Philadelphia Eagles
62 feliratkozó
több mint 7 éve
Egyrészt nyilván a szíce vissza vitte. Másrészt az anyjuk kínját, mi megmutatjuk hogyan kell játszania mert ők évekig nem voltak képesek rá, most meg lenyúlják....Ő vagy Earl Thomas az álom. A valóságban valszeg senki nem jön, darabra megvagyunk. Azért még mindig izgat a La Canfora-Mortensen-féle vonal, hogy nem vagyunk elégedettek a DB sorral. Remélhetőleg pár óra múlva kiderül.
Ez van jön helyette más. Ja igen pl Matyi, még ha ő inkább safety is.
dande
több mint 7 éve
Egyrészt nyilván a szíce vissza vitte. Másrészt az anyjuk kínját, mi megmutatjuk hogyan kell játszania mert ők évekig nem voltak képesek rá, most meg lenyúlják....Ez van jön helyette más. Ja igen pl Matyi, még ha ő inkább safety is.
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Az első igazán rossz hír: PatRob a Saintsben 😕
több mint 7 éve
Bradhamnek nagyon örülök. Egyik fontos és stabil pontja a védelemnek. A pénz sem vészes amit adunk neki. Kendricks is maradhatna felőlem...ha Curry megy bele is férhet cap ügyileg.(aztán jövőre trade vagy átstrukturálás).

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Rendben de Bradham soha nem fog úgy szívemhez nőni mint Kendricks vagy akár Curry. Tisztában vagyok vele hogy ez nem így működik a szentimentalitmust itt ki kell zárni, s egyéni szoc problem, de én már csak ilyen vagyok 😊
több mint 7 éve
Inkább Bradham, mint Kendricks, ha választani kell. Bradham jobban illik a védelembe, és kevésbé sérülékeny is. Kendrickset már kb. 3 éve szeretnénk elpasszolni, és ő is több játékidőt akarna máshol. Tavaly nagyon jó szezonja volt az előző kettőhöz képest. Ha valamikor, akkor most talán elcserélhetjük. Pl. a Rams nemrég cserélte el az egyik kezdőjét. Kendricks szerintem illene a Phillips-féle rendszerbe. Csak ezzel lehet az egyik NFC riválist erősítenénk.

több mint 7 éve
Ok viszont állítólag Kendricks kárára....így annyira nem buli....Dehogynem, 3. lb-nek nem fizethetünk 7+ milliót. A kérdés az hogy Kendricks 7.5-ért vagy Bradham 8-ért. Választani kell, szerintem kristálytiszta a döntés.
dande
Egyébként még van Kendricks, de szerintem csak idő kérdése.
több mint 7 éve
Yess, Bradham is marad. Ez volt akkor az A terv LB fronton, csak sikerült titokban tartani, hogy ne vigye fel az árát. Újabb A+ döntés Howietól. Az 5 év 40 millió nem is vészes, Hitchens ennél többet fog kapni évente, ami kb. vicc kategória. A következő lépés PatRob, ha pedig őt is sikerül megtartani a következő órákban, akkor úgy mehetünk neki a piacnyitásnak, hogy már csak 1 kezdő WR-re van szükségünk és tulajdonképpen megvan a roster érdemi része.
Továbbra is több tradet várok, mostmár Kendricks is felkerült Curry és Darby/Jenkins/McLeod/Mills mellé a potenciális trade listára. Van bőven muníciónk, Howie-nak pont erre van szüksége.
több mint 7 éve
Ok viszont állítólag Kendricks kárára....így annyira nem buli....
több mint 7 éve
Bradham? Bradham! Az nem kis bravúr. 5 év 40 millió.Rózmenről el kéne nevezni valami díjat, fifikás egy ganef
csipkelli
több mint 7 éve
Hol merre mikor nálukj???? Jihhá
több mint 7 éve
csipkelli
4 010
Bradham? Bradham! Az nem kis bravúr. 5 év 40 millió.
több mint 7 éve
A Vikings és a Patriots érdeklődik PatRob iránt, ennek nagyon nem örülünk. A 3 jelenlegi legkomplettebb csapat versenyzik érte, nagy érvágás lesz ha végül nem minket választ.Ez hol olvastad? Én örülnék neki, de Arizónát hallottam inkább.
Tényleg úgy tűnik, hogy a Brooks restructure kacsa volt, hihetetlen 😀 FA at its best.
Hulkeinstein
több mint 7 éve
Nekem kimondottan tetszenek a veteran dealek. Az NFL-ben nem tudsz csak prémium játékosokból keretet építeni, valahol meg kell húzni a határt. Az öregfiúk piaca pedig gyenge, senki nem kapkod értük, ezért ezt ki lehet használni és a végén jó dolog is kisülhet belőle (Corey Graham, Blount stb). Nem kezdőnek hozzuk az ilyen játékosokat hanem aktív rotációs szerepre jó áron. FA-ből a fiatalokat akikben van potenciál nagyon túlárazzák és így a kockázat is nagyobb velük. A draft mindig is lutri, a tehetséget fel lehet elég jól mérni, de az csak az egyik darabja a kirakónak, a mentális dolgok legalább annyira jelentősek.Ami fontos lesz nekünk csapatépítés szempontjából az az, hogy most és jövőre hozzunk le 2 erős draftot BPA alapon, ugyanis minden posztra kell új, olcsó tehetség akik a következő magot képezhetik. Szerencsére kevés a need és így tényleg megtehetjük hogy építkezünk a draftról, ami 2 év múlva nagyon fog kelleni.
több mint 7 éve
A Vikings és a Patriots érdeklődik PatRob iránt, ennek nagyon nem örülünk. A 3 jelenlegi legkomplettebb csapat versenyzik érte, nagy érvágás lesz ha végül nem minket választ.Tényleg úgy tűnik, hogy a Brooks restructure kacsa volt, hihetetlen 😀 FA at its best.
több mint 7 éve
Ez rohadt jó így a profilképeddel 😀 😀Közben Brooksot is átstruktúráltuk, onnan is jött 5 millió. Ezzel kb. 6-7 millióval vagyunk a cap alatt.Állítólag kacsa
Hulkeinstein
picksix

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
Közben Brooksot is átstruktúráltuk, onnan is jött 5 millió. Ezzel kb. 6-7 millióval vagyunk a cap alatt.Állítólag kacsa
Hulkeinstein
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
Foles kereshet hazat arizonaban ezek szerintElmegy Bradford mögé cserének?
Janek
Mondjuk ez lehetne egy szóvicc is.
easy easy
kill kill
Lane Lane
több mint 7 éve
Foles kereshet hazat arizonaban ezek szerint
több mint 7 éve
Nem sajnos... már meg is volt a búcsútweet váltás a csapat és Celek között... 😕Akkor úgy kérdezem, hogy szerintetek vissza fog-e jönni minimal bérért 😁Szerintetek van benne ráció hogy celeket veteran minimumert visszahozzak?Van.
ifjuherceg
tûzoltó
ifjuherceg
több mint 7 éve
Akkor úgy kérdezem, hogy szerintetek vissza fog-e jönni minimal bérért 😁Szerintetek van benne ráció hogy celeket veteran minimumert visszahozzak?Van.
ifjuherceg
tûzoltó
több mint 7 éve
Sajnálom Celeket, az utolsó madár volt az Ősrégi csapatból. De neki legalább van gyűrűje... Toddnak, Donovannek, BWestnek, és Trent Colenak nincs...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Azért Bradford ügynöke nagyon tud valamint...20millió idénre is, nekem nagyon hihetetlen.De ahogy nézem a többiek sem akarnak lemaradni: Cousins 86 millió/3 éve sem gyenge...
Allen várható volt, h nem marad, ott valamelyik fiatalnak kellene előlépnie (Vaeao, Qualls). Burton 32/4 éve sem gyenge (legalább jó 2019es comppick lesz belőle talán), nagyon kivancsian várom, mit tud nyújtani Chichago-ban.
Celek nagy kár, bár már inkább csak emócionális szempontból. Billy Brown itt nagyot alkothat az idén, jó kezei voltak tavaly is a PSben.
több mint 7 éve
Celeket bírtam, de ez várható volt. 11 évet húzott le nálunk.A végére inkább blokkolt, de nagyon kellett a játéka. Most kukázhatunk másik TE-t, de remélem jön megint egy fiatal tehetség. Amúgy idén is az 1 éves szerződés a divat. Nelson is 1 évre jött ahogy Ngata is.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Szerintetek van benne ráció hogy celeket veteran minimumert visszahozzak?Van.
ifjuherceg