Philadelphia Eagles
www.commanders.com/video/brian-robinson-s-second-burst-moves-slew-of-eagles-along-with-him-on-12-yard-carAaaaaand that was quick. He's now reportedly an Eagle. https://t.co/eBpg6vx02A
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) November 17, 2022
Itt ma úgy sem mèsz át 😁
dande2
😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
Aaaaaand that was quick. He's now reportedly an Eagle. https://t.co/eBpg6vx02A
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) November 17, 2022
Itt ma úgy sem mèsz át 😁
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Az hagyján, de mèg a vèdelem milyen korrekt volt:Áh, a veretlen pennsylaviai csapatokkal mindig ezt csináljuk 😀
🙈🙈🙈🙈🙈😏
Eagles DC Jonathan Gannon acknowledges the defense had just 10 men on the field on two different plays against Washington.
— Tim McManus (@Tim_McManus) November 17, 2022
"My fault both times," he said.
Komolyan, ez nem lehetett máskènt hogy elhatároztuk, most tudjuk le a veretlensèget 😁 csak aztán nehogy túl toljuk 😊
dande2
(Tudom, a harmadik hét, de a 2-0 még nem számít 😛)

🙈🙈🙈🙈🙈😏
Eagles DC Jonathan Gannon acknowledges the defense had just 10 men on the field on two different plays against Washington.
Komolyan, ez nem lehetett máskènt hogy elhatároztuk, most tudjuk le a veretlensèget 😁 csak aztán nehogy túl toljuk 😊
🙈🙈🙈🙈🙈😏
Korrekt 👍
warr_bLegalább Ő... 😀
De ebben semmi meglepő 😏😉Itt se ès ott se fogta senki erre a veresèget ès ez a kisebbik a baj, a nagyobb, hogy emiatt a "szerelès" miatt kiesett több hètre. De így talán frissebb lesz a POra ha odajutunk. Ehhez vasárnap feltétlenül győzni kell. Megvárhatták volna a HC váltást 😊Jason Kelce: “We had so many opportunities to win the game. You have to play the game that’s called. That was a facemask on Goedert? No it wasn’t. Because they didn’t throw the *** flag. It’s a losers mentality to blame someone else.”
— Eagles Nation (8-1) (@PHLEaglesNation) November 16, 2022
🎥: @newheightshow pic.twitter.com/cgsgGY7QFI
Korrekt 👍
warr_b
Szerkesztette: dande2
Jason Kelce: “We had so many opportunities to win the game. You have to play the game that’s called. That was a facemask on Goedert? No it wasn’t. Because they didn’t throw the *** flag. It’s a losers mentality to blame someone else.”
— Eagles Nation (8-1) (@PHLEaglesNation) November 16, 2022
🎥: @newheightshow pic.twitter.com/cgsgGY7QFI
Korrekt 👍

E-A-G-L-E-S EAGLES !
Most már három fontos játékos van IR-on. Annyi szerencse, hogy az alapszakasz hajrájára talán mindhárman visszatérhetnek. Reméljük 2-3 meccs múlva már lesz Davis, mert elég vékony lett így a fal közepe. Coxék 70% fölötti snapet játszanak, ami már tényleg nem egészséges a rotációt tekintve.

Goedert IR 😕Ahogy várható volt és sajnos Tuipulotu is ment vele..........
Toto21
Nem is a vereség fáj lassan hanem a járulékos veszteségek...reméljük Ryan nem ellenünk dönt újabb futott yard rekordot a maga számára, illetve oda tudunk érni hozzá, JT-t meg valahogy megállítjuk. Legalább 1-2 fumblit kellene szerezni.
Úgy kell neki, kár hogy ez a lènyegen nem változtat:
This is funny and no doubt a hack but google #NFL ref Alex Kemp and this comes up on his Wikipedia page: "He is by far the worst referee to ever work the game. He's blind to anything thats making him money."
— Ed Kracz (@kracze) November 15, 2022
Fletcher Cox’s last six games:
— Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) November 15, 2022
289 snaps played, 0 sacks, 1 TFL, 2 QB hits.
Cox ranks 45th out of 66 DTs graded by @PFF this year.
Making top 10 interior DL money.#Eagles
This is not good news for #Eagles with maybe their most productive receiver, Dallas Goedert. @SportsRadioWIP https://t.co/hZ22OXcBP6
— Howard Eskin (@howardeskin) November 15, 2022
nem írom le mi jutott eszembe azzal kapcsolatban aki belekapaszkodott és azzal kapcsolatban aki elengedte bünti nélkül...
yardra valóban sok, de ha az irányítót nem számítjuk, akkor 44-szer futottak 142 yardért, ez 3,2-es átlag. A szezonátlagunkat nézve (4,7) lehetett volna 200 fölött is a kapott yardok száma.152 futott yard 2.85-ös átlagra jön ki.Nem értek hozzá,de én ezt nem nevezném még közepesnek sem....Azért a 152 futott yard elég sok...lenyomták a torkotokon a labdát, Slay és Bradberry pedig elég softon védekezett ScaryTerryn elég sok üres területe volt. Nekem az volt furcsa, hogy már az elejétől látszott, hogy a WAS secondary a nagy játékokat akarja elvenni, általában 4 emberes passrsush volt és 2-3 DB volt végig mélyen, és még így is erőltette Hurts a mély labdákat Brown-nak, és Smithnek. Úgy nézett ki, hogy ha nem mennek a mélyabdák, akkor nincsenek meg a rövid passzok. A másik amiben igazad van, hogy futni kellett volna ehelyett, hogy egy kicsit közelebb hozzák a safetyket a LOS-hoz, hogy legyen az elkapóknak helye. Ha JT is ennyit tud majd futni vasárnap, akkor a védelem a végére megint elfáradhat. Szerintem nem baj, hogy most jött a vereség, mert egy kicsit át kell értékelni az eddigi dolgokat és a hibából lehet csak tanulni.
BleedingGreen
Rodaron
Persze nem láttam a meccset és lehet,hogy az nfl.com-on rosszak a statisztikák.
JoeyPorter
Szerintem nem önmagában a yardok számával volt a gond, hanem az volt a nagyobb baj, hogy nem sikerült 1-2 yardon megállítani szinte semmit, majd aztán a 3. downokat is sorra szívtuk. 60% körül csinálták a 3rd down-t, amiben benne van az is, hogy a meccs vége felé már puntoltak is. A szezon átlagunk 40% körül van, úgy, hogy eddig sem volt jó a futás elleni védelem.

Az volt a baj többek között hogy szinte egy kulcs 3. ès rövidet nem tudtunk megoldani vèdekezèsbe. Tökéletesen fegyelmezettek voltak semmi hiba, egy fumbli se futásból stb stb...De meccs alakulását látva mindegy volt vereségre voltunk ítélve 🤪3.1, és arra pont jó, hogy 3 és rövidek legyenek, amelyek simábban megoldhatóak, tudsz futni, jöhet egy rövid hook passz, 21-ből 12 harmadikat megcsináltak. Ezen a situational footballon ment el főleg a meccs, 49szer futottak, 49 😀 mi ez ha nem smash mouth football 😀152 futott yard 2.85-ös átlagra jön ki.Nem értek hozzá,de én ezt nem nevezném még közepesnek sem....Azért a 152 futott yard elég sok...lenyomták a torkotokon a labdát, Slay és Bradberry pedig elég softon védekezett ScaryTerryn elég sok üres területe volt. Nekem az volt furcsa, hogy már az elejétől látszott, hogy a WAS secondary a nagy játékokat akarja elvenni, általában 4 emberes passrsush volt és 2-3 DB volt végig mélyen, és még így is erőltette Hurts a mély labdákat Brown-nak, és Smithnek. Úgy nézett ki, hogy ha nem mennek a mélyabdák, akkor nincsenek meg a rövid passzok. A másik amiben igazad van, hogy futni kellett volna ehelyett, hogy egy kicsit közelebb hozzák a safetyket a LOS-hoz, hogy legyen az elkapóknak helye. Ha JT is ennyit tud majd futni vasárnap, akkor a védelem a végére megint elfáradhat. Szerintem nem baj, hogy most jött a vereség, mert egy kicsit át kell értékelni az eddigi dolgokat és a hibából lehet csak tanulni.
BleedingGreen
Rodaron
JoeyPorter
Rodaron
3.1, és arra pont jó, hogy 3 és rövidek legyenek, amelyek simábban megoldhatóak, tudsz futni, jöhet egy rövid hook passz, 21-ből 12 harmadikat megcsináltak. Ezen a situational footballon ment el főleg a meccs, 49szer futottak, 49 😀 mi ez ha nem smash mouth football 😀152 futott yard 2.85-ös átlagra jön ki.Nem értek hozzá,de én ezt nem nevezném még közepesnek sem....Azért a 152 futott yard elég sok...lenyomták a torkotokon a labdát, Slay és Bradberry pedig elég softon védekezett ScaryTerryn elég sok üres területe volt. Nekem az volt furcsa, hogy már az elejétől látszott, hogy a WAS secondary a nagy játékokat akarja elvenni, általában 4 emberes passrsush volt és 2-3 DB volt végig mélyen, és még így is erőltette Hurts a mély labdákat Brown-nak, és Smithnek. Úgy nézett ki, hogy ha nem mennek a mélyabdák, akkor nincsenek meg a rövid passzok. A másik amiben igazad van, hogy futni kellett volna ehelyett, hogy egy kicsit közelebb hozzák a safetyket a LOS-hoz, hogy legyen az elkapóknak helye. Ha JT is ennyit tud majd futni vasárnap, akkor a védelem a végére megint elfáradhat. Szerintem nem baj, hogy most jött a vereség, mert egy kicsit át kell értékelni az eddigi dolgokat és a hibából lehet csak tanulni.
BleedingGreen
Rodaron
JoeyPorter
152 futott yard 2.85-ös átlagra jön ki.Nem értek hozzá,de én ezt nem nevezném még közepesnek sem....Azért a 152 futott yard elég sok...lenyomták a torkotokon a labdát, Slay és Bradberry pedig elég softon védekezett ScaryTerryn elég sok üres területe volt. Nekem az volt furcsa, hogy már az elejétől látszott, hogy a WAS secondary a nagy játékokat akarja elvenni, általában 4 emberes passrsush volt és 2-3 DB volt végig mélyen, és még így is erőltette Hurts a mély labdákat Brown-nak, és Smithnek. Úgy nézett ki, hogy ha nem mennek a mélyabdák, akkor nincsenek meg a rövid passzok. A másik amiben igazad van, hogy futni kellett volna ehelyett, hogy egy kicsit közelebb hozzák a safetyket a LOS-hoz, hogy legyen az elkapóknak helye. Ha JT is ennyit tud majd futni vasárnap, akkor a védelem a végére megint elfáradhat. Szerintem nem baj, hogy most jött a vereség, mert egy kicsit át kell értékelni az eddigi dolgokat és a hibából lehet csak tanulni.
BleedingGreen
Rodaron