New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
És ez????
Érdekes lenne.

According to Bleacher Report and ESPN the Pats are considering trading away superstar tight end Rob Gronkowski.
Demecs
Akkor lecopom magam
ThundersNFL
Emlékszel mikor IR-re került? Egypáran "laikusok" is pedzegettük, hogy ezt a csapat meddig tolerálja? Senki nem vitatja, hogy toronymagasan a legjobb a posztján, korszakos zseni. De kitörölhetjük vele ha a lényegi résznél nem áll a csapat rendelkezésére.* Idén félig helyettesítette Bennett illetve a többi elkapó felnőtt a feladathoz.
*Azon mehet a diskurzus, hogy mennyire erőltette túl a csapat, de idén annyira szerintem pont nem😊
NB2
Tipikus Belichick húzás lenne. És biztos lenne, aki jó magas picket adna érte. A pénzén meg megtartják Bennettet. De nekem nagyon hiányozna.
Burkus
Annyira kegyetlen és racionális az NFL, hogy simán kinézem az öregből... Ha BB lát fantáziát az idei TE állományból valakiben, meghúzhatja. Mert ő nem 10 percre, hanem 2-3 évre gondolkodik előre.
Egyébként az elmúlt 10 év saját sporttapasztalatai annyira érzéketlenné és racionálissá tett, hogy én úgy vagyok már, hogy a csapatot kell kedvelni és nem az embert. Egyszerűen nem szabad, hogy egy Gronk vagy egy Edelmann elvesztése miatt sipákoljak több hónapon át. Nem azt mondtam, hogy nincs ilyen, de per pillanat 1 ember miatt lennék kiakadva a NE-nél trade terén, de ő sanszosan visszavonul inkább😊
Mondjuk amit Solymi írt az is érdekes, mert egész évben már többen mondtuk, hogy Gronk valahogy nem 100-as, a mozgása nem volt tökéletes. Simán lehet, hogy már az év elején sem volt minden rendben vele. Azt csak remélem, hogy nem fog kiderülni évek múlva, hogy valaki a javallat ellenére játszatta v. játszott.
több mint 9 éve
Füszer New England Patriots 45
A felvetés jogos, de azért többtényezős a dolog. Nem tudjuk, hogy mennyire volt sérült a szezon elején ill. mi okozta a sérülést/sérüléseket. Plusz mivel Bennett is lesérült, így nem is lehetett Gronkot tehermentesíteni.
Illetve a többi WR-nek is bele kellett szoknia a játékba.

Nem hinném, hogy elcseréljük, de fizuemelést se fog kapni, az tuti.
A 2017-es idényben elég baráti a fizetése, a 2018-2019-es szezonban 10-11M Cap Hit, viszont 4M ill. 2M Dead Money van mellette.

Remélem kevesebbet lesz terhelve. Egy egészséges Gronk/Bennett párost levédekezni...
Marty gyakorlatilag az egész szezont sérült bokával tolta végig.
Solymi
Azért az sem mindegy milyen QB dobál nekik! Bennett itt csak látogató, tegye össze a két kezét és adjon hálát a sorsnak hogy megtapasztalhatta azt hogy milyen érzés nyerni.Gronk-tól még így is nagyon messze van ! Persze sérülések meg minden ,de Bennett nem kapott akkora terhelést mint Gronk! Sohasem lesz akkora klasszis de az is biztos hogy a teste sem lesz fiatalabb és ellenállóbb így bármennyire is őrültségnek hangzana elsőre de Ő is egy nagyon jó cserealap (ne legyen így ,mert az egyik kedvenc játékosom) de az NFL kőkemény üzlet ahol bármi megtörténhet és amitől ez a legjobb csapat a ligában hogy itt képes a vezetőség nagyon nehéz döntések meghozatalára is és nincs mese az eredmények őket igazolják!

Szerkesztette: Füszer
több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
A felvetés jogos, de azért többtényezős a dolog. Nem tudjuk, hogy mennyire volt sérült a szezon elején ill. mi okozta a sérülést/sérüléseket. Plusz mivel Bennett is lesérült, így nem is lehetett Gronkot tehermentesíteni.
Illetve a többi WR-nek is bele kellett szoknia a játékba.

Nem hinném, hogy elcseréljük, de fizuemelést se fog kapni, az tuti.
A 2017-es idényben elég baráti a fizetése, a 2018-2019-es szezonban 10-11M Cap Hit, viszont 4M ill. 2M Dead Money van mellette.

Remélem kevesebbet lesz terhelve. Egy egészséges Gronk/Bennett párost levédekezni...
Marty gyakorlatilag az egész szezont sérült bokával tolta végig.
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Nyugalom, nincs szó semmi olyanról, hogy fontolgatjuk Gronk elcserélését csak Dan Graziano levezette, hogy SZERINTE miért érné meg a trade, majd ezt valaki lehozta úgy, mintha az ESPN-nek információi lennének, hogy el akarjuk cserélni.

több mint 9 éve
darthmushroom New England Patriots 219

A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
BB nagyon élte a parádét 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/16753603_10155076468472372_8853905944891883520_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=ix9JD8uV9eMQ7kNvwEOhm5z&_nc_oc=Admuhj_g657R5-b2qIoLa4BmveoXdw9-ikHYZ1sVeq6okl75-yhT56zMwPrI3X1KzWs&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=nze80_HieLIuvLVqIPonsg&oh=00_AfuxhyIfWQAt-EqXrfeppHYpJixW3co7Z37pLZ4Et6hqgA&oe=699CC998
171.863 Aufrufe · 6.889 Reaktionen | "These players, they worked harder than any team I've ever coached." #nodaysoff #patriotsparade | New England Patriots
"These players, they worked harder than any team I've ever coached." #nodaysoff #patriotsparade

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
És ez????
Érdekes lenne.

According to Bleacher Report and ESPN the Pats are considering trading away superstar tight end Rob Gronkowski.
Demecs
Akkor lecopom magam
ThundersNFL
Emlékszel mikor IR-re került? Egypáran "laikusok" is pedzegettük, hogy ezt a csapat meddig tolerálja? Senki nem vitatja, hogy toronymagasan a legjobb a posztján, korszakos zseni. De kitörölhetjük vele ha a lényegi résznél nem áll a csapat rendelkezésére.* Idén félig helyettesítette Bennett illetve a többi elkapó felnőtt a feladathoz.
*Azon mehet a diskurzus, hogy mennyire erőltette túl a csapat, de idén annyira szerintem pont nem😊
NB2
Tipikus Belichick húzás lenne. És biztos lenne, aki jó magas picket adna érte. A pénzén meg megtartják Bennettet. De nekem nagyon hiányozna.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Basszus. Imádom Gronk játékát és megőrülnék, ha más mezben kellene látnom. De a csapatnak nem sok haszna van belőle, ha ezért a pénzért, csak 5-6 meccset tud játszani évente. Másrészről az életminőségét is komolyan kockáztatja. Remélem a saját érdekében tudni fogja, hogy mikor kell abbahagynia és akkor is, mint mindig, Patriots mez lesz rajta!

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
És ez????
Érdekes lenne.

Demecs
Akkor lecopom magam
ThundersNFL
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
És ez????
Érdekes lenne.

Demecs
Akkor lecopom magam

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Véget ért már az idény? Attól a cím nem veszik el 😀
De amúgy is végeztem én már ott 😊

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Passzblokkban nagyon dicsérik, ami nálunk nem elhanyagolható, kezei is elég jók, lehet használni teljesen passzjátékban is.

Nagy darab, de inkább a végsebessége jó, és ha lendületet tud venni, sok TD-t szerez közeli helyzetekből. Honnan is ismerősek ezek 😀

De amúgy nálam van GM-ben, úgyhogy jöjjön 😀
Wyatt
Most nézem Wyatt, bitorlod a címem 😊😊
több mint 9 éve
Passzblokkban nagyon dicsérik, ami nálunk nem elhanyagolható, kezei is elég jók, lehet használni teljesen passzjátékban is.

Nagy darab, de inkább a végsebessége jó, és ha lendületet tud venni, sok TD-t szerez közeli helyzetekből. Honnan is ismerősek ezek 😀

De amúgy nálam van GM-ben, úgyhogy jöjjön 😀

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha a Raiders elengedi, milyen lenne Murray Blount szerepére? Nekem tetszene a dolog.
több mint 9 éve
Nekem Watt is eleg lenne 😀

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Vitaindítónak:

Ki mit gondol Jimmy jövőéről?

Hova mehet? Mit adnak érte? Lesz-e verseny érte? Ilyesmi
zinedine5
Houston, BoB draftolni is szerette volna... 2018 ban kilehet simán rakni Brokit mikor új szerződést kell adni Jimmynek.
Mercilust megpróbálnám belevonni a bizniszbe
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 240 — Invisible man
Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t...

kicsi a világ 😀
ZERO_L
Ezt értem. Csak akkor miért nem draftoltuk? Mert amúgy is tipikus Patriots karakter, okos, tanítható, munkamániás. Az Öreg imádja az ilyeneket.
Kollega
Mert nem játszott jól 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t...

kicsi a világ 😀
ZERO_L
Ezt értem. Csak akkor miért nem draftoltuk? Mert amúgy is tipikus Patriots karakter, okos, tanítható, munkamániás. Az Öreg imádja az ilyeneket.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
És ez????
Érdekes lenne.

Demecs
Ezt hol láttad? Mert én még hasonló hírt se találtam és a Bleacher Report Team Stream se küldött értesítést.

több mint 9 éve
Demecs New England Patriots 645
És ez????
Érdekes lenne.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football

kicsi a világ 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
Ha mondjuk Jimmy beválik egy Tannenhill/Dalton/Smith szintjén a mennyit ér?
zinedine5
Kb. 6 év 115 milliót.

több mint 9 éve
Akkor nem ment at 😊

Azert irtam, hogy ebben a ket topicban valaszolok, mert mindkettoben volt mar oldalakon keresztul errol tema 😊

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
azért jövőévi draft cetli is szóba jöhet (bár én ennek kevésbé örülnék), már pedig ha a mostani top 5-ben húzók(Bears,49ers,Browns) a draft+FA piacról rendbe szednék a csapatukat, akkor egy NFL ready QB-val elvárható lenne, hogy a beáldozandó pick ne legyen top15-ös, tehát a csapat legalább egy 8-8at elérjen a köv szezonban (jó a Brownsnál ez kicsit meredek, de van két top12es pickjük + 2 második körös meg majdnem 100M elköltendő pénz...)

meg amikor a játékot behívni, snapet átvenni képtelen Goff-ért valaki két első, két második és két harmadik kört ad, azután ne hüledezzünk már ha Jimmyért minimum egy első kört kérünk...

ha lesz olyan GM/HC, aki lát benne elég fantáziát kérdés nélkül megadják a kért árat

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
A Bearst én nem ismerem eléggé. Azt gondolom, hogy elsősorban a Brownsnak sokkal több needje van, mint amit JG meg tud oldani. Nem fogja kirángatni a gödörből. De egy olyan csapatban, amelyik alapvetően kész, csak egy megbízható QB hiányzik belőle, tud segíteni. Ezek pedig szerintem inkább Texans és a Broncos. Ellenértékben is reálisabb, ha az első körért a QB mellé adunk egy 3-4 kört. Esetleg még/vagy egy játékost, aki kevés szerepet kapott.

Ezt érzem reálisnak. Szerintem a top 5 pick nagyon erős lenne JG-ért.

Persze Clevelandben ennél nagyobb marhaságot is követtek már el, úgyhogy lehet, hogy nektek lesz igazatok. Csak ebben az esetben szegény talján gyereket kb. 3 meccsen taccsra fogják vágni.
Kollega
Top5-öt sehol nem fognak adni érte. De nem is kell nekik, mindenhol lehet egy letrade, még Clevelandben is az 1/12-ről.

Pont arról megy egyébként a vita a Browns topikban, hogy egy fr. QB mennyiben változtatja meg az egész csapatot.

Ha mondjuk Jimmy beválik egy Tannenhill/Dalton/Smith szintjén a mennyit ér? Azok után, ahány QB-t draftoltak első körben?

A Texans sztem max pletyka, a Broncos meg tavaly vitt egy első-köröst. Ők sztem nem viszik el. Én továbbra is a fenti 2 csapatot és a Friscot látom lehetőségnek.