New England Patriots
74 feliratkozó
több mint 9 éve
Draft témához:DT, ha csak nem csúszik valaki felesleges. Brown, Valentine, Hamilton van. Branch kérdéses, de -ahogy Gyulus is írja- egy veterán lesz még. Újonc ide felesleges. 5-6. DT jöhet UDFA is.
A korai körökben nagyon szívesen látnék DL erősítést.
Kene egy EDGE es egy DT is szerintem.
Az kb. példa nélküli hogy 3 emberes DT rotacioval igy végig lehessen vinni egy szezont. Persze meg nem tudjuk, hogy Branch-el mi lesz, de ha marad akkor is kene meg depth.
Idén nagyon jol jöttünk ki a sérülés témából. Írtak is, hogy az uj kondíciók edző szerepe ebben vastagon benne.
Btw sérülés: Gronk miatt csak en aggódók, hogy ilyen fiatalon 3 porckorong / hat műtét után mar nem lesz az igazi?
Sinisa
DE viszont kell. Flowersen kívűl középtávon sincs senki. Long, Ninko nem teljes játékosok már, Sheardot meg valaki túlfizeti majd sztem.
TE pedig egyértelműen az O legnagyobb needje, ha lesz Bennett, ha nem.
Nálam egyértelműen DE/TE az első kör. Vagy DE+TE. 😊
több mint 9 éve
Az elmondható egyébként így 3 év távlatából, hogy abból a bizonyos elkapó gárda frissítésből, amin átment a csapat 2013-ban elég jól jöttünk ki 😊Azért ez nem volt annyira egyszerű, a WW pótlását végül nem 'dolával, hanem Edelmannal oldottuk meg (bár 'dola kétségtelenül kib clutch) és az abban az évben hozott 3 újoncból (Dobson, Boyce, Thompkins) sem sok jó sült ki..
Most kicsit a védelem is hasonlón mehet át, mert elég sokfelé elindulhatunk, főleg, ha Garoppolo trade keretében kapnánk egy TOP15 picket.
ervinator
Pár pozitív példától (Mitchell?) eltekintve akár hagyhatnánk is a WR-draftolást a p...ba, a draft pickek mehetnek a "sikeresebb" ágazatokba (DL, LB, RB), a WR-állományba 1-2 évente pedig jöhet egy LaFell/Hogan-szintű igazolás...
A védelem miatt nem aggódom, Hightower + Butler kell, Ryan/Sheard/Long/Branch/Harmon szükség esetén pótolható, DE draft biztos lesz... bár azt kizártnak tartom, hogy ősveterán DT nélkül vágnánk neki a szezonnak (Branch ezért is fontos).
Ne lepődjetek meg egy esetleges Ninko-cuton, az idei szezon nagyon nem az övé volt, totál lelassult.
Az offseason priorítások (újraigazolás/FA/draft terén) kb. így nézhetnek ki:
O: #2 TE, "futó" RB, #3 OT (lehetőleg swing-tackle), FB, további depth
D: #1 DE, DB-sor rendbetétele (#1,#2 CB, #3 S), LB poszt rendbetétele (Magastorony, + vetélytárs Mekkelek,Van Noy és Roberts mellé), UT poszt, depth
ST: szokásos ST-only 2. körös pick 😊
több mint 9 éve
SlaterLehet a számai nem All-Pro idén, de mint kapitány MVP
mobile.twitter.com/nflnetwork/status/829774433933991937/video/1
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Hidegrázós 😊www.youtube.com/watch?v=DOZS4YwqNMU
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
Az elmondható egyébként így 3 év távlatából, hogy abból a bizonyos elkapó gárda frissítésből, amin átment a csapat 2013-ban elég jól jöttünk ki 😊Most kicsit a védelem is hasonlón mehet át, mert elég sokfelé elindulhatunk, főleg, ha Garoppolo trade keretében kapnánk egy TOP15 picket.
több mint 9 éve
En azt gondolom, hogy Ryan, Harmon kettőből csak az egyiket fogjuk tudni megtartani.Ahogy már a többiek is írták... igen😊overthecap.com/salary-cap-space/Szerinted van olyan csapat/HC, aki szerint Ryan egy #1 CB?
www.spotrac.com/nfl/cap/
Egyik oldalon 65, a másikon 62 millióval vagyunk a cap alatt.Kiv vagyok melyik áll közelebb a valósághoz.
Ebből azért minden fontosabb játékost vissza lehet hozni... bár kétlem, hogy túlfizetnénk bárkit is. Hightower megtartását emiatt is érzem neccesnek. Mondjuk az is érdekes kérdés, h ki hajlandó megdobni Ryant egy #1 CB fizetéssel...
Szigorúan véve akár még 1 nagyobb név is beleférhet a szokásos "jó munkásember" igazolások mellé.
Gyulus
Burkus
Főleg ha az idei szezon második felét veszed alapul + egy man-to-man/zone felállásokat váltogató csapatról beszélsz. Sosem lesz shutdown, de futás ellen kb. ligaelső a posztján és némi safety helppel a legtöbb elkapót le tudja lassítani.
WR és CB poszton a legdurvább túlfizetések pont akkor szoktak megtörténni, amikor egy #2, #3 opciót egy csapat akár #1-nek is el tud képzelni...
Gyulus
Vagy ha bővebben nézem, akkor Butler-rel kiegészítve a triót csak 2 szerzodes lesz a nyáron.
Draft témához:
A korai körökben nagyon szívesen látnék DL erősítést.
Kene egy EDGE es egy DT is szerintem.
Az kb. példa nélküli hogy 3 emberes DT rotacioval igy végig lehessen vinni egy szezont. Persze meg nem tudjuk, hogy Branch-el mi lesz, de ha marad akkor is kene meg depth.
Idén nagyon jol jöttünk ki a sérülés témából. Írtak is, hogy az uj kondíciók edző szerepe ebben vastagon benne.
Btw sérülés: Gronk miatt csak en aggódók, hogy ilyen fiatalon 3 porckorong / hat műtét után mar nem lesz az igazi?
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 9 éve
Ahogy már a többiek is írták... igen😊overthecap.com/salary-cap-space/Szerinted van olyan csapat/HC, aki szerint Ryan egy #1 CB?
www.spotrac.com/nfl/cap/
Egyik oldalon 65, a másikon 62 millióval vagyunk a cap alatt.Kiv vagyok melyik áll közelebb a valósághoz.
Ebből azért minden fontosabb játékost vissza lehet hozni... bár kétlem, hogy túlfizetnénk bárkit is. Hightower megtartását emiatt is érzem neccesnek. Mondjuk az is érdekes kérdés, h ki hajlandó megdobni Ryant egy #1 CB fizetéssel...
Szigorúan véve akár még 1 nagyobb név is beleférhet a szokásos "jó munkásember" igazolások mellé.
Gyulus
Burkus
Főleg ha az idei szezon második felét veszed alapul + egy man-to-man/zone felállásokat váltogató csapatról beszélsz. Sosem lesz shutdown, de futás ellen kb. ligaelső a posztján és némi safety helppel a legtöbb elkapót le tudja lassítani.
WR és CB poszton a legdurvább túlfizetések pont akkor szoktak megtörténni, amikor egy #2, #3 opciót egy csapat akár #1-nek is el tud képzelni...
Szerkesztette: Gyulus
több mint 9 éve
Szerintem Butlerrel lesz meg legelőször a contract. Számomra sokat mondó volt, hogy a győzelem pillanatában Butler és BB egymással ölelkeztek, nyilván ilyenkor mindenki szeret mindenkit, de Butlerről nekem kicsit Bruschi jut eszembe.nem fog Norman-Sherman-Peterson körüli számokat kapni(vagy ha igen az nagyon idióta GM lesz), de ha megnézzük kb Chris Harris (aki így is baromira alul van fizetve) féle fizut kaphatja meg, ami több mint bizonyos csapatoknál a #1 CB kapoverthecap.com/salary-cap-space/Szerinted van olyan csapat/HC, aki szerint Ryan egy #1 CB?
www.spotrac.com/nfl/cap/
Gyulus
Burkus
azért vagyunk szerencsés helyzetben mert van bőven a sapka alatt és itt van Rowe, így nem vagyunk rászorulva, hogy a riválisokhoz nagyon közeli ajánlatot tegyünk le elé, én évi 8-9 millára lőném be az értékét
(ellenpéldának ott van DMC esete anno, akinek kb évi fél millióval ajánlottunk kevesebbet mint aszem a Jags)
kevés a jó corner a ligában, így a Ryanhez hasonlókat simán túlfizethetik, FA-n azért még lesz Bouye, Gilmore, Johnson (bár neki nem volt túl jó éve) és a draftot is erősnek mondják, szóval mindenkinek lesz elég mozgástere
(ha meg Cyrus Jones betanul a slot corner szerepbe, akkor igazából megint csak a padra kell hozni csiszolatlan gyémántokat)
én a legjobban attól tartok, hogy BB előveszi a legszemetebb énjét és rátesz Butlerre egy első körös tendert(hideg fejjel ez lenne a legjobb döntés, csak hát az érzelmek 😊 ), aztán majd jön valaki és megadja neki a Norman féle nr1 fizut, amit mi biztosan nem fogunk meccselni
ZERO_L
Rowe inkább alkalmas lehet a 2. számú corner helyre, mint Ryan, épp ezért sem fogunk neki hatalmas szerződést kínálni. Majd elviszi őt a Browns vagy a Lions aztán kiderül, hogy mire képes igazából.
Azt fontos megjegyezni, hogy sérülések szempontjából az idei nagyon szerencsés évnek mondható. Tulajdonképpen csak Gronk esett ki, na meg persze Vollmer, de őt Cannon tökéletesen pótolta. CB poszton minőségileg elég vékonyak vagyunk, emiatt FA-ról és/vagy draftról is hoznék ide embert.
több mint 9 éve
nem fog Norman-Sherman-Peterson körüli számokat kapni(vagy ha igen az nagyon idióta GM lesz), de ha megnézzük kb Chris Harris (aki így is baromira alul van fizetve) féle fizut kaphatja meg, ami több mint bizonyos csapatoknál a #1 CB kapoverthecap.com/salary-cap-space/Szerinted van olyan csapat/HC, aki szerint Ryan egy #1 CB?
www.spotrac.com/nfl/cap/
Gyulus
Burkus
azért vagyunk szerencsés helyzetben mert van bőven a sapka alatt és itt van Rowe, így nem vagyunk rászorulva, hogy a riválisokhoz nagyon közeli ajánlatot tegyünk le elé, én évi 8-9 millára lőném be az értékét
(ellenpéldának ott van DMC esete anno, akinek kb évi fél millióval ajánlottunk kevesebbet mint aszem a Jags)
kevés a jó corner a ligában, így a Ryanhez hasonlókat simán túlfizethetik, FA-n azért még lesz Bouye, Gilmore, Johnson (bár neki nem volt túl jó éve) és a draftot is erősnek mondják, szóval mindenkinek lesz elég mozgástere
(ha meg Cyrus Jones betanul a slot corner szerepbe, akkor igazából megint csak a padra kell hozni csiszolatlan gyémántokat)
én a legjobban attól tartok, hogy BB előveszi a legszemetebb énjét és rátesz Butlerre egy első körös tendert(hideg fejjel ez lenne a legjobb döntés, csak hát az érzelmek 😊 ), aztán majd jön valaki és megadja neki a Norman féle nr1 fizut, amit mi biztosan nem fogunk meccselni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Hogy a viharba ne lenne.Igenoverthecap.com/salary-cap-space/Szerinted van olyan csapat/HC, aki szerint Ryan egy #1 CB?
www.spotrac.com/nfl/cap/
Gyulus
Burkus
Wyatt
Persze nem Janoris Jenkins pénzzel, de többel mint, amit mi adnánk.
több mint 9 éve
Ez milyen reklám már:www.facebook.com/TomBrady/videos/1443566979017781/
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Igenoverthecap.com/salary-cap-space/Szerinted van olyan csapat/HC, aki szerint Ryan egy #1 CB?
www.spotrac.com/nfl/cap/
Gyulus
Burkus

több mint 9 éve
...A HOF egyéni elismerés. Azt nem kapod meg azért, mert sikeres csapat tagja vagy. Ty Law-n, Bradyn és Vinatierin kívül nem hiszem, hogy lesz még HOF tag (McGinest talán) abból a háromszoros bajnok csapatból.
és itt most megint egy dynasty (3 out of 4)+ címvédés van a terítéken, ennek a részesének lenni meg tényleg felér a halhatatlansággal, még ha nem is lesz az ember azonnal HoF tag
kérdés ez mennyire motivál egyeseket, hogy a posztjuk legjobban fizetett játékosa helyett beérjék "csak" top fizetéssel
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
overthecap.com/salary-cap-space/Szerinted van olyan csapat/HC, aki szerint Ryan egy #1 CB?
www.spotrac.com/nfl/cap/
Gyulus
több mint 9 éve
overthecap.com/salary-cap-space/www.spotrac.com/nfl/cap/
több mint 9 éve
én pl Bennett gondolkodására leszek kíváncsi, ő még nem hagyta el győztesen a pályát a PO-ban(7 éve volt utoljára rájátszásban), most mennyire fog a pénz felé hajlani, mert neki ez lesz az utolsó lehetőség a nagy szerződés megkaparintására, de top fizut mi is fogunk neki ajánlani csak nem a legzsírosabbatÉn meg arra, hogy Bennett sérülése mennyire szólt bele az év végi játékába. Egypárszor azért elég érdekesen valósította meg a blokkolás fogalmát😊
ZERO_L
több mint 9 éve
Hát nem tudom én nem voltam és nem is leszek SB győztes ,nem is fogom megtudni mennyit kell dolgozni érte de aki odakerül ő biztos tudja .Így van ebben a ligában semmire sincs garancia csak jobbak az esélyek.Ezek a srácok kb 10 éves koruk óta erre készülnek, csak az a baj hogy a pénz kezelését nem tanítják meg velük és így semmi sem elég nekik illetve a feleségüknek.de hát pont arról van szó, hogy aki már kétszeres esetleg egyszeres bajnok, arra nem lehet már "örök vesztesként" tekinteniJátékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...Én biztos hogy nem a pénzt választanám hanem tovább játszanék egy bajnokesélyes csapatban mivel már kétszeres bajnokként reklámpénzek is lennének bőven és aki nem tud megélni évi 5 millió dollárból és nem tud félre tenni a foci utáni időszakra az nem fog tudni 10 ből sem mert egyszerűen balfasz a pénzhez! Persze ez játékosfüggő de szerencsére itt az a fő filozófia hogy ha túl sokat kérsz akkor mehetsz vagy olyan csapathoz cserélünk ahol tuti nem nyersz és baszhatod a pénzed mert örök vesztes leszel !
NB2
Füszer
Collinsnak is megvan a gyűrű és a temérdek pénz is, nem hiszem hogy egy másodpercig megbánta volna a váltást/viselkedését
szerintem igazolva látja magát, akár még most a SB win tudatában is
Revis-t egész pályafutása során kitömtek pénzzel, a gyűrű után megint csak a temérdek pénzt választotta
én pl Bennett gondolkodására leszek kíváncsi, ő még nem hagyta el győztesen a pályát a PO-ban(7 éve volt utoljára rájátszásban), most mennyire fog a pénz felé hajlani, mert neki ez lesz az utolsó lehetőség a nagy szerződés megkaparintására, de top fizut mi is fogunk neki ajánlani csak nem a legzsírosabbat
A mi 2 SB-nk is őrült necces volt, mennyi esélyt látsz, hogy nyersz egy 3.at? Ezért feláldozol 15-20 millió dollárt? Az első SB gyűrű megszerzése mérföldkő, biztos a 2. is öröm, de szerintem már nem ugyanaz. Ráadásul tényleg egy ilyen döntő után mi lehet még ami azt mondja neked, hogy válaszd a sikert? Talán a 100%,-os szezon, de láttuk, hogy mennyire nehéz. Szóval én kinézem, hogy lesz akár 4-5 fájó veszteségünk a holtszezonban. Bár nem kívánom😊ez sehol sem garantált, főleg nem az NFL-ben, de mondjuk ha van csapat, amelyiknek nagy esélye van rá az pont a miénk...
A pénzbeosztásos résszel amúgy egyetértek, ha valaki hülye, akkor 50 milliót is elcsesz egy hónap alatt.
NB2
és itt most megint egy dynasty (3 out of 4)+ címvédés van a terítéken, ennek a részesének lenni meg tényleg felér a halhatatlansággal, még ha nem is lesz az ember azonnal HoF tag
kérdés ez mennyire motivál egyeseket, hogy a posztjuk legjobban fizetett játékosa helyett beérjék "csak" top fizetéssel
ZERO_L
több mint 9 éve
de hát pont arról van szó, hogy aki már kétszeres esetleg egyszeres bajnok, arra nem lehet már "örök vesztesként" tekinteniJátékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...Én biztos hogy nem a pénzt választanám hanem tovább játszanék egy bajnokesélyes csapatban mivel már kétszeres bajnokként reklámpénzek is lennének bőven és aki nem tud megélni évi 5 millió dollárból és nem tud félre tenni a foci utáni időszakra az nem fog tudni 10 ből sem mert egyszerűen balfasz a pénzhez! Persze ez játékosfüggő de szerencsére itt az a fő filozófia hogy ha túl sokat kérsz akkor mehetsz vagy olyan csapathoz cserélünk ahol tuti nem nyersz és baszhatod a pénzed mert örök vesztes leszel !
NB2
Füszer
Collinsnak is megvan a gyűrű és a temérdek pénz is, nem hiszem hogy egy másodpercig megbánta volna a váltást/viselkedését
szerintem igazolva látja magát, akár még most a SB win tudatában is
Revis-t egész pályafutása során kitömtek pénzzel, a gyűrű után megint csak a temérdek pénzt választotta
én pl Bennett gondolkodására leszek kíváncsi, ő még nem hagyta el győztesen a pályát a PO-ban(7 éve volt utoljára rájátszásban), most mennyire fog a pénz felé hajlani, mert neki ez lesz az utolsó lehetőség a nagy szerződés megkaparintására, de top fizut mi is fogunk neki ajánlani csak nem a legzsírosabbat
A mi 2 SB-nk is őrült necces volt, mennyi esélyt látsz, hogy nyersz egy 3.at? Ezért feláldozol 15-20 millió dollárt? Az első SB gyűrű megszerzése mérföldkő, biztos a 2. is öröm, de szerintem már nem ugyanaz. Ráadásul tényleg egy ilyen döntő után mi lehet még ami azt mondja neked, hogy válaszd a sikert? Talán a 100%,-os szezon, de láttuk, hogy mennyire nehéz. Szóval én kinézem, hogy lesz akár 4-5 fájó veszteségünk a holtszezonban. Bár nem kívánom😊ez sehol sem garantált, főleg nem az NFL-ben, de mondjuk ha van csapat, amelyiknek nagy esélye van rá az pont a miénk...
A pénzbeosztásos résszel amúgy egyetértek, ha valaki hülye, akkor 50 milliót is elcsesz egy hónap alatt.
NB2

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Nem csak a SB-ra értem ,mert az már tényleg a csúcs ,hanem arra hogy egy jó és nyerő csapatban legyél de abban igazad van hogy nem tudni kinek meddig tart a karrier és hogy a legtöbb pénzt akarja kihozni belőle ,csak hogy ezt itt a Pats-nél tuti nem fogja megcsinálni .Nem véletlenül ilyen jó és eredményes ez a csapat sok éven keresztül.A mi 2 SB-nk is őrült necces volt, mennyi esélyt látsz, hogy nyersz egy 3.at? Ezért feláldozol 15-20 millió dollárt? Az első SB gyűrű megszerzése mérföldkő, biztos a 2. is öröm, de szerintem már nem ugyanaz. Ráadásul tényleg egy ilyen döntő után mi lehet még ami azt mondja neked, hogy válaszd a sikert? Talán a 100%,-os szezon, de láttuk, hogy mennyire nehéz. Szóval én kinézem, hogy lesz akár 4-5 fájó veszteségünk a holtszezonban. Bár nem kívánom😊Játékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...Én biztos hogy nem a pénzt választanám hanem tovább játszanék egy bajnokesélyes csapatban mivel már kétszeres bajnokként reklámpénzek is lennének bőven és aki nem tud megélni évi 5 millió dollárból és nem tud félre tenni a foci utáni időszakra az nem fog tudni 10 ből sem mert egyszerűen balfasz a pénzhez! Persze ez játékosfüggő de szerencsére itt az a fő filozófia hogy ha túl sokat kérsz akkor mehetsz vagy olyan csapathoz cserélünk ahol tuti nem nyersz és baszhatod a pénzed mert örök vesztes leszel !
NB2
Füszer
NB2
több mint 9 éve
Ezért írtam, hogy játékos fejjel gondolkodva😊
több mint 9 éve
Persze, kint minden rohadt draga. De ne vicceljunk, egy ujonc rookie 10-szer annyit keres, mint egy mar igen jo fizetesu ember. Es ez a minimum az NFL-ben. Egy UDFA három ev alatt keres annyit, mint mas 30 alatt. Ja hogy akkor mar magasabb eletszinvonalat akar, mint a halando. Rendben. De azert ennyi penzbol illene tudni megelni, ugyhogy en a jatekosokat sem sajnalom, plane nem azt, aki 10 vagy 12 million gondolkodik evente.

több mint 9 éve
A mi 2 SB-nk is őrült necces volt, mennyi esélyt látsz, hogy nyersz egy 3.at? Ezért feláldozol 15-20 millió dollárt? Az első SB gyűrű megszerzése mérföldkő, biztos a 2. is öröm, de szerintem már nem ugyanaz. Ráadásul tényleg egy ilyen döntő után mi lehet még ami azt mondja neked, hogy válaszd a sikert? Talán a 100%,-os szezon, de láttuk, hogy mennyire nehéz. Szóval én kinézem, hogy lesz akár 4-5 fájó veszteségünk a holtszezonban. Bár nem kívánom😊Játékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...Én biztos hogy nem a pénzt választanám hanem tovább játszanék egy bajnokesélyes csapatban mivel már kétszeres bajnokként reklámpénzek is lennének bőven és aki nem tud megélni évi 5 millió dollárból és nem tud félre tenni a foci utáni időszakra az nem fog tudni 10 ből sem mert egyszerűen balfasz a pénzhez! Persze ez játékosfüggő de szerencsére itt az a fő filozófia hogy ha túl sokat kérsz akkor mehetsz vagy olyan csapathoz cserélünk ahol tuti nem nyersz és baszhatod a pénzed mert örök vesztes leszel !
NB2
Füszer
több mint 9 éve
Játékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...Amellett, hogy igazat adok neked, azért van egy Tom Brady, akit mégiscsak izgatott a dolog.
NB2
De egyébként tényleg van az a kategória. 30-on valamivel túl, még csúcsformában, de már csak ki tudja mennyi van hátra. Akkor tényleg ideje a pénz felé fordulni.
És feleim az mondja, hogy nem mindegy, hogy 3, vagy 5 millió, aki annyit csak leírva látott? Higgy nekem, nem mindegy. Ez olyan sport, ahol a következő ütközésnél vége lehet a karrierednek. Mi a garancia, hogy jön még dicsőség? Nem nézem hülyének, aki hűséges marad a csapatához és marad kevesebbért is, de azt sem szabad leköpni, aki akar egy nagyot szakítani. De nem csak úgy lehet járni, mint Welker, akinek így maradt örök álom a gyűrű. Lehet úgy is járni, mint a másik csávó a ligában, akinek van négy (Vinatieri).
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Ez ebben a formában nem hiszem hogy igaz, egyrészt az a 6-7-8 milka amiről beszélünk messze nem a játékos által kézhez kapott összeg, lemegy belőle az ügynök része meg az adó. Azt megértem hogy meg lehet élni 3-4 misiből is nem kell hozzá a duplája, de azért ezek a játékosok ezt nem hiszem hogy így fogják fel / plusz innen magyarországról marha soknak tűnik az egy millió dollár is, ott amerikában valószínűleg ez kicsit más 😊 / arról nem is beszélve hogy nem hiszem hogy bármelyikük is úgy tervezi az életét, hogy oké 33-35 éves koromig focizom keresek egy kis pénzt utána meg elmegyek melózni egy gyárba vagy egy irodába, ezek a srácok ebből akarnak élni életük végéig / legalábbis a legtöbbjük /Játékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...Én biztos hogy nem a pénzt választanám hanem tovább játszanék egy bajnokesélyes csapatban mivel már kétszeres bajnokként reklámpénzek is lennének bőven és aki nem tud megélni évi 5 millió dollárból és nem tud félre tenni a foci utáni időszakra az nem fog tudni 10 ből sem mert egyszerűen balfasz a pénzhez! Persze ez játékosfüggő de szerencsére itt az a fő filozófia hogy ha túl sokat kérsz akkor mehetsz vagy olyan csapathoz cserélünk ahol tuti nem nyersz és baszhatod a pénzed mert örök vesztes leszel !
NB2
Füszer
és arról még nem is beszéltünk hogy mi van ha rendes vagy a csapatodhoz aláírsz olcsóért és beüt egy sérülés ami miatt már sosem leszel a régi, akkor kb így jártál nem lesz már nagy lóvé és szerintem a kutyát nem érdekli hogy milyen rendes voltál ha gyenge vagy kivágnak oszt kész
a reklámmal kapcsolatban meg annyit fűznék hozzá, hogy az szerintem nagyon poszt és játékos függő, Brady baromi nagy pénzt tud vele leakasztani, de pl kíváncsi lennék hány reklámban szerepelt karrierje során Solder vagy Vollmer vagy akár Branch?
több mint 9 éve
Játékos fejjel gondolkodva az a kérdés, hogy kit vonz az, hogy 3x SB győztes legyen, mennyi esélye van rá, mennyivel lesz ő több annál, hogy ha nyer mégegyet vagy pedig irány a kasza és rámegyünk a lovettára. Őszintén én ha játékos lennék inkább a pénzt választanám...Én biztos hogy nem a pénzt választanám hanem tovább játszanék egy bajnokesélyes csapatban mivel már kétszeres bajnokként reklámpénzek is lennének bőven és aki nem tud megélni évi 5 millió dollárból és nem tud félre tenni a foci utáni időszakra az nem fog tudni 10 ből sem mert egyszerűen balfasz a pénzhez! Persze ez játékosfüggő de szerencsére itt az a fő filozófia hogy ha túl sokat kérsz akkor mehetsz vagy olyan csapathoz cserélünk ahol tuti nem nyersz és baszhatod a pénzed mert örök vesztes leszel !
NB2
Szerkesztette: Füszer