New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
manuszka86 New England Patriots 2 601 — Patriots fan
BB mester tuti meghallgatja az ajánlatokat, és azért szerintem lesz jó pár csapat aki jobbnak ítéli meg Jimmy G-t mint a mostani rookie QB classt. Browns jó pozícióban van a tradehez, de szerintem mivel a csapat tele van lyukakkal, oda először nem QB kell, nekem amelyik két csapat úgy eszembe jutna az a 49ers és még a Jags. Bortles helyett ha Jimmy G irányítana az jelentős színvonal növekedés lenne 😊
Viszont kellene nekik a letrade az első körből mert csak a második kör eleje az nem lenne elég BB mesternek, mondjuk én a helyében nem tradelném el 😊

Szerkesztette: manuszka86

több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
Videó, plusz cikkek
ZERO_L
Köszi, nagyon szeretem az ilyeneket 😊

Ki mit gondol Jimmy jövőéről?
zinedine5
Az MMQB-n Peter King az egyik videóban az 1. körös cetli JG-ért kérdésre azt fejtegette, hogy megéri és valószínű lesz kérő, de nem biztos, hogy a Pats idén elcseréli, mert tudják, hogy vele tudnak meccseket nyerni.

mmqb.si.com/mmqb/2017/02/08/atlanta-falcons-super-bowl-51-bounce-back-nfl-mailbag
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
A Bearst én nem ismerem eléggé. Azt gondolom, hogy elsősorban a Brownsnak sokkal több needje van, mint amit JG meg tud oldani. Nem fogja kirángatni a gödörből. De egy olyan csapatban, amelyik alapvetően kész, csak egy megbízható QB hiányzik belőle, tud segíteni. Ezek pedig szerintem inkább Texans és a Broncos. Ellenértékben is reálisabb, ha az első körért a QB mellé adunk egy 3-4 kört. Esetleg még/vagy egy játékost, aki kevés szerepet kapott.

Ezt érzem reálisnak. Szerintem a top 5 pick nagyon erős lenne JG-ért.

Persze Clevelandben ennél nagyobb marhaságot is követtek már el, úgyhogy lehet, hogy nektek lesz igazatok. Csak ebben az esetben szegény talján gyereket kb. 3 meccsen taccsra fogják vágni.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Vitaindítónak:

Hova mehet? Mit adnak érte? Lesz-e verseny érte? Ilyesmi
zinedine5
En szivesen valaszolok ra, mondjuk a Browns vagy a Bears topicjaban 😊
Wyatt
Szerintem ennek a két csapatnak nem igazán megoldás JG. Na jó, a Bearsnek azért lehet. A második kör eleje épp jó lehet, ha kukázhatunk mellé még valakit.

De szerintem lesz érdeklődés, csak nem északon, hanem délen.
Kollega
Hol?
És miért nem megoldás?(Nem állítom, hogy az, csak érdeklődöm.)
Vitaindítónak:

zinedine5
Wyatt
Bears topikban már egyszer megégtem ezzel. Tomcsik nagyon ellene van.

Nekem mondjuk teljesen érthetetlen ez a nagy Garoppolo ellentét. Az meg, hogy Barkleyt egy lapon említik vele szerintem nonszensze, de ennyire azért ott nem mennék bele.

Szerintem egyébként egy sima 2. körért nem adjuk oda. A Browns 1/12-je vagy a Bears/Frisco valamilyen letrade után lehet célpont. Vagy mondjuk 2 2. körös. ('17,'18)
több mint 9 éve
Vitaindítónak:

zinedine5
Wyatt
Szerintem ennek a két csapatnak nem igazán megoldás JG. Na jó, a Bearsnek azért lehet. A második kör eleje épp jó lehet, ha kukázhatunk mellé még valakit.

De szerintem lesz érdeklődés, csak nem északon, hanem délen.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Vitaindítónak:

zinedine5
Szerintem lesz kérő, a kérdés ki mit szeretne adni, én Browns helyében mivel van két első köröse, az egyiket beajánlanám érte, az utolsó évek "csodás" első körösei után rosszabb nagyon nem lehet, a másik ellen példa Oswi...
Studi
A helyükben bepróbálkoznék a 2/1-el, vagy 2/1 + hátsóbb körrel. Ha lesz jobb kérő, akkor viszont odaadnám a 12.-et is Jimmyért, én még mindig azon vagyok, hogy jobb választás, mint egy rookie, persze sokkal kevésbé ismerem a prospecteket, mint az ő scoutjaik (bár náluk néha kicsit kételkedem ebben)
több mint 9 éve
Studi New England Patriots 215 — hogy játsszon nálad a Logan Ryan CB 2-t
Vitaindítónak:

zinedine5
Szerintem lesz kérő, a kérdés ki mit szeretne adni, én Browns helyében mivel van két első köröse, az egyiket beajánlanám érte, az utolsó évek "csodás" első körösei után rosszabb nagyon nem lehet, a másik ellen példa Oswi...
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Vitaindítónak:

zinedine5

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Vitaindítónak:

több mint 9 éve
Na ez a videó egészen elképesztő:
Malcolm Mitchell: No matter what happens in life, I'll forever be a world champion.

Bennett egy bolond, de imádni való.
Goodell a világ legjobb színésze, vagy egészen őszintén gratulál.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Regeltem egy twitter fiókot, tudnátok segíteni, hogy milyen Pats related oldalakat érdemes követni? - ha van nem Patses, de NFL-hez köthető ami jó, az is jöhet 😊

Játékosokat már követem 😀

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Szerintem adjon a csapat nekem egy szerződést, nem vagyok nagyravágyó, beérem az újoncminimummal is.
Wyatt
Neked már vet. min. járna 😉
gdavid
Jó, de hányadik éves vet min? 😀
Nekem elég az első éves, de ha egy 10. évest kapok, egy misit is el tudok költeni^^
Wyatt
Én 900k-ra lőttelek be 😀
gdavid
Deal!
Wyatt
Zloty? 😊
Attila Pál
Te amúgy azt tudod, hogy egy zloty 70 Ft? Szerintem boldogan elfogadja egy évre. Bár nem ismerem az anyagi viszonyait, van akinek évi 60 millio Ft sértés.
Kollega
De engem nyugodtan sértegethetnek évi 64 millió forinttal. Akár több éven keresztül is!

több mint 9 éve
Szerintem adjon a csapat nekem egy szerződést, nem vagyok nagyravágyó, beérem az újoncminimummal is.
Wyatt
gdavid
Nekem elég az első éves, de ha egy 10. évest kapok, egy misit is el tudok költeni^^
Wyatt
Én 900k-ra lőttelek be 😀
gdavid
Deal!
Wyatt
Zloty? 😊
Attila Pál
Te amúgy azt tudod, hogy egy zloty 70 Ft? Szerintem boldogan elfogadja egy évre. Bár nem ismerem az anyagi viszonyait, van akinek évi 60 millio Ft sértés.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Wyatt
gdavid
Wyatt
Én 900k-ra lőttelek be 😀
gdavid
Deal!
Wyatt
Zloty? 😊
több mint 9 éve
Wyatt
gdavid
Wyatt
Én 900k-ra lőttelek be 😀
gdavid
Deal!

több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Wyatt
gdavid
Wyatt
Én 900k-ra lőttelek be 😀

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve
Wyatt
gdavid

több mint 9 éve
Podcast-hoz hasonlóan én is összerakom a top5 need-et:
1., HT
2., Alan Branch
3., LG Blount
4., Bennett
5., Sheard

+1 Butler
Attila Pál
szerintem:

1. HT
2. Butler
3. Bennett
4. Branch
5. Ryan
winston
Butler és Ryan jogos, csak az előbbivel most még nem szorít a cípő (de úgy gondolom, hogy mégis meg lesz még a contract lejárta előtt a megegyezés), addig Logan Ryan esetében sajnos bekalkuláltam, hogy nagy pénzért csapatot vált. Blount és Branch szerepe az idei menetelésben szerintem kissé alul van értékelve.
több mint 9 éve
gdavid New England Patriots 3 923 — Patriots fan
Wyatt

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 9 éve

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
1., HT
2., Alan Branch
3., LG Blount
4., Bennett
5., Sheard

+1 Butler
Attila Pál
szerintem:

1. HT
2. Butler
3. Bennett
4. Branch
5. Ryan
több mint 9 éve
1., HT
2., Alan Branch
3., LG Blount
4., Bennett
5., Sheard

+1 Butler
több mint 9 éve
1/12 OT: Ez a poszt annyira nem túl erős az idei drafton, így el tudom képzelni, hogy mikor ez a választás következik, még az összes elérhető OT elérhető. Solder 2018-ra szabadügynök lesz, Cannonnál pedig kérdőjel, hogy vajon meddig tud ilyen formában játszani. Megjegyzem, hogy Vollmernek eléggé kifele áll a szénája, viszont ha 4-5 millióért vissza tudnánk hozni, akkor annak tudnék örülni. Talán a sérülékenysége kapóra jöhet nekünk.

Na de visszatérve az OT pickre. Be tudjuk biztosítani magunkat arra az esetre, ha Solderrel nem sikerül megállapodnunk, illetve adna egy kis depthet is a posztra, mert Fleming (ő is FA idén) és Waddle komolytalan ide. Még ha Solderrel sikerül is hosszabbítanunk, akkor is bőven elfér a pick, rotációt figyelembe véve.ervinator
Ha beszerzünk esetleg egy 1/12-őt, akkor ne OL depth-re hozzunk már rotációs embert, hanem valami instant kezdőt needre. Kevésszer engedhetjük meg ezt magunknak 😊
winston
Emiatt nem igazán kell aggódni szerintem. Kizárt, hogy van olyan ellentételezés az 1/12-ért, amit mi oda tudunk/akarunk adni. De ha mégis idejönne ez az igen magas pick, szerintem a letrade a jó választás.

Csak a szabadügynök piac nyitásakor fogjuk megtudni, hogy van-e nekünk needünk. Jelenleg nem hiszem, hogy bármelyik csapatrészben akkora rés lenne, amit csak egy korai első körös tud megoldani.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Michael Lombardi arról mit is jelent tulajdonképpen az itt is nagyon sokszor elcsépelt szöveg "megállítani az ellenfél legjobb fegyverét", a Pats két napon is időt szentelt a kétpontos kísérletek gyakorlására (Dola játéka ráadásul a meccs közben már hívva volt és totális bukás lett), a Butler INT-nek a gyökereihez is vissza kell menni az időben egy évet, és még sztorizgat Brownos, Raiderses időből, szóval érdemes meghallgatni:
 www.youtube.com/watch?v=Ebae5wPptDo

és a videóban említett cikk BB-ről:
 theringer.com/bill-belichick-game-plan-new-england-patriots-super-bowl-li-f25cf7de09e0#.vmgw4j1x6

+1
Peter King beszélget Brady-vel a Super Bowl kritikus játékairól, például azt is megtudjuk, azért is jó hamarabb felállni és indítani a játékot mert így az OC fel tudja hívni a figyelmet a key matchupra, ahogy ez történt Dola TD-nél is
meg az gondolom már megvolt, hogy White két pontos kísérletét az edzésen sikerült elrontani, aztán mégis be lett hívva meccsnapon

mmqb.si.com/mmqb/2017/02/13/tom-brady-montana-super-bowl-51-nfl-patriots-peter-king

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
triangle 1 283
 mmqb.si.com/mmqb/2017/02/13/tom-brady-montana-super-bowl-51-nfl-patriots-peter-king