New England Patriots

74 feliratkozó

több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Azért 60+ misi sok mindenre elég. HT 13m, MB 7-8m plusz a 2 corner, de min Butler 30-35 misibe lenne. A resztlire is marad plusz draft. Sztem a 4ből 3 marad.
Kókusz8
Üdv a fórumon.

Ryant biztosra veszem, hogy nem marad. Ő egy upgradelt Arrington, nekünk pedig nem fog érni annyit, amennyit ő kapni fog.

Logan Ryan’s selling points.
* Youth – Only 26 years old Logan Ryan will be one of the youngest cornerbacks hitting free agency
* Stats – Ryan has averaged over 4 interceptions, 10.5 Defended passes, and one forced fumble a season
* Durability – Ryan has not missed a regular season game since being drafted in 2013
* Winner – Teams like to sign players from winning teams.

Bennett visszautasított egy 7 millás szerződést, ő szerintem 9 millát meg fog kapni, amivel nem biztos, hogy versenyezni akarunk. HT prioritás, ahogy Butler is. Nyilván Butler helyzete kicsivel könnyebb számunkra.

Szóval még akár pár nevesebb FA igazolás is beférhet, főleg mert a pénz nagy részét el kell majd költeni.
ervinator
Miért "kell"? Nem kötelező szerintem.
vpi
gsn blogjából: 2013 és 2016 között, illetve 2017 és 2020 között a liga csapatainak egyenként legalább a fizetési sapka 89 %-át el kell költeniük.
empty taxi
 twitter.com/patscap/status/832706816253386753
ervinator
Azért ha 89%-ot el kell költeni, akkor a sapiból (kb 168misi) marad kb 17 misi, amit nem kötelező elkölteni. (és közbe beszélünk, hogy Bennett 6 vagy 7 misit kapjon...). Ja és a Patsnek 60 misi szabad pénze van.

Tudom, hogy aprópénz, meg gyöngyök, meg szotyi (bár gondolom, ha a bowl.one összes fórumozójának összes bankszámlán lévő pénzét összedobjuk, akkor se érjük el ezt az összeget) | (Ha csak ki nem derül, hogy Iktriad = Csányi, empty = Simicska, ervinator=Mészáros Lőrinc, wyatt=Tiborc + Rachel) | , de azért még Kraft úrnak sem mindegy, hogy elkölti-e vagy sem.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Brady síel 😊

www.facebook.com/TomBrady/videos/1458704037504075/

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/new-england-patriots/

spotrac minden évben beárazza a nagyobb FA-kat.
Hááát...HT ennyiért ajándék lenne, Blount vicc, Ryan 5év/72 milliója pedig WTF ?😊
Komolyan nem kell venni mert tudják , hogy Bennett évi 7millát dobott vissza itt mégis avr 6ra árazzák be.
gordon
már Floyd-nál kiütközik a rendszer hatalmas hibája... körtét az almával való összehasonlítás

nyilván ha Ryan-t shotdown cornerekkel veszed egy lapon, akkor ki fog jönni ez a szám (Norman,Sherman,Peterson beárazta már ezt a pozíciót), de tudjuk jól Ryan nem ez a kategória

ettől még szerintem is nagyot fog kaszálni (=több mint 10M) és én meg is adnám neki a 10 körüli összeget, de csak miután megtartottuk a HT, Butler duót

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Üdv Mindenkinek!

Off, amit írok, de a bowl.one holírt a SB-ról?

Esetleg - sehol???

Üdv:

GOSB6!!!
GOSB6
Van valami amit nem tudsz róla? Vagy csak a címlap hiányzik?
Matthew99
Szerintem mindent tudok, csak furcsa, hogy ott vannak a cikkek a SB előtt, szinte napi szinten, majd lemegy a SB és konkrétan "0" a visszajelzés, vagy eírás róla...

Hát most nem akarok nagyon off lenni, de minden évben felvetődik, hogy az ország első számú amerikaifutball-oldalán konkrétan egy karakter nincs a Super Bowlról, gondolom a fiatal kolléga egy összefoglalóra lett volna kíváncsi. Ezért mondtam, hogy itt a meccsekről nem szokott írás lenni, csak beharangozók vannak
Wyatt
Sjanos nem vagyok fiatal - 5.x vége...
GOSB6
Akkor elore a 6.-ert 😀

több mint 9 éve
GOSB6 New England Patriots 16
Üdv Mindenkinek!

Esetleg - sehol???

Üdv:

GOSB6!!!
GOSB6
Matthew99
Szerintem mindent tudok, csak furcsa, hogy ott vannak a cikkek a SB előtt, szinte napi szinten, majd lemegy a SB és konkrétan "0" a visszajelzés, vagy eírás róla...

Hát most nem akarok nagyon off lenni, de minden évben felvetődik, hogy az ország első számú amerikaifutball-oldalán konkrétan egy karakter nincs a Super Bowlról, gondolom a fiatal kolléga egy összefoglalóra lett volna kíváncsi. Ezért mondtam, hogy itt a meccsekről nem szokott írás lenni, csak beharangozók vannak
Wyatt
Sjanos nem vagyok fiatal - 5.x vége...

GOSB5
több mint 9 éve
Üdv Mindenkinek!

Esetleg - sehol???

Üdv:

GOSB6!!!
GOSB6
Matthew99

több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 240 — Invisible man
Üdv Mindenkinek!

Esetleg - sehol???

Üdv:

GOSB6!!!
GOSB6

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve

Hááát...HT ennyiért ajándék lenne, Blount vicc, Ryan 5év/72 milliója pedig WTF ?😊
Komolyan nem kell venni mert tudják , hogy Bennett évi 7millát dobott vissza itt mégis avr 6ra árazzák be.
gordon
Most nem rusher LB-nek én sem szívesen fizetnék azért annyira túl sokat 😊

A CB viszont évek óta nagyon kiemelt fizetésű poszt. Ryan most lett 26 éves, de már van négy év tapasztalata, emberezésben és zónázásban sincs elveszve, és bátran rá lehet rakni a nagyobb termetű elkapókra is, hiába csak 5'11". Az egyik legjobban szerelő CB a ligában, és a szezon első felét leszámítva az előző két évben, amikor kezdő volt, kurva jó is volt. Tény, a szezon első felében viszont elég gyenge. Ugyanakkor nagyon vonzza a labdát, valahogy ezt nagyon érzi, 41 PD és 13 int, pedig csak két évig volt kezdő.

Biztosan lesz olyan, aki #1CB-t lát bele, és akkor meg is fizetik. Ennyit szerintem mondjuk talán nem kap, de ahogyan emelkednek a fizuk a satyesz miatt, még aztán lehet az is. Én a magam részéről #CB-ként évi 8 millát megadnék neki, de ezt aligha fogadná el 😊

Üdv Mindenkinek!

Esetleg - sehol???

Üdv:

GOSB6!!!
GOSB6
Egyik meccsről sem szoktak, csak beharokkal foglalkoznak a szerkesztők, meg eredménykövető van a meccsek után

Bár Höri PR-jeit hiányolom azért

több mint 9 éve
GOSB6 New England Patriots 16
Üdv Mindenkinek!

Esetleg - sehol???

Üdv:

GOSB6!!!

GOSB5
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

több mint 9 éve
Azért 60+ misi sok mindenre elég. HT 13m, MB 7-8m plusz a 2 corner, de min Butler 30-35 misibe lenne. A resztlire is marad plusz draft. Sztem a 4ből 3 marad.
Kókusz8
Üdv a fórumon.

Ryant biztosra veszem, hogy nem marad. Ő egy upgradelt Arrington, nekünk pedig nem fog érni annyit, amennyit ő kapni fog.

* Youth – Only 26 years old Logan Ryan will be one of the youngest cornerbacks hitting free agency
* Stats – Ryan has averaged over 4 interceptions, 10.5 Defended passes, and one forced fumble a season
* Durability – Ryan has not missed a regular season game since being drafted in 2013

Bennett visszautasított egy 7 millás szerződést, ő szerintem 9 millát meg fog kapni, amivel nem biztos, hogy versenyezni akarunk. HT prioritás, ahogy Butler is. Nyilván Butler helyzete kicsivel könnyebb számunkra.

Szóval még akár pár nevesebb FA igazolás is beférhet, főleg mert a pénz nagy részét el kell majd költeni.
ervinator
vpi
gsn blogjából: 2013 és 2016 között, illetve 2017 és 2020 között a liga csapatainak egyenként legalább a fizetési sapka 89 %-át el kell költeniük.
empty taxi
 twitter.com/patscap/status/832706816253386753

több mint 9 éve
A transition tagen lehet nyerni kb egy-ket milliot. Meg ingyen egy kiemelkedo jatekost. Akinek ez ennyi kockazatot meger, az csinalja. Ha nem fogja el, amit adunk, akkor iden tag, aztan vagy elcsereljuk, vagy egy ev mulva mehet, aztan legfeljebb jon valami kompenzacio

több mint 9 éve
fodi91 196
(TOP10 játékos fizetésének átlaga a posztján a TOP5 helyett)
Castleai01
egyébként a franchise tag már régen nem a top 5 játékos fizetésének az átlaga, hanem a cap egy bizonyos százaléka. idén pl.:
Quarterback: 12.735 %
Defensive end: 10.14 %
Receiver: 9.39 %
Linebacker: 8.712 %
Offensive line: 8.546 %
Cornerback: 8.51 %
Defensive tackle: 8.016 %
Running back: 7.257 %
Safety: 6.524 %
Tight end: 5.856 %
Kicker-punter: 2.895 %

Szerkesztette: fodi91
több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Jelenleg (nekem) úgy tűnik hogy HT tesztelni akarja az értékét a piacon és nem áll szándékában "olcsóbban" a Pats-nél maradni...
Ha mi úgy véljük hogy többre taksálja magát a valós piaci értékénél de szeretnénk azért meg is tartani akkor a Transition-tag lehet a legalkalmasabb erre...
Abban a pillanatban hogy HT aláír egy bármilyen offer sheet-et bármelyik csapathoz azzal ki is kerül a kezéből a további sorsának az irányítása...
Legyünk őszinték, ennyi hellyel csak azt az ajánlatot nem meccselnénk amelyiket tényleg már nagyon nem akarnánk, szóval csak rajtunk állna hogy megtartjuk-e vagy nem...
Azzal kapcsolatban pedig ne legyenek kétségeink hogy akárki akar majd szerződést adni neki, nem az lesz a célja hogy ész nélkül megtömje pénzzel, az ő "kórlapjával" nem fognak repkedni az 5-6 éves szerződéstervezetek...
Persze rizikós, de hát mi nem az? 😛

Szerkesztette: Castleai01

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Na azert ket all-pro lb ingyen elengedeset talan megsem kellene. Ha mindenkeppen mennie kell, fizessek ki rendesen

több mint 9 éve
Castleai01 New England Patriots 1 643 — Patriots fan
Mike Loyko állt elő Twitteren egy érdekes ötlettel Hightowerrel kapcsolatban...
Ha a Pats nem tud vele megegyezni záros határidőn belül de szeretné megtartani akkor az exlusive/non-exclusive franchise tag helyett ráteheti az úgynevezett Transition Tag-et, ami valamivel olcsóbb lenne (TOP10 játékos fizetésének átlaga a posztján a TOP5 helyett) és megmaradna a "meccselési-joga" ha más csapat le szeretné igazolni Magastornyot...
Mivel rengeteg helye van jelenleg a Pats-nek a sapka alatt nem tudják kigolyózni "orrnehéz" szerződéstervezetekkel így gyakorlatilag a piacra bíznánk hogy árazza be őt és ha ez nekünk tetszik akkor meccseljük az esetleges ajánlatot, ha túl sok (amit én kétlek a gyakori sérülései miatt) akkor menjen Isten hírével, igaz ez esetben nem járna draft-kompenzáció a Pats-nek...
Kockázatos, de akár be is jöhet ha a piac másképpen ítéli meg őt mint ahogy az ügynökével ezt elképzelték...

Szerk:
Közben olvasom hogy másoknál is felröppent már ez az ötlet/tipp (Rapoport pl.), szóval akár lehet is benne valami...

Szerkesztette: Castleai01

"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Kókusz8
Üdv a fórumon.

ervinator
vpi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 505 — Patriot
Kókusz8
Üdv a fórumon.

ervinator
több mint 9 éve
Kókusz8
Üdv a fórumon.

több mint 9 éve
Kókusz8 New England Patriots 89
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 056 — situational football
Mikor költsünk egy màr bevàlt jàtèkosra ha nem most, amikor temèrdek pènzünk van, hiànyposzt meg gyakorlatilag nincs. Hozhatunk helyette vkit olcsóbban, de kitudja hogy milyen lesz. Plusz az is kèrdès Gronk milyen formàban jön vissza, ès meddig tud egèszsèges maradni. Èn nagyon szomorú leszek, ha Bennettet nem hozzuk vissza 1-2 millió miatt.

Ugyanez Hightower,Butler. Nincs kire spórolni igazàból.
FViktor93
Ez megint olyan mint amikor 3-4 éve sokan azt követelték, hogy legyünk agresszívek az offseason-ben, mert "Brady ablaka egyre jobban zárul", ez alatt az idő alatt Revisen kívül nem volt komoly FA igazolásunk
most meg ott tartunk, hogy a tudatos építkezéssel, a kukázással is meglett a plusz két gyűrű, és reméljük lesz több is

BB rendszere és felfogása miatt tartunk ott ahol, ezt kár lenne felrúgni bárkiért is, ahogy Brady öregsége miatt sem pánikoltak, így most meg aztán végképp felesleges lenne változtatni

Bennettnek ez az utolsó és eddigi pályafutása során egyetlen lehetősége, hogy kitömjék temérdek pénzzel, érthető ha ezt választja, jelenleg (papíron!) csak a mi ajánlatukkal van tisztában így egyértelmű ha kíváncsi a többi csapat mennyire árazza be

csak összehasonlításképpen, ha Jimmy Graham rosteren marad, akkor jövőre fixen kap 10 millát, Gronk ezzel szemben ha minden bónuszát kimaxolja akkor se kap többet 6,8-nál...
ha Bennett ezt a 10M+t célozza meg akkor szerintem lesz olyan, aki ki fogja neki ezt fizetni, de a mi ajánlatunknál ez már nem évi 1-2 milla különbség lesz, hanem akár 3-4 is lehet, ez meg mondjuk már Hogan fizujának mértéke, nagyon nem mindegy

amúgy Gronkék (gondolom főleg az ügynöke) már a nyáron is hevesen kampányoltak a fizuemelés mellett, Bennett meg így is úgy is többet fog keresni nála legalább is jövőre biztosan, a mostani IR-es éve után meg ha elkezdenek megint erősködni teszem azt a holdout is szóba kerül, akkor BB elő fogja venni a legszemetebb énjét és szépen az első csapatnak oda adja aki 3db első körös picket letesz érte

Bennettre visszatérve a prioritások között legjobb esetben is csak harmadik számú lehet, plusz akkor azon még el lehetne vitatkozni, hogy a "rendszer fittség" kinél fontosabb egy TE-nél vagy mondjuk a sec-ben, ahol a 4-5-6 embernek kell együtt mozognia, gondolkodnia
Ryan hatalmasat játszott az szezon második felében, én lehet inkább Brady zsenijére bíznám a TE utódlást (majd megint valakiből Pro Bowlert csinál alapon) és inkább a sec chemistry-t, mélységet hagynám meg

szóval nálam inkább HT-Butler-Ryan-Bennett az FA sorrend

Túlfizetni ettől függetlenül alapból senkit sem szabad, mert az más pozíciótól veszi el az erőforrást, lehet nem idén, akkor jövőre vagy két év múlva
Dola-t pl túlfizettük anno és már a harmadik fizucsökkentésére készül, nem lehet ezt mindenkivel eljátszani

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Mikor költsünk egy màr bevàlt jàtèkosra ha nem most, amikor temèrdek pènzünk van, hiànyposzt meg gyakorlatilag nincs. Hozhatunk helyette vkit olcsóbban, de kitudja hogy milyen lesz. Plusz az is kèrdès Gronk milyen formàban jön vissza, ès meddig tud egèszsèges maradni. Èn nagyon szomorú leszek, ha Bennettet nem hozzuk vissza 1-2 millió miatt.
FViktor93
Nem hinném, hogy ez csak arról szól szólna, hogy hajlandóak vagyunk-e 1-2 (vagy ki tudja mennyi) millióért belenyúlni jobban a zsebünkbe. Ott van Gronk fizetése. Ha többet adnak Bennetnek akkor szinte biztos, hogy hiszti lesz. Bennett pedig már nyert gyűrűt (meg is tett érte mindent) és vélhetően ez az utolsó szerződése, ahol igazán nagyot kaszálhat. Azt gondolom ez nagyon kényes helyzet, amolyan ki-ki döntés. Az ajánlatunkból gondolom azonnal látható lesz, hogy az FO ki mellé teszi le a voksát.

Do your job
több mint 9 éve
Sok a hater, ez nem maradhat így 😛
 www.sport1tv.hu/Hirek/hu-HU/2017/02/21/nfl_szavazas

több mint 9 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173

Ugyanez Hightower,Butler. Nincs kire spórolni igazàból.
több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Hosszú évekig jól elvoltunk Ben Watsonnal, aki egy nagyon jó és tök hasznos játékos, de azért nem egy HOF várományos. Teljesen biztos vagyok benne, hogy rá tudunk szánni egy megfelelő draft cetlit, hogy hozzunk egy használható TE-t Gronk mögé. De még az sem kizárt, hogy a Lengel projektből is lesz valami.

Szóval, ha valaki nem pótolhatatlan ebben a csapatban, az Bennett. De amúgy ezt ő is tudja szerintem és vissza fog jönni egy mindenkinek elfogadható pénzért.

We are all PATRIOTS!