New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hiányposzt?Én szinte biztos voltam benne a SB után hogy menni fog. Én személy szerint nem pártolnám,ha túlfizetnénk csak hogy mindenáron maradjon.
twitter.com/RapSheet/status/834194620674371585
Gogo
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Hiányposzt?twitter.com/RapSheet/status/834194620674371585
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Én Ravenst olvastam, az jobb lenne? 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Agent provocateur 😊Ahogy mondod. De én egyrészt azt gondolom, hogy a Belichick-Saban kapcsolat miatt ebben van tudatosság, ha úgy tetszik, elküldték az "iskolába", ha úgy tetszik, megelőzték, hogy máshova menjen az NFL-ben OC-nak, mivel nyilván valahol számított JMD távozására és az előrelépésre, tehát előrelépés nélkül valószínűleg lenne benne csalódottság vagy frusztráció.A Bamától meg bármikor vissza lehet hívni OC-nak, ha úgy hozza a sors."Brian Daboll, the New England Patriots' tight ends coach will be named Alabama's offense coordinator." (ESPN)Nem sokat beszéltünk erről itt, de komoly veszteség... ő lett volna, aki átveszi JMD helyét. BB nekikezdhet egy újabb "házon belüli" edzőprojektbe.
Gogo
Ja és a TE + FB szekcióra sem lehetett sok panasz az elmúlt években.
Gyulus
Logan Ryant a Jets vonatkozásában emlegetik, mint aki kész megfizetni neki az 1st CB pénzt.
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
NFL Turning Point - a Meccs döntő fordulatai sok közeli felvétellel, elemzéssel 41 percben.www.youtube.com/watch?v=FyLPJ5JWZYk
több mint 9 éve
Amendola jelenleg nem ér annyit, amennyit fizetünk neki, viszont ahogy teljesít, akkor amikor szüksége van rá, az alapján meg kell tartani, pláne, ha harmadjára is belemegy a paycutba.Tíz évig mindig azért szoptuk be a siker kapujában, mert nem volt elég hosszú a kispad. Most ez a csapat azért borzasztóan veszélyes, mert az alapemberek között nincs ugyan sok kiemelkedően nagy játékos. Ezért volt, hogy viszonylag kevés olyan meccs volt, amit játékban agyon domináltunk volna (pl. 2007-hez képest). De a kiegészítő emberek majdnem ugyanolyan jók. Ebben az idei csapatban ráadásul már nem volt lyukas poszt, ahol ne lett volna valaki, aki előre tud lépni (pl. a TE korábban sokáig ilyen volt).
Steelers pl pont ott bukott meg, hogy nem volt egy wr3 (még wr2 se) aki előlépjen és megcsinálja a kulcsjátékokat. És az sem elhanyagolható, hogy amikor Edelman sérült volt, Amendola elő tudott lépni és tudott hozni wr1 számokat.
Én azt sem gondolnám, hogy ne kapna akár egy wr2 fizetés valahol és sokkal nagyobb szerepet, mint amit nálunk kap. Mégis, ha ennek ellenére itt marad, akkor meg kell őt becsülni.
ervinator
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy lenne Saban és BB között olyan kapcsolat, ami ezt indokolná. Ráadásul a Crimson Tide kezd azzá válni, mint ami az NFL-ben a Pats, amit Sabannak köszönhetnek. Nem hiszem, hogy aki sikeres OC ott, az nagyon akarna OC-nek visszajönni az NFL-be.Ahogy mondod. De én egyrészt azt gondolom, hogy a Belichick-Saban kapcsolat miatt ebben van tudatosság, ha úgy tetszik, elküldték az "iskolába", ha úgy tetszik, megelőzték, hogy máshova menjen az NFL-ben OC-nak, mivel nyilván valahol számított JMD távozására és az előrelépésre, tehát előrelépés nélkül valószínűleg lenne benne csalódottság vagy frusztráció.A Bamától meg bármikor vissza lehet hívni OC-nak, ha úgy hozza a sors."Brian Daboll, the New England Patriots' tight ends coach will be named Alabama's offense coordinator." (ESPN)Nem sokat beszéltünk erről itt, de komoly veszteség... ő lett volna, aki átveszi JMD helyét. BB nekikezdhet egy újabb "házon belüli" edzőprojektbe.
Gogo
Gyulus
Logan Ryant a Jets vonatkozásában emlegetik, mint aki kész megfizetni neki az 1st CB pénzt.
Burkus
Azért is kíváncsi leszek erre a körre, mert ahogy empty taxi is írta, elég látványosan megbukott mindenhol, ahol BB figyelő tekintetét nem érezhette magán.
Szerintem az emelkedő karrier nálunk Steve Belichick.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Amendola jelenleg nem ér annyit, amennyit fizetünk neki, viszont ahogy teljesít, akkor amikor szüksége van rá, az alapján meg kell tartani, pláne, ha harmadjára is belemegy a paycutba.Steelers pl pont ott bukott meg, hogy nem volt egy wr3 (még wr2 se) aki előlépjen és megcsinálja a kulcsjátékokat. És az sem elhanyagolható, hogy amikor Edelman sérült volt, Amendola elő tudott lépni és tudott hozni wr1 számokat.
Én azt sem gondolnám, hogy ne kapna akár egy wr2 fizetés valahol és sokkal nagyobb szerepet, mint amit nálunk kap. Mégis, ha ennek ellenére itt marad, akkor meg kell őt becsülni.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Nem vitatva azt, hogy ebben alapvetően igazad van, amikor azért elkapta a Nagy Comeback során először a TD-t, aztán a következő drive-ban a kétpontost, akkor nem gondoltam volna ilyeneket... 😊 És Bradynek nyilván jó oka van ezeket a sorsdöntő playeket rá hívni. Másrészt a két gyűrűben játszott fontos szerepe a neki kifizetett pénz sokszorosát hozza a konyhára a franchise oldaláról.Nem akartam ebbe jobban belemenni de azért mert abban a 10 playben amiben a pályán volt ELVÉGEZTE AZT AMI A FELADATA nem kell milliókat osztogatni. Az mennyit kapjon aki végigbrusztolta mind a 99 playt és lehetővé tette, hogy Dola elkaphassa azt a TD-t..?!
Burkus
WR3 max 3 milla ennyit ér a pozíció.
Btw , te jövőre White-al mennyiért hosszabbítanál?Hosszabbítanál egyáltalán? Ha már clutch...
több mint 9 éve
Nem vitatva azt, hogy ebben alapvetően igazad van, amikor azért elkapta a Nagy Comeback során először a TD-t, aztán a következő drive-ban a kétpontost, akkor nem gondoltam volna ilyeneket... 😊 És Bradynek nyilván jó oka van ezeket a sorsdöntő playeket rá hívni. Másrészt a két gyűrűben játszott fontos szerepe a neki kifizetett pénz sokszorosát hozza a konyhára a franchise oldaláról.Nem ér ennyit. Főleg nem úgy, hogy a wr1-ed sem keres ennyit..Esetében pont megér 5-8 millàt mert előlépett clutch szitukban. Szerintem Ő a kivétel. Lehet hogy a többi 3.-4.szàmú wr-ek nem érnwk ennyit de nem kis szerepe volt az elmúlt 2 gyűrű elhozatalàban. Adjunk neki csak zsét mert megérdemli mondjuk 6 milla 3.5 gari a többi a röszliGyakorlatilag nem volt olyan idénye ahol ne lett volna sérült. Szituációs játékosként.Dolával állítólag paycutról tárgyalnak. (3x!) És hajlik rá. Nagyon örülnék neki, emberileg és játékosként is nagyon kedvelem.nagyon szerethet Bostonban lenni és nyerni. 2 gyűrűvel azért baromi lojálisnak kell lenni, hogy ne menjen el valahova, ahol több szerepet és több pénzt kap a nyugdíjas évekre is gondolva.
Burkus
| vagy ilyenkor offseasonban Kraft úr meglátogatja az otthonában, megvacsorálnak, majd ottfelejt egy köteg pénzt induláskor az Amendola házban 😀 |
winston
Lojális meg minden meg szeretjük..tényleg de wr1-2 terhelést nem bírná, wr3/4? pedig nem ér sehol sem 5-8 millát...nem véletlen, hogy nem próbálkozik meg a piacon.
gordon
ParadSEC
gordon
több mint 9 éve
Daboll azért 2009-12 között 3 NFL csapatnál volt OC, mindenhol megbukott.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ahogy mondod. De én egyrészt azt gondolom, hogy a Belichick-Saban kapcsolat miatt ebben van tudatosság, ha úgy tetszik, elküldték az "iskolába", ha úgy tetszik, megelőzték, hogy máshova menjen az NFL-ben OC-nak, mivel nyilván valahol számított JMD távozására és az előrelépésre, tehát előrelépés nélkül valószínűleg lenne benne csalódottság vagy frusztráció.A Bamától meg bármikor vissza lehet hívni OC-nak, ha úgy hozza a sors."Brian Daboll, the New England Patriots' tight ends coach will be named Alabama's offense coordinator." (ESPN)Nem sokat beszéltünk erről itt, de komoly veszteség... ő lett volna, aki átveszi JMD helyét. BB nekikezdhet egy újabb "házon belüli" edzőprojektbe.
Gogo
Gyulus
több mint 9 éve
Ennyit nem ér, de nekem a PO-kban nyújtott teljesítménye miatt nincs vele bajom 😀 Pláne, ha harmadszor is belemegy a paycutba

több mint 9 éve
Nem ér ennyit. Főleg nem úgy, hogy a wr1-ed sem keres ennyit..Esetében pont megér 5-8 millàt mert előlépett clutch szitukban. Szerintem Ő a kivétel. Lehet hogy a többi 3.-4.szàmú wr-ek nem érnwk ennyit de nem kis szerepe volt az elmúlt 2 gyűrű elhozatalàban. Adjunk neki csak zsét mert megérdemli mondjuk 6 milla 3.5 gari a többi a röszliGyakorlatilag nem volt olyan idénye ahol ne lett volna sérült. Szituációs játékosként.Dolával állítólag paycutról tárgyalnak. (3x!) És hajlik rá. Nagyon örülnék neki, emberileg és játékosként is nagyon kedvelem.nagyon szerethet Bostonban lenni és nyerni. 2 gyűrűvel azért baromi lojálisnak kell lenni, hogy ne menjen el valahova, ahol több szerepet és több pénzt kap a nyugdíjas évekre is gondolva.
Burkus
| vagy ilyenkor offseasonban Kraft úr meglátogatja az otthonában, megvacsorálnak, majd ottfelejt egy köteg pénzt induláskor az Amendola házban 😀 |
winston
Lojális meg minden meg szeretjük..tényleg de wr1-2 terhelést nem bírná, wr3/4? pedig nem ér sehol sem 5-8 millát...nem véletlen, hogy nem próbálkozik meg a piacon.
gordon
ParadSEC
több mint 9 éve
Esetében pont megér 5-8 millàt mert előlépett clutch szitukban. Szerintem Ő a kivétel. Lehet hogy a többi 3.-4.szàmú wr-ek nem érnwk ennyit de nem kis szerepe volt az elmúlt 2 gyűrű elhozatalàban. Adjunk neki csak zsét mert megérdemli mondjuk 6 milla 3.5 gari a többi a röszliGyakorlatilag nem volt olyan idénye ahol ne lett volna sérült. Szituációs játékosként.Dolával állítólag paycutról tárgyalnak. (3x!) És hajlik rá. Nagyon örülnék neki, emberileg és játékosként is nagyon kedvelem.nagyon szerethet Bostonban lenni és nyerni. 2 gyűrűvel azért baromi lojálisnak kell lenni, hogy ne menjen el valahova, ahol több szerepet és több pénzt kap a nyugdíjas évekre is gondolva.
Burkus
winston
gordon
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
szerintem O'Shea a következő házol belüli esélyes."Brian Daboll, the New England Patriots' tight ends coach will be named Alabama's offense coordinator." (ESPN)Nem sokat beszéltünk erről itt, de komoly veszteség... ő lett volna, aki átveszi JMD helyét. BB nekikezdhet egy újabb "házon belüli" edzőprojektbe.
Gogo
Gyulus
több mint 9 éve
Gyakorlatilag nem volt olyan idénye ahol ne lett volna sérült. Szituációs játékosként.Dolával állítólag paycutról tárgyalnak. (3x!) És hajlik rá. Nagyon örülnék neki, emberileg és játékosként is nagyon kedvelem.nagyon szerethet Bostonban lenni és nyerni. 2 gyűrűvel azért baromi lojálisnak kell lenni, hogy ne menjen el valahova, ahol több szerepet és több pénzt kap a nyugdíjas évekre is gondolva.
Burkus
winston
több mint 9 éve
Igen, jogos. Btw nem zárom ki, hogy visszajön OC-nak ha arra kerül a sor. Addig scoutolja a Bamásokat 😊"Brian Daboll, the New England Patriots' tight ends coach will be named Alabama's offense coordinator." (ESPN)Nem sokat beszéltünk erről itt, de komoly veszteség... ő lett volna, aki átveszi JMD helyét. BB nekikezdhet egy újabb "házon belüli" edzőprojektbe.
Gogo
Gyulus
több mint 9 éve
"Brian Daboll, the New England Patriots' tight ends coach will be named Alabama's offense coordinator." (ESPN)Nem sokat beszéltünk erről itt, de komoly veszteség... ő lett volna, aki átveszi JMD helyét. BB nekikezdhet egy újabb "házon belüli" edzőprojektbe.
Gogo
több mint 9 éve
Dolával állítólag paycutról tárgyalnak. (3x!) És hajlik rá. Nagyon örülnék neki, emberileg és játékosként is nagyon kedvelem.nagyon szerethet Bostonban lenni és nyerni. 2 gyűrűvel azért baromi lojálisnak kell lenni, hogy ne menjen el valahova, ahol több szerepet és több pénzt kap a nyugdíjas évekre is gondolva.
Burkus
több mint 9 éve
Dolával állítólag paycutról tárgyalnak. (3x!) És hajlik rá. Nagyon örülnék neki, emberileg és játékosként is nagyon kedvelem.
több mint 9 éve
Na, ez korrekt beszéd volt, és valahol örülök is neki. Tény, nagyon utáltam a szezon során, de nagyon szurkolok neki, hogy sikerüljön
több mint 9 éve
Ez eddig valahogy kimaradt. Chris Hogan írása a Steelers elleni győzelem után, de még a SB előtt. Érdemes elolvasni!Khm, izé: patriots.hu/one-more_2017 😊
www.theplayerstribune.com/chris-hogan-patriots-super-bowl-li/
tomi-tomi
több mint 9 éve
Ez eddig valahogy kimaradt. Chris Hogan írása a Steelers elleni győzelem után, de még a SB előtt. Érdemes elolvasni!www.theplayerstribune.com/chris-hogan-patriots-super-bowl-li/
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
mobile.twitter.com/trenches_/status/828457738258743298/photo/1

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.