New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyugalom, nincs szó semmi olyanról, hogy fontolgatjuk Gronk elcserélését csak Dan Graziano levezette, hogy SZERINTE miért érné meg a trade, majd ezt valaki lehozta úgy, mintha az ESPN-nek információi lennének, hogy el akarjuk cserélni.
több mint 9 éve
A Laziale egyik szeme mindig sír, de a másik nevet, mert jövőnk dicső, a múlt büszke. Nézzünk előre, Non Mollare Mai.
One Love, One United, This is Manchester United!!
több mint 9 éve
BB nagyon élte a parádét 😀"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Tipikus Belichick húzás lenne. És biztos lenne, aki jó magas picket adna érte. A pénzén meg megtartják Bennettet. De nekem nagyon hiányozna.Emlékszel mikor IR-re került? Egypáran "laikusok" is pedzegettük, hogy ezt a csapat meddig tolerálja? Senki nem vitatja, hogy toronymagasan a legjobb a posztján, korszakos zseni. De kitörölhetjük vele ha a lényegi résznél nem áll a csapat rendelkezésére.* Idén félig helyettesítette Bennett illetve a többi elkapó felnőtt a feladathoz.És ez????Akkor lecopom magam
Érdekes lenne.
According to Bleacher Report and ESPN the Pats are considering trading away superstar tight end Rob Gronkowski.
Demecs
ThundersNFL
*Azon mehet a diskurzus, hogy mennyire erőltette túl a csapat, de idén annyira szerintem pont nem😊
NB2
több mint 9 éve
Basszus. Imádom Gronk játékát és megőrülnék, ha más mezben kellene látnom. De a csapatnak nem sok haszna van belőle, ha ezért a pénzért, csak 5-6 meccset tud játszani évente. Másrészről az életminőségét is komolyan kockáztatja. Remélem a saját érdekében tudni fogja, hogy mikor kell abbahagynia és akkor is, mint mindig, Patriots mez lesz rajta!
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Emlékszel mikor IR-re került? Egypáran "laikusok" is pedzegettük, hogy ezt a csapat meddig tolerálja? Senki nem vitatja, hogy toronymagasan a legjobb a posztján, korszakos zseni. De kitörölhetjük vele ha a lényegi résznél nem áll a csapat rendelkezésére.* Idén félig helyettesítette Bennett illetve a többi elkapó felnőtt a feladathoz.És ez????Akkor lecopom magam
Érdekes lenne.
According to Bleacher Report and ESPN the Pats are considering trading away superstar tight end Rob Gronkowski.
Demecs
ThundersNFL
*Azon mehet a diskurzus, hogy mennyire erőltette túl a csapat, de idén annyira szerintem pont nem😊
több mint 9 éve
És ez????Akkor lecopom magam
Érdekes lenne.
Demecs
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Véget ért már az idény? Attól a cím nem veszik el 😀De amúgy is végeztem én már ott 😊

több mint 9 éve
Passzblokkban nagyon dicsérik, ami nálunk nem elhanyagolható, kezei is elég jók, lehet használni teljesen passzjátékban is.Most nézem Wyatt, bitorlod a címem 😊😊
Nagy darab, de inkább a végsebessége jó, és ha lendületet tud venni, sok TD-t szerez közeli helyzetekből. Honnan is ismerősek ezek 😀
De amúgy nálam van GM-ben, úgyhogy jöjjön 😀
Wyatt
több mint 9 éve
Passzblokkban nagyon dicsérik, ami nálunk nem elhanyagolható, kezei is elég jók, lehet használni teljesen passzjátékban is. Nagy darab, de inkább a végsebessége jó, és ha lendületet tud venni, sok TD-t szerez közeli helyzetekből. Honnan is ismerősek ezek 😀
De amúgy nálam van GM-ben, úgyhogy jöjjön 😀

több mint 9 éve
Ha a Raiders elengedi, milyen lenne Murray Blount szerepére? Nekem tetszene a dolog.
több mint 9 éve
Vitaindítónak:Houston, BoB draftolni is szerette volna... 2018 ban kilehet simán rakni Brokit mikor új szerződést kell adni Jimmynek.
Ki mit gondol Jimmy jövőéről?
Hova mehet? Mit adnak érte? Lesz-e verseny érte? Ilyesmi
zinedine5
Mercilust megpróbálnám belevonni a bizniszbe
több mint 9 éve
Mert nem játszott jól 😀Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t...Ezt értem. Csak akkor miért nem draftoltuk? Mert amúgy is tipikus Patriots karakter, okos, tanítható, munkamániás. Az Öreg imádja az ilyeneket.
kicsi a világ 😀
ZERO_L
Kollega

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t...Ezt értem. Csak akkor miért nem draftoltuk? Mert amúgy is tipikus Patriots karakter, okos, tanítható, munkamániás. Az Öreg imádja az ilyeneket.
kicsi a világ 😀
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
És ez????Ezt hol láttad? Mert én még hasonló hírt se találtam és a Bleacher Report Team Stream se küldött értesítést.
Érdekes lenne.
Demecs
több mint 9 éve
És ez????Érdekes lenne.
több mint 9 éve
Az a sztori megvolt, hogy Bill fia, Stephen aki ügye már a saftey-k edzője az egyetemen egy Rutgers-Penn State lacrosse meccsen fogta Chris Hogan-t... kicsi a világ 😀

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ha mondjuk Jimmy beválik egy Tannenhill/Dalton/Smith szintjén a mennyit ér?Kb. 6 év 115 milliót.
zinedine5
több mint 9 éve
Akkor nem ment at 😊Azert irtam, hogy ebben a ket topicban valaszolok, mert mindkettoben volt mar oldalakon keresztul errol tema 😊

több mint 9 éve
azért jövőévi draft cetli is szóba jöhet (bár én ennek kevésbé örülnék), már pedig ha a mostani top 5-ben húzók(Bears,49ers,Browns) a draft+FA piacról rendbe szednék a csapatukat, akkor egy NFL ready QB-val elvárható lenne, hogy a beáldozandó pick ne legyen top15-ös, tehát a csapat legalább egy 8-8at elérjen a köv szezonban (jó a Brownsnál ez kicsit meredek, de van két top12es pickjük + 2 második körös meg majdnem 100M elköltendő pénz...)meg amikor a játékot behívni, snapet átvenni képtelen Goff-ért valaki két első, két második és két harmadik kört ad, azután ne hüledezzünk már ha Jimmyért minimum egy első kört kérünk...
ha lesz olyan GM/HC, aki lát benne elég fantáziát kérdés nélkül megadják a kért árat

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
A Bearst én nem ismerem eléggé. Azt gondolom, hogy elsősorban a Brownsnak sokkal több needje van, mint amit JG meg tud oldani. Nem fogja kirángatni a gödörből. De egy olyan csapatban, amelyik alapvetően kész, csak egy megbízható QB hiányzik belőle, tud segíteni. Ezek pedig szerintem inkább Texans és a Broncos. Ellenértékben is reálisabb, ha az első körért a QB mellé adunk egy 3-4 kört. Esetleg még/vagy egy játékost, aki kevés szerepet kapott.Top5-öt sehol nem fognak adni érte. De nem is kell nekik, mindenhol lehet egy letrade, még Clevelandben is az 1/12-ről.
Ezt érzem reálisnak. Szerintem a top 5 pick nagyon erős lenne JG-ért.
Persze Clevelandben ennél nagyobb marhaságot is követtek már el, úgyhogy lehet, hogy nektek lesz igazatok. Csak ebben az esetben szegény talján gyereket kb. 3 meccsen taccsra fogják vágni.
Kollega
Pont arról megy egyébként a vita a Browns topikban, hogy egy fr. QB mennyiben változtatja meg az egész csapatot.
Ha mondjuk Jimmy beválik egy Tannenhill/Dalton/Smith szintjén a mennyit ér? Azok után, ahány QB-t draftoltak első körben?
A Texans sztem max pletyka, a Broncos meg tavaly vitt egy első-köröst. Ők sztem nem viszik el. Én továbbra is a fenti 2 csapatot és a Friscot látom lehetőségnek.
több mint 9 éve
BB mester tuti meghallgatja az ajánlatokat, és azért szerintem lesz jó pár csapat aki jobbnak ítéli meg Jimmy G-t mint a mostani rookie QB classt. Browns jó pozícióban van a tradehez, de szerintem mivel a csapat tele van lyukakkal, oda először nem QB kell, nekem amelyik két csapat úgy eszembe jutna az a 49ers és még a Jags. Bortles helyett ha Jimmy G irányítana az jelentős színvonal növekedés lenne 😊Viszont kellene nekik a letrade az első körből mert csak a második kör eleje az nem lenne elég BB mesternek, mondjuk én a helyében nem tradelném el 😊
Szerkesztette: manuszka86
több mint 9 éve
Videó, plusz cikkekKöszi, nagyon szeretem az ilyeneket 😊
ZERO_L
Ki mit gondol Jimmy jövőéről?Az MMQB-n Peter King az egyik videóban az 1. körös cetli JG-ért kérdésre azt fejtegette, hogy megéri és valószínű lesz kérő, de nem biztos, hogy a Pats idén elcseréli, mert tudják, hogy vele tudnak meccseket nyerni.
zinedine5
mmqb.si.com/mmqb/2017/02/08/atlanta-falcons-super-bowl-51-bounce-back-nfl-mailbag
több mint 9 éve
A Bearst én nem ismerem eléggé. Azt gondolom, hogy elsősorban a Brownsnak sokkal több needje van, mint amit JG meg tud oldani. Nem fogja kirángatni a gödörből. De egy olyan csapatban, amelyik alapvetően kész, csak egy megbízható QB hiányzik belőle, tud segíteni. Ezek pedig szerintem inkább Texans és a Broncos. Ellenértékben is reálisabb, ha az első körért a QB mellé adunk egy 3-4 kört. Esetleg még/vagy egy játékost, aki kevés szerepet kapott.Ezt érzem reálisnak. Szerintem a top 5 pick nagyon erős lenne JG-ért.
Persze Clevelandben ennél nagyobb marhaságot is követtek már el, úgyhogy lehet, hogy nektek lesz igazatok. Csak ebben az esetben szegény talján gyereket kb. 3 meccsen taccsra fogják vágni.
We are all PATRIOTS!