New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 11 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
...de nem LA-ban született...... 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Én nagyon bírtam amikor nálunk játszott. Azt hiszem erre minden Pats szurkoló emlékszik, még ha nem is szívesen:
 www.youtube.com/watch?v=oVJnkEFydUkBoston
Basszus, milyet ütött 😀
Megvan az új OLB-nk 😛

több mint 11 éve
GhostLead New England Patriots 295
Én nagyon bírtam amikor nálunk játszott. Azt hiszem erre minden Pats szurkoló emlékszik, még ha nem is szívesen:
 www.youtube.com/watch?v=oVJnkEFydUkBoston
Állat volt!😀
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
 www.youtube.com/watch?v=oVJnkEFydUk

Do your job
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Csak hogy felgyorsuljanak az események! 😂zemanla
Legalább tudjuk mi volt ez a szilencium Loomis részéről
Lewis-zal ellentétben Watson vett új öltönyt 😊
atapapa
Örülés! Teljesen jó választás!
több mint 11 éve
Csak hogy felgyorsuljanak az események! 😂zemanla
Legalább tudjuk mi volt ez a szilencium Loomis részéről
Lewis-zal ellentétben Watson vett új öltönyt 😊

több mint 11 éve
A Thomas-utód
 www.nfl.com/player/benjaminwatson/2506122/profileatapapa
tökéletesGyurma Pappa
egyetértve

Humber is vissza egy évre, ezt nem tudom minekatapapa
Csak hogy felgyorsuljanak az események! 😂

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
A Thomas-utód
tökéletesGyurma Pappa
egyetértve

Humber is vissza egy évre, ezt nem tudom minek

több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
A Thomas-utód
tökéletes

több mint 11 éve
A Thomas-utód
https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/dorymozpdnrllkqlfzpu
Benjamin Watson Stats, News and Video - TE | NFL.com
Latest on TE Benjamin Watson including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

több mint 11 éve
Nem tudom miért vagyok ennyire rámozdulva erre az Aso dologra (lehet, más hír nincs? 😀 )
 www.nola.com/saints/index.ssf/2013/03/new_orleans_saints_cb_nnamdi_a.html

több mint 11 éve
Viszont ha már arról van szó, hogy mennyire kell nekünk Aso, akkor megjegyzem hogy inkább Reedre költenék, mint sokadik cornerre. Az is igaz, hogy Reed biztos nagyobb lovét akar, mint ő.atapapa
Szerintem sem kell nekünk még egy CB (még rotációban sem). annál komolyabb needjeink vannak. Aso csak egy "testcsel" volt, egy szívesség, hogy valaki érdeklődik utána...., megpróbálja felsrófolni az árát egy kicsit. Nem véletlen, hogy aznap látogat NO-ba, amikor a vezérkar nincs otthon....
Reed? Ki kell nyitni a pénztárcát (előbb-utóbb, mindenképpen) és akkor kiderül, mi van benne..???? Magic Loomis! 😀

több mint 11 éve
Amennyi Dallas-meccset láttam, Butler elég jól teljesített szerintem, csak hát két pro bowler játékos van előtte, úgy meg nehéz kibontakozni.
Szerencsére sok ember nem ismeri jobban, mint Ryan, ha ő úgy érzi, hogy van értelme pénzt tenni bele, akkor én hiszek neki.

Lewis fizikális, de ezt nagyon jól kamatoztatja press coverage-ban, vétek lenne a LOS-tól távol felállítani.
Viszont ha már arról van szó, hogy mennyire kell nekünk Aso, akkor megjegyzem hogy inkább Reedre költenék, mint sokadik cornerre. Az is igaz, hogy Reed biztos nagyobb lovét akar, mint ő.

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
lewisból túl vad ötlet FS-t csinálni? fizikuma alapján beférne. valahol olvastam, hogy iskolában onnan lett corner.adam77
Szerintem esélytelen (bár ki tudja), de
Jenkins meg mehetne vissza CB-nek! 😀
több mint 11 éve
adam77 New Orleans Saints 635
lewisból túl vad ötlet FS-t csinálni? fizikuma alapján beférne. valahol olvastam, hogy iskolában onnan lett corner.
több mint 11 éve
clbass New Orleans Saints 3 113 — Saints fan
Az, hogy eddig nem mozdultunk rá tényleg felvet pár kérdést. Biztos, hogy nem méregdrága, és valószínűleg Ryan be tudja árazni, tudja az értékét. Depthnek semmiképp nem lenne rossz szvsz, és lehetne mellé húzni egy szépreményű rookiet.
több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Hát szerintem meg középszerű valaki, akivel csak mennyiségben lennénk többen. Az se véletlen, hogy nem mozdultunk még rá.
több mint 11 éve
Butler: fiatal, méretre prototípus, ismeri Ryan és a FA piacon ár-érték arányban jó, számunkra is megfizethető szint. A Dallasban kevés szerepet kapott, nálunk több szerepet kaphat.

És még egy: On a side note, freshly signed cornerback Keenan Lewis played with Butler during their college days at Oregon State making New Orleans a more intriguing landing spot for Butler.

több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Amúgy ti Butlerben mit láttok, miért kellene ő nekünk ennyire, hogy folyamat őt emlegetitek?
több mint 11 éve
Ohh, erről lemaradtam...

több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
7. körünk most nincs, nem? Azt nem Ruud-ért attuk anno?krixtofer
Jól tudod.1,3,4,5,6. körünk van.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
7. körünk most nincs, nem? Azt nem Ruud-ért attuk anno?
több mint 11 éve
Áhá. Aso nem tudott találkozni Loomis-szal és Paytonnal, mert ők Arizonában voltak, csak Ryannel beszélgettek. Akkor így érthető, hogy nincs semmi extra hír.

több mint 11 éve
Ez a Harper, mint pass rsuher OLB szerintem halott ötlet.
Williams alatt négyes front mögött volt blitzre használva, de 3/4-ben egy az egyben a T-vel szemben felállva esélytelen lenne a maga 200 fontjával, egy 34 OLB kb. 230-240 fontnál kezdődik.
Én tavaly 43 OLB-nek képzeltem el, mert itt a sekély zónákban talán még hasznát láthattuk volna, de futásnál a 300 fontos falemberek simán gyalulták volna.

Keenan Lewisról van egy jó cikk a nola.comon
Felhívta a bátyját (aki Saints-fan természetesen) a múlt héten, és mondta neki, hogy érdeklődik iránta a Falcons is. Mire a tesó visszaszólt: Man you absolutely can't do that! 😀
Másnap mondta, hogy jön a Saintshez vizitre, az egész család bepörgött, tesó majdnem elsírta magát, a mama elküldte őt új öltönyt is venni, de szóltak Loomisék hogy nem kell kifennie magát, öltözzön csak kényelmesen.

több mint 11 éve
QB: Nem kérdés, kell csere, én hoznék 2-3 UDFA-t kipróbálni, esetleg ha valami közepes prospect lecsúszik 5.-6. körre.
FB: Collins az egyik legjobb FB a ligában, de nem is kell más.
RB: Egyikük sem ér 5.-nél többet, Ivory se, Sporles meg nem cserealap szvsz. Ivory-t szerintem el fogjuk cserélni, a draft előtt két héttel, valami 5+ körért, ami leginkább szerintem 6.-7. lesz. Emlékeztetőül, egy laza párhuzam: Asante Samuel egy 7. kört ért a Falconsnak tavaly.
WR: Morgan egysíkú, Colston és Moore tényleg jók, de alig volt olyan év, ketten öszesen 28 meccset játszottak volna. Henderson ha nem talál valahogy backup állást (életében először, NOLA-n kívül 😊 ), akkor talán veterán minimumért marad, bár értelmét nem sokat látom. Én 7./UDFA megoldást várok, főleg ha idén Toon játszik.
TE: alap, hogy kell valaki, sokat én nem áldoznék érte.
G: -
C: BDLP a liga egyik legjobb C-je (igazából számok alapján a legjobb)
T: Az O egyetlen igazán megoldhatatlannak tűnő problémája. 1. kört semmiképp nem használnám erre, FA piacon most nem tudom ki tudnánk megfizetni. Talált már SP 3-5. körben "használható" OL embert, de azért ehhez nem árt némi mázli.

DT: Na ez sem egyszerű. Az első kört nem lőném el erre, kell egy passrusher. Én 4.-5. kört várom, + 6-.7- ben egy projektet érdemes bevállalni, 2 év múlva is lehet még SB-t nyerni 😛
DE: Jordan és Hicks oké, depth kb. 0, de ha 1 gapes játékot fogunk játszani, akkor nem kell Justin Smith-i magasság, szerintem ez kezelhető lesz.
OLB: 1. kör, coverben mindkettő szar, illetve sokat nem mutatott, futás ellen meg Wilson igazi homály, és ezt 3 yarddal hátrébb sem fogja megoldani.
ILB: -
CB: Ha Aso is beesik, akkor White felőlem elhúzhat PS-be is akár. Ha nem akkor is, neki még kell 1-2 év. Mack is a csapatnál van még, véleményem szerint Lewis igazolása megoldotta itt a kérdést.
FS: Jenkins kuka nálam, S-nek teljesen homály. AQ jó, de kell igazolás. Esetleg White-ot lehet megnézhetnénk itt.
SS: Lényegében Harper van,de szerintem meg nincs. OLB-nek meg azért pici, de majd meglátjuk.

Draft kívánságlistám:
1. OLB
2. Goodell kapja be
3. OT
4. NT
5.-6. OT/QB/NT/S
7. előzőek+WR
Ha sikerül még egy 6.-7. kört szerezni, akkor DL/OLB depth,
UDFA-t már kifejtettem.

És azért még ne felejtsük el: a piacon is van mit keresni, kérdés, hogy Loomis mire tud még pénzt csinálni. Butler pl. pénteken elmondta, hogy szeretne idejönni, csak mi még nem hívtuk 😀 fura helyzet, az biztos 😊