New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Honnan tudod, hogy nem volt jó egy random csaj mellett ébredni? 😀
Wyatt
Addig biztos jó volt, míg meg nem látta a fotóját az interneten, ahogy alszik, meg mellette leányzót a táblával. Ez mondjuk messzire visz, de gondolom, sőt biztos vagyok benne, hogy józanul másként választott volna. Azt meg a parádén készült felvételekről látszott, hogy seggrészeg volt.

Közben apuka lett, most már biztosan nem tombol annyira.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Honnan tudod, hogy nem volt jó egy random csaj mellett ébredni? 😀

több mint 9 éve
Biztos nem fogom védeni ezt jó képességű trollt, de ezek a parádék általában mindenkiből a legalját hozzák ki. Nem tudom miért kell ilyenkor mindenkinek részeg türhő állat módjára viselkedni, de ilyenkor ritkán vagyok büszke a csapatomra. Nem tudom ki találta viccesnek két éve, amit a táblákkal műveltek, vagy idén azt, hogy Gronk a földhöz vágta a sörös dobozt. Jules is milyen jól járt két éve, amikor egy random rajongó hölgy ágyában ébredt, ráadásul a jánykának muszáj volt az egész világgal tudatni, hogy kivel töltötte az estét.

Tényleg igazi emelkedett események ezek a parádék.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Van még idő, de...

twitter.com/MarkDanielsPJ/status/829056535007473664
Gogo
Rapoport szerint elsődleges prioritás Bennett megtartása, de nem minden áron. Semmiképpen sem lehet magasabb a fizuja mint Gronknak, aki 9 millió dollárt kap. Bennett 7 millió dolláros ajánlatot utasított vissza a szezon elején, kérdés, hogy 8 millára mit mond... Nyilván van az a csapat, akinek sokat ér egy SB győztes TE, de valamelyik csapat FA várakozásait illetően éppen azt olvastam, hogy jó lenne Bennett, csak nem tudnák úgy kordában tartani, mint a Belichick - Brady páros. Lehetnek itt még érdekességek, bár szerintem is menni fog, legalábbis a SB után adott nyilatkozata alapján.

A másik prioritás Rapoport szerint Hightower.
több mint 9 éve
Ha így lesz, köszönjük neki, hogy bajnoki címhez segítette a csapatot, hogy azt is túl tudtuk élni, hogy Gronkon kifogott a Madden-átok (😛), és további sikereket neki máshol 😊 Persze, nem ellenünk 😊)

több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Van még idő, de...

twitter.com/MarkDanielsPJ/status/829056535007473664

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
Isti a Giants respectvvlacija 😊
ThundersNFL
Ez kinek nagyobb sértés vajon?😊
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Isti a Giants respectvvlacija 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
És ha kikapunk 28–3-ra, miközben két olyan labdát elejtett/nem szerzett meg, amit máskülönben 10-ből 10-szer mondjuk? Az egész csapat, mindenki rontott mindenhol, de szerencsére mindenki fel is tudott belőle állni 😊
Wyatt
Tudod a szünetben azt mondtam valakinek, ott a Sugárban, hogy ezek a srácok nem azért kapják a fizetésüket, hogy az első 18 meccsen elkapják a labdát, fussanak vele, vagy tacklet csináljanak. Ezek azért kapják a fizetésüket, hogy a döntőben is megcsinálják. A másik 18 meccsen az NFL összes játékosa megcsinálja. Ezeknek a srácoknak itt és most kell tudnia. De akkor úgy látszott, hogy senki sem lesz, aki előre lép és azt mondja, én majd megcsinálom, én majd elkapom.

Aztán elkezdett fáradni az ellenfél. Elkezdtek működni a dolgok. Jött egy sack, jött egy fumble. De amikor Jules kezében megpattant a labda és egy centire a földtől megállította és behúzta, akkor mindenki megtudta, hogy ma ezt nem vehetik el tőlünk.

Most olvasom, hogy a hosszabbítás elején Patricia elkezdte magyarázni a védőknek, hogy mi lesz a dolguk, amikor Falcons megszerzi a labdát. Ők meg leállították, hogy nem lesz rá szükség, Brady megcsinálja.
Kollega
Megnéztem a meccset (megint😊 ) és tuti volt fáradás, de nem ez döntött. A meccs szünetében írtam ide, hogy ennyi hibával nem lehet nyerni. Erre ma olvasom pats.hu-n az up és down és ott downba raktak mindenkit a meccs közepéig. Igen, mert MINDENKI hibázott: volt egy rövid puntunk, JE és Hogan droppolt, fumblizott Blount, TB eladta a labdát, a védelemről nem is beszélve...Annyi történt, hogy a 2. félidőre kiküszöböltük a hibákat. Higgadt fejjel megnézve mi az első félidőben 3x végigmentünk csak 2 labdavesztés lett belőle, meg az idő lejárta miatt csak FG. Burkus szépen összeszedte mit csinált a Falcons O a 2. félidőben, szinte semmit. Köszönhetően NEKÜNK! Olyan irgalmatlan javuláson ment keresztül a gárda, hogy az leírhatatlan. Néztem én is az OT-t és vazze nyugodt voltam, mert láttam, hogy ezek a srácok innen megcsinálják!
több mint 9 éve
Isti81 New York Giants USC Trojans 190
 www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/videos/vb.332968243416537/1395807563799261/?type=3&theater

Ha esetleg lemaradtatok róla , felemelő lehetett az ünnepély.
Isti81
Nem is tudtam, hogy ilyen jó viszonyt ápolsz RG-vel...
Abba ne hagyd! Posztolj még!
batyu
Én nem Kraft viszont korábban igen jóban volt vele !
Isti81
Ne légy ennyire szerény, hiszen ott vagy a képen, egyből rád ismertem.
batyu
Most akkor jóban vagyok vele vagy én vagyok, mondjuk szeretnék tizenX millió dollárt keresni évente. 😀
Isti81
Ne terelj te kis huncut! Ha nem lennél olyan jóban vele, akkor azt mondd el nekünk, hogy miért csókolgatja a kis buksidat?
batyu
Íme egy minta Patriots fan 😀
több mint 9 éve
batyu New England Patriots 630
 www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/videos/vb.332968243416537/1395807563799261/?type=3&theater

Isti81
batyu
Isti81
batyu
Most akkor jóban vagyok vele vagy én vagyok, mondjuk szeretnék tizenX millió dollárt keresni évente. 😀
Isti81
Ne terelj te kis huncut! Ha nem lennél olyan jóban vele, akkor azt mondd el nekünk, hogy miért csókolgatja a kis buksidat?

több mint 9 éve

Isti81
batyu
Isti81
batyu
több mint 9 éve

Isti81
batyu
Isti81

több mint 9 éve

Isti81
batyu
több mint 9 éve

Isti81

Szerkesztette: batyu

több mint 9 éve

több mint 9 éve
 mobile.twitter.com/MdBroncos/status/828431320061710338/photo/2

Gyongyszem az eredmenykovetobol. Megeri atporgetni.
Imitheking
😀

több mint 9 éve
Imitheking New England Patriots 1 916
 mobile.twitter.com/MdBroncos/status/828431320061710338/photo/2

Gyongyszem az eredmenykovetobol. Megeri atporgetni.

Szerkesztette: Imitheking
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=G-5lOHt4c5Y
"that's the first time he's ever touched me by the way" 😀 😀
bogec7
Ez a szakáll valami rettenetes. Úgy néz ki mintha odaragasztották volna, mert még más is a színe, mint Edelman hajának.

Ez nem tudom amúgy mitől jött rá, ez a megtalált új identitás része? A Gleichschaltung a la Kraft? Vagy más oka van?
Burkus
PO szakáll. Mindig növeszt ilyet, csak nem nő mindig ekkorára. Ahhoz el kell jutni a döntőig.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
És ha kikapunk 28–3-ra, miközben két olyan labdát elejtett/nem szerzett meg, amit máskülönben 10-ből 10-szer mondjuk? Az egész csapat, mindenki rontott mindenhol, de szerencsére mindenki fel is tudott belőle állni 😊
Wyatt
Tudod a szünetben azt mondtam valakinek, ott a Sugárban, hogy ezek a srácok nem azért kapják a fizetésüket, hogy az első 18 meccsen elkapják a labdát, fussanak vele, vagy tacklet csináljanak. Ezek azért kapják a fizetésüket, hogy a döntőben is megcsinálják. A másik 18 meccsen az NFL összes játékosa megcsinálja. Ezeknek a srácoknak itt és most kell tudnia. De akkor úgy látszott, hogy senki sem lesz, aki előre lép és azt mondja, én majd megcsinálom, én majd elkapom.

Aztán elkezdett fáradni az ellenfél. Elkezdtek működni a dolgok. Jött egy sack, jött egy fumble. De amikor Jules kezében megpattant a labda és egy centire a földtől megállította és behúzta, akkor mindenki megtudta, hogy ma ezt nem vehetik el tőlünk.

Most olvasom, hogy a hosszabbítás elején Patricia elkezdte magyarázni a védőknek, hogy mi lesz a dolguk, amikor Falcons megszerzi a labdát. Ők meg leállították, hogy nem lesz rá szükség, Brady megcsinálja.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
bogec7
Ez a szakáll valami rettenetes. Úgy néz ki mintha odaragasztották volna, mert még más is a színe, mint Edelman hajának.

Ez nem tudom amúgy mitől jött rá, ez a megtalált új identitás része? A Gleichschaltung a la Kraft? Vagy más oka van?
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Csak nézem, ahogy Fallon áradozik arról a hihetetlen elkapásról és eszembe jutott amit ugyanez a srác megcsinált a 49. Super Bowlon, és akkor nem tud nem eszembe jutni Wes Welker és a 2011-es döntő.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
bogjosi New England Patriots 2 017

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 9 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
BRADY egy Isten !!!

Hihetetlen egy meccs volt ez !!!

Gratulálok Nektek!De főleg Bradynek az 5-hez!