a dolog, hogy az öreg képes felvenni (és mutogatni a kameráknak) egy sportcipőt az ezer dolláros öltönyéhez, hogy reklámozza az újonnan piacra dobott dorkót. Mielőtt még valaki azt hinné, hogy a sok ütődött NFL tulajdonos között pont a mi csapatunké normális.De jó a duma hozzá! Fáj a lába, fáj a háta normál cipőben, ezért hord még öltönyhöz is Nike cipellőket. 😀
Kollega
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
a belsős források, pletykák:Érdekes Branch esete, két éve még simán belement a paycutba most meg kap majd évi 5-6millát. Nagyon jól játszott, meg is érdemli.
-Branch-csel már nagyon komolyan tárgyalunk, a héten az orrá tolunk egy komoly ajánlatot
-Harmon+Ryan elmegy ajánlatokért kalapozni majd visszatérnek hozzánk, hogy mi a reakciónk ezekre
-HT hajlik a maradásra, már ha nem két lyukas szemeteszsákkal szúrjuk ki a szemét
-Dola meg nyitott a fizucsökkenésre, hamar meglehet ennek
ZERO_L
Sheard ről valami?
FA piacon nincs már top DE, trade szagot érzek 😊
több mint 8 éve
Még ide tartozik, hogy a Kraft Industriesnak komoly érdekeltsége van a régióban a sportszer árusításban (konkrétan pl. Nike). Odáig megy a dolog, hogy az öreg képes felvenni (és mutogatni a kameráknak) egy sportcipőt az ezer dolláros öltönyéhez, hogy reklámozza az újonnan piacra dobott dorkót. Mielőtt még valaki azt hinné, hogy a sok ütődött NFL tulajdonos között pont a mi csapatunké normális.Ez rémlik, mármint az Öreg lábán a surranó, tiszta vagány 😀
több mint 8 éve
Még ide tartozik, hogy a Kraft Industriesnak komoly érdekeltsége van a régióban a sportszer árusításban (konkrétan pl. Nike). Odáig megy a dolog, hogy az öreg képes felvenni (és mutogatni a kameráknak) egy sportcipőt az ezer dolláros öltönyéhez, hogy reklámozza az újonnan piacra dobott dorkót. Mielőtt még valaki azt hinné, hogy a sok ütődött NFL tulajdonos között pont a mi csapatunké normális.Jaaaa így már értem 😊 Bocsi az okoskodásért 😊Annak idején, amikor a Reebok volt a hivatalos mezszállító, a cipőket szállította a Nike. Arra akartam utalni, hogy valószinüleg nem a Barca iránti olthatatlan szerelem miatt vette fel a mezt, hanem azért, mert kapott érte némi lóvét a Nike-tól. Gondolom személyes szponzora lehet (ahogy Bradynek az UA), és ez egy szerződéses megjelenés volt. Amúgy ha jól tudom az UA is szerződéses beszállító a ligában.De pl kiegészítőkre gondolom ez nem vonatkozik, úgy tudom TB az Under Armour egyik reklámarca. 😀A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
ZERO_L
Burkus
ZERO_L
NB2
Kollega
DeX
Kollega
DeX
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
a belsős források, pletykák:
ZERO_L
több mint 8 éve
a belsős források, pletykák:-Branch-csel már nagyon komolyan tárgyalunk, a héten az orrá tolunk egy komoly ajánlatot
ezt meg így extrának:
CSEMPION, CSEMPION 😀
twitter.com/MikeReiss/status/837362237492899840

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Jaaaa így már értem 😊 Bocsi az okoskodásért 😊Annak idején, amikor a Reebok volt a hivatalos mezszállító, a cipőket szállította a Nike. Arra akartam utalni, hogy valószinüleg nem a Barca iránti olthatatlan szerelem miatt vette fel a mezt, hanem azért, mert kapott érte némi lóvét a Nike-tól. Gondolom személyes szponzora lehet (ahogy Bradynek az UA), és ez egy szerződéses megjelenés volt. Amúgy ha jól tudom az UA is szerződéses beszállító a ligában.De pl kiegészítőkre gondolom ez nem vonatkozik, úgy tudom TB az Under Armour egyik reklámarca. 😀A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
ZERO_L
Burkus
ZERO_L
NB2
Kollega
DeX
Kollega
több mint 8 éve
Annak idején, amikor a Reebok volt a hivatalos mezszállító, a cipőket szállította a Nike. Arra akartam utalni, hogy valószinüleg nem a Barca iránti olthatatlan szerelem miatt vette fel a mezt, hanem azért, mert kapott érte némi lóvét a Nike-tól. Gondolom személyes szponzora lehet (ahogy Bradynek az UA), és ez egy szerződéses megjelenés volt. Amúgy ha jól tudom az UA is szerződéses beszállító a ligában.De pl kiegészítőkre gondolom ez nem vonatkozik, úgy tudom TB az Under Armour egyik reklámarca. 😀A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
ZERO_L
Burkus
ZERO_L
NB2
Kollega
DeX
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
De pl kiegészítőkre gondolom ez nem vonatkozik, úgy tudom TB az Under Armour egyik reklámarca. 😀A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
ZERO_L
Burkus
ZERO_L
NB2
Kollega
több mint 8 éve
Megkezdődtek a tárgyalások a csapat új tight endjévelérdemes visszanézni a meccset, marha jó volt
streamable.com/he1ev
Mókás, hogy semmi létező formában nem engedi beilleszteni
Akkor legyen így
www.youtube.com/watch?v=GsBCeuWfWBM
Wyatt

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
A konkurens csapatét nem vehette fel, mert az Adidas, a Barcaé meg Nike. Ők. kb. ezer éve szponzorálják a Pats-et. Még a Reebook időkben is a Nike volt a csapat támogatója.csatlakozom😊írd oda még Gronkot is... nincs annyi pia, pénz ami erre magyarázat lehet, azonnali CUTLong elköszöntNem lesz Ryan, HT, Bennett, Long... De ki fog itt gólt lőni? 😊 Meg mire készül Belichick ezzel a tőlünk szokatlan méretű cap space-el?
ZERO_L
Burkus
ZERO_L
NB2
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Ha jól emlékszem, LB-t játszott gimiben. 😊 Hopp, meg is van HT pótlása!Majd kap egy 7 eves szerzodest Gerappa, a nagy zset berakjuk idenre, aztan szotyiert lesz nalunk 6 evigés ameddig van TB addig elnyomja slot CB-ként?😊
Wyatt
gordon
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Megkezdődtek a tárgyalások a csapat új tight endjévelstreamable.com/he1ev
Mókás, hogy semmi létező formában nem engedi beilleszteni
Akkor legyen így
www.youtube.com/watch?v=GsBCeuWfWBM
Szerkesztette: Wyatt