New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Tom mesél a pályafutása legnagyobb pillanatáról.

twitter.com/footballdothow/status/832608913811992576
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na erre nem mondom, hogy ilyen kell, de nagyon beteg 😀
 www.instagram.com/p/BQqlfJVAacv/

több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Lassan többet bőgünk a Super Bowl-jainkon (végkifejlettől függetlenül), mint a csajok a Titanic filmen...
ZERO_L
Lófaszt! 😀

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Köszönöm a felajánlást 😀
 www.youtube.com/watch?v=9uekFGiWo4M

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Lassan többet bőgünk a Super Bowl-jainkon (végkifejlettől függetlenül), mint a csajok a Titanic filmen...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Ha Pats szurkoló vagy, ezt nem tudod könnyek nélkül végignézni:

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Brian Daboll, the New England Patriots' tight ends coach will be named Alabama's offense coordinator." (ESPN)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Brady végigmegy a Super Bowl játékain. Érdemes meghallgatni.

mmqb.si.com/mmqb/2017/02/13/themmqb-podcast-peter-king-tom-brady-talks-super-bowl-51-comeback-julian-edelman-bill-belichick
ervinator
És itt a második része a podcastnek. Ebben általánosabb dolgokról / jövőről van szó

mmqb.si.com/mmqb/2017/02/15/themmqb-podcast-peter-king-tom-brady-talks-legacy-nutrition-injuries-future-super-bowl-51

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
 www.patriots.com/video/2017/02/15/players-only-julian-edelman-importance-team-chemistry

3:35-től érdemes meghallgatni, mi történik avval aki New Englandben beszól az edzőnék - a Jamie Collins ügy margójára
több mint 9 éve
Nekem tetszett az Oher film, szívesen megnéznék egyet Butlerről is. Remélem egyrészt legalább olyan jó film lesz. Másrészt remélem mind a két játékosnak nagy karrierje lesz a ligában. Megérdemlik.
Kollega
És hogy a lényegre is rátérjünk. Sandra Bullock szőkén.
Én másznám
Wyatt
Majd ha megkaptad azt a 900ezer zlotys szerződést fiam, kezdhetsz álmodozni! Addig viszont nyomás vissza a pályára gyakorolni! 😀
Kollega
Ertettem fonok, addig is varom a zlotykat 😀

több mint 9 éve
Hát... nem egy Scott Zolak 😀

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/16753561_10154847144386263_6497756765424189440_n.jpg?_nc_cat=105&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=yylmBvWN8DoQ7kNvwHgLlg9&_nc_oc=Adn_7BhfcYdYzi5B3o_ItcXiDR0UScqIfhK20hoSDyIeRj8xvVZk2qO7AfOhps_CdJU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=jpfwOiWFbMmBikLv4XQ8uQ&oh=00_Afu3AqMkrPNW7LCWYsObP3sYMbH1bJCzsSWeoIU8D_dhtg&oe=69A0A23C
486.542 Aufrufe · 4.260 Reaktionen | "That's, that's a gonna go down... That's a good one. That's a good one." Julian Edelman calls his crazy catch in #SB51. | NFL
"That's, that's a gonna go down... That's a good one. That's a good one." Julian Edelman calls his crazy catch in #SB51.

több mint 9 éve
Nekem tetszett az Oher film, szívesen megnéznék egyet Butlerről is. Remélem egyrészt legalább olyan jó film lesz. Másrészt remélem mind a két játékosnak nagy karrierje lesz a ligában. Megérdemlik.
Kollega
Én másznám
Wyatt
Majd ha megkaptad azt a 900ezer zlotys szerződést fiam, kezdhetsz álmodozni! Addig viszont nyomás vissza a pályára gyakorolni! 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Kollega
Én másznám

több mint 9 éve
Brady végigmegy a Super Bowl játékain. Érdemes meghallgatni.

mmqb.si.com/mmqb/2017/02/13/themmqb-podcast-peter-king-tom-brady-talks-super-bowl-51-comeback-julian-edelman-bill-belichick

több mint 9 éve

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Film készül Butler életéből 😊)

több mint 9 éve
Ugye a SB előtt lehetett fogadni a Gatorade shower színére.
Láttatok idén ilyet???
Mondjuk én fogadtam, de ilyenkor (ha nem volt) mi a fogadás végkimenetele? 😀
Egon
Szerintem nem volt. Még nem végeztek a bírók a videóval, amikor beszaladtak a pályára. Az Öreg meg jó érzékkel meglépett a zuhany elől. Amúgy én már a főcsoportdöntőn elmondtam, hogy az atlantaiak hibáztak. Egy évben nem szabad kétszer önteni és ők már ott ellőtték.

Úgyhogy én tudtam, hogy nem nyerhetik meg a döntőt 😉

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=7WJHBIUX_S0
Matthew99
Ez már nagyon művészfilmes. Épp feláll a csapat az utolsó kétpontoshoz és a feszültség szinte tapintható és akkor bevágja a hajrácsajok hátsóját 😀

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Egon bá New England Patriots 1 217 — Saints GM
Ugye a SB előtt lehetett fogadni a Gatorade shower színére.
Láttatok idén ilyet???
Mondjuk én fogadtam, de ilyenkor (ha nem volt) mi a fogadás végkimenetele? 😀

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 240 — Invisible man
 www.youtube.com/watch?v=7WJHBIUX_S0

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Még a Super Bowl előtt készült egy cikk a szabad ügynökeinkről.

www.patsfans.com/salary-cap/2017/01/19/looking-at-the-new-england-patriots-2017-free-agents-ufas/

Logan Ryan helyzetét külön kiemelném:
CB Logan Ryan Expect Logan Ryan to leave the Patriots the first day in free agency. Logan Ryan’s resume is typical of those cornerbacks who do well in free agency so I expect him to receive offers for more money than his future value to the Patriots.

Logan Ryan’s selling points.
* Youth – Only 26 years old Logan Ryan will be one of the youngest cornerbacks hitting free agency
* Stats – Ryan has averaged over 4 interceptions, 10.5 Defended passes, and one forced fumble a season
* Durability – Ryan has not missed a regular season game since being drafted in 2013
* Winner – Teams like to sign players from winning teams.

Olvastam olyan híreket, hogy Vollmer súlyproblémákkal küzd (nagyon sokat veszített) és akár elképzelhető a visszavonulása is.

több mint 9 éve
Mitől sérült meg? Amit tudok a porckorongsérvről, az alapján túlterhelte, túlerőltette magát. Neki meg ez ráadásul már nem az első.

Ami az Öreget illeti, azért jegyezzük meg, hogy nem szokta csak úgy anyagi alapon elküldeni, elhajigálni az általa draftolt játékosokat. Jelen esetben meg egy future hall of fameről beszélünk. Az öltözői hangulatnak se tenne valami jót, ha piacra dobná a csapat egyik arcát, mert most még jó értéket adnak érte. Igen, képes rideg döntéseket hozni, de itt most nincs kényszer.
Kollega
egy kósza könnycsepp vagyok Lawyer Milloy arcán... 😀
ZERO_L
De pontosan ki is draftolta Lawyer Milloyt?
Akinek ráadásul gyenge éve volt, mikor kirakta. De Gronknak nem volt gyenge éve, hanem megsérült.

Szerkesztette: Kollega

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Füszer New England Patriots 45
Mitől sérült meg? Amit tudok a porckorongsérvről, az alapján túlterhelte, túlerőltette magát. Neki meg ez ráadásul már nem az első.

Ami az Öreget illeti, azért jegyezzük meg, hogy nem szokta csak úgy anyagi alapon elküldeni, elhajigálni az általa draftolt játékosokat. Jelen esetben meg egy future hall of fameről beszélünk. Az öltözői hangulatnak se tenne valami jót, ha piacra dobná a csapat egyik arcát, mert most még jó értéket adnak érte. Igen, képes rideg döntéseket hozni, de itt most nincs kényszer.
Kollega
Így van , igazad van egy future hall of fameről beszélünk aki ráadásul emberileg is imádni való és hatalmas érvágás lenne az egész csapatnak (én sem szeretném soha más csapat mezében látni ),de ha nem tud a csapat rendelkezésére állni amikor kell akkor mi van ? Mi nem tudjuk azt amit a Pats orvosai ,hogy milyen állapotban is van igazából Gronk .
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football

Kollega
egy kósza könnycsepp vagyok Lawyer Milloy arcán... 😀

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve

We are all PATRIOTS!