New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Valamelyik Patriots beatwriter használta pár éve a draft előtt (ha jól emlékszem, mockban középső körös OL pick indoklására). Én úgy értelmezném, hogy nagyjából folyamatos utánpótlást jelent: tolni az újoncokat a rendszerbe,még ha nem is feltétlenül ég a ház azon a poszton; aztán majd elválik pár év alatt, mennyire lesz használható vagy jó esetben később kiszorít valakit, illetve van kihez nyúlni vészhelyzetben.Ismerek egy pár idiomát, ezt viszont nem. Lefordítanád kérlek?Van Noy is rendelkezik szerződéssel 2017-re. Ő 2018-ban lesz UFA. Ha megtartjuk HT-t akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy korai picket áldozzunk LB-re (1-2 kör)*Do not forget to feed the pipeline!
*abban az esetben igen, ha HT csak franchise taget ír alá és így akarjuk magunkat bebiztosítani, illetve egy kis nyomást gyakorolni Hightowerre.
ervinator
Gogo
ervinator
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Játékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...
több mint 9 éve
"We already know, who the last Jedi is. It's Tom Brady" sooo true 😀www.youtube.com/watch?v=LwYy1IQQi4Q

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ne felejtsd el táplálni a pipavonalat.Ismerek egy pár idiomát, ezt viszont nem. Lefordítanád kérlek?Van Noy is rendelkezik szerződéssel 2017-re. Ő 2018-ban lesz UFA. Ha megtartjuk HT-t akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy korai picket áldozzunk LB-re (1-2 kör)*Do not forget to feed the pipeline!
*abban az esetben igen, ha HT csak franchise taget ír alá és így akarjuk magunkat bebiztosítani, illetve egy kis nyomást gyakorolni Hightowerre.
ervinator
Gogo
ervinator
több mint 9 éve
Ismerek egy pár idiomát, ezt viszont nem. Lefordítanád kérlek?Van Noy is rendelkezik szerződéssel 2017-re. Ő 2018-ban lesz UFA. Ha megtartjuk HT-t akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy korai picket áldozzunk LB-re (1-2 kör)*Do not forget to feed the pipeline!
ervinator
Gogo
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Egyébként idén ígyis úgyis túl lesz valaki fizetve, hacsak nem akarunk 20-30 milliókat bent hagyni a capben, aminek sok értelme nem lenne, mivel jövőre is csak Solder szerződése jár le aki nagy pénzt fog vinni, így nincs értelme tartalékolni és inkább egy Hightower legyen enyhén túlfizetve aki két SB-n is fontos playt csinált és a védelem agya/motorja, mint egy random FA. Ráadásképpen nekem az idei piac egyébként se tetszik.Ilyenkor szoktak orrnehéz szerződéseket adni, mondván, hogy most belefér a keretbe és hosszú távon se hozza rossz helyzetbe a contract a franchise-t.
Persze fura helyzet, mert mióta Pats szurkolók vagyunk sose volt ekkora capspace (durva, hogy egy győztes SB után), de itt nem tudod egyszerűen megtenni, hogy ne legyen túlfizetés.
fodi91

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Van Noy is rendelkezik szerződéssel 2017-re. Ő 2018-ban lesz UFA. Ha megtartjuk HT-t akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy korai picket áldozzunk LB-re (1-2 kör)*Do not forget to feed the pipeline!
ervinator
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
fodi91
196
Egyébként idén ígyis úgyis túl lesz valaki fizetve, hacsak nem akarunk 20-30 milliókat bent hagyni a capben, aminek sok értelme nem lenne, mivel jövőre is csak Solder szerződése jár le aki nagy pénzt fog vinni, így nincs értelme tartalékolni és inkább egy Hightower legyen enyhén túlfizetve aki két SB-n is fontos playt csinált és a védelem agya/motorja, mint egy random FA. Ráadásképpen nekem az idei piac egyébként se tetszik.Persze fura helyzet, mert mióta Pats szurkolók vagyunk sose volt ekkora capspace (durva, hogy egy győztes SB után), de itt nem tudod egyszerűen megtenni, hogy ne legyen túlfizetés.
több mint 9 éve
Sanszosabb, hogy magas pickkel az O lineba hoznánk inkább embert.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Szezon közben BB imád LB-t kukázni, gondoljunk csak pl Ayersre 2014-ből. Szóval, ha nagyon beütne a szar, akkor simán el tudnám képzelni ezt a forgatókönyvet is.jogos, bár Van Noy-on is lehetne 1,1 millát spórolni 😀Van Noy is rendelkezik szerződéssel 2017-re. Ő 2018-ban lesz UFA. Ha megtartjuk HT-t akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy korai picket áldozzunk LB-re (1-2 kör)*Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.HT-n kívül is kellene egy potens LB, mert szerződéssel csak McClellin (de 1,6 M-t lehet vele spórolni) és Roberts (aki jó, de jelenleg csak futás ellen) rendelkezik, ez nagyon kevés, még ha Van Noy-t vissza is hozzuk kevésért akkor is
És mennyit ér meg a Patriotsnak? Nemcsak a cap space, hanem a "Patriot way" szempontjából is?
Én simán el tudnék képzelni egy potens LB picket (ha másra nem, hosszabb távú pótlásra, plusz azért Hightower elég rendszeresen meg-megsérül).
Gogo
én egy korai pickre mindenféleképpen számítok, ha FA-n nem hozunk komoly nevet
egyébként nagyon jó cap helyzetben vagyunk, simán beleférne, hogy minden fontos FA-nket (HT,Butler,Bennett,Ryan) megfizessük(10M+/év), és még így is maradna egy komoly 8-9M-s játékosnak hely
csak a cutokkal tudunk 13M spórolni így majdnem 80M-nk lesz, hogy drafttal, ST játékosokkal együtt feltöltsük a keretet
ZERO_L
ervinator
szerintem a mostani HT-McClellin-Roberts-Van Noy felállás baromira vékony, még úgy is hogy többnyire csak 2 LB-vel játszunk, idén Collins tradelése miatt kockáztatni kellett, de én nem örülnék ha egy teljes szezonnak így futnánk neki
túl sok a kérdőjel benne, HT egészsége, Roberts plafonja, Van Noy fejlődési sebessége, McClellin képessége
kb úgy állunk, hogy ha HT kiesik ligabottom ez a sorunk
egyébként első körben én sem húznék, kivéve ha Jimmy tradeből nem szerzünk egy top15 picket, ahol se passrusher-t, se DL játékost nem lehet húzni értékben, ellenben LB steel-re van lehetőség
egy 2-3 körben már szerintem nem lenne rossz dolog, de nyilván még a hiányposztokat sem ismerjük kristálytisztán
ZERO_L
Arról nem is beszélve, hogy Freeny is ott van még, igaz ő sem nagy ász, de azért futás ellen ő is hasznos tud lenni. Igazi cover LB-nk meg amúgy sincs.
több mint 9 éve
jogos, bár Van Noy-on is lehetne 1,1 millát spórolni 😀Van Noy is rendelkezik szerződéssel 2017-re. Ő 2018-ban lesz UFA. Ha megtartjuk HT-t akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy korai picket áldozzunk LB-re (1-2 kör)*Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.HT-n kívül is kellene egy potens LB, mert szerződéssel csak McClellin (de 1,6 M-t lehet vele spórolni) és Roberts (aki jó, de jelenleg csak futás ellen) rendelkezik, ez nagyon kevés, még ha Van Noy-t vissza is hozzuk kevésért akkor is
És mennyit ér meg a Patriotsnak? Nemcsak a cap space, hanem a "Patriot way" szempontjából is?
Én simán el tudnék képzelni egy potens LB picket (ha másra nem, hosszabb távú pótlásra, plusz azért Hightower elég rendszeresen meg-megsérül).
Gogo
egyébként nagyon jó cap helyzetben vagyunk, simán beleférne, hogy minden fontos FA-nket (HT,Butler,Bennett,Ryan) megfizessük(10M+/év), és még így is maradna egy komoly 8-9M-s játékosnak hely
csak a cutokkal tudunk 13M spórolni így majdnem 80M-nk lesz, hogy drafttal, ST játékosokkal együtt feltöltsük a keretet
ZERO_L
ervinator
szerintem a mostani HT-McClellin-Roberts-Van Noy felállás baromira vékony, még úgy is hogy többnyire csak 2 LB-vel játszunk, idén Collins tradelése miatt kockáztatni kellett, de én nem örülnék ha egy teljes szezonnak így futnánk neki
túl sok a kérdőjel benne, HT egészsége, Roberts plafonja, Van Noy fejlődési sebessége, McClellin képessége
kb úgy állunk, hogy ha HT kiesik ligabottom ez a sorunk
egyébként első körben én sem húznék, kivéve ha Jimmy tradeből nem szerzünk egy top15 picket, ahol se passrusher-t, se DL játékost nem lehet húzni értékben, ellenben LB steel-re van lehetőség
egy 2-3 körben már szerintem nem lenne rossz dolog, de nyilván még a hiányposztokat sem ismerjük kristálytisztán

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Van Noy is rendelkezik szerződéssel 2017-re. Ő 2018-ban lesz UFA. Ha megtartjuk HT-t akkor nehezen tartom elképzelhetőnek, hogy korai picket áldozzunk LB-re (1-2 kör)*Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.HT-n kívül is kellene egy potens LB, mert szerződéssel csak McClellin (de 1,6 M-t lehet vele spórolni) és Roberts (aki jó, de jelenleg csak futás ellen) rendelkezik, ez nagyon kevés, még ha Van Noy-t vissza is hozzuk kevésért akkor is
Gogo
ZERO_L
Szerkesztette: ervinator
több mint 9 éve
Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.HT-n kívül is kellene egy potens LB, mert szerződéssel csak McClellin (de 1,6 M-t lehet vele spórolni) és Roberts (aki jó, de jelenleg csak futás ellen) rendelkezik, ez nagyon kevés, még ha Van Noy-t vissza is hozzuk kevésért akkor is
Gogo

több mint 9 éve
Ezt inkább általánosságban írtam. Még Hightower esetében könnyen lehet, hogy sokat fogunk adni a megtartásáért, mert ő tényleg okos játékos. De azt például nem hiszem, hogy Amendoláért hajlandóak lennénk jobban kinyitni azt a bukszát. Ő is abban a korban van, amikor 2 gyűrűvel az ujjain inkább pénzre szoktak gondolni.Most elég valószínűnek tűnik, hogy rátesszük a franchise taget Hightowerre, és megnézzük, hogyan alakul a sérült vállának a sorsa. Mayo megkapta anno a szerződését, szóval ha BB úgy gondolja, hogy nem tudjuk pótolni őt kukázással, vagy drafttal, akkor akár meg is lehet fizetve nálunk is, csak a 13m/év egy középső lb-nek így első blikkre nagyon erősnek tűnik, ezzel azt hiszem ő lenne a ligában legjobban kereső MLB. Ha kell, azért kinyílik az a buksza nálunk is: Solder, DMC és Gostkowski posztjukon top2 fizetésért játszanak, csak az a kérdés, hogy a sérült váll mennyire rontja le HT tárgyalási pozícióját....Brady könnyen lemond a lóvéról, mert az asszony jól keres 😊
Egyetértek veled, de BB ezt tuti nem lájkolja. 😀 Brady 18. volt a QB-k között fizetésben 2016-ban. Gronkowski csak a 6. volt a TE-ek között. Hightower-é volt a 4. legnagyobb cap hit idén a belső linebackerek között. Timmons 15 milliója után Bowman 10-et kapott, Cushing pedig 9-et. Bobby Wagner 6 milliós cap hittel terhelte idén a csapatát, jövőre pedig 7,6 millióval fogja. Nálunk HT nem fog kapni 13m/évet, de még 10-et sem, ebben biztos vagyok.
kisdef
De viccen kívül. Gronk és Brady szerződése is elég jó volt, amikor kötötték, de nagyon durván elszálltak a bérek. A QB-knál meg aztán végképp olyan, az A kategóriának még a közelébe se kerülő játékosok kaptak komoly szerződést, hogy csak néz az ember. Ezen illene egy-két GM-nek elgondolkoznia, hogy tényleg az-e a szabadügynök piac lényege, hogy a játékosok menedzserei azon versenyezzenek, ki tud újabb rekordot kicsikarni.
Nyertünk 3 év alatt két SB-t. Teljesen normálisnak gondolom, hogy lesz pár játékos, aki úgy gondolja már elég nagy legendát épített magának, most már építeni akar egy hatalmas bankszámlát is. De BB megint előttünk jár és igyekszik a lehető legtöbb draft cetlit begyűjteni.
Kollega
kisdef
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Most elég valószínűnek tűnik, hogy rátesszük a franchise taget Hightowerre, és megnézzük, hogyan alakul a sérült vállának a sorsa. Mayo megkapta anno a szerződését, szóval ha BB úgy gondolja, hogy nem tudjuk pótolni őt kukázással, vagy drafttal, akkor akár meg is lehet fizetve nálunk is, csak a 13m/év egy középső lb-nek így első blikkre nagyon erősnek tűnik, ezzel azt hiszem ő lenne a ligában legjobban kereső MLB. Ha kell, azért kinyílik az a buksza nálunk is: Solder, DMC és Gostkowski posztjukon top2 fizetésért játszanak, csak az a kérdés, hogy a sérült váll mennyire rontja le HT tárgyalási pozícióját....Brady könnyen lemond a lóvéról, mert az asszony jól keres 😊
Egyetértek veled, de BB ezt tuti nem lájkolja. 😀 Brady 18. volt a QB-k között fizetésben 2016-ban. Gronkowski csak a 6. volt a TE-ek között. Hightower-é volt a 4. legnagyobb cap hit idén a belső linebackerek között. Timmons 15 milliója után Bowman 10-et kapott, Cushing pedig 9-et. Bobby Wagner 6 milliós cap hittel terhelte idén a csapatát, jövőre pedig 7,6 millióval fogja. Nálunk HT nem fog kapni 13m/évet, de még 10-et sem, ebben biztos vagyok.
kisdef
De viccen kívül. Gronk és Brady szerződése is elég jó volt, amikor kötötték, de nagyon durván elszálltak a bérek. A QB-knál meg aztán végképp olyan, az A kategóriának még a közelébe se kerülő játékosok kaptak komoly szerződést, hogy csak néz az ember. Ezen illene egy-két GM-nek elgondolkoznia, hogy tényleg az-e a szabadügynök piac lényege, hogy a játékosok menedzserei azon versenyezzenek, ki tud újabb rekordot kicsikarni.
Nyertünk 3 év alatt két SB-t. Teljesen normálisnak gondolom, hogy lesz pár játékos, aki úgy gondolja már elég nagy legendát épített magának, most már építeni akar egy hatalmas bankszámlát is. De BB megint előttünk jár és igyekszik a lehető legtöbb draft cetlit begyűjteni.
Kollega
több mint 9 éve
...Brady könnyen lemond a lóvéról, mert az asszony jól keres 😊
kisdef
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Azért azt ne feledjük, hogy ez mindkét fél részére üzlet is. Érthető, hogy a játékosok több pénzt akarnak keresni és az is, hogy az FO-nak minél versenyképesebb csapatot kell építenie, ezért nem tud (és nem is akar) mindenkit a teljesítménye alapján megfizetni. Ha így lenne akkor idén nem 600.000-et keresett volna Butler, hanem 10 misit. De ahogy a csapat sem fizetett neki többet idén, az sem elvárható, hogy két év múlva 7.000.000-ért maradjon.Sokakat nem fognak megfizetni, de van 1-2 játékos akiket muszáj. Meg bele is fér, nem kell mindig a next man up, ha belefér a capbe (épp az általad vázolt elv miatt ezt pár játékosnál meg lehet tenni) és ha nem "sima" playmakerekről hanem a védelem motorjairól van szó. Szerintem meg is fogja kapni Butlerrel együtt a nagy pénzt. Ugyanakkor én is szükségesnek látok egy LB és egy pass rusher DE-t hozni draftról vagy FA-ról, akiket ugye beáldoztunk ugyancsak az általad vázolt elv (és még ki tudja mi) alapján.
Szerintem ezt ott mindkét fél megérti, nálunk szurkolóknál természetesen más a helyzet, de egyrészt nem mi fizetjük őket, másrészt nem mi mondanánk le évi mondjuk 2 millió dollárról (600 millió HUF!!!).
Ui: Úgy meg, hogy most mindenki elérte a célt (SB win), plusz benne van, hogy akkor most szeretnének aratni.
zinedine5
több mint 9 éve
Észak Korea? Ugyanmár. 😊Ezt a nagyon beteg videót kénytelenek lesztek itt megnézni:Sajnálom, hogy nincs benne a magyar, ugyanolyan kuriózum lehetne mint a japcsi v. a koreai. (bár az nem derült ki számomra ez Észak v. Dél-Korea 😀 😀 😀 )
www.patriots.com/video/2017/02/09/internationals-calls-patriots-game-winning-touchdown
A magyar kimaradt, viszont most már tudom, hogy mondják koreaiul, hogy touchdown 😊
Kollega
NB2
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 9 éve
Az nfl.com-on a 2016 All-Rookie Teambe két játékosunk is bekerült: Malcolm Mitchell és Joe Thuney is. Ennek kapcsán kíváncsi lennék, hogyan látjátok visszamenőleg a draftot. Nekem meglehetősen jónak, az utóbbi évek egyik legjobbjának tűnik:Nagyon hasonlóan látjuk. Lucien szezonkezdettől fogva PS-ben volt. Remélem kap majd esélyt, jó magas és nekem ügyesnek is tűnt. Valentine az egyik titkos favoritom volt, bár nem volt hatalmas szerepe, de első évében megoldotta a feladatát. Draft előtt a nevét sem ismertem, de a reakciókból megítélve nem voltam egyedül 😊
1. none
2. Cyrus Jones: vele kapcsolatban még várok a végleges véleménnyel. Az biztos, hogy a rookie éve szívás volt, ennyit kezdőként sem szabad hibázni. Azonban még nem tettük ki, úgyhogy valamit látnak benne. Szerintem egyébként slotban nem volt teljesen reménytelen, a széleken már annál inkább.
3. Joe Thuney: nagy fogás! Első évében vagy 2 db snap-pet hiányzott az egész szezonban... Brutális. Voltak zászlói, de vele sokkal jobban tartott a fal, ha ilyen stabil produkciót tud hozni, akkor évekre rendben van ez a poszt.
3. Jacoby Brissett: meglepően jól mutatkozott be, nem számítottam ennyire komfortos beilleszkedésre. Nekem kicsit furcsa, hogy teljesen más a stílusa, mint az előtte játszó 2 QB-nak, és nehezen értem, hogyan lehet majd TB után rászabni a gameplant, de ha ő marad, akkor úgyis megoldják.
3. Vincent Valentine: apám, az a szerelés az AFC döntőn a goal line-on... Szerintem ő is kifejezetten hasznosan játszott, egyelőre még limitált snapszámmal.
4. Malcolm Mitchell: abszolút meglepetés, rég volt (Randy Moss?) ilyen "puhakezű", jó route-futó WR-ünk. Alig droppol, és TB is bízik benne, ami nagy szó. Az egyik kedvencem lett!!!
6. Kamu Grugier-Hill: eltrade-tük Phillybe.
6. Elandon Roberts: sokunk kedvence lett, nem túl nagy termetű, de gyors és kőkemény. Ahogy a gap-pekbe be tud robbanni a futás ellen az brutális. És volt egy kulcsszerelése a LISB-n is.
6. Ted Karras: A másik guard, nem játszott sokat, de benne volt a rotációban. Meglátjuk.
7. Devin Lucien: nem emlékszem, hogy játszott volna.
Szóval összességében ez egy nagyon jó draft volt, 5 játékos bevált, egyet elküldtünk, 3 még kérdéses.
Attila Pál
Szerkesztette: winston
több mint 9 éve
Egyetértek veled, de BB ezt tuti nem lájkolja. 😀 Brady 18. volt a QB-k között fizetésben 2016-ban. Gronkowski csak a 6. volt a TE-ek között. Hightower-é volt a 4. legnagyobb cap hit idén a belső linebackerek között. Timmons 15 milliója után Bowman 10-et kapott, Cushing pedig 9-et. Bobby Wagner 6 milliós cap hittel terhelte idén a csapatát, jövőre pedig 7,6 millióval fogja. Nálunk HT nem fog kapni 13m/évet, de még 10-et sem, ebben biztos vagyok.Szerintem teljesen rendben van, hogy nagy lóvét kér. Jól teljesít, a védelelm agya, kulcsszituációkban klasszis teljesítményre képes. Eddig keresett évent kb 2 misit, utolsó évében talán 8-at. Ugyanebben az időszakban a franchise keresett kb 400 misit és ér 3,5 milliárdot. Szóval én játékospárti vagyok 😊Hát, ha abból indulok ki, hogy mindkét legutolsó SB-n volt (győzelmet jelentő) kulcsmomentuma, akkor sokat. Szerintem 4 év, 13 misi/év de valahogy a sérülésfaktor miatt a csapat felé kedvezőbb összetételben várható. Vagy én annyit adnék, innen a fotelból.LB: (Hightower, Van Noy, McClellin, Roberts, Freeny, Mingo)Hosszú lesz, de árnyalja egy kicsit a Hightower-gondolatot:
Hightowert meg kell tartani és meg is fogjuk. Ezzel a lépéssel ez az egység igazából készen is van. Mingo nem tudott hozzátenni a csapathoz, így ő menni fog. Robertsben van potenciál, Van Noy szépen beilleszkedett.ervinator
I.
Hightower állítólag (nesn.com) visszautasított egy 10 milliós szerződéshosszabbítást a szezon előtt. Lehet, hogy ebből franchise tag lesz.
Reiss elég alaposan tárgyalja a dolgot a twitterén:
twitter.com/MikeReiss/status/829403699873202176
twitter.com/MikeReiss/status/829404351852638209
twitter.com/MikeReiss/status/829418858406674433
twitter.com/MikeReiss/status/829422319063990278
twitter.com/MikeReiss/status/829422769754538004
II.
Itt egy rövid ESPN cikk arról, mit vár Hightower a szabadügynök-piactól:
"I'm not sure. Obviously I have a few friends, a few teammates going into it with me. Chandler Jones, Logan Ryan, Duron Harmon, a lot of guys I'm close to, Jamie obviously signed his deal, I've reached out and talked to him a little bit."
(Kiemelés tőlem. Hát nem feltétlenül biztató kezdés.)
Az én fordításomban: "itt bizony nagy pénzt kell majd virítani".
Hometown discountról:
"We'll see, man, we have a long time coming. We've got a long process going throughout. I'm sure [agent] Pat [Dye], Nick [Caserio] and Bill [Belichick] will be in touch whenever that time comes."
Az én fordításomban:"lófaszt, majd az ügynököm kivasalja az utolsó centet is, amit csak tud".
Ezt meg érdemes egészben mellétenni:
Schefter: "In the NFL, you don't get many chances to become a free agent. You're 26 years old. They exercised the fifth-year option [in 2016] because that was their right. Now you get to exercise free agency and see what's out there. So in a perfect world, yes, you would love to be back in New England and if it works out, that would be great. But it is your duty and obligation to go out there, explore the market, see what's out there, and if some team shows you much more love, respect and appreciation than New England does, as disappointing as it would be, then it would be time to move on."
(Kiemelés tőlem, az én fordításomban: "lapátolja a dollárt a bankszámládra". Respect meg appreciation my ass. Ki néz hülyének kit?)
Hightower: "I'm not going to agree with you 100 percent, but I think you're about there. I think you did a lot better job than I did."
III.
A fentieket összegezve Hightower nagy valószínűséggel tesztelni fogja a piacot, de végső soron nem lenne különösebb baja a franchise taggel sem, elvégre mégiscsak 15 millió dollár (ellenkező példáért lásd: Berry és a KC).
Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.
Gogo
Attila Pál
vpi
több mint 9 éve
Azért azt ne feledjük, hogy ez mindkét fél részére üzlet is. Érthető, hogy a játékosok több pénzt akarnak keresni és az is, hogy az FO-nak minél versenyképesebb csapatot kell építenie, ezért nem tud (és nem is akar) mindenkit a teljesítménye alapján megfizetni. Ha így lenne akkor idén nem 600.000-et keresett volna Butler, hanem 10 misit. De ahogy a csapat sem fizetett neki többet idén, az sem elvárható, hogy két év múlva 7.000.000-ért maradjon.Szerintem ezt ott mindkét fél megérti, nálunk szurkolóknál természetesen más a helyzet, de egyrészt nem mi fizetjük őket, másrészt nem mi mondanánk le évi mondjuk 2 millió dollárról (600 millió HUF!!!).
Ui: Úgy meg, hogy most mindenki elérte a célt (SB win), plusz benne van, hogy akkor most szeretnének aratni.
több mint 9 éve
Szerintem teljesen rendben van, hogy nagy lóvét kér. Jól teljesít, a védelelm agya, kulcsszituációkban klasszis teljesítményre képes. Eddig keresett évent kb 2 misit, utolsó évében talán 8-at. Ugyanebben az időszakban a franchise keresett kb 400 misit és ér 3,5 milliárdot. Szóval én játékospárti vagyok 😊Hát, ha abból indulok ki, hogy mindkét legutolsó SB-n volt (győzelmet jelentő) kulcsmomentuma, akkor sokat. Szerintem 4 év, 13 misi/év de valahogy a sérülésfaktor miatt a csapat felé kedvezőbb összetételben várható. Vagy én annyit adnék, innen a fotelból.LB: (Hightower, Van Noy, McClellin, Roberts, Freeny, Mingo)Hosszú lesz, de árnyalja egy kicsit a Hightower-gondolatot:
Hightowert meg kell tartani és meg is fogjuk. Ezzel a lépéssel ez az egység igazából készen is van. Mingo nem tudott hozzátenni a csapathoz, így ő menni fog. Robertsben van potenciál, Van Noy szépen beilleszkedett.ervinator
I.
Hightower állítólag (nesn.com) visszautasított egy 10 milliós szerződéshosszabbítást a szezon előtt. Lehet, hogy ebből franchise tag lesz.
Reiss elég alaposan tárgyalja a dolgot a twitterén:
twitter.com/MikeReiss/status/829403699873202176
twitter.com/MikeReiss/status/829404351852638209
twitter.com/MikeReiss/status/829418858406674433
twitter.com/MikeReiss/status/829422319063990278
twitter.com/MikeReiss/status/829422769754538004
II.
Itt egy rövid ESPN cikk arról, mit vár Hightower a szabadügynök-piactól:
"I'm not sure. Obviously I have a few friends, a few teammates going into it with me. Chandler Jones, Logan Ryan, Duron Harmon, a lot of guys I'm close to, Jamie obviously signed his deal, I've reached out and talked to him a little bit."
(Kiemelés tőlem. Hát nem feltétlenül biztató kezdés.)
Az én fordításomban: "itt bizony nagy pénzt kell majd virítani".
Hometown discountról:
"We'll see, man, we have a long time coming. We've got a long process going throughout. I'm sure [agent] Pat [Dye], Nick [Caserio] and Bill [Belichick] will be in touch whenever that time comes."
Az én fordításomban:"lófaszt, majd az ügynököm kivasalja az utolsó centet is, amit csak tud".
Ezt meg érdemes egészben mellétenni:
Schefter: "In the NFL, you don't get many chances to become a free agent. You're 26 years old. They exercised the fifth-year option [in 2016] because that was their right. Now you get to exercise free agency and see what's out there. So in a perfect world, yes, you would love to be back in New England and if it works out, that would be great. But it is your duty and obligation to go out there, explore the market, see what's out there, and if some team shows you much more love, respect and appreciation than New England does, as disappointing as it would be, then it would be time to move on."
(Kiemelés tőlem, az én fordításomban: "lapátolja a dollárt a bankszámládra". Respect meg appreciation my ass. Ki néz hülyének kit?)
Hightower: "I'm not going to agree with you 100 percent, but I think you're about there. I think you did a lot better job than I did."
III.
A fentieket összegezve Hightower nagy valószínűséggel tesztelni fogja a piacot, de végső soron nem lenne különösebb baja a franchise taggel sem, elvégre mégiscsak 15 millió dollár (ellenkező példáért lásd: Berry és a KC).
Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.
Gogo
Attila Pál
több mint 9 éve
Nem teljesen mondunk mást. Szerintem sem kell elküldeni, de nálunk bevett szokás, hogy egyik évben a kickert, másik évben a puntert versenyeztetjük meg a campben. Ha jól emlékszem, akkor idén Allen kapott maga mellé versenytársat.ST: (Gostkowski, Allen, Cardona)itt viszont nagyon nem értek egyet, most írt alá nem fogjuk kivágni és szerintem nem is volt rossz éve, konkrétan meccs nem ment el rajta
Gost mellé hozzunk valakit aki megversenyezteti. Ha fejben összekapja magát, akkor nem lesz vele gond.
ervinator
az, hogy kihagy 1-2 xp-t (nem egy meccsen) szerintem az most már benne van, amíg azt nem a meccs legvégén teszi engem nem különösebben érdekel
egy jó csapat el tudja viselni egy xp kihagyását, tavaly nem tudtuk mert nem voltunk elég jók, nem hiszem, hogy azon múlt Denverben
kincs a jó rúgó és nekünk az van, meg kell becsülni
ZERO_L
Meccs nem ment el idén Goston, viszont 2 komoly tétmeccsen is extra pontot hibázott (Denver, Atlanta) és mindkét meccsen szenvedett a csapat, amire rátett egy lapáttal a kihagyott extra is.
A denveri kiesést magára vette, amiből kijönni látszott a szezon második felére, majd jött az újabb hiba a döntőben, ami szintén könnyen végződhetett volna ugyanúgy mint az AFC döntő. Szerencsére a csapat kihúzta a szarból, így talán nem lesz rá akkora hatással, hogy kihagyta. Mindenesetre, ahogy írtam korábban, fejben mindenképp össze kell tennie magát.