New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
LB: (Hightower, Van Noy, McClellin, Roberts, Freeny, Mingo)
Hightowert meg kell tartani és meg is fogjuk. Ezzel a lépéssel ez az egység igazából készen is van. Mingo nem tudott hozzátenni a csapathoz, így ő menni fog. Robertsben van potenciál, Van Noy szépen beilleszkedett.ervinator
Hosszú lesz, de árnyalja egy kicsit a Hightower-gondolatot:

I.
Hightower állítólag (nesn.com) visszautasított egy 10 milliós szerződéshosszabbítást a szezon előtt. Lehet, hogy ebből franchise tag lesz.
Reiss elég alaposan tárgyalja a dolgot a twitterén:
 twitter.com/MikeReiss/status/829403699873202176
 twitter.com/MikeReiss/status/829404351852638209
 twitter.com/MikeReiss/status/829418858406674433
 twitter.com/MikeReiss/status/829422319063990278
 twitter.com/MikeReiss/status/829422769754538004

II.
Itt egy rövid ESPN cikk arról, mit vár Hightower a szabadügynök-piactól:
"I'm not sure. Obviously I have a few friends, a few teammates going into it with me. Chandler Jones, Logan Ryan, Duron Harmon, a lot of guys I'm close to, Jamie obviously signed his deal, I've reached out and talked to him a little bit."
(Kiemelés tőlem. Hát nem feltétlenül biztató kezdés.)
Az én fordításomban: "itt bizony nagy pénzt kell majd virítani".

Hometown discountról:
"We'll see, man, we have a long time coming. We've got a long process going throughout. I'm sure [agent] Pat [Dye], Nick [Caserio] and Bill [Belichick] will be in touch whenever that time comes."
Az én fordításomban:"lófaszt, majd az ügynököm kivasalja az utolsó centet is, amit csak tud".

Ezt meg érdemes egészben mellétenni:
Schefter: "In the NFL, you don't get many chances to become a free agent. You're 26 years old. They exercised the fifth-year option [in 2016] because that was their right. Now you get to exercise free agency and see what's out there. So in a perfect world, yes, you would love to be back in New England and if it works out, that would be great. But it is your duty and obligation to go out there, explore the market, see what's out there, and if some team shows you much more love, respect and appreciation than New England does, as disappointing as it would be, then it would be time to move on."
(Kiemelés tőlem, az én fordításomban: "lapátolja a dollárt a bankszámládra". Respect meg appreciation my ass. Ki néz hülyének kit?)
Hightower: "I'm not going to agree with you 100 percent, but I think you're about there. I think you did a lot better job than I did."

III.
A fentieket összegezve Hightower nagy valószínűséggel tesztelni fogja a piacot, de végső soron nem lenne különösebb baja a franchise taggel sem, elvégre mégiscsak 15 millió dollár (ellenkező példáért lásd: Berry és a KC).

Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.
És mennyit ér meg a Patriotsnak? Nemcsak a cap space, hanem a "Patriot way" szempontjából is?
Én simán el tudnék képzelni egy potens LB picket (ha másra nem, hosszabb távú pótlásra, plusz azért Hightower elég rendszeresen meg-megsérül).
Gogo
Hát, ha abból indulok ki, hogy mindkét legutolsó SB-n volt (győzelmet jelentő) kulcsmomentuma, akkor sokat. Szerintem 4 év, 13 misi/év de valahogy a sérülésfaktor miatt a csapat felé kedvezőbb összetételben várható. Vagy én annyit adnék, innen a fotelból.
több mint 9 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Az nfl.com-on a 2016 All-Rookie Teambe két játékosunk is bekerült: Malcolm Mitchell és Joe Thuney is. Ennek kapcsán kíváncsi lennék, hogyan látjátok visszamenőleg a draftot. Nekem meglehetősen jónak, az utóbbi évek egyik legjobbjának tűnik:
1. none
2. Cyrus Jones: vele kapcsolatban még várok a végleges véleménnyel. Az biztos, hogy a rookie éve szívás volt, ennyit kezdőként sem szabad hibázni. Azonban még nem tettük ki, úgyhogy valamit látnak benne. Szerintem egyébként slotban nem volt teljesen reménytelen, a széleken már annál inkább.
3. Joe Thuney: nagy fogás! Első évében vagy 2 db snap-pet hiányzott az egész szezonban... Brutális. Voltak zászlói, de vele sokkal jobban tartott a fal, ha ilyen stabil produkciót tud hozni, akkor évekre rendben van ez a poszt.
3. Jacoby Brissett: meglepően jól mutatkozott be, nem számítottam ennyire komfortos beilleszkedésre. Nekem kicsit furcsa, hogy teljesen más a stílusa, mint az előtte játszó 2 QB-nak, és nehezen értem, hogyan lehet majd TB után rászabni a gameplant, de ha ő marad, akkor úgyis megoldják.
3. Vincent Valentine: apám, az a szerelés az AFC döntőn a goal line-on... Szerintem ő is kifejezetten hasznosan játszott, egyelőre még limitált snapszámmal.
4. Malcolm Mitchell: abszolút meglepetés, rég volt (Randy Moss?) ilyen "puhakezű", jó route-futó WR-ünk. Alig droppol, és TB is bízik benne, ami nagy szó. Az egyik kedvencem lett!!!
6. Kamu Grugier-Hill: eltrade-tük Phillybe.
6. Elandon Roberts: sokunk kedvence lett, nem túl nagy termetű, de gyors és kőkemény. Ahogy a gap-pekbe be tud robbanni a futás ellen az brutális. És volt egy kulcsszerelése a LISB-n is.
6. Ted Karras: A másik guard, nem játszott sokat, de benne volt a rotációban. Meglátjuk.
7. Devin Lucien: nem emlékszem, hogy játszott volna.

Szóval összességében ez egy nagyon jó draft volt, 5 játékos bevált, egyet elküldtünk, 3 még kérdéses.
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Hightowert meg kell tartani és meg is fogjuk. Ezzel a lépéssel ez az egység igazából készen is van. Mingo nem tudott hozzátenni a csapathoz, így ő menni fog. Robertsben van potenciál, Van Noy szépen beilleszkedett.ervinator
Hosszú lesz, de árnyalja egy kicsit a Hightower-gondolatot:

I.
Hightower állítólag (nesn.com) visszautasított egy 10 milliós szerződéshosszabbítást a szezon előtt. Lehet, hogy ebből franchise tag lesz.
Reiss elég alaposan tárgyalja a dolgot a twitterén:
 twitter.com/MikeReiss/status/829403699873202176
 twitter.com/MikeReiss/status/829404351852638209
 twitter.com/MikeReiss/status/829418858406674433
 twitter.com/MikeReiss/status/829422319063990278
 twitter.com/MikeReiss/status/829422769754538004

II.
Itt egy rövid ESPN cikk arról, mit vár Hightower a szabadügynök-piactól:
"I'm not sure. Obviously I have a few friends, a few teammates going into it with me. Chandler Jones, Logan Ryan, Duron Harmon, a lot of guys I'm close to, Jamie obviously signed his deal, I've reached out and talked to him a little bit."
(Kiemelés tőlem. Hát nem feltétlenül biztató kezdés.)
Az én fordításomban: "itt bizony nagy pénzt kell majd virítani".

Hometown discountról:
"We'll see, man, we have a long time coming. We've got a long process going throughout. I'm sure [agent] Pat [Dye], Nick [Caserio] and Bill [Belichick] will be in touch whenever that time comes."
Az én fordításomban:"lófaszt, majd az ügynököm kivasalja az utolsó centet is, amit csak tud".

Ezt meg érdemes egészben mellétenni:
Schefter: "In the NFL, you don't get many chances to become a free agent. You're 26 years old. They exercised the fifth-year option [in 2016] because that was their right. Now you get to exercise free agency and see what's out there. So in a perfect world, yes, you would love to be back in New England and if it works out, that would be great. But it is your duty and obligation to go out there, explore the market, see what's out there, and if some team shows you much more love, respect and appreciation than New England does, as disappointing as it would be, then it would be time to move on."
(Kiemelés tőlem, az én fordításomban: "lapátolja a dollárt a bankszámládra". Respect meg appreciation my ass. Ki néz hülyének kit?)
Hightower: "I'm not going to agree with you 100 percent, but I think you're about there. I think you did a lot better job than I did."

III.
A fentieket összegezve Hightower nagy valószínűséggel tesztelni fogja a piacot, de végső soron nem lenne különösebb baja a franchise taggel sem, elvégre mégiscsak 15 millió dollár (ellenkező példáért lásd: Berry és a KC).

Egyelőre nem valami tiszta a kép. Vagy visszajön, vagy nem.
És mennyit ér meg a Patriotsnak? Nemcsak a cap space, hanem a "Patriot way" szempontjából is?
Én simán el tudnék képzelni egy potens LB picket (ha másra nem, hosszabb távú pótlásra, plusz azért Hightower elég rendszeresen meg-megsérül).

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
ST: (Gostkowski, Allen, Cardona)
Gost mellé hozzunk valakit aki megversenyezteti. Ha fejben összekapja magát, akkor nem lesz vele gond.
ervinator
itt viszont nagyon nem értek egyet, most írt alá nem fogjuk kivágni és szerintem nem is volt rossz éve, konkrétan meccs nem ment el rajta

az, hogy kihagy 1-2 xp-t (nem egy meccsen) szerintem az most már benne van, amíg azt nem a meccs legvégén teszi engem nem különösebben érdekel

egy jó csapat el tudja viselni egy xp kihagyását, tavaly nem tudtuk mert nem voltunk elég jók, nem hiszem, hogy azon múlt Denverben

kincs a jó rúgó és nekünk az van, meg kell becsülni
ZERO_L
Ez érdekes dolog. Most nem fogom megszámolni, hogy hány puntert fogyasztottunk el az évek alatt, de vagy rengeteget. Ha csökkent az átlag, azonnal jött a lapát.

Mindeközben volt két place kickerünk. És még mindig az első lenne, ha meg tudnak egyezni a pénzen.

Én úgy látom, hogy a place kickeren is jól el tud menni egy meccs, de a punternek sokkal nagyobb hatása van a játékra. Gost még bőven az átlag felett van, úgyhogy szerintem nem fogja tesztelni.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
WR: (Edelman, Hogan, Amendola, Mitchell, Floyd, Slater)
Edelmannek 2018-ban lejár a szerződése, így nem kizárt, hogy idén megpróbálunk vele hosszabbítani. Nem hinném, hogy el akarna menni Brady mellől, talán nem is lesz túl drága. Én nagyon szeretném, ha maradna Amendola, mert, bár nem játszik annyit, hogy megérje azt a pénzt, amit keres, viszont a kulcsszituációkban mindig ott van és megcsinálja a játékot. Floyd viszont érdekes kérdéskör. Ugye felröppent, hogy a szezon közepén megcéloztuk Hopkinst, ami azért jelzi, hogy BB szerint is elférne egy ilyen típusú elkapó a csapatba. Floyd hasonlít rá, sőt kicsit magasabb is nála, mi tárgyalhatunk vele először. Izgalmas lenne, hogy egy teljes felkészüléssel, mit tudna belőle kihozni Brady.
ervinator
Couldnt agree more...

túl van két fizu csökkentésen, amikor mocskosul kell egy elkapás mindig ott van és ráadásul megbízható is, a kémia is erős TB-vel
vérzene a szívem, ha elküldenénk, de sajnos BB magasról szarik ebbe bele, több mint 6 milliót lehet spórolni az elküldésével, szóval ez a helyzet tuti nem fog megmaradni

én titkon reménykedem egy +1 éves hosszabbításban (már ha Dola is érez magában még erőt), de erre nem látok túl sok esélyt

Gost mellé hozzunk valakit aki megversenyezteti. Ha fejben összekapja magát, akkor nem lesz vele gond.
ervinator
itt viszont nagyon nem értek egyet, most írt alá nem fogjuk kivágni és szerintem nem is volt rossz éve, konkrétan meccs nem ment el rajta

az, hogy kihagy 1-2 xp-t (nem egy meccsen) szerintem az most már benne van, amíg azt nem a meccs legvégén teszi engem nem különösebben érdekel

egy jó csapat el tudja viselni egy xp kihagyását, tavaly nem tudtuk mert nem voltunk elég jók, nem hiszem, hogy azon múlt Denverben

kincs a jó rúgó és nekünk az van, meg kell becsülni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Füszer New England Patriots 45
Ha Blount ilyen év után nem marad nálunk akkor szarjon sünt 😊 Ez az edző és ez a csapat hitt benne és idén nagyon sok játék lett rá hívva hogy ilyen statjai legyenek! Ő egy nagyon jó erőfutó és jó lenne ha maradna nálunk!
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
Ezt a nagyon beteg videót kénytelenek lesztek itt megnézni:
 www.patriots.com/video/2017/02/09/internationals-calls-patriots-game-winning-touchdown

A magyar kimaradt, viszont most már tudom, hogy mondják koreaiul, hogy touchdown 😊
Kollega
Sajnálom, hogy nincs benne a magyar, ugyanolyan kuriózum lehetne mint a japcsi v. a koreai. (bár az nem derült ki számomra ez Észak v. Dél-Korea 😀 😀 😀 )
több mint 9 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 976
Szezon végeztével elkezdhetünk előre tekinteni a következő szezonra, ha már úgy is le vagyunk maradva 5 héttel 😊

ervinator
Ha Garoppolo megy, akkor azt is el tudom képzelni, hogy a piacról hozunk egy 3. számúnak valót olcsóért.
Floydra én is kíváncsi vagyok, hogy ki tudunk-e belőle hozni valamit.

Én is reménykedem benne, hogy Bennett marad egy Gronkowskihoz hasonló összegért/szerződésért, de ettől függetlenül hozni kell még embert, ki tudja Gronk meddig bírja még. Habár ha mindketten egészségesek, akkor Gronkon is kevesebb lenne a teher.
több mint 9 éve
Ezt a nagyon beteg videót kénytelenek lesztek itt megnézni:
 www.patriots.com/video/2017/02/09/internationals-calls-patriots-game-winning-touchdown

A magyar kimaradt, viszont most már tudom, hogy mondják koreaiul, hogy touchdown 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
RB: (Blount, Lewis, White, D.J. Foster(WR), Bolden Develin)
Blount 30 éves, még pár év lehet a tankban. BB szereti őt, így vissza fogjuk hozni egy 2 éves szerződéssel... Abban az esetben, ha Blountot nem igazoljuk vissza. Lacy jöhetne szabadügynökként.

ervinator
Lacy sokkal többe kerülne, mint amennyit mi szánunk egy futóra mostanában..és Blount is csak olcsón tud maradni azt gondolom..
topin
Lacynek volt 2 rossz éve. Nem hiszem, hogy olyan sokat kérne, nálunk pedig biztosan nem lenne súlyproblémája.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
topin New England Patriots 2 261
Blount 30 éves, még pár év lehet a tankban. BB szereti őt, így vissza fogjuk hozni egy 2 éves szerződéssel... Abban az esetben, ha Blountot nem igazoljuk vissza. Lacy jöhetne szabadügynökként.

ervinator
Lacy sokkal többe kerülne, mint amennyit mi szánunk egy futóra mostanában..és Blount is csak olcsón tud maradni azt gondolom..
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Szezon végeztével elkezdhetünk előre tekinteni a következő szezonra, ha már úgy is le vagyunk maradva 5 héttel 😊

QB: (Brady, Garoppolo, Brissett)
Brady elég egyértelműen kijelentette, hogy folytatni akarja, így Garoppolo trade alighanem elkerülhetetlen lesz. Brissett elnyerte BB elismerését, szóval pár évre meg van a csere irányítónk. Undraftedként alighanem jönni fog irányító a PS-be, ha nagy gond lenne, akkor fel lehet majd hozni.

Blount 30 éves, még pár év lehet a tankban. BB szereti őt, így vissza fogjuk hozni egy 2 éves szerződéssel. De hiába tolt karrier szezont idén, playoffban megint besült a futójátékunk, amivel azért lassan kezdeni kellene valamit. Foster esetében nem lepődnék meg, ha később a keretszűkítés áldozata lenne, Bolden pedig olcsóért visszajöhet az ST értéke miatt. Develint szintén visszavárom. Abban az esetben, ha Blountot nem igazoljuk vissza. Lacy jöhetne szabadügynökként.

WR: (Edelman, Hogan, Amendola, Mitchell, Floyd, Slater)
Edelmannek 2018-ban lejár a szerződése, így nem kizárt, hogy idén megpróbálunk vele hosszabbítani. Nem hinném, hogy el akarna menni Brady mellől, talán nem is lesz túl drága. Én nagyon szeretném, ha maradna Amendola, mert, bár nem játszik annyit, hogy megérje azt a pénzt, amit keres, viszont a kulcsszituációkban mindig ott van és megcsinálja a játékot. Floyd viszont érdekes kérdéskör. Ugye felröppent, hogy a szezon közepén megcéloztuk Hopkinst, ami azért jelzi, hogy BB szerint is elférne egy ilyen típusú elkapó a csapatba. Floyd hasonlít rá, sőt kicsit magasabb is nála, mi tárgyalhatunk vele először. Izgalmas lenne, hogy egy teljes felkészüléssel, mit tudna belőle kihozni Brady.

TE: (Gronkowski, Bennett, Lenger, Scruggs)
Bennettről korábban leírtam a véleményem, szerintem ő nem akar innen elmenni. Persze szeretne sok pénzt is, de tőlünk meg fogja kapni azt az összeget, amiért már maradni fog. Lenger 3. TE-nek nem rossz, de ha megy se pótolhatatlan. Ha Bennett mégsem marad, akkor ide mindenképp hozni kell valakit.

OT: (Solder, Cannon, Vollmer, Fleming, Waddle)
Vollmernek nem igazán van maradása. Solder szerződésének az átstrukturálását hosszabbítással egybekötve esélyesnek tartom. Viszont ide mindenképp hozni kell embert mindkét oldalra, mert Waddle nem kezdő potenciál és Fleming sem az, ha visszahozzuk egyáltalán.

OG/C: (Mason, Thuney, Karras, Tre Jackson, Andrews)
Ez az egység rendkívül fiatal. A legnagyobb nyomást belülről kaptuk és Andrews helye lehet a legsebezhetőbb. FA-ról hoznék egy tapasztaltabb játékost, aki versenyhelyzetet teremt Andrews számára és adott esetben stabilizálni is tudja a fal közepét.

DL: (Branch, Brown, Valentine)
Branch visszahozása kulcsfontosságú. Hiába 32 éves, a futás ellen ő a meghatározó ember a védelemben. FA-ról ide várok egy igazolást.

DE: ( Sheard, Flowers, Grissom, Long, Ninkovich)
Kezdjük az egyszerűvel: Flowerssel az egyik oldal meg van oldva hosszú időre. Ellenben mögötte (mellette) már nem ennyire egyértelmű a helyzet. Ninko már 33 éves és idén epizód szerepek jutottak számára. Még 1 évig van szerződése, amit alighanem egy visszavonulás fog követni. Long nem volt annyira domináns, mint azt talán várhattuk, ettől még vissza fog jönni. Sheard a szezon második felére feljavult, de ő benne inkább látom azt, hogy tesztelni fogja a piacot. Grissomot már egyszer kivágtuk, majd visszaigazoltuk. PS-be visszaigazolhatjuk, ha fejlődőképes, akkor talán megragadhat az 53-ban. Flowers túloldalára draftolnék akár az első körben valakit.

Hightowert meg kell tartani és meg is fogjuk. Ezzel a lépéssel ez az egység igazából készen is van. Mingo nem tudott hozzátenni a csapathoz, így ő menni fog. Robertsben van potenciál, Van Noy szépen beilleszkedett.

CB: (Butler, Ryan, Rowe, Cyrus Jones, Coleman, Jonathan Jones)
Butler megtartása szintén az offseason egyik legfontosabb feladata. Ryan tesztelni fogja a piacot és amennyi pénzt ő valószínűleg kérne, annyit nekünk nem fog megérni. Rowe felnőhet 2. számú corner szerephez, Cyrust pedig, ha helyretesszük fejben, akkor slotban jó lehet. FA-ról megerősíteném a szekciót, például Gilmore vagy Trumaine Johnson érkeztével.

S: (McCourty, Chung, Harmon, Ebner, Richards, King)
DMC helye biztos, Chung sem játszik rosszul, viszont coverben nagyon gyakran megég. Bár kis esély látok, hogy lecseréljük, de el tudnék képzelni a helyére egy coverben erősebb safetyt. Harmont remélem visszaigazoljuk, mert a meccs lezárásos interceptionjei nagyon hiányoznának nekem. Richards szépen beállt a 2. körös bustok sorába, eddig legalábbis így tűnik.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 240 — Invisible man
Az este negatív része:
 mobile.twitter.com/AlanSpringer/status/828485986229194752/video/1

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Sőt Tyree elkapása is szabálytalan volt 😕
Asbee
Az nem. Csak törvénytelen 😊
Burkus
Hétfő óta teljes lelki nyugalommal tudok röhögni az ilyen beszólásokon. Mondanám, hogy azt szeretném még látni, hogy egy döntőben is visszavágunk a Giants-nek, de Coughlin nélkül már semmilyen plusz elégtételt se jelentene.

De én tudom mi történt:
Van egy rész a Family Guy-ban, amikor Isten szívatja a Patset és csak akkor hajlandó levenni az átkot, ha látja Belichicket mosolyogni. És akkor, tessék csak nézni (4:44-nél):

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Asbee
Az nem. Csak törvénytelen 😊
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 479 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Szerintrm meg nem volt befolyasolo. Hobbsra altalaban 40 yardosokat kaptunk, itt mennyi volz? Tan 10 sem, es maradt volna boven kiserlet
Wyatt
Csak az a végzónában volt, és így 2 yardról jöhetett a Colts. Ahogy a Bennett elleni is. Csak Hobbs szerelése szabályos volt, Bennettet meg átkarolta a védő.
Kollega
Nekem olyan fura volt, hogy addig nem is lehetett észrevenni a bírókat és akkor hirtelen jött egy DPI. Necces szabálytalanság volt, lehet ha én vagyok a bíró nem fújom be.
NB2
Amikor szemből mutatták, látszott, hogy végig átkarolta a védő. Húzta magával és takarta a sisakját is. Semmi necceset nem láttam benne. Úgy emlékszem nem is vitatta senki a pályán.

Hobbs meg hivatalos levelet kapott a szezon után, hogy hibás szabályértelmezés miatt büntették.
Kollega
Sőt néztem-hallgattam a ebéd alatt a Sound FX-et - köszi a linkelést! - 30:55-nél van a szabálytalanság, Quinn és a Falcons stáb sem vitatja egy percig sem. Most láttam azt is, hogy Quinn pont ugyanazt a testtartást vette fel az utolsó játéknál - előrehajol, kezek a térdeken - mint Carroll két éve. 😊 Ebből a szögből az is jól látszott, hogy Cannon blokkja mennyire nem sikerült, amikor a meccset néztem, azt hittem, ő lökte földre a LB-et.
több mint 9 éve
Szerintrm meg nem volt befolyasolo. Hobbsra altalaban 40 yardosokat kaptunk, itt mennyi volz? Tan 10 sem, es maradt volna boven kiserlet
Wyatt
Csak az a végzónában volt, és így 2 yardról jöhetett a Colts. Ahogy a Bennett elleni is. Csak Hobbs szerelése szabályos volt, Bennettet meg átkarolta a védő.
Kollega
Nekem olyan fura volt, hogy addig nem is lehetett észrevenni a bírókat és akkor hirtelen jött egy DPI. Necces szabálytalanság volt, lehet ha én vagyok a bíró nem fújom be.
NB2
Amikor szemből mutatták, látszott, hogy végig átkarolta a védő. Húzta magával és takarta a sisakját is. Semmi necceset nem láttam benne. Úgy emlékszem nem is vitatta senki a pályán.

Hobbs meg hivatalos levelet kapott a szezon után, hogy hibás szabályértelmezés miatt büntették.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
 www.instagram.com/p/BQGQBcrD40d/
zinedine5
Eszembe juttattad ezt a szamot most 😀
 youtu.be/WXVwrwknO2U

Isten és Jézus beszélgetése 😀😀😀

www.sport1tv.hu/Blogok/Toros_Balazs/sbli-nem-gondoltam-volna
ZERO_L
A Mannigham elkapás és Welker dropja kimaradt belőle... 😊
Burkus
Ezen a vonalon maradva, a Bennett elleni DPI-t pedig a 2006-os AFC döntőért és a Hobbs ellen tévesen bedobott zászlóért kaptuk. Szerintem.
Kollega
Wyatt
Kollega
több mint 9 éve
zinedine5
 youtu.be/WXVwrwknO2U

ZERO_L
Burkus
Ezen a vonalon maradva, a Bennett elleni DPI-t pedig a 2006-os AFC döntőért és a Hobbs ellen tévesen bedobott zászlóért kaptuk. Szerintem.
Kollega
Wyatt

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
zinedine5
 youtu.be/WXVwrwknO2U

ZERO_L
Burkus
Kollega

több mint 9 éve
Na eztet nem tudtam:
 index.hu/sport/amerikaifutball/2017/02/09/new_england_patriots_kondicionalas_dombok_foxborough/

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
több mint 9 éve

ZERO_L
Burkus

We are all PATRIOTS!