Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Szerintem Howie tavaly kiérdemelte a bizalmat. Rohadt jól sáfárkodik. Értékelni offseason végén ráérünk, de van egy olyan érzésem hogy ismét elégedettek leszünk. Én eddig az vagyok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Na akkor még 1: Jeffery fél vállal csinált 10TD-s szezont parádés PO játékkal. Roseman 13 millás átlaggal, kevesebb, mint 50% garival hosszabbított vele.Belichick-i magasságokról írsz meg 6 hónapos intervallumról.. Vhogy ez a kettő nekem nem összeegyeztethető. 😀
Mike Evans, aki nem sokkal jobb játékos Jeffery-nél, kapott 82,5 milliót 5 évre. Ezzel Jeffery a szerződése után fél évvel már nincs a TOP10 WR között fizu alapján.
Howie Roseman jelenleg Belichick-i magasságokban jár. Aki az utóbbi 6 hónap után nem 100%-osan elégedett a munkájával, az váltson csapatot.
Aki a cap miatt aggódik úgy, hogy legalább 3 éve követ egy Howie-csapatot, az is jobb ha elhagyja a hajót.
twitter.com/JoeBanner13/status/972219935068913664?s=19
Hulkeinstein
Ez a váltson csapatot meg kicsit durva tőled..mert a mai napig 2 csapat közt hezitálsz. 😀
A cap miatt meg ki a faxom aggódna...mikor még nem volt olyan , hogy akármelyik GM ( a 32 csapatból)ne oldotta vna meg vhogy. 😀 (sztem ezt kicsit túlliheged)
Sztem vagy igyál többet vagy kevesebbet. 😀
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Na akkor még 1: Jeffery fél vállal csinált 10TD-s szezont parádés PO játékkal. Roseman 13 millás átlaggal, kevesebb, mint 50% garival hosszabbított vele.Mike Evans, aki nem sokkal jobb játékos Jeffery-nél, kapott 82,5 milliót 5 évre. Ezzel Jeffery a szerződése után fél évvel már nincs a TOP10 WR között fizu alapján.
Howie Roseman jelenleg Belichick-i magasságokban jár. Aki az utóbbi 6 hónap után nem 100%-osan elégedett a munkájával, az váltson csapatot.
Aki a cap miatt aggódik úgy, hogy legalább 3 éve követ egy Howie-csapatot, az is jobb ha elhagyja a hajót.
twitter.com/JoeBanner13/status/972219935068913664?s=19
Szerkesztette: Hulkeinstein
több mint 7 éve
Minden tenykedese nem arany de jol dolgozik.A liga 80% a kb ul a langyosban...
több mint 7 éve
Csak ha azt nézzük, hogy kell a cap space. Mert ok, hogy jött Bennett, de megy egy másik kezdő DE helyette..és akárki is az nem vagyok benne biztos, hogy bármelyiküknél is jobb. A másik tradenél meg elengedtük azt a Smitht aki azért pár drop kivételével egész szép teljesítménnyel rukkolt elő a szezonban(PO-ban meg pláne) és jött helyette egy csere CB.Azért ne essünk már hanyatt minden egyes Rózsi múvtól. Semmi xtrát nem csinált eddig ebben az offseasonban..csak helyet a sapka alatt. (Ami úgyis kötelező.)Néha az az érzésem ahogy itt olvasom a sorokat,hogy ha elfinganá magát sokan azt is azonnal aranyba foglalnák. 😀Szerintem mindkét trade jó "múv" volt. Egyébként meg engedtessék már meg hogy aki hanyatt akar esni az essen hanyatt 😊
Greengo
Rataxes

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Azért ne essünk már hanyatt minden egyes Rózsi múvtól. Semmi xtrát nem csinált eddig ebben az offseasonban..csak helyet a sapka alatt. (Ami úgyis kötelező.)Néha az az érzésem ahogy itt olvasom a sorokat,hogy ha elfinganá magát sokan azt is azonnal aranyba foglalnák. 😀Szerintem mindkét trade jó "múv" volt. Egyébként meg engedtessék már meg hogy aki hanyatt akar esni az essen hanyatt 😊
Greengo
Szerkesztette: pgabtb
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 7 éve
Csak úgy mellékesen..........Azért ne essünk már hanyatt minden egyes Rózsi múvtól. Semmi xtrát nem csinált eddig ebben az offseasonban..csak helyet a sapka alatt. (Ami amúgy is kötelező.) Csinált ő már itt hülyeségeket is.....aminek pont most isszuk a levét.(gondolok itt az elstrukturált szerződésekre) Néha az az érzésem ahogy itt olvasom a sorokat,hogy ha elfinganá magát páran azt is azonnal aranyba foglalnák. 😀
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Inkabb menjen jovore Darby akkor jon erte kompPick
több mint 7 éve
Darby elcserélésével hatalmas lyukat ütnénk a Sec-ben, én spec kizártnak tartom, még akkor ha utolsó éve jön és jövőre kéne neki egy komoly szerződés. De ez legyen a jövő év kérdéseEz mindenkepp win nekunk, Smith 100% volt hogy megy, igy legalabb kaptunk egy fiatal jatekost a sima cut helyett. Ami viszont fontos, o 4 millio cap saving csak az uj ev kezdete utan fog beesni igy, tehat tovabbra is kb 11 milliot kell szereznunk. Kivancsi leszek mi jon meg, valoszinuleg lesz restructure is, mert igy mar kevesebb kezenfekvo megoldas van a cap ala kerulni.Az első naptól kezdve nyilvánvaló volt hogy restructure-ből kerülünk be a cap alá.
Cooltiszo
Az új teória Twitteren amúgy az, hogy Darby megy, de én még ebben sem lennék olyan biztos. Teljesen kiszámíthatatlan kívülről az, amit Howie csinál, ez benne a zseniális.
Lehet, hogy Worley-t S-nek képzeljük el, de egyik poszton sem kezdőnek.
Hulkeinstein
több mint 7 éve
Worly 2016-os harmadik körös pick, szal még két éve van az újonc szeződéséből, idénre 650.000$.TS egészen jó volt a playoffban, az az odatérdelt labda amit elkapott, hatalmas volt! 😊 Egyébķént hatalmas win, hogy bármit is kaptunk érte. Ráadásul a srác CB és S posztokon is játszott, Cory Graham féle szerepe lehet, ha rostert fog
Közben Tavon Austin meg állítólag bejelentkezett, hogy szeretne nálunk játszani. Mondjuk olcsón egy wr/rb/pr játékosnak jó is lehetne
Szerkesztette: zsojti
több mint 7 éve
Igen tudom, mindent átgondolnak, s olvastam, hogy megkérdezték s a játékát dicsérte, de ugyanakkor nagyon úgy tűnik ettől a movetól, változott az meg benne hogy visszajön vagy sem. Nekem legalábbis erre utalt, ami, ahogy mondott, vagy én értettem valamit nagyon félre.Viszont most olvasom h a Benett trade után Long már nem biztos benne hogy visszatér hozzánk, pedig előtte biztosra mondta h visszajön....ha így lesz akkor ezt kissé benézte Howie üzlet ide vagy oda...Miért gondolod azt, hogy bármit is benéz a csapat? Ezek a move-ok nem a pillanat hevében születnek, hanem hetekig gondolkoznak rajta. Longot konkrétan meg is kérdezte Howie, hogy mit gondol Bennettről, ő pedig csak dicsérni tudta, nagyon örül neki.
dande
Hulkeinstein
Mindegy a következő 5 évben igazából nincs mit reklamálni 😊
több mint 7 éve
Ez mindenkepp win nekunk, Smith 100% volt hogy megy, igy legalabb kaptunk egy fiatal jatekost a sima cut helyett. Ami viszont fontos, o 4 millio cap saving csak az uj ev kezdete utan fog beesni igy, tehat tovabbra is kb 11 milliot kell szereznunk. Kivancsi leszek mi jon meg, valoszinuleg lesz restructure is, mert igy mar kevesebb kezenfekvo megoldas van a cap ala kerulni.Az első naptól kezdve nyilvánvaló volt hogy restructure-ből kerülünk be a cap alá.
Cooltiszo
Az új teória Twitteren amúgy az, hogy Darby megy, de én még ebben sem lennék olyan biztos. Teljesen kiszámíthatatlan kívülről az, amit Howie csinál, ez benne a zseniális.
Lehet, hogy Worley-t S-nek képzeljük el, de egyik poszton sem kezdőnek.
több mint 7 éve
Ez mindenkepp win nekunk, Smith 100% volt hogy megy, igy legalabb kaptunk egy fiatal jatekost a sima cut helyett. Ami viszont fontos, o 4 millio cap saving csak az uj ev kezdete utan fog beesni igy, tehat tovabbra is kb 11 milliot kell szereznunk. Kivancsi leszek mi jon meg, valoszinuleg lesz restructure is, mert igy mar kevesebb kezenfekvo megoldas van a cap ala kerulni.
több mint 7 éve
Panthers trading CB Daryl Worley to Eagles in exchange for WR Torrey Smith, sources tell ESPN. - SchefterWorley Philadelphiában nőtt fel, Smith szerintem úgysem maradt volna rosteren.
Beki
több mint 7 éve
Viszont most olvasom h a Benett trade után Long már nem biztos benne hogy visszatér hozzánk, pedig előtte biztosra mondta h visszajön....ha így lesz akkor ezt kissé benézte Howie üzlet ide vagy oda...Miért gondolod azt, hogy bármit is benéz a csapat? Ezek a move-ok nem a pillanat hevében születnek, hanem hetekig gondolkoznak rajta. Longot konkrétan meg is kérdezte Howie, hogy mit gondol Bennettről, ő pedig csak dicsérni tudta, nagyon örül neki.
dande
több mint 7 éve
Viszont most olvasom h a Benett trade után Long már nem biztos benne hogy visszatér hozzánk, pedig előtte biztosra mondta h visszajön....ha így lesz akkor ezt kissé benézte Howie üzlet ide vagy oda...
több mint 7 éve
Hoppá!!!! Köszönünk mindent Smithnek de ennek nagyon örülök. Amine nem hogy ezzel Pat Rob is valószínű pápá de reméljük Worley is beválik.
több mint 7 éve
Panthers trading CB Daryl Worley to Eagles in exchange for WR Torrey Smith, sources tell ESPN. - SchefterCsak tudnám hogy csinálja ezt Howie. Worley nem túl jó, de Torrey-ért az égvilágon semmit nem vártam volna, biztos volt a cut.
Beki
Ő is egy olyan ember lesz ennek ellenére, akire örökre emlékezni fogok, köszönünk mindent!
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Panthers trading CB Daryl Worley to Eagles in exchange for WR Torrey Smith, sources tell ESPN. - Schefter
több mint 7 éve
Kelce kimaxolja az offseasont:ftw.usatoday.com/2018/03/jason-kelce-flyers

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Persze, de azért Owens csavarokkal és fém lappal a lábában is oda állt a SuperBowlban 2004-ben (vagy 2005?). Faragó Ricsi ódákat is zengett róla a meccsen 😀Más, de mindkettő kártékony lehet az öltözőben. Owens ügye is megosztotta az öltözőt és szurkolókat is, voltak akik szerint jogosan kért új szerződést (bár előtte egy évvel írt alá). A médiában bírálta a csapatot és McNabbet is (voltak akik egyetértettek), ami már túlment a szokásos drámázáson, majd bocsánatot kért.BleedingGreenOwens drama queen volt, Bennett egy gyoker, mas a ketto.
undisputedly
Bár a vezetés és McNabb se kezelte teljesen jól az ügyet, de TO-t elég gyorsan felfüggesztették majd el is küldték év végén, hiába kért bocsánatot és akart aztán visszajönni (valószínűleg McNabb nem volt hajlandó már vele egy csapatban játszani). Szerintem ebből sokat tanult Roseman. Nem csak azt, hogy a problémás elemektől szabadulni kell, hanem, hogy nem muszály a játékosokkal és ügynökökkel olyan paraszt módon tárgyalni, mint Joe Banner tette.
BleedingGreen
több mint 7 éve
6M, de bármikor kirakható DM nélkül.Na de jövőre?Viszont nem is olcso ugy olvastam...Bővebben? Ki vagy mi vagy mi van?😀
Janek
Ha Bennettre gondolsz akkor másfél milla idénre.
Greengo
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Bennett képzett, jó játékos, hatalmas motorral. Olvasni tud, szerelni tud, 3-ast játszani (akár) tud. Nem ő a világ leggyorsabb DE-ja (ezért is futotta le a 2 vegasi rendőr... muhaha), de ettől még stabil kezdő akárhol. Pont.
több mint 7 éve
Na de jövőre?Viszont nem is olcso ugy olvastam...Bővebben? Ki vagy mi vagy mi van?😀
Janek
Greengo
több mint 7 éve
Viszont nem is olcso ugy olvastam...Bővebben? Ki vagy mi vagy mi van?😀
Janek

E-A-G-L-E-S EAGLES !