New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 8 éve
es jovo heten Sziamiau es bandaja - na az lesz szep 😊
több mint 8 éve
Ez az a meccs, amiből semmit nem szabad levonni, bár jól esett, hogy végre nem kellett idegeskedni túl sokat.A védelem még mindig nem az igazi, de ki vagyok békülve vele, ha minden meccsen csinálnak 4 TO-t 😛
több mint 8 éve
Ez mind rágalom Bundy, Rutin és CLB duóban gerincre vágta a mosdóban a biztiőr barátnőjét, majd a hirtelen jött poligám szerelmen méltatlankodó jámbor fiúval újrafugázták a metlakit, végül nem volt elég lové a kasszában ahhoz, hogy a CLB által követelt védelmi pénzt kifizessék, ezért most itt ketten öntik az internetre a fekete PR-t.Történt mindez úgy, hogy csak mi voltunk vendégek az egész helyen...A kedvec eseménysorom az volt, hogy kb. 2 órán keresztül standoltak, amiben zavarta volna őket a hangerő, ezért azt nem lehetett kérni...rendelni viszont úgy látszik lehetett volna stand alatt, mert a meccs végén egy izgalmas pillanatban elkapcsolták az adást egy olyan felkiáltással, hogy "Ez nem mozi! Ha tovább akarjuk nézni, akkor rendeljünk!" 😀Mi történt? Sajnos most nem voltam ott, de előtte úgy emlékszem nem volt gond.En benne vagyok, szóljatok és lefoglalok valami helyet. Mert a szokásos matt bár csütörtökön nem a legjobb választás.Legutóbb, az Atlanta-meccs alatt nem is nagyon zártuk őket a szívünkbe...
bundy203
Rutin
bundy203
Hozzáteszem, hogy hagyján hogy mindig volt előttünk ital, én személy szerint már szomjas se voltam akkorra 😉
clbass
Rutin
Komolyra fordítva: azt a helyet a jövőben nem preferálnám.
több mint 8 éve
Rankins-et aktiváltuk az IR-ről, és így játszhat a 49-ers ellen. Valószínűleg Breaux és S.Moore is játszhat majd.
www.theadvocate.com/acadiana/article_ddc23f4a-a37c-11e6-b9bd-53d40b05b42b.html?utm_medium=social&utm_source=twitter&utm_campaign=user-share
Kíváncsi vagyok, így mennyivel lesz majd jobb a védelem.
több mint 8 éve
Rutin
2 021
Történt mindez úgy, hogy csak mi voltunk vendégek az egész helyen...A kedvec eseménysorom az volt, hogy kb. 2 órán keresztül standoltak, amiben zavarta volna őket a hangerő, ezért azt nem lehetett kérni...rendelni viszont úgy látszik lehetett volna stand alatt, mert a meccs végén egy izgalmas pillanatban elkapcsolták az adást egy olyan felkiáltással, hogy "Ez nem mozi! Ha tovább akarjuk nézni, akkor rendeljünk!" 😀Mi történt? Sajnos most nem voltam ott, de előtte úgy emlékszem nem volt gond.En benne vagyok, szóljatok és lefoglalok valami helyet. Mert a szokásos matt bár csütörtökön nem a legjobb választás.Legutóbb, az Atlanta-meccs alatt nem is nagyon zártuk őket a szívünkbe...
bundy203
Rutin
bundy203
Hozzáteszem, hogy hagyján hogy mindig volt előttünk ital, én személy szerint már szomjas se voltam akkorra 😉
clbass
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
A kedvec eseménysorom az volt, hogy kb. 2 órán keresztül standoltak, amiben zavarta volna őket a hangerő, ezért azt nem lehetett kérni...rendelni viszont úgy látszik lehetett volna stand alatt, mert a meccs végén egy izgalmas pillanatban elkapcsolták az adást egy olyan felkiáltással, hogy "Ez nem mozi! Ha tovább akarjuk nézni, akkor rendeljünk!" 😀Mi történt? Sajnos most nem voltam ott, de előtte úgy emlékszem nem volt gond.En benne vagyok, szóljatok és lefoglalok valami helyet. Mert a szokásos matt bár csütörtökön nem a legjobb választás.Legutóbb, az Atlanta-meccs alatt nem is nagyon zártuk őket a szívünkbe...
bundy203
Rutin
bundy203
több mint 8 éve
bundy203
7
Mi történt? Sajnos most nem voltam ott, de előtte úgy emlékszem nem volt gond.En benne vagyok, szóljatok és lefoglalok valami helyet. Mert a szokásos matt bár csütörtökön nem a legjobb választás.Legutóbb, az Atlanta-meccs alatt nem is nagyon zártuk őket a szívünkbe...
bundy203
Rutin
több mint 8 éve
Rutin
2 021
En benne vagyok, szóljatok és lefoglalok valami helyet. Mert a szokásos matt bár csütörtökön nem a legjobb választás.Legutóbb, az Atlanta-meccs alatt nem is nagyon zártuk őket a szívünkbe...
bundy203
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 8 éve
Nekem ez most kimarad kivételesen. Remélem a visszatérő Rankinsnek nem és majd párszor zsebkendőt ad Newton kezébe.
több mint 8 éve
Sajna nekem a csütörtök nem jó...pedig már mennék egy közösre végre.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 8 éve
bundy203
7
En benne vagyok, szóljatok és lefoglalok valami helyet. Mert a szokásos matt bár csütörtökön nem a legjobb választás.
több mint 8 éve
Thomas80
261
November 17 TNF-et nézzük esetleg együtt?
több mint 8 éve
Elvileg a trade-deadline lejrta előtt megpróbáltunk megegyezni a Brownssal Joe-hadenről, azonban túl sokat kértek elvileg, és így nem lett üzlet.
több mint 8 éve
Van két haverom is akik utazási iroda keretében meccsbelépőket és utakat szerveznek. Beszélek velük. Hány fő lenne kb? Arra gondoltam hogy ha együtt megyünk talán a jegyeket is tudjuk egy helyre intézni.szerintem én valószínűleg mennék
Kájzerszóze
több mint 8 éve
Thomas80
261
Van két haverom is akik utazási iroda keretében meccsbelépőket és utakat szerveznek. Beszélek velük. Hány fő lenne kb? Arra gondoltam hogy ha együtt megyünk talán a jegyeket is tudjuk egy helyre intézni.Én biztos megyek, de mivel "season ticket-et" fogok megújítani nem hiszem, hogy egy helyre fogok tudni ülni veletek.
Kájzerszóze
több mint 8 éve
Van két haverom is akik utazási iroda keretében meccsbelépőket és utakat szerveznek. Beszélek velük. Hány fő lenne kb? Arra gondoltam hogy ha együtt megyünk talán a jegyeket is tudjuk egy helyre intézni.
több mint 8 éve
Védelmet, most annyira nem szidnám, nyilván nyeltük a yardokat, de végülis 15 ponton tartották a seahawks-t, és a döntő pillanatban is helytálltak. Jövőhéten, meg ugye visszatérhet Breaux és Rankins is, szóval az is dobni fog a védelmen szerinte.Az O-nál meg örülök, hogy a kezdő O-line fel tudott állni, meg is látszott, összességében jó megvédték Breest, és 100+yard futás.
Szép győzelem, reméljük jövőhéten a niners ellen ugyanígy összejön.
Ja és Thomas már most nagykirály.
Szerkesztette: kapitnono
több mint 8 éve
Thomas80
261
Üdv Londonból! A Redskins-Bengals után egy lábon kihordott szivroham volt a meccsünk. De behuztuk, öröm volt látni a biztos win elmaradása miatt fancsali képű Seahawks bandwagon fanokat!
több mint 8 éve
Ehh, egy playen múlt így is, ennek sokkal simábbnak kellett volna lennie, ha van egy közepes védelmünk.Egyébként a védelem még mindig egy kalap szar.Wilsonék ellen elég. bőven
Gyurma Pappa
braxa88
több mint 8 éve
Nem vagyok büszke, de nyertünk!Adom. Szerintem szállást is olcsóbb lesz így találni, per fő még az egyébként k drága Airbnb is olcsóbb.
És akkor kezdjük el szervezni a londoni kirándulást 😀
Minimum közösen kéne egy helyre megvenni a jegyet! (ha külön váltjuk ki, nincs az az Isten, hogy egymás közelébe kerüljünk)
atapapa
több mint 8 éve
Nem vagyok büszke, de nyertünk!És akkor kezdjük el szervezni a londoni kirándulást 😀
Minimum közösen kéne egy helyre megvenni a jegyet! (ha külön váltjuk ki, nincs az az Isten, hogy egymás közelébe kerüljünk)
több mint 8 éve
Voltak villanasok de azt hittem lekaparom az arcom a playhivasokon