New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
már csak Butler és HT maradjon...Butlerre elég kevés remény van..
ZERO_L
több mint 9 éve
Éppen most tweetelt Loyko egy idevágót... 😀twitter.com/AdamSchefter/status/839944474130264064Ez nekem még mindi olyan hihetetlen, érthetetlen.
ervinator
zinedine5
Mike Loyko @NEPD_Loyko 4 p4 perccel ezelőtt
How can anyone not think following the #Patriots is fun? Go be Charger or Jags fans if you don't like this unpredictability.
És tényleg igaza van... 😀
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
már csak Butler és HT maradjon...
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/839944474130264064Ez nekem még mindi olyan hihetetlen, érthetetlen.
ervinator
több mint 9 éve
S oda nem is adná BB.Brokit a Browns-ba száműzi O'Brien, megszabadulnak ezzel a nagy cap tehertől. Kíváncsi vagyok bekínálnak-e valamit JimmyG-ért.Kizártnak tartom. Ugyanabba a folyóba nem akarnak 2x lépni, plusz a 2018-as 2. kör is oda, nem hiszem, hogy nagyon sokat ajánlanának.
Maniac84
ervinator
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Butler meg fogja kapni a maga pénzét, max. majd mástól...Sőt, jövőre tovább emelkedik a cap, ezzel együtt a várható fizu is... 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
twitter.com/PFCentral/status/839912188554928130Hupsz, az durva. Butler se szép emlékekkel fog elmenni ezek szerint, kb. mint Welker.
Wester
Közben megtartottuk Duron Harmont 😊
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 9 éve
twitter.com/NEPD_Loyko/status/839941715855294464Készülhetünk a Butler tradere...vagy Brady megy Houstonba 😊
több mint 9 éve
Brokit a Browns-ba száműzi O'Brien, megszabadulnak ezzel a nagy cap tehertől. Kíváncsi vagyok bekínálnak-e valamit JimmyG-ért.Kizártnak tartom. Ugyanabba a folyóba nem akarnak 2x lépni, plusz a 2018-as 2. kör is oda, nem hiszem, hogy nagyon sokat ajánlanának.
Maniac84
több mint 9 éve
Brokit a Browns-ba száműzi O'Brien, megszabadulnak ezzel a nagy cap tehertől. Kíváncsi vagyok bekínálnak-e valamit JimmyG-ért.

több mint 9 éve
Na latod megerte kicsit raemelnemRapoport szerint megvan DT Branch két évre 12 misiért.Helyes, megérdemli az öreg... 😊
tomi-tomi
Castleai01

több mint 9 éve
több mint 9 éve

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
1/12 DE, 1/32 TE, LB, CB, RB stb A maradék pickek pedig S. 😀
több mint 9 éve
Kell bizony!kell egy top DE draftról is, 2 fiatal, 2 rutinos.Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.Ahogy BB szokta. (Jön még DE draftig, például Barwin.)
Kókusz8
tomi-tomi
Kókusz8
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
kell egy top DE draftról is, 2 fiatal, 2 rutinos.Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.Ahogy BB szokta. (Jön még DE draftig, például Barwin.)
Kókusz8
tomi-tomi
több mint 9 éve
Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.Ahogy BB szokta. (Jön még DE draftig, például Barwin.)
Kókusz8
több mint 9 éve
Úgy fogunk a draftra menni, hogy zéró hiányposztunk lesz, talán DE. RB ráér középen-hátul.
több mint 9 éve
Rapoport szerint megvan DT Branch két évre 12 misiért.Helyes, megérdemli az öreg... 😊
tomi-tomi
több mint 9 éve
Rapoport szerint megvan DT Branch két évre 12 misiért.(Beki lemaradt! 😊 )
több mint 9 éve
Butler egy pöcs. Húzzon a faszba innen... lehetőleg mondjuk úgy Indianapolisba! x-DMár ott van évek óta. Éppen most kéne új szerződést adni neki. Oldja már meg az új csoda segítség nélkül!
Stez
több mint 9 éve
Mike Loyko @NEPD_Loyko 11 p11 perccel ezelőttThe #Patriots came out of nowhere to sign #1 type CB today and the #Saints came out of nowhere to sign a field stretcher. Do the math...
Van aki már össze is kötötte azokat a bizonyos pontokat... 😛
(A Saints leigazolta Ted Ginn JR.-t közben, erre jött a fenti reakció...)