New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
1/12 OT: Ez a poszt annyira nem túl erős az idei drafton, így el tudom képzelni, hogy mikor ez a választás következik, még az összes elérhető OT elérhető. Solder 2018-ra szabadügynök lesz, Cannonnál pedig kérdőjel, hogy vajon meddig tud ilyen formában játszani. Megjegyzem, hogy Vollmernek eléggé kifele áll a szénája, viszont ha 4-5 millióért vissza tudnánk hozni, akkor annak tudnék örülni. Talán a sérülékenysége kapóra jöhet nekünk.

Na de visszatérve az OT pickre. Be tudjuk biztosítani magunkat arra az esetre, ha Solderrel nem sikerül megállapodnunk, illetve adna egy kis depthet is a posztra, mert Fleming (ő is FA idén) és Waddle komolytalan ide. Még ha Solderrel sikerül is hosszabbítanunk, akkor is bőven elfér a pick, rotációt figyelembe véve.ervinator
Ha beszerzünk esetleg egy 1/12-őt, akkor ne OL depth-re hozzunk már rotációs embert, hanem valami instant kezdőt needre. Kevésszer engedhetjük meg ezt magunknak 😊

Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
OJ Howard-ra mondják (top20as pick), hogy a legjobb TE a drafton, de még neki is sokat kell tanulnia blokkolásban, főleg a vonalon (bár olvastam már olyan reportot róla, hogy az erősségeihez írták az "In-Line Blocking"-ot 😀) és nem futtatták végig vele az elkapó útvonalakat, szóval vele is rendesen lenne meló

azért jó, mély az idei draft class mert szinte minden fajta TE-det meg lehet találni benne és fajtánként akár 2-3-at is
viszont kifejezetten jól blokkoló és jól elkapó TE nincs, ezért szerintem felértékelődik Bennett, már ha a sérülése miatt volt ennyire visszafogott a szezon második felében (mert az a teljesítmény nálam nem ér évi 9-10 milliót)

én most boldolok egy Jake Butt-ot a harmadik körben(Collins pick?), addig szépen be lehet húzni a kellő DE-t esetleg a DT/CB/RB/LB/SS ötösből ízlés/FA mozgás szerint még kettőt és akkor még ott van(ak) az(ok) amit vélhetően Jimmyért kapunk

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Pont jó időpont, hogy bevállaljunk egy-két TE prospectet. Majd kikukázzuk a classból azt, aki a kutyának nem kell, aztán nálunk all pro lesz. A másik 8-ra, akik meg közben jöttek-mentek a rosteren nem emlékszik senki.

De amúgy meg lehet, hogy Lengel is szépen fejlődik, csak még kell neki egy nyár, hogy odaérjen.
Kollega
Az én érvelésem arról szólt, hogy én miért nem hoznék az első 2 körben TE-t. Későbbi körökben már hozhatunk, pláne, hogy egyébként a TE classra is azt mondják, hogy mély.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Vollmer 4-5 millió? Ne viccelj.
Brown 2015. 1st, Valentine 2016. 3rd. Én itt nem látom azt a nagy szükséget. Kell a DE, azért is, hogy főleg passz szituknál, be tudjanak jönni középre, onnan nyomást gyakorolni. (Ezt láttuk, Ch. Jonesnál, Flowersnél is.)
zinedine5
2013-ban 4 év 27M szerződést kötött. 32 éves, az idei szezont teljes egészében kihagyta. Nem gondolnám, hogy az 5M annyira elrugaszkodott lenne nála.
ervinator
Igen. Egy 32 éves sérülékeny OT. Nem fogunk neki ennyit adni. Szerintem semennyit sem.
Nagyon talán, valaki más ad neki egy rövidebb szerződést kevés garantálttal ami elérheti a 4-5 m-et.
zinedine5
Félreértettelek akkor, azt hittem kevesled.

idei capből kitelne a pénze, főleg ha teli rakjuk bónuszokkal. Ha ő megy akkor az OT depth megszűnik létezni én épp ezért lennék hajlandó őt megtartani.

Ami TE témát illeti.

Gronk 2020-ban lesz FA, ha Bennett hosszabbít, akkor 2019-2021 körül lehet FA. Nem látom, hogy ide miért kellene korai körben hozni embert. Gronk állapota kérdéses, meg az is, hogy mennyit bír majd később, de a 9+9 millió sem olyan vészes, amilyen ütemben emelkedik a cap na meg persze a fizetések.
ervinator
Pont jó időpont, hogy bevállaljunk egy-két TE prospectet. Majd kikukázzuk a classból azt, aki a kutyának nem kell, aztán nálunk all pro lesz. A másik 8-ra, akik meg közben jöttek-mentek a rosteren nem emlékszik senki.

De amúgy meg lehet, hogy Lengel is szépen fejlődik, csak még kell neki egy nyár, hogy odaérjen.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Vollmer szerződésben maradt 2017-re a cap guru, Miguel Benzan szerint.
tomi-tomi
Azért a 2.5 millióért akár maradhat is cserének.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Vollmer szerződésben maradt 2017-re a cap guru, Miguel Benzan szerint.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Brown 2015. 1st, Valentine 2016. 3rd. Én itt nem látom azt a nagy szükséget. Kell a DE, azért is, hogy főleg passz szituknál, be tudjanak jönni középre, onnan nyomást gyakorolni. (Ezt láttuk, Ch. Jonesnál, Flowersnél is.)
zinedine5
2013-ban 4 év 27M szerződést kötött. 32 éves, az idei szezont teljes egészében kihagyta. Nem gondolnám, hogy az 5M annyira elrugaszkodott lenne nála.
ervinator
Igen. Egy 32 éves sérülékeny OT. Nem fogunk neki ennyit adni. Szerintem semennyit sem.
Nagyon talán, valaki más ad neki egy rövidebb szerződést kevés garantálttal ami elérheti a 4-5 m-et.
zinedine5

idei capből kitelne a pénze, főleg ha teli rakjuk bónuszokkal. Ha ő megy akkor az OT depth megszűnik létezni én épp ezért lennék hajlandó őt megtartani.

Ami TE témát illeti.

Gronk 2020-ban lesz FA, ha Bennett hosszabbít, akkor 2019-2021 körül lehet FA. Nem látom, hogy ide miért kellene korai körben hozni embert. Gronk állapota kérdéses, meg az is, hogy mennyit bír majd később, de a 9+9 millió sem olyan vészes, amilyen ütemben emelkedik a cap na meg persze a fizetések.
ervinator
Ha Vollmer megy, akkor ugyanaz lesz mint idén. Ha ő és egy nagyobb contract illetve egy rookie között kell választanai, akkor inkább az utóbbi.

TE poszton meg sok a kérdőjel és BB sem szereti a dolgokat az utolsó pillanatra hagyni. (Szerintem az a 18 millió-18-ban, ami később nyilván nőne sem kevés egyébként.)
több mint 9 éve
zinedine5
ervinator
zinedine5

Ami TE témát illeti.

több mint 9 éve
zinedine5
ervinator
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Draft témához:
A korai körökben nagyon szívesen látnék DL erősítést.
Kene egy EDGE es egy DT is szerintem.
Az kb. példa nélküli hogy 3 emberes DT rotacioval igy végig lehessen vinni egy szezont. Persze meg nem tudjuk, hogy Branch-el mi lesz, de ha marad akkor is kene meg depth.
Idén nagyon jol jöttünk ki a sérülés témából. Írtak is, hogy az uj kondíciók edző szerepe ebben vastagon benne.

Btw sérülés: Gronk miatt csak en aggódók, hogy ilyen fiatalon 3 porckorong / hat műtét után mar nem lesz az igazi?
Sinisa
DT, ha csak nem csúszik valaki felesleges. Brown, Valentine, Hamilton van. Branch kérdéses, de -ahogy Gyulus is írja- egy veterán lesz még. Újonc ide felesleges. 5-6. DT jöhet UDFA is.

DE viszont kell. Flowersen kívűl középtávon sincs senki. Long, Ninko nem teljes játékosok már, Sheardot meg valaki túlfizeti majd sztem.

TE pedig egyértelműen az O legnagyobb needje, ha lesz Bennett, ha nem.

Nálam egyértelműen DE/TE az első kör. Vagy DE+TE. 😊
zinedine5
Ezt igy en is alaírnám:
1-2. kor DE+TE
DT pedig johet egy veterán.

Mivel ez ennyire egyértelmű, igy BB biztos nem ezt fogja húzni. 😀
Sinisa
Emiatt az utolsó mondatod az, ami miatt én az új szezonnal és kerettel csak a felületes érdeklődés szintjén foglalkozom a végső keretszűkítésig. Tuti, hogy BB döntéseit még csak eshetőlegesen sem tudom eltalálni sem a FA, sem a draft, sem a keretszűkítés szintjén. Többnyire meg mindig igazolódik a döntése...
több mint 9 éve
zinedine5

több mint 9 éve
Sinisa New England Patriots 3 167 — Gràcies Pep!
Azt csak csendben jegyzem meg, mert Scar azert összekapta a falat es SB-t nyertünk, hogy nekem több éves mantrám, hogy szeretnek végre elit OG/C prospect-et a falba.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Na én speciel TE-t tuti nem húznék az első két körben. Egyrészt mert a class elég mély lesz idén, másrészt mert úgy számolok, hogy Bennett visszajön és akkor egyszerűen felesleges egy 3. elit TE, harmadrészt pedig, ha Bennett nem is jön vissza, akkor sem tartom nagy prioritásnak Gronk mellé behúzni valakit.

Ha attól tartunk, hogy Gronk nem lesz képes lehozni egy teljes idényt, akkor fizessük meg Bennettet, számomra ez ennyire egyszerű.

Én most azzal számolok, hogy a Browns meghallja McCown jótanácsát és elviszi Jimmyt, ezáltal megkapva az 1/12-t.

1/12 OT: Ez a poszt annyira nem túl erős az idei drafton, így el tudom képzelni, hogy mikor ez a választás következik, még az összes elérhető OT elérhető. Solder 2018-ra szabadügynök lesz, Cannonnál pedig kérdőjel, hogy vajon meddig tud ilyen formában játszani. Megjegyzem, hogy Vollmernek eléggé kifele áll a szénája, viszont ha 4-5 millióért vissza tudnánk hozni, akkor annak tudnék örülni. Talán a sérülékenysége kapóra jöhet nekünk.

Na de visszatérve az OT pickre. Be tudjuk biztosítani magunkat arra az esetre, ha Solderrel nem sikerül megállapodnunk, illetve adna egy kis depthet is a posztra, mert Fleming (ő is FA idén) és Waddle komolytalan ide. Még ha Solderrel sikerül is hosszabbítanunk, akkor is bőven elfér a pick, rotációt figyelembe véve.

1/32 DE vagy CB: Mindkét picknek lenne értelme a szememben. Flowers oldalára találni kell valakit, Sheard/Long/Grissom FA idén, ebből talán csak Long fog visszajönni, Ninko pedig megkopni látszik. CB pick pedig azért tetszene, mert ez a class is mély, szóval még az első kör végén is találhatunk bőven kincset. Rowenak és Cyrusnak is kell egy szintet lépnie, viszont depth itt sincs. És ha találnánk egy Nr. 2 (adott esetben Nr. 1) cornert, akkor pl. DMC is több labdát tudna halászni, az meg egyértelmű, hogy a pass defense nagyot javulna.

2. kör DE/CB/DT: Első két posztot nem magyarázom. DT azért lehet érdekes, mert középről nem igazán tudunk nyomást gyakorolni. Brown egész jó játékosnak néz ki és ha mellé találunk olyat, aki hatékony a pass rushban, akkor azzal a teljes védőfal teljesítményét feljavítaná. Plusz rotációba is elfér, Branch mégis csak 32 éves (ő is FA).

3 körben hoznék egyébként egy RB-t, Blount helyére akár. Szerencsére ez a poszt is elég mély idén, szóval simán találhatunk jó játékost.
ervinator
Szvsz Branch marad még 1évet 2-3milláért, kell is , nagyon jó volt idén.
Ha lesz Bennett akkor nem prio a TE poszt, hozunk majd valakit blokkolni vagy marad Lengel.
A secet megpróbálnám egyben tartani, ha kell akkor kicsit túlfizetném Ryant , mint annak idején Arringtont, sokat fejlődött érti a rendszert , nem egy m2m cb viszont a zonaváltásokat nagyon érzi.
Sheard maradhatna 6-7milláért, ő generálta a legtöbb nyomást idén. Long vetminért aláírna a nyilatkozatait olvasva.
Ha ez megvan akkor kb need nélkül megyünk a draftra.
1.kör top 20ig feltrade egy DE-ért, aztán cover LB és egy powerhorse RB lehetőleg jó kezekkel. Középső körökben slotwr, only st db
gordon
Azt én nem tudom megítélni, hogy milyen a draft mélysége posztonként, de abban biztos vagyok, hogy a TE az egyik legnagyobb need. Ha BB szerint van impact TE a 3. körben, akkor kihúzza ott. De valaki kell, akkor is ha Bennett marad. Gronk iszonyú jó, de akkor is kell egy komolyabb 3. TE. Ha nem sérül meg egyikük sem, 2018-tól Gronk (és gondolom Bennett is) 9 milliót keres majd. Ez kettőjükre éves szinten 18 millió lesz. Én itt elég magas need-et látok.
több mint 9 éve
Sokkal inkább az a kérdés, hogy mennyire hajlandó kockáztatni a későbbi életminőségét. Az orvosai biztos megmondták neki, hogy össze tudják rakni úgy, hogy pályára léphessen, de egyre nagyobb a kockázat, hogy ez később visszaüt majd. A másik oldalon meg hajtja előre a családja, hogy ő vitte a legtöbbre és hát Gronk nem is egy egyetemi oktató. Addig fogja feszíteni a húrt, amíg elpattan.
Kollega
Egyetértek!
Valszeg az orvosai es a trének azt mondjak Neki, hogy 1 év a rehab, akkor Gronk meg azt mondja, hogy májusban ott akarok lenni az OTA-n.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ez utóbbi részben – őt „ismerve” – nem vagyok annyira biztos 😀

több mint 9 éve
A TE-t en Gronk helyett gondoltam.
Sajnos en nagyon szkeptikus vagyok, hogy mikorra es milyen állapotban tud visszajönni.

Pont a heten beszélgettem egy eleg elismert rehabilitációs trénerrel, aki főleg ebben a témában utazik.
Nem ismerve a pontos sérülést ill. az előzményeket természetesen.
Sinisa
Én sejtettem, hogy ez áll a háttérben, viszont nem tudom milyen trénerrel beszéltél. Mert amit én meséltem arról, hogy mi volt Petersonnál, arra azt mondta orvos végzettségű, de magyar ismerősöm, hogy szép lesz, ha normálisan járni tud. De Amerikában kicsit korszerű dolgokkal kezelik ezeket a zállatokat 😀 Úgyhogy azért én nem írom le. De én a te álláspontodat is megérteném
Wyatt
Remelem nem lesz igazam!
Tudom, kicsit előttünk jár az USA ebben.
Remelem azert Gronk 10 év múlva is fel tudja majd emelni a most meg sem született gyerekét!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 9 éve
Sokkal inkább az a kérdés, hogy mennyire hajlandó kockáztatni a későbbi életminőségét. Az orvosai biztos megmondták neki, hogy össze tudják rakni úgy, hogy pályára léphessen, de egyre nagyobb a kockázat, hogy ez később visszaüt majd. A másik oldalon meg hajtja előre a családja, hogy ő vitte a legtöbbre és hát Gronk nem is egy egyetemi oktató. Addig fogja feszíteni a húrt, amíg elpattan.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Sajnos en nagyon szkeptikus vagyok, hogy mikorra es milyen állapotban tud visszajönni.

Pont a heten beszélgettem egy eleg elismert rehabilitációs trénerrel, aki főleg ebben a témában utazik.
Nem ismerve a pontos sérülést ill. az előzményeket természetesen.
Sinisa
Én sejtettem, hogy ez áll a háttérben, viszont nem tudom milyen trénerrel beszéltél. Mert amit én meséltem arról, hogy mi volt Petersonnál, arra azt mondta orvos végzettségű, de magyar ismerősöm, hogy szép lesz, ha normálisan járni tud. De Amerikában kicsit korszerű dolgokkal kezelik ezeket a zállatokat 😀 Úgyhogy azért én nem írom le. De én a te álláspontodat is megérteném

több mint 9 éve

Nem ismerve a pontos sérülést ill. az előzményeket természetesen, csak azokat a cikkeket olvasva, amik megjelentek.
A kinti orvos / szakértő tábor is eleg megosztott ebben.

Ami riasztó, hogy mar 2 műtéten tul van.
Valószínűleg rengeteg speciális (core) erősítést csinálhat a sérülés előzményei miatt.
Es ennek ellenére, ill. az extrém terhelés miatt ujra beütött a krach.

Szerkesztette: Sinisa

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
 www.patriots.com/video/2017/02/10/bose-sights-and-sounds-super-bowl-li-part-two
több mint 9 éve
Legendák egymás között:

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Draft témához:
Az kb. példa nélküli hogy 3 emberes DT rotacioval igy végig lehessen vinni egy szezont. Persze meg nem tudjuk, hogy Branch-el mi lesz, de ha marad akkor is kene meg depth.
Idén nagyon jol jöttünk ki a sérülés témából. Írtak is, hogy az uj kondíciók edző szerepe ebben vastagon benne.

Btw sérülés: Gronk miatt csak en aggódók, hogy ilyen fiatalon 3 porckorong / hat műtét után mar nem lesz az igazi?
Sinisa
DT, ha csak nem csúszik valaki felesleges. Brown, Valentine, Hamilton van. Branch kérdéses, de -ahogy Gyulus is írja- egy veterán lesz még. Újonc ide felesleges. 5-6. DT jöhet UDFA is.

DE viszont kell. Flowersen kívűl középtávon sincs senki. Long, Ninko nem teljes játékosok már, Sheardot meg valaki túlfizeti majd sztem.

zinedine5
Ezt igy en is alaírnám:
1-2. kor DE+TE

Sinisa
Na én speciel TE-t tuti nem húznék az első két körben. Egyrészt mert a class elég mély lesz idén, másrészt mert úgy számolok, hogy Bennett visszajön és akkor egyszerűen felesleges egy 3. elit TE, harmadrészt pedig, ha Bennett nem is jön vissza, akkor sem tartom nagy prioritásnak Gronk mellé behúzni valakit.

Ha attól tartunk, hogy Gronk nem lesz képes lehozni egy teljes idényt, akkor fizessük meg Bennettet, számomra ez ennyire egyszerű.

Én most azzal számolok, hogy a Browns meghallja McCown jótanácsát és elviszi Jimmyt, ezáltal megkapva az 1/12-t.

Na de visszatérve az OT pickre. Be tudjuk biztosítani magunkat arra az esetre, ha Solderrel nem sikerül megállapodnunk, illetve adna egy kis depthet is a posztra, mert Fleming (ő is FA idén) és Waddle komolytalan ide. Még ha Solderrel sikerül is hosszabbítanunk, akkor is bőven elfér a pick, rotációt figyelembe véve.

1/32 DE vagy CB: Mindkét picknek lenne értelme a szememben. Flowers oldalára találni kell valakit, Sheard/Long/Grissom FA idén, ebből talán csak Long fog visszajönni, Ninko pedig megkopni látszik. CB pick pedig azért tetszene, mert ez a class is mély, szóval még az első kör végén is találhatunk bőven kincset. Rowenak és Cyrusnak is kell egy szintet lépnie, viszont depth itt sincs. És ha találnánk egy Nr. 2 (adott esetben Nr. 1) cornert, akkor pl. DMC is több labdát tudna halászni, az meg egyértelmű, hogy a pass defense nagyot javulna.

2. kör DE/CB/DT: Első két posztot nem magyarázom. DT azért lehet érdekes, mert középről nem igazán tudunk nyomást gyakorolni. Brown egész jó játékosnak néz ki és ha mellé találunk olyat, aki hatékony a pass rushban, akkor azzal a teljes védőfal teljesítményét feljavítaná. Plusz rotációba is elfér, Branch mégis csak 32 éves (ő is FA).

3 körben hoznék egyébként egy RB-t, Blount helyére akár. Szerencsére ez a poszt is elég mély idén, szóval simán találhatunk jó játékost.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Draft témához:

Sinisa

zinedine5
Szvsz Branch marad még 1évet 2-3milláért, kell is , nagyon jó volt idén.
Ha lesz Bennett akkor nem prio a TE poszt, hozunk majd valakit blokkolni vagy marad Lengel.
A secet megpróbálnám egyben tartani, ha kell akkor kicsit túlfizetném Ryant , mint annak idején Arringtont, sokat fejlődött érti a rendszert , nem egy m2m cb viszont a zonaváltásokat nagyon érzi.
Sheard maradhatna 6-7milláért, ő generálta a legtöbb nyomást idén. Long vetminért aláírna a nyilatkozatait olvasva.
Ha ez megvan akkor kb need nélkül megyünk a draftra.
1.kör top 20ig feltrade egy DE-ért, aztán cover LB és egy powerhorse RB lehetőleg jó kezekkel. Középső körökben slotwr, only st db
több mint 9 éve
Draft témához:

Sinisa

zinedine5
Ezt igy en is alaírnám:
1-2. kor DE+TE

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Az offseasonben se maradjunk foci nélkül 😊

Super Bowl XXXVI
 www.youtube.com/watch?v=5HTJQE2BLBo

Super Bowl XXXVIII
 www.youtube.com/watch?v=OjaQG0WoXH0

Super Bowl XXXIX
 www.youtube.com/watch?v=Xf68qnFDg54

Super Bowl XLIX
 www.youtube.com/watch?v=0RFXLwZV_fA

Super Bowl LI
 www.youtube.com/watch?v=jSPhRy8TFvw

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/