Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
A lefontosabb kérdés Benett vajon elfogadja-e, ha nem a 72-s az övé 😛Vagy Big V átadja-e az övét?
Peterssel pedig meg kell dumálni hogy most úgy maradjon h jövőre pedig aztán visszavonul végleg átadva a helyét Big V-nek, aki szerintem rászolgált az örökségre. Lane meg el van LT fizetéssel az RT oldalon.
több mint 7 éve
Csöndes első napon vagyunk túl, vihar előtti érzés...Peters marad több insider szerint is, az új kocsiját is megvette. Szerintem remek döntés, tavaly is elit szinten játszott a sérülés előtt, legendaként fog innen visszavonulni.
twitter.com/PHLEaglesNation/status/973265435562037248?s=19
A PatRob resign jöhetne már a mai napon, illetve én még várok 1-2 tradet Rosemantől a hivatalos nyitás előtt.
több mint 7 éve
Lehet Peters lesz az alldozat?Á az nagyon wtf lenne. Egyrészt elit szinten játszott a sérülése előtt, másrész "csak" 4,3 misit szabadítanánk fel 6,3 mill. dead mellett.
Janek
Szerintem Curry cut és lesz pár újrastrukturálás néhány milliók.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
Szinte tuti innentől hogy jön restructure is, csak gondolom várnak még vele, mert ha valakit tudnak tradelni, akkor helyette lesz restructure, hogy a cap alá beférjünk, és amikor élni fog a trade akkor visszaáll a világ rendje és lesz cap space, amit ha nem használunk fel és görgetjük tovább akkor jövőre kiüti a restructure miatta emelkedést.
több mint 7 éve
akinek még nem adtam oda a pólóját küldtem most PM-eket, ha valaki esetleg kimaradt volna a szórásból légyszi írjon rámKösz srácok, még 10 póló mindig nálam van...
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Jól tudod. Ezért sincs értelme, hogy Curry még itt van. Vagy várunk érte egy puntert.twitter.com/RapSheet/status/973155894979584000De érted hiába cserélünk az még nem érvényes, mert még nincs nyitva a piac.
Kezdődik a buli. Aztán majd az anyázás, mikor Grahamet elcseréljük. Van értelmes magyarázat, Curryt miért nem vágtuk még ki?
csipkelli
Helyi idő szerint márc 14. szerda este 10-kor nyit, ekkor a sapka alatt kell lenni, utána lehet csak cserélni meg egyéb mókák.
Ha rosszul tudok valamit javítsatok!
picksix
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/973155894979584000De érted hiába cserélünk az még nem érvényes, mert még nincs nyitva a piac.
Kezdődik a buli. Aztán majd az anyázás, mikor Grahamet elcseréljük. Van értelmes magyarázat, Curryt miért nem vágtuk még ki?
csipkelli
Helyi idő szerint márc 14. szerda este 10-kor nyit, ekkor a sapka alatt kell lenni, utána lehet csak cserélni meg egyéb mókák.
Ha rosszul tudok valamit javítsatok!
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/973155894979584000Lehet Howie még vele is próbál valamit ügyeskedni.
csipkelli
több mint 7 éve
twitter.com/RapSheet/status/973155894979584000én is nézegettem az overthecap kalkulátort, Curry, Maragos, Long, Warmack, Celek kivágásval lenne az eagles éppenhogy cap felett. És akkor Robinson közel 10millája hogy férne be?
csipkelli
Lesznek itt varázslások, vagy meglepő cutok, tradek.
érdekes lesz.
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
twitter.com/RapSheet/status/973155894979584000Kezdődik a buli. Aztán majd az anyázás, mikor Grahamet elcseréljük. Van értelmes magyarázat, Curryt miért nem vágtuk még ki?
több mint 7 éve
Na egyre izgatottabb vagyok. Várom a csodát. Tippek-ötletek, hogy szerdán hogy leszünk sapka alatt? 9 milliót el kell tüntetni (úgy, hogy Torrey Smith féle -5 milla nem játszik a trade miatt)Ami nagyot tudna hozni:
Graham hosszabbítás (vagy CUT)
Curry CUT
Átstrukturálásokkal is lehet hozni simán, csak már most 192 millió a 2019-es cap a spotrac szerint. Nekem némileg ellentmond a józan észnek.
Értem én, hogy nincs cap helyzet mert van Howie Roseman na de azért kíváncsi lehet az ember. És hát a zseniálisabbnál zseniálisabb cserék ugye még nem számítanak.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
Akik méltatlanul keveset lettek emlegetve 😛en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Soul
Idén már sikerül a példájukat követni, lehet a címvédéssel is majd 😀
több mint 7 éve
akinek még nem adtam oda a pólóját küldtem most PM-eket, ha valaki esetleg kimaradt volna a szórásból légyszi írjon rám

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Viszont TS már így nem lesz az Eagles tagja. Sherman meg FA, akár vissza is vihetné a SeahawksBiztos ez a cél.
Wyatt
több mint 7 éve
Viszont TS már így nem lesz az Eagles tagja. Sherman meg FA, akár vissza is vihetné a Seahawks

több mint 7 éve
Gyakorlatilag egy tuti cut helyett jott egy fiatal cb rookie fizuval.Sherm sima cut lett ....
Pedig ő sokkal jobb jatekos mint TS
több mint 7 éve
azért az a csere cb 2 évig kezdett... alapvetően egyetértek veled, de ez a trade szerintem jól jött ki, mert 99% hogy cut lett volna a vége. (egyik kedvenc WR-em torrey, de ez volt a realitás sajna).Csak ha azt nézzük, hogy kell a cap space. Mert ok, hogy jött Bennett, de megy egy másik kezdő DE helyette..és akárki is az nem vagyok benne biztos, hogy bármelyiküknél is jobb. A másik tradenél meg elengedtük azt a Smitht aki azért pár drop kivételével egész szép teljesítménnyel rukkolt elő a szezonban(PO-ban meg pláne) és jött helyette egy csere CB.Azért ne essünk már hanyatt minden egyes Rózsi múvtól. Semmi xtrát nem csinált eddig ebben az offseasonban..csak helyet a sapka alatt. (Ami úgyis kötelező.)Néha az az érzésem ahogy itt olvasom a sorokat,hogy ha elfinganá magát sokan azt is azonnal aranyba foglalnák. 😀Szerintem mindkét trade jó "múv" volt. Egyébként meg engedtessék már meg hogy aki hanyatt akar esni az essen hanyatt 😊
Greengo
Rataxes
Greengo
Az elszállt szerződések miatt amúgy egyetértek veled, ennek ellenére top GM a csávó szerintem
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Gyerekek, nehogy már egymásnak ugorjunk mint kis hülyeség miatt. Őszintén szólva a szezon előtt azt is aláírtam volna hogy 10 évig PO-ba se jutunk ha idén megnyerjük az SB-t. És egyelőre szó sincs ilyenről, egy nagyon jó keretünk van, amiben kevés a túlárazott játékos (nálam kb Curry, egyelőre Jernigan és kicsit Mcleod). Most egy új szakasza jön a csapatépítésnek, 1-2 éven belül rá kell állni a full draft plusz tényleg max 1 impact FA stratégiára hogy a cap-et manageljük, de szerintem amit tavaly csináltunk az öregebb FA-kkel az parádés volt, olcsón tapasztalt emberek akik rengeteg foltot elfedtek a kereten, ezt valószínű nem is fogjuk elveszíteni.
A Curry-Bennett trade (gyakorlatilag ez lesz a vége) pedig arról szól h idén manageljük a capet és jövőre szerzünk rugalmasságot amikor ingyen kivágható Bennett, amellett hogy van upside hogy a pályán javulunk is akár. Long miatt nem aggódnék, biztos vagyok benne hogy visszatér. Nála nem opció hogy máshova menjen, max visszavonul (de nem fog), és ennek semmi köze Bennetthez.
A nagy move-ok még hátra vannak, úgy érzem mind Foles mind egyik DB (valószínűleg Darby) eltradelése fog még jönni a draft előtt.
több mint 7 éve
Nem akarom én Howie-t mentegetni, de azért azt ne felejtsük el, hogy az öreg Rozmár távozásakor egy 4-12es csapat voltunk, majd jött Kelly, akinél folyamatosaok voltak a játékosok részéről jövő kritikák, plusz a második évtől a csapat is visszaesett nem keveset ..szóval ilyen helyzetben nehéz nem túlfizetni valakit, hogy akarjon már a Philyben játszani, ezt láttuk is. Persze lehet siránkozni is, de tk nincs lejáró szerződésű kezdő, kiv Bradham és Robinson, aki oriási kukázás volt. Nyilván én is örülnék ha Allen, Burton, C Graham, Sproles, vagy épp Bradham maradna, de 2017 márciusában ki gondolta, hogy ez lesz a legnagyobb gondunk?!Azért azzal a csere CB dologgal várjunk kicsit, Worly-t 2016 mi is akartuk, 2vel előbb vitte ki a Carolina.
Szerkesztette: zsojti
több mint 7 éve
Evans fiatalabb és nagyobb az upside-ja, plusz nincs annyi red flag-je, ezért mondjuk 2 év múlva ez az összehasonlítás nem állja meg a helyét majd. Jelenleg nem látok nagy különbséget kettejük között, pár száz yard meg 1-2 TD Evans javára talán. Ha mindkettejük legjobb évét vesszük, akkor még inkább Jeffery felé is dől a mérleg. Természetesen a 2 contract jellege nem hasonlítható össze több tényező miatt sem, de ár/érték arányban nem sokkal jobb az Evans deal.Mike Evans, aki nem sokkal jobb játékos Jeffery-nélRoseman tényleg jó munkát végez de ez a fenti azért mehh 😊
Hulkeinstein
gordon
több mint 7 éve
Mike Evans, aki nem sokkal jobb játékos Jeffery-nélRoseman tényleg jó munkát végez de ez a fenti azért mehh 😊
Hulkeinstein
több mint 7 éve
Na akkor még 1: Jeffery fél vállal csinált 10TD-s szezont parádés PO játékkal. Roseman 13 millás átlaggal, kevesebb, mint 50% garival hosszabbított vele.Ilyenkor szokott az jönni, hogy ezt elmagyarázza neki az ügynöke és kezdődik a csirpákolás az új szerződésért meg a holdoutolás meg ilyesmik... 😊
Mike Evans, aki nem sokkal jobb játékos Jeffery-nél, kapott 82,5 milliót 5 évre. Ezzel Jeffery a szerződése után fél évvel már nincs a TOP10 WR között fizu alapján.
Hulkeinstein
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Szerintem Howie tavaly kiérdemelte a bizalmat. Rohadt jól sáfárkodik. Értékelni offseason végén ráérünk, de van egy olyan érzésem hogy ismét elégedettek leszünk. Én eddig az vagyok 😊Remélem februárban érünk majd rá értékelni
Rataxes