Philadelphia Eagles

62 feliratkozó

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Három SB győztes vèdőfalember közèpen. Igaz, hogy vènek de talán vmire jól lesznek 🙂
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Itt ma úgy sem mèsz át 😁
dande2
 www.commanders.com/video/brian-robinson-s-second-burst-moves-slew-of-eagles-along-with-him-on-12-yard-car

😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....

Itt ma úgy sem mèsz át 😁
több mint 3 éve
Mindent bele 🙂🙂🙂
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 957
Free agent DT Ndamukong Suh reached agreement on a one-year deal with the Philadelphia Eagles, per sources. Eagles now have landed Linval Joseph and Suh on back-to-back days.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Az hagyján, de mèg a vèdelem milyen korrekt volt:
🙈🙈🙈🙈🙈😏

Komolyan, ez nem lehetett máskènt hogy elhatároztuk, most tudjuk le a veretlensèget 😁 csak aztán nehogy túl toljuk 😊
dande2
Áh, a veretlen pennsylaviai csapatokkal mindig ezt csináljuk 😀
(Tudom, a harmadik hét, de a 2-0 még nem számít 😛)

több mint 3 éve
🙈🙈🙈🙈🙈😏

Komolyan, ez nem lehetett máskènt hogy elhatároztuk, most tudjuk le a veretlensèget 😁 csak aztán nehogy túl toljuk 😊
több mint 3 éve
🙈🙈🙈🙈🙈😏

Korrekt 👍
warr_bLegalább Ő... 😀
több mint 3 éve

Korrekt 👍
warr_b
De ebben semmi meglepő 😏😉Itt se ès ott se fogta senki erre a veresèget ès ez a kisebbik a baj, a nagyobb, hogy emiatt a "szerelès" miatt kiesett több hètre. De így talán frissebb lesz a POra ha odajutunk. Ehhez vasárnap feltétlenül győzni kell. Megvárhatták volna a HC váltást 😊

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve

Korrekt 👍

több mint 3 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 282 — Eagles fan
Visszatérő gondolat, de valahogy mindig a Washingtontól szenvedjük el a legtöbb sérülést. (kéne erre valami statisztika) Nem akarok ebbe belemagyarázni semmit...csak úgy feltűnt az évek alatt.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
Nem tudom volt-e, de a hétfői meccs előtt Maddox is ment IR-ra. Elég súlyos hamstring lehet.

Most már három fontos játékos van IR-on. Annyi szerencse, hogy az alapszakasz hajrájára talán mindhárman visszatérhetnek. Reméljük 2-3 meccs múlva már lesz Davis, mert elég vékony lett így a fal közepe. Coxék 70% fölötti snapet játszanak, ami már tényleg nem egészséges a rotációt tekintve.

több mint 3 éve
Goedert IR 😕
Toto21
Ahogy várható volt és sajnos Tuipulotu is ment vele..........

Nem is a vereség fáj lassan hanem a járulékos veszteségek...reméljük Ryan nem ellenünk dönt újabb futott yard rekordot a maga számára, illetve oda tudunk érni hozzá, JT-t meg valahogy megállítjuk. Legalább 1-2 fumblit kellene szerezni.
több mint 3 éve
Toto21 Chicago Bears 7 442
Goedert IR 😕
több mint 3 éve
Linval Joseph èrkezett. Nem tudom van e mèg benne kakaó, de próbának elmegy. 😊
több mint 3 éve
Yikes 😁

Úgy kell neki, kár hogy ez a lènyegen nem változtat:

több mint 3 éve
skizofita Philadelphia Eagles Clemson Tigers 646 — Times are hard for dreamers!
Én már csak egy új special team coach-ot kérek.

"Garaba gurít!!!... fölé." (Vitár R.)
több mint 3 éve
Coxból meg sajna úgy tűnik kifogyott a keksz bárhogy szépítjük meg szeretem:

több mint 3 éve
Rohadt jó....

nem írom le mi jutott eszembe azzal kapcsolatban aki belekapaszkodott és azzal kapcsolatban aki elengedte bünti nélkül...

több mint 3 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 404 — Beware the Slim Reaper!
...
BleedingGreen
Azért a 152 futott yard elég sok...lenyomták a torkotokon a labdát, Slay és Bradberry pedig elég softon védekezett ScaryTerryn elég sok üres területe volt. Nekem az volt furcsa, hogy már az elejétől látszott, hogy a WAS secondary a nagy játékokat akarja elvenni, általában 4 emberes passrsush volt és 2-3 DB volt végig mélyen, és még így is erőltette Hurts a mély labdákat Brown-nak, és Smithnek. Úgy nézett ki, hogy ha nem mennek a mélyabdák, akkor nincsenek meg a rövid passzok. A másik amiben igazad van, hogy futni kellett volna ehelyett, hogy egy kicsit közelebb hozzák a safetyket a LOS-hoz, hogy legyen az elkapóknak helye. Ha JT is ennyit tud majd futni vasárnap, akkor a védelem a végére megint elfáradhat. Szerintem nem baj, hogy most jött a vereség, mert egy kicsit át kell értékelni az eddigi dolgokat és a hibából lehet csak tanulni.
Rodaron
152 futott yard 2.85-ös átlagra jön ki.Nem értek hozzá,de én ezt nem nevezném még közepesnek sem.
Persze nem láttam a meccset és lehet,hogy az nfl.com-on rosszak a statisztikák.
JoeyPorter
yardra valóban sok, de ha az irányítót nem számítjuk, akkor 44-szer futottak 142 yardért, ez 3,2-es átlag. A szezonátlagunkat nézve (4,7) lehetett volna 200 fölött is a kapott yardok száma.
Szerintem nem önmagában a yardok számával volt a gond, hanem az volt a nagyobb baj, hogy nem sikerült 1-2 yardon megállítani szinte semmit, majd aztán a 3. downokat is sorra szívtuk. 60% körül csinálták a 3rd down-t, amiben benne van az is, hogy a meccs vége felé már puntoltak is. A szezon átlagunk 40% körül van, úgy, hogy eddig sem volt jó a futás elleni védelem.

több mint 3 éve
...
BleedingGreen
Azért a 152 futott yard elég sok...lenyomták a torkotokon a labdát, Slay és Bradberry pedig elég softon védekezett ScaryTerryn elég sok üres területe volt. Nekem az volt furcsa, hogy már az elejétől látszott, hogy a WAS secondary a nagy játékokat akarja elvenni, általában 4 emberes passrsush volt és 2-3 DB volt végig mélyen, és még így is erőltette Hurts a mély labdákat Brown-nak, és Smithnek. Úgy nézett ki, hogy ha nem mennek a mélyabdák, akkor nincsenek meg a rövid passzok. A másik amiben igazad van, hogy futni kellett volna ehelyett, hogy egy kicsit közelebb hozzák a safetyket a LOS-hoz, hogy legyen az elkapóknak helye. Ha JT is ennyit tud majd futni vasárnap, akkor a védelem a végére megint elfáradhat. Szerintem nem baj, hogy most jött a vereség, mert egy kicsit át kell értékelni az eddigi dolgokat és a hibából lehet csak tanulni.
Rodaron
152 futott yard 2.85-ös átlagra jön ki.Nem értek hozzá,de én ezt nem nevezném még közepesnek sem.
JoeyPorter
3.1, és arra pont jó, hogy 3 és rövidek legyenek, amelyek simábban megoldhatóak, tudsz futni, jöhet egy rövid hook passz, 21-ből 12 harmadikat megcsináltak. Ezen a situational footballon ment el főleg a meccs, 49szer futottak, 49 😀 mi ez ha nem smash mouth football 😀
Rodaron
Az volt a baj többek között hogy szinte egy kulcs 3. ès rövidet nem tudtunk megoldani vèdekezèsbe. Tökéletesen fegyelmezettek voltak semmi hiba, egy fumbli se futásból stb stb...De meccs alakulását látva mindegy volt vereségre voltunk ítélve 🤪

több mint 3 éve
Rodaron New York Giants 2 149
...
BleedingGreen
Rodaron
JoeyPorter
3.1, és arra pont jó, hogy 3 és rövidek legyenek, amelyek simábban megoldhatóak, tudsz futni, jöhet egy rövid hook passz, 21-ből 12 harmadikat megcsináltak. Ezen a situational footballon ment el főleg a meccs, 49szer futottak, 49 😀 mi ez ha nem smash mouth football 😀
több mint 3 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 647 — Volt egy kis zápor
...
BleedingGreen
Rodaron