New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát ez gyönyörű lett 😀Igaza van, így jobb is, mintha előre írta volna a Rogert 😀

több mint 9 éve
ha ha ha ha
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Én fasz meg pénzt tettem fel a győzelemre... 😀www.nemzetisport.hu/tenisz/nfl-a-gyonyoru-teniszezono-tudta-de-megis-tartozik-egy-randival-2551071

több mint 9 éve
Igen nagy bátorságra és lelki erőre vall a komisszár úr részéről, hogy az MVP címért járó trófeát egy külön rendezvényen adták át:Én úgy tudtam, hogy tavaly óta nincs autó a cím mellé.
www.patriots.com/video/2017/02/06/roger-goodell-presents-tom-brady-super-bowl-mvp-trophy
Biztosan a szponzor is örült, hogy nem mutatták be a kocsit, ami járt a címmel. Ezt Tom elajándékozta James Whitenak, mert szerinte ő érdemelte volna inkább az MVP címet (de azt ugye nem lehet továbbadni).
Kollega
több mint 9 éve
Igen nagy bátorságra és lelki erőre vall a komisszár úr részéről, hogy az MVP címért járó trófeát egy külön rendezvényen adták át:www.patriots.com/video/2017/02/06/roger-goodell-presents-tom-brady-super-bowl-mvp-trophy
Biztosan a szponzor is örült, hogy nem mutatták be a kocsit, ami járt a címmel. Ezt Tom elajándékozta James Whitenak, mert szerinte ő érdemelte volna inkább az MVP címet (de azt ugye nem lehet továbbadni).
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
3+1 Games to Glory 😀Magánvélemény: nekem nagyon nem tetszett az NFL Network közvetítése. Kezdve azzal, hogy már az elején a 11 emberből megmutattak 4-4 keyplayert. Annyira nehéz lett volna a kezdő 11-et megmutatni? Mikor sárga került a pályára nem is láttuk és legfőképpen nem is hallottuk a bírót! Kevés volt a visszajátszás, főleg az elején. A meccs utáni interjúkból semmi nem hallatszott. "Megszereztem" a Fox közvetítését, kíváncsi leszek mennyivel lesz másabb.Csatlakozom! Aki letölti, javaslom keresse meg a Fox változatát (nagyon nem kell keresni, de csak a TYT-en van fenn vagy 10 féle verzió)! Illetve ismét vadászok a Patriots play-by-play kommentátorok Bob Socci és Scott Zolak produkciójára!
Más: találkozott már valaki sideline ünneplés videóval? Jó tudom nem volt olyan frenetikus a vége mint 2 éve, de nagyon jó nézni az örömöt, főleg az oldalvonalit😊
NB2
A vége azért nem olyan frenetikus (a közvetítésben), mert a Fox is, meg a CBS is kanyarban sincs az NBC stábjához képest.
Ide tartozik, hogy már előrendelhető egy laza 40 dollárért a 3 Games to Glory című folytatásos teleregény 5. része blu-ray-en, vagy DVD-n. Aki még nem látta, a helyi kölcsönzőből (TYT) megszerezheti a korábbiakat (nekem mondjuk a 2-es megvolt eredeti regio 1-es DVD-n). A szokásos NFL Film minőség (frenetikus). Mondanám, hogy odaadom annak, aki kéri, de ilyen jogvédett anyag birtoklása egyértelműen illegális lenne.
Mondjuk, ha a változatosság kedvéért nyernénk egyet bye week nélkül, kíváncsi vagyok mihez kezdenének a címmel.
Kollega
Btw, egyik kollégám írta két éve FB-oldalamra, hogy az életben két dolog biztos, a halál és a Pats bye week wc-körön 😀 Azóta kétszer tudtam megosztani, remélem, még sok alkalmam lesz 😀

több mint 9 éve
Hátha Jules most majd Shanny képét csókolgatja a buszon 😊twitter.com/PATRIOTSdotCOM/status/828966511700242432

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Magánvélemény: nekem nagyon nem tetszett az NFL Network közvetítése. Kezdve azzal, hogy már az elején a 11 emberből megmutattak 4-4 keyplayert. Annyira nehéz lett volna a kezdő 11-et megmutatni? Mikor sárga került a pályára nem is láttuk és legfőképpen nem is hallottuk a bírót! Kevés volt a visszajátszás, főleg az elején. A meccs utáni interjúkból semmi nem hallatszott. "Megszereztem" a Fox közvetítését, kíváncsi leszek mennyivel lesz másabb.Csatlakozom! Aki letölti, javaslom keresse meg a Fox változatát (nagyon nem kell keresni, de csak a TYT-en van fenn vagy 10 féle verzió)! Illetve ismét vadászok a Patriots play-by-play kommentátorok Bob Socci és Scott Zolak produkciójára!
Más: találkozott már valaki sideline ünneplés videóval? Jó tudom nem volt olyan frenetikus a vége mint 2 éve, de nagyon jó nézni az örömöt, főleg az oldalvonalit😊
NB2
A vége azért nem olyan frenetikus (a közvetítésben), mert a Fox is, meg a CBS is kanyarban sincs az NBC stábjához képest.
Ide tartozik, hogy már előrendelhető egy laza 40 dollárért a 3 Games to Glory című folytatásos teleregény 5. része blu-ray-en, vagy DVD-n. Aki még nem látta, a helyi kölcsönzőből (TYT) megszerezheti a korábbiakat (nekem mondjuk a 2-es megvolt eredeti regio 1-es DVD-n). A szokásos NFL Film minőség (frenetikus). Mondanám, hogy odaadom annak, aki kéri, de ilyen jogvédett anyag birtoklása egyértelműen illegális lenne.
Mondjuk, ha a változatosság kedvéért nyernénk egyet bye week nélkül, kíváncsi vagyok mihez kezdenének a címmel.
Szerkesztette: Kollega
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Magánvélemény: nekem nagyon nem tetszett az NFL Network közvetítése. Kezdve azzal, hogy már az elején a 11 emberből megmutattak 4-4 keyplayert. Annyira nehéz lett volna a kezdő 11-et megmutatni? Mikor sárga került a pályára nem is láttuk és legfőképpen nem is hallottuk a bírót! Kevés volt a visszajátszás, főleg az elején. A meccs utáni interjúkból semmi nem hallatszott. "Megszereztem" a Fox közvetítését, kíváncsi leszek mennyivel lesz másabb.Más: találkozott már valaki sideline ünneplés videóval? Jó tudom nem volt olyan frenetikus a vége mint 2 éve, de nagyon jó nézni az örömöt, főleg az oldalvonalit😊
több mint 9 éve
MikrofonGate 😀Azt nem értem, hogy tudta megoldani az NFL Network, hogy a komisszár szavai alatt csak a közönség zúgása hallatszott, a Foxon meg tök jól lehetett érteni mit mond.Gyanítom, a két csatorna mikrofonjai nem ugyanott voltak elhelyezve.
Kollega
empty taxi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Azt nem értem, hogy tudta megoldani az NFL Network, hogy a komisszár szavai alatt csak a közönség zúgása hallatszott, a Foxon meg tök jól lehetett érteni mit mond.Gyanítom, a két csatorna mikrofonjai nem ugyanott voltak elhelyezve.
Kollega

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sors szeszélye folytán volt alkalmam összehasonlítani a trophy ceremonyt az NFL Network és Fox közvetítésében is. Azt nem értem, hogy tudta megoldani az NFL Network, hogy a komisszár szavai alatt csak a közönség zúgása hallatszott, a Foxon meg tök jól lehetett érteni mit mond. Amúgy ki kellett keresnem, hogy fogott-e kezet Bradyvel, de lefelé menet volt egy rövid gratuláció, nagyon nem mosolygott egyik se.A legelejéről lemaradtam a magyar közvetítésnek, nem tudom, hogy az elejéről adták-e a felvezetést. A Fox riportere azzal kezdte, hogy a football nem fogja megoldani a nemzet gondjait, de 100 millió amerikait leültet a tévé elé, akik abban biztosan megegyeznek egymással, hogy szeretik ezt a játékot. Ez nekem nagyon szimpatikus volt.
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Van ez a némítás dolog a fogaskeréknél, nagyon hasznos kis dolog, főleg trollok ellen véd.😊 😊 😊 A kemény mag, "szakmázgatás". 😛
Nem csoda, hogy kipusztultak innen az értelmes funok (DOM, Viito, GSN, hol vagytok).
Sztyopa
Régi szép idők.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Hőőőő! Az asszony meg ékszer nélkül marad?Látjuk mi is, hogy MÉG 5 ujján van hely.www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.333078710072157.76242.332968243416537/1394992590547425/?type=3&theaterwww.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.333078710072157.76242.332968243416537/1395182530528431/?type=3&theaterHa jól értem a képet akkor Tom kisujja annyit ér mint Eli? Azért annyira nem rossz a srác...
Isti81
Weskho
nagyon rosszul érted 😀
Isti81
Boston
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Tévedsz ha azt hiszed, h a tegnapi győzelmetek engem nagyon zavarna! Atlantának szurkoltam , igen de ettől még szépen csináltátok én azért jobb szeretem, ha nem az nyer aki már sokszor és ez az Atlanta megérdemelte volna !Kár volt itt a flame-t csinálni, pláne úgy, hogy mi éppen örülünk (örülnénk), hogy 5x SB győztes csapatunk, QB-nk, 7x SB győztes edzőnk van, akik minden idők legnagyobb comebackjét csinálták meg. Örülj velünk, hogy Te is akkor élsz és nézed az NFL-t, amikor szemed előtt zajlik a sporttörténelem. Kit érdekel most bármelyik Manning?Azon is gondolkodtam, hogy válaszra méltassalak-e.Ember, a logikád szerint akkor a Peyton gyűrűjét is mi nyertük: "NEP az AFC DöntőnTökön Lőtte Magát Bowl".Azért Rex G. előtt Bradyt verte -18ről. Ha már ki miért nyer SBt akkor nem mehetünk el Belichick mellett aki a liga legjobb edzője(ezért nem is értem miért kellett kémkedni) és mindig erős védelem támogatja. Azokkal a védelmekkel Brady sem jutott volna tovább és véleményem szerint, az edzők is azért nyilván rosszabbak voltak és ez a POban sokat jelent amikor már a legjobb csapatok jönnek szembe akkor. Brady első három SB győzelmekor a POban kb 660 yardot átlagolt 2001ben kifejezetten rossz volt 1 td és 1 int 572 yarddal , míg Peytonnak mindig bombaformában kellett játszani , hogy ők nyerjenek így könnyebb hibázni és az ellenfél is tudja kit kell megfogni és egy embert könnyebb kivenni a játékból. Nálatok mindig stabil a D és azért Brady nélkül is jók vagytok, mitől nyerő típus valaki nem attól, hogy az általatok oly nagyra tartott Brady(én sem gondolom, hogy ne lenne jó) ellen a POban több győzelme van?Meg arra, hogy Peyton sohasem volt nyerő típus. A fontos pillanatokban mindig betlizett. Ha rajta múlik és nincs egy Rex Grossman vagy egy Von Miller vezérelte védelem, a másik kettőt is elbukta volna valószínűleg. Eli teljesen más, ő nyerő típus. Megragadta azt a kevés esélyt, ami kínálkozott előtte a pályafutása során.De a gyűrűkre emlékeznek az emberek..... Elinek lehetnek a felirat gyűrűkhőz - Tyree vagy Asante Samuel a másikhoz meg Manninghem....Az lehet,de a fontos meccseken PO és SB mind Eli 2-0 , mind Peyton jobb 3-2 Brady ellen szóval jobb sem lehet náluk, mert nem bírta őket megverni a fontos meccseken.Ezzel vigyázzunk azért! Bradynek több ilyen smukkja van, mint a Manning famíliának apástul, bratyóstul, öcsistül együtt.www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.333078710072157.76242.332968243416537/1395182530528431/?type=3&theaterHa jól értem a képet akkor Tom kisujja annyit ér mint Eli? Azért annyira nem rossz a srác...
Isti81
Weskho
Kollega
Isti81
bratyónak meg Rex Grossmann és Cam Newton felirat 😛
ThundersNFL
Burkus
Isti81
Ja nem. Ez a Manning-family, itt mindenki a saját tehetsége alapján jut előre és ért el család szinten 3 gyűrűt (alig több, mint fele, ami Brady-nek van..........), csak az a Tommy fiú játszik isteni oltalom alatt egy mákmező közepén.
Szánalmas és egymásnak ellentmondó érveid vannak (ráadásul többször olyat állítasz tényként, amit a Földön senki sem tud biztosra, de elhangzik olyan is, ami szimplán hülyeség pl. mindig erős védelme volt a Patriots-nak). Próbáltam jobb (kevésbé erős) szót találni rá, nem sikerült.
zozo692
3 az 4 egyébként
www.pro-football-reference.com/boxscores/200701210clt.htm
olvasd már el itt még bőven volt idő a fordításra és balfasz edzői hibák se kellenek, mert még van idő
max te vagy ennyire alulinformált , ezt is olvasd
www.pro-football-reference.com/teams/nwe/
www.pro-football-reference.com/teams/clt/
a hülyeség az amit te írtál ez van sajna
Isti81
Amúgy az a négy az de facto három 😊 , mert a tavalyihoz szegény Peytonnak annyi köze volt, hogy legalább nem vesztette el a labdát. Az a gyűrű neki olyan nyugdíjba vonulás előtti végkielégítés volt. 😊 Olyan gyenge QB teljesítmény kevés volt a SB-ok történetében, ezt ő is tudta, tudja - látszott is rajta lefújás után. Ettől még amúgy korszakos (alapszakasz)játékos és örültem, hogy láttam játszani, egy Colts - Patriots csata mindig a kivételes élvezetek közé tartozott.
Nyerhetett Brady ellen, 2006-ban csodálatos comeback-et vezényelt le, ettől még sosem volt nyerő alkat. Nem tudta feltenni az i-re a pontot. Túlizgulta. Bedobta Porter (?) kezébe a Saints ellen döntő pillanatban, rosszul játszott a Seahawks ellen. A Bears ellen sem volt nagy meccse, ha jól emlékszem (régen volt), talán egy TD-je volt és ha nem csinál picksixet az a szerencsétlen Grossman, akkor az sincs meg. Ettől még nem vitásan első alkalommal HoF tag.
Brady és a Eli közös vonása, hogy ha kínálkozik a lehetőség, meg tudják ragadni az alkalmat és győzni tudnak. Én egyébként ezért Eli-t bizonyos szempontból többre tartottam mint a bátyját. Eli kétszer került oda és mindkétszer megcsinálta. Brady hétszer, és ebből ötször csinálta meg. Kaphat akármilyen védelmet maga mellé (azért ez az idei nem volt egy Ty Law/Bruschi/Vrabel/Wilfork/Semour szint, abban nincs vita ugye?) ő csinálta meg a GW drive-ot kétszer is, amit a Vinatieri berúgott és most is ő vezényelt le két nyolcpontos TD-t egymás után és egy GW drive-ot a hosszabbításban, ami TD-vel ért véget. A Seahawks ellen is végigvitte a fordítást. Ehhez kötélidegek és nagyon erős versenyzői mentalitás meg önbizalom kell.
Nem kell örülni a mi csapatunk győzelmének. (Mondjuk az eredménykövető fórum meccs alatti kárörvendése egy másik kérdés, elég szánalmas és a végeredmény ismeretében nevetséges is.) De illik elismerni.
Burkus
Csak saját maguknak köszönhetik , mert amit majdnem 3 negyeden át csináltak az zseniális volt amilyen szintem levettek a pályáról benneteket , ilyet ritkán látni, azért jár a taps, hogy nem adtátok fel, de ha a végén nem csődöl be náluk mindenki ki, de legfőképp Quinn és Shanahan akkor ők nyernek.
Peyton tavaly nyilván nem volt olyan jó mint korábban, de amit kellett megcsinálta pl ellenetek a 2 tdt és hát Brady 2001es rájátszásban ő sem volt nagyon jó , ettől még megérdemli a győzelmet.
Brady is megcsinálta többször is a maga hülyeségeit és ő sem mindig játszik jól , de a ti csapatotok azért sikeresebb a többinél , mert állandóan a határt feszegetitek😉 és Bill B. aki minden idők legjobb edzője és szerintem ő az aki miatt ti ennyit nyertek, nyilván kell hozzá Brady is, de amíg Belichick lesz az edzőtök mindig a POért fogtok harcolni bárki legyen a QB .
A 41. SBon ment a futás minek erőltessék a passzt , amíg kellett passzolt Peyton , még ha nem is játszott hiba nélkül, az a Bears védelem a pittsburgi mellett a liga második legjobbja volt , 4.5 y/c átlagolta Colts futásonként ezzel kifárasztották a Bears védelmet, a fordításig több volt a passz, ja és szakadt az eső is ami nem annyira segíti a passzjátékot.
Azt állítani, hogy a Grossman pick6 miatt nyert a Colts az nem igaz, az előtt is vezettek már 22-17re.
Szerkesztette: Isti81
több mint 9 éve
Kár volt itt a flame-t csinálni, pláne úgy, hogy mi éppen örülünk (örülnénk), hogy 5x SB győztes csapatunk, QB-nk, 7x SB győztes edzőnk van, akik minden idők legnagyobb comebackjét csinálták meg. Örülj velünk, hogy Te is akkor élsz és nézed az NFL-t, amikor szemed előtt zajlik a sporttörténelem. Kit érdekel most bármelyik Manning?Azon is gondolkodtam, hogy válaszra méltassalak-e.Ember, a logikád szerint akkor a Peyton gyűrűjét is mi nyertük: "NEP az AFC DöntőnTökön Lőtte Magát Bowl".Azért Rex G. előtt Bradyt verte -18ről. Ha már ki miért nyer SBt akkor nem mehetünk el Belichick mellett aki a liga legjobb edzője(ezért nem is értem miért kellett kémkedni) és mindig erős védelem támogatja. Azokkal a védelmekkel Brady sem jutott volna tovább és véleményem szerint, az edzők is azért nyilván rosszabbak voltak és ez a POban sokat jelent amikor már a legjobb csapatok jönnek szembe akkor. Brady első három SB győzelmekor a POban kb 660 yardot átlagolt 2001ben kifejezetten rossz volt 1 td és 1 int 572 yarddal , míg Peytonnak mindig bombaformában kellett játszani , hogy ők nyerjenek így könnyebb hibázni és az ellenfél is tudja kit kell megfogni és egy embert könnyebb kivenni a játékból. Nálatok mindig stabil a D és azért Brady nélkül is jók vagytok, mitől nyerő típus valaki nem attól, hogy az általatok oly nagyra tartott Brady(én sem gondolom, hogy ne lenne jó) ellen a POban több győzelme van?Meg arra, hogy Peyton sohasem volt nyerő típus. A fontos pillanatokban mindig betlizett. Ha rajta múlik és nincs egy Rex Grossman vagy egy Von Miller vezérelte védelem, a másik kettőt is elbukta volna valószínűleg. Eli teljesen más, ő nyerő típus. Megragadta azt a kevés esélyt, ami kínálkozott előtte a pályafutása során.De a gyűrűkre emlékeznek az emberek..... Elinek lehetnek a felirat gyűrűkhőz - Tyree vagy Asante Samuel a másikhoz meg Manninghem....Az lehet,de a fontos meccseken PO és SB mind Eli 2-0 , mind Peyton jobb 3-2 Brady ellen szóval jobb sem lehet náluk, mert nem bírta őket megverni a fontos meccseken.Ezzel vigyázzunk azért! Bradynek több ilyen smukkja van, mint a Manning famíliának apástul, bratyóstul, öcsistül együtt.www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.333078710072157.76242.332968243416537/1395182530528431/?type=3&theaterHa jól értem a képet akkor Tom kisujja annyit ér mint Eli? Azért annyira nem rossz a srác...
Isti81
Weskho
Kollega
Isti81
ThundersNFL
Burkus
Isti81
Ja nem. Ez a Manning-family, itt mindenki a saját tehetsége alapján jut előre és ért el család szinten 3 gyűrűt (alig több, mint fele, ami Brady-nek van..........), csak az a Tommy fiú játszik isteni oltalom alatt egy mákmező közepén.
Szánalmas és egymásnak ellentmondó érveid vannak (ráadásul többször olyat állítasz tényként, amit a Földön senki sem tud biztosra, de elhangzik olyan is, ami szimplán hülyeség pl. mindig erős védelme volt a Patriots-nak). Próbáltam jobb (kevésbé erős) szót találni rá, nem sikerült.
zozo692
3 az 4 egyébként
olvasd már el itt még bőven volt idő a fordításra és balfasz edzői hibák se kellenek, mert még van idő
Isti81
Amúgy az a négy az de facto három 😊 , mert a tavalyihoz szegény Peytonnak annyi köze volt, hogy legalább nem vesztette el a labdát. Az a gyűrű neki olyan nyugdíjba vonulás előtti végkielégítés volt. 😊 Olyan gyenge QB teljesítmény kevés volt a SB-ok történetében, ezt ő is tudta, tudja - látszott is rajta lefújás után. Ettől még amúgy korszakos (alapszakasz)játékos és örültem, hogy láttam játszani, egy Colts - Patriots csata mindig a kivételes élvezetek közé tartozott.
Nyerhetett Brady ellen, 2006-ban csodálatos comeback-et vezényelt le, ettől még sosem volt nyerő alkat. Nem tudta feltenni az i-re a pontot. Túlizgulta. Bedobta Porter (?) kezébe a Saints ellen döntő pillanatban, rosszul játszott a Seahawks ellen. A Bears ellen sem volt nagy meccse, ha jól emlékszem (régen volt), talán egy TD-je volt és ha nem csinál picksixet az a szerencsétlen Grossman, akkor az sincs meg. Ettől még nem vitásan első alkalommal HoF tag.
Brady és a Eli közös vonása, hogy ha kínálkozik a lehetőség, meg tudják ragadni az alkalmat és győzni tudnak. Én egyébként ezért Eli-t bizonyos szempontból többre tartottam mint a bátyját. Eli kétszer került oda és mindkétszer megcsinálta. Brady hétszer, és ebből ötször csinálta meg. Kaphat akármilyen védelmet maga mellé (azért ez az idei nem volt egy Ty Law/Bruschi/Vrabel/Wilfork/Semour szint, abban nincs vita ugye?) ő csinálta meg a GW drive-ot kétszer is, amit a Vinatieri berúgott és most is ő vezényelt le két nyolcpontos TD-t egymás után és egy GW drive-ot a hosszabbításban, ami TD-vel ért véget. A Seahawks ellen is végigvitte a fordítást. Ehhez kötélidegek és nagyon erős versenyzői mentalitás meg önbizalom kell.
Nem kell örülni a mi csapatunk győzelmének. (Mondjuk az eredménykövető fórum meccs alatti kárörvendése egy másik kérdés, elég szánalmas és a végeredmény ismeretében nevetséges is.) De illik elismerni.
több mint 9 éve
Azon is gondolkodtam, hogy válaszra méltassalak-e.Ember, a logikád szerint akkor a Peyton gyűrűjét is mi nyertük: "NEP az AFC DöntőnTökön Lőtte Magát Bowl".Azért Rex G. előtt Bradyt verte -18ről. Ha már ki miért nyer SBt akkor nem mehetünk el Belichick mellett aki a liga legjobb edzője(ezért nem is értem miért kellett kémkedni) és mindig erős védelem támogatja. Azokkal a védelmekkel Brady sem jutott volna tovább és véleményem szerint, az edzők is azért nyilván rosszabbak voltak és ez a POban sokat jelent amikor már a legjobb csapatok jönnek szembe akkor. Brady első három SB győzelmekor a POban kb 660 yardot átlagolt 2001ben kifejezetten rossz volt 1 td és 1 int 572 yarddal , míg Peytonnak mindig bombaformában kellett játszani , hogy ők nyerjenek így könnyebb hibázni és az ellenfél is tudja kit kell megfogni és egy embert könnyebb kivenni a játékból. Nálatok mindig stabil a D és azért Brady nélkül is jók vagytok, mitől nyerő típus valaki nem attól, hogy az általatok oly nagyra tartott Brady(én sem gondolom, hogy ne lenne jó) ellen a POban több győzelme van?Meg arra, hogy Peyton sohasem volt nyerő típus. A fontos pillanatokban mindig betlizett. Ha rajta múlik és nincs egy Rex Grossman vagy egy Von Miller vezérelte védelem, a másik kettőt is elbukta volna valószínűleg. Eli teljesen más, ő nyerő típus. Megragadta azt a kevés esélyt, ami kínálkozott előtte a pályafutása során.De a gyűrűkre emlékeznek az emberek..... Elinek lehetnek a felirat gyűrűkhőz - Tyree vagy Asante Samuel a másikhoz meg Manninghem....Az lehet,de a fontos meccseken PO és SB mind Eli 2-0 , mind Peyton jobb 3-2 Brady ellen szóval jobb sem lehet náluk, mert nem bírta őket megverni a fontos meccseken.Ezzel vigyázzunk azért! Bradynek több ilyen smukkja van, mint a Manning famíliának apástul, bratyóstul, öcsistül együtt.www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/photos/a.333078710072157.76242.332968243416537/1395182530528431/?type=3&theaterHa jól értem a képet akkor Tom kisujja annyit ér mint Eli? Azért annyira nem rossz a srác...
Isti81
Weskho
Kollega
Isti81
ThundersNFL
Burkus
Isti81
zozo692
3 az 4 egyébként
több mint 9 éve
Köszi, megtettem. Egyébként tudja valaki, hogy ki kap gyűrűt? A roster? Pl. Gronk kap?Bárki akit a vezetőség érdemesnek talál rá. 150 gyűrűt a liga fizet, utána még saját költségen lehet többet is rendelni.
Attila Pál
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Köszi, megtettem. Egyébként tudja valaki, hogy ki kap gyűrűt? A roster? Pl. Gronk kap?Én nem adnék neki. Alig 150-et áll a liga, nehogymár mindenki kapjon 😊
Attila Pál
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
EIsti81, lehetne, hogy ne kelljen a saját fórumunkban Paytonokról diskurálni? Egy ilyen nyertes sb után?Lehetne ha le bírnád normálisan írni a nevét Peyton ennyi , sokkal egyszerűbb, mint a Belichick!
Attila Pál
Isti81
Hàt azért abban megegyezhetünk hogy kismanning a büdös életben nem fog màr gyűrűt nyerni, ìgy megértem ezeket a ,, kinek f.sza nagyobb" kommenteket. Màs màr úgysem jut nektek csak a dicső emlék...
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
Köszi, megtettem. Egyébként tudja valaki, hogy ki kap gyűrűt? A roster? Pl. Gronk kap?
több mint 9 éve
Sztyopa
315
Van ez a némítás dolog a fogaskeréknél, nagyon hasznos kis dolog, főleg trollok ellen véd.Nem csoda, hogy kipusztultak innen az értelmes funok (DOM, Viito, GSN, hol vagytok).
Why so serious?
több mint 9 éve
Látom átment az üzenet... de ha így jobb: Pelyton, Pejton, Pajton, és tetszőleges permutációi kisbetűvel is...
több mint 9 éve
Ok, de ki az a Manning?Bocs az ismételt offért:Szerintem nem haragszik érte senki, hozhatsz még ilyeneket ha találsz. Engem jobban érdekel, mint egy újabb vita arról, hogy Manning vagy Brady a jobb.
www.pick6artwork.com/tombradymvpwallpaper
www.pick6artwork.com/patriotssuperbowlwallpaper
www.pick6artwork.com/patriots-super-bowl-champs
Matthew99
cspeti98
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich