Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 617
Fast Willie
Tetszett, es azt hittem ertem az osztalyzatokat, amig el nem ertem az utolso jatekosig.

JJ az elso 4 eve alapjan kapott toled vagy 40 db 0-t es a Bust koronat. Kerdem en hogy Bud baratunk hogy lett ilyen jo. Bust lett de kitartottak mellette, ahogy JJ mellett az elso negy eveben ( persze jobb mint JJ ) mint elsokoros. Az hogy megkapta az 5. eves opciot mar egy kisebb meglepetes volt. Es az opcio alatt ahol mar nem igazan jatszott olcso penzen ( de nem is brutalis ) hozta az arat egy elkepesztoen jo egysegben. A tag alatt mar elvaras lesz a brutalis teljesitmeny.

A draft osztalyzata JJ-t figyelembe veve 1db 0 amit fel lehet huzni egy max 2-re, mert a draft miatt ti adhattatok neki opciot ami bejott es most a tag-et. De ezek mar kb FA igazolasnak felelnek meg. Azert egy Clowney-t megneznek parban Watt-tal ebben a D-ben akar +1M-val dragabban is ( tudom nem ez a helyzet es a kerdes, de remelem lattod a pontomat )
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Part III - a Tomlin/Butler éra, azaz a védelem hanyatlása, majd feltámadása, az OFF tündöklése, majd szétesése. A baj, hogy a kettő szinte sohasem találkozott, így soha nem voltunk igazán jók, és igazán rosszak sem. A csapat visszaesése - szvsz - nagyban összefügg Roethlisberger egészségi állapotával.

2015:

Bud Dupree (1. - 5 éve a ligában, ebből 3 év kezdőként, nagyon lassan jött bele, viszont TJ Watt párjaként meg hajlamos állatkodni, 17 sack, 30 QBH és 24 TFL az utóbbi két évben = gyenge 4*, ami mozoghat még bármelyik irányban, most inkább a 4+ felé tendál)
Sammie Coates (3. - 4 év a ligában, aztán kikopott, nálunk volt 1 db értékelhető szezonja, hát nem egy sikerstory = 1*)
Jesse James (5. - 5 szezont letolt, nálunk 300-400 yardot termelt évenként, nem lett Miller utód, de nem is bust, inkább Haggans és 2000 óta a legkorrektebb 5. körösünk = 2*)
LT Walton (6. - 3 év alatt 4 meccs, ez bizony 0*)
Anthony Chickillo (6. - 5 szezon, backupnak nem rossz, de az áttörés sohasem jött el, viszont hasznos ST ember = 3*)

8/4= 1****, 1***, 1**, 1*, egy lassan belelendülő, de kezdőképes OLB, egy backup + ST core és egy hasznos rostertöltelék, cserébe a 2. körben Golson és a 4. körben Grant óriási melléfogásnak bizonyultak

Összességében ez a draft is mellément, de legalább az első körös itt nem ment teljesen a kukába!

2016:

Artie Burns (1. - HELL NOOOO! A történetünk talán második legnagyobb mellényúlása, amit maximum az menthet meg, hogy a Bengals a mi boardunkból nyúlta le WJIII-at. Konkrétan mindenre alkalmatlannak bizonyult, halálra szopatta minden jöttment, de javára írom, hogy ő maga igyekezett és a rendszer neki különösen nem feküdt = 0000*)
Sean Davis (2. - 4 éve a ligában van, ami a mi DB draftjainkat elnézve maga a csoda. Nálunk játszott két korrekt és egy gyenge évet, voltak flash-jei, de szerintem buta ehhez a játékhoz. = 2*)
Javon Hargrave (3. - Rögtön mélyvízbe dobták, magas szinten helytállt és manapság az egyik legjobb interior linemen, aki képes a kettőzést szétzúzni. A statok nem adják vissza a teljesítményét, a draftunk stealje, én őt tekintem az első körösünknek és akkor nem fáj annyira. = 5*)
Tyler Matakevich (7. - végigtolta a négy évet, ST kapitány lett, egy korrekt ütközőgép, nagy hibák nélkül = 3*)

7/3: 1*****, 1***, 1**, lényegében egy átlag feltti kezdő DT, egy kezdő határán lévő, de csak átlagos szintű safety, egy ST core és egy megabust.

Semmivel nem jobb, mint az előző, de a 3. kör életben tartotta, hogy ne legyen a legrosszabb!

Most jönnek azok a draftok, amiket még korai értékelni, de megteszem, és próbálok objektíven projektálni és nem elkiabálni. A még nem vagy keveset játszókat nem értékelem (pl. Brian Allen, Chucks Okorafor)

2017:

TJ Watt (1. - instant kezdőszint, 27,5 sack, 57 QBH, 26 TFL az ulotsó két évben, életben tartotta a Dupree-t, azonnali javulást hozott, a védelmünk agya = 5*)
Juju Smith-Schuster (2. - 3 év, amiből kettő All Pro kaliber, de az utolsóban voltak bajok, ami nem csak rajta múlott, hanem mindenen. WR2-nek tökéletes, két db 1000 y körüli szezon, 14 TD-vel, ideális játszótárs, amúgy szimpatikus gyerek, csak ne lett volna a Burfict-hit. Remélem, hogy visszatalál a helyes vágányra, BB-vel talán jobban fog menni, nálam eddig = -4*)
Cameron Sutton (3. - 36 meccse volt eddig, nekem tetszett, amit láttam tőle, jól tapad az emberére, nagyot nem hibázott = 3*)
James Conner (3. - Két valós szezon a megítélésére, amiből egyik All Pro szint, a másik meg meh. Nála ugyanaz irányadó, mint Juju-nál, miszerint potenciál alapján lehet jobb, viszont a sérülékenysége aggasztó, ezért = 3*)

8/4 (3 rosteren sincsenek már + Allen még bármi lehet): 1*****, 1****, 2***.
Lényegében hosszú idő után - - remélhetőleg - megtaláltuk a def QB-t, ami miatt eleve A+, és mellé hoztunk két olyan srácot, akik potenciál alapján lehetnének az új OFF alapkövei. Meglátjuk!

2018:

Terrell Edmunds (1. - Két kezdő év, de inkább nem is írok semmit. Sokat nem mond, hogy Burnsnél jobb... = 0*)
James Washington (2. - Az előző szezon miatt tudok lelkesedni iránta, mert világtalan QB-k mellett ő volt a legjobb támadójátékosunk, viszont Ben-nel meg nem volt meg az összhang, úgyhogy vannak kérdések. WR2-nek jó lesz szerintem, mélységben jól mozog és precízen fut route-ot, amit Fichtner komáz is, de a kezei... Ha ő lett volna az első körünk, még el is fogadnám = 3*, potenciálra 4*)
Mason Rudolph (3. - A szezonmérlege a legpozitívabb, amit tudok írni róla. Nincs kész, nem is kell neki, a rendszer és az edzők nem segítették, de többet vártam tőle. Nem adok osztályzatot, mert most még csere QB! Maga az elgondolás, hogy utódot próbálunk szerezni, az rendben volt értékre, szóval nem kidobott pick semmi esetre!)
Jaylen Samuels (5. - jó kis gadget player, én komázom. Sok mindenre alkalmas, szerintem jó támadófegyver, ezért a pickre adok egy = 3*)


7/2 (Frazier nincs már kereten). Az látszik, hogy az első körünk kidobott cetli, amit az idei draftpickkel kellett kompenzálni, viszont Wash és Samuels fontos elemek lehetnek a jövőben, jha az OC hajlandó jól használni őket.

Most úgy vagyok vele, hogy lehetett volna jobb is.

2019 (ezt nem gondolom túl)

Devin Bush (1. - Azonnali hatása volt, Shazier után kellett, mint egy falat kenyér! 109 tackle, 9 TFL magáért beszél, és szemre jobb, mint Devin White, ergo talán a jelenlegi tudásunk szerinti legjobb LB-t hoztuk. = 5*)
Diontae Johnson (2. - 700 yard és 5 TD egy világtalan támadóalakulatban, nem rossz, remélem lesz még jobb. Szerintem benne több tehetség van, mint Wash-ban, lehet az új Sanders = 3*)

A többit most hagyom, még Benny Snellt- sem tudom hová tenni.

Sütinek üzenem: a hatalmi harcokat most nem érintettem, pusztán szakmai szemmel néztem a draftokat!
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
Pittsburgh Steelers (2000–2010)
Director of Football Operations 2007 Mike Tomlin kinevezés
Pittsburgh Steelers (2010–2016)
General Manager
Pittsburgh Steelers (2016–present) 2016 Tomlin kezibül kivesznek néhány dolgot
Vice President/General Manager

A tisztánlátás kedvéér (barackpálinka!), a Steelersnek nem vót GM-je az egész frencsi történetben, egyedül 2010be sikerült megnevezni Kolbertet, hogy ezt egy hatéves kanyarral visszaegyenesítsük. Donahoe után Kolbert jött, de azért abba az álomba ne ringassuk magunk, hogy Dan Rooney nem ült ott a fülén, amikor kiválasztották Tomlint került egy kis átrendeződés, - me Tomlin azé nárcisz, és onnattól az egész liga fújta a draftunkat előre, mer meglátta, megszerette, kihúzta. 2009től lesz Dan bácsi ír nagykövet és 12ben kivonul, hogy ArtII meg ne vonuljon be. S Tomlin nárciszsága kimerül a top50nél, elvégre azér nárcisz...

ennyit óhajtottam vót hozzáfűzni


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Az ezt követő szezonokat már nem értékelem, az elmúlt években kiveséztük a Haley-rendszert, majd Butler eljövetelét is, inkább a draftokra koncentrálok!

2013:

Jarvis Jones (1. - 4 év borzalom, 35 meccsen 6 sack mindent elmond, és főleg az, hogy akiből James Harrison nem farag embert, az reménytelen = MINDEN IDŐK STEELERS BUSTJA = 0000000000000000)
LeVeon Bell (2. - 6 szezon, 1 kiült szezon, nálunk 4 brutális év, de mindig megsérült, nem lehetett rá számítani, rossz szájízű elválás, de a teljesítmény miatt =5*, ami kompenzálja az első kört)
Markus Wheaton (3. - 6 év a ligában, nálunk két erősebbel, 600-700 yarddal, korrekt WR3, de több re nem volt elég, elkapókat tekintve szint-visszaesés = 3*)
Shamarko Thomas (4. - 6 év a ligában, többnyire erőlködés, az egyik legbutább játékos, akit valaha láttam pályán = 0*)
Landry Jones (4. - 5 év 5 meccs, karrier backupból is a rosszabbik fajta = 1*, mert legalább kereten volt)
Vince Williams (6. - 7 szezon eddig, abból négyet kezdőként, jó iparos, hátsó körből nem rossz, de fényévekre van a korábbiaktól = 3*)
Nick Williams (7. - 6 teljes szezon, de nálunk semmi nem lett, waiveltük, viszont Bearsnél embernek nézett ki, ezért = 2*)

9/4= 1*****, 2***, 1*, a többi nem mérvadó, lényegében egy sajátos stílusú, rendszerbe illő, korszakos tehetségű futó, egy korrekt iparos kezdő, egy sokadik WR és egy csere QB, viszont nagyon lehúzza JJ.

2014 (DLB éra vége):

Ryan Shazier (1. - 4 teljes évet kaptunk tőle, mely idő alatt a liga egyik legjobb ILB-je volt, a mai napig azt gondolom, hogy évekre visszavetette a csapatot a borzalmas sérülése, GYÓGYULJON FEL ÉS ÉLJEN TELJES ÉRTÉKŰ ÉLETET! -= 5*)
Stephon Tuitt (2. - 6 éve játszik, egy kihagyott szezonnal, de 4 átlag feletti évvel, a legjobb interior rusherünk Hampton óta Hargrave-ig, 4 premier éve alatt 19 sack, 58 QBH és 31 TFL, futás ellen nélküle visszaestünk rendesen, én stealnek tartom = 5*)
Martavis Bryant (4. - 3 értékelhető éve volt, őt elvitték a szerek, de nálunk mutatott WR1 tulajdonságokat, 2-nek mindenképpen jó volt AB mellé, de BB a hanyatlása miatt nem tudta teljesen kihasználni a vertikális lehetőségeit, 600-700 yardos elkapónak = 3*, mert még első körös WR-ek is buktak nagyobbat, Wheatonnál mindenképpen jobb volt)
Wesley Johnson (5. - 5 éve a ligában, nálunk nem kapott szerepet, jetsnél egy karrier cserének néz ki = 2*)
Daniel McCullers (6. - 6 éve rosteren van, ez egy NT-től rendben van, de kezdőnek alkalmatlan = 2*)

9/5 = 2*****, 1***, 2*, lényegében két meghatározó kezdővédő, egy one trick pony, akik lehetett volna több, de a QB, az OC és saját maga gátja volt és két hasznosabb töltelék

Összességében a II. korszakban Colbert hozott nagyon jó, HOF közeli vagy All Pro játékosokat (Pouncey, Sanders, AB, DDC, Heyward, Bell, Shazier), hozott sok korrekt kezdőt (Tuitt, Vinny, Wallace, Worilds, Gilbert, Beachum) és ekkor még viszonylag kevés nagy mellényúlása volt (Adams, Hood, Jarvis Jones). Nem a GM-en múlt a sikertelenség, mert a mostani keret alapjait bőven lerakta, igaz, hogy a cap-et nagyon feszítjük (gazdasági részét nem értékelem, én inkább a szerződési gyakorlat miatt látom ennek okát, és abban, hogy BB mellett jó darabig contenderek voltunk - ugye SB-t játszottunk is ekkoriban és rendre PO volt).

Említésre méltó UDFA-k: Ramon Foster (2009), Will Johnson (2012), Robert Golden (2012), Terence Garvin (2013), Alejandro Villanueva (Eagles waivelés után). Foster és AV a két nagy fogás, de a korábbiakhoz képest visszaesett a számuk.

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Colbert draft history part II: 2009, a SB győzelem utántól -2014 - a Lebeau éra végéig

2009 (a SB hangover season):

Ziggy Hood (1. - 10 évig játszott, nálunk 2 évig volt csak kezdő, egyébként csere, Redskinsben még tolt két jobb szezont, de első körösként többet vártunk tőle, nem lehetett Aaron Smith utódja = 3*)
Kraig Urbik (2. - 7 évig játszott, nálunk semmit, általában keret határán mozgott, Buffalo-ban azonban volt 3-4 szezonja = 2*)
Mike Wallace (3. - 10 évig volt a ligában, PIT-ben két extra és két jó szezont hozott, szezonbeli átlaga 8 TD, Ravensben is volt 1000y feletti elkapó újabb WR gyémánt = 5* számunkra, karriert tekintve 4*)
Frank Summers (5. - FB-et nehéz értékelni, számunkra nulla haszna volt, de Billsben játszott később két évig = 1*)
AQ Shipley (7. - 7 évet játszott, de nálunk practice squad volt a maximum, viszont Cardinalsban 3 évig kezdő is lett, átlagos játékos = 2* a kukázás miatt)
David Johnson (7. - 7 évig játszott, ebből 5-t nálunk, jó munkásember és piszkos munkát elvégezte, hasznosnak bizonyult = 3*)

8/4-et megadom: 1*****, 2***, 1**,1*, újabb nagy tehetség felfedezése, egy bust közeli 1. körös és két kiegészítő, akiből egyik máshol vált hasznossá

2010 (Ben eltiltása ellenére SB és loss éve)

Maurkice Pouncey (1. - 10. éve a ligában, 8x Pro Bowl, 5x All Pro, mindvégig kezdő, 2016-ig 6 év alatt 12 karrierbüntetés, extra játék, azóta kicsit hanyatlik, de HOF kaliber = 5*)
Jason Worilds (2. - 5 év a ligában, de első évében nem volt kezdő, majd folyamatosan belelendülve 5-8 sack közötti teljesítmény, és az utolsó két éve kezdőként átlag feletti volt (20+ QBH), és egy kurta-furcsa visszavonulás még a szerződéshosszabbítás előtt = potenciálra 4* - szerintem több lett volna a kifutása; ha tényleges összképet nézem, akkor 3*)
Emmanuel Sanders (3. - 10. évét kezdi, végig a ligában maradt alulértékelt játékosként, nálunk korrekt kiegészítő volt, anyagi okok miatt nem tudtuk megtartani és nagy volt a konkurencia, de utána Denverben stabil 1000 yardos Pro Bowler elkapóvá vált és még most is impact = 4* nálunk, a karrierre nézve 5*)
Stevenson Sylvester (5. - 4 éves karrier, sima rotációs és ST ember, de óriási bajt nem okozott = 1*)
Jonathan Dwyer (6. - 5 év a ligában, 4 nálunk, egy jó évvel, a többi említést sem érdemel = 1*)
Antonio Brown (6. - 10 év a ligában, egyelőre kiírta magát, de hát 7 Pro Bowl, 5x All Pro, 6 db 1000 y feletti szezon, 8 szezon alatt 11000 yard és 74 TD, HOF lehetett volna = 5+*)

10/6: 2*****, 2****, 2*, két szupersztár kaliberű elkapó, egy HOF center, egy átlag felettivé edzett EDGE és két karrier backup (Chris Scott és Crezdon Bulert az 5. körben benézve, de ott előfordul)

Szerintem ez volt Colbertnek a 2008-as SB utáni legjobb draftja, de összességében is TOP3, ezután már inkább a visszaesés jött, ami törvényszerű volt, mert részben fullon volt a keret, részben később elöregedett egy korszakos védelem.

2011 (Tebow eldobta a szezonunkat):

Cameron Heyward (1. - 10 év magas szintű játék, a kevesek egyike, akik a védőfalban méltó utódai a Steel Curtain tagjainak, 3x PB, 2x All Pro, úgy, hogy a ligának ő az egyik legalulértékeltebb DE-je - utolsó 3 évben 30 sack + 63 QBH+ + 37 TFL = 5*)
Marcus Gilbert (2. - 8 éve a ligéban, a sérülései miatt sodródik jelenleg, de a képességei adottak, 5 évig kezdett, volt 2 nagyon durva szezonja, sajnos azóta nem tud felépülni = 5* nálunk, a karriere összességében 3* között, mert három éve alig lát pályát)
Cortez Allen (4. - 4 év a ligában, két érdemi éve volt nálunk, semmi extrát nem hozott, de voltak jobb pillanatai = 2*)
Chris Carter (5. - 7 évig a ligában, de a csapatok dobálták egymásnak, nálunk semmi érdemit nem csinált, mégis összeszedett 75 meccset valahogy = 1*)

7/4: 2*****, 1**. 1*, a többi kuka (Curtis Brown a legnagyobb benézés a 3. körben, DB-kkel hadilábon álltunk mindig is) - lényegében két stabil kezdő, abból egyik korszakos játékos és 2 használható emberke

2012 (a koordinátorváltás, Todd Haley eljövetele, érzésem szerint az OFF irányában való elmozdulás és a D leépülésének kezdete, Colbert utolsó olyan draftja az érában, ahol ő mondta ki az igent):

David DeCastro (1. - 9. évét kezdi, második évtől stabil kezdő, 5 Pro Bowl, 3x All Pro, a liga egyik legjobb OG-je = 5*)
Mike Adams (2. - 4 évig játszott OT-ként, 3 évet nálunk, több kárt okozott, mint hasznot, sosem kapott igazi bizalmat, így az egyik legnagyobb OFF melléfogásunk lett = 0*)
Sean Spence (3. - 5 értelmes éve volt a ligában, amúgy rosterről rosterre hányódott, Shazier sérülése után visszajött, de minek, de korábban volt két jobb éve rotációs játékosként = 2*)
Chris Rainey (5. - egy éve volt, több is lehetett volna, mint gadget, valmiért senki nem tudott kezdeni vele semmit, pedig volt benne spiritusz = 0*)
David Paulson (7. - 2 évig volt nálunk blokkoló TE, amire kérték, megcsinálta = 1*)
Kelvin Beachum (7. - 9. évét kezdi a ligában, nálunk 4 évet játszott, abból hármat kezdőként és átlag feletti szinten, utána kinyírták a sérülései őt is, ennek ellenére még volt 4 kezdőszezonja; a kukázás miatt = 5*, a karrierje 3-4* között mozog)

9/4= 2*****, 1**, 1*, közülük egy korszakos OG, egy korrekt kezdő OT, egy korrekt csere és egy rostertöltelék, egy megabusttal

Az én meglátásom szerint ez volt az utolsó draft, ahol normális koncepció volt, a jó képességű emberekre mentünk, nem a workout warriorokra. Hines Ward öltözői jelenléte nagyon hiányzott, nyűglődés volt az egész szezon.

A védelem itt már kezdett repedezni, az én meglátásom, hogy az Öreg sémája meghaladottá vált, mert kezdtek lelassulni a korszakos tehetségű playmakerei (Heyward majd csak ezután erősödött bele a koncepcióba), Polamalu és Harrison pedig szinte magukra maradtak.

Én innentől datálom, hogy Mike Tomlin elkezdte a hülye hibrid Tampa2-es védelmét a zónázással erőltetni, ami a védelmi keret többségének nem ízlett. Kétségbeesetten keresgéltük a mozaikokat, minden projektbe többet láttunk, mint ami benne volt.

Más kérdés, hogy Haley-nek tulajdonítom, hogy egy jól működő rendszert összerakott és OFF centrikussá váltunk - lényegében kényszerből, de azzal meg nem léptük át az árnyékunkat, nem tudtunk fontos meccseket nyerni!
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 107 — capitaine du château de Vienne 1487
azt ugye figyelembe veszed, hogy Tomlin kinevezésével átvette a draftokat, majd Colbert a hülyeség után az új szerződésével kapta vissza a kezébe


Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Akkor ide is:

OFF leszek, bocsánat érte, de a vitátokhoz kapcsolódik. Én azt gondoltam, hogy Kevin Colbert a Steelers érájában jól draftol. A 2000-2012 közötti időre még akár elmondható volt, de azóta azért inkább kevesebb, mint több sikerrel dolgozik.

2000:
Plaxico Burress (1. kör - 11 évig játszott, sokáig All Pro kaliberű teljesítménnyel, pl 4 db 1000 yardos szezon + 2x 900 y környéke = 5 *);
Marvel Smith (2. kör - 9 évig játszott, volt Pro Bowler, volt szörnyű, de többnyire jó volt = 4*),
Kendrick Clancy (3. kör - 10 évig játszott, használható szinten volt nálunk 4 évet = 2*),
Hank Poteat (4. kör - 9-10 évet játszott, kiegészítőnek jó volt, career backup +ST = 2*),
Clark Haggans (5. kör - 13 évet játszott, nálunk átlagos/korrekt volt 6 évig, utána volt még korrekt rotációs ember, majd lejtmenet = 3*),

többi kuka = 9/5: 1 db *****, 1 ****, 1 ***, 2 ** (az én értékelésem) - lényegében 2 kezdő, 2 backup és 1 rotációs/ST

2001: Casey Hampton (1. - 11 évet játszott, no brainer, valaha volt egyik legjobb NT, a Steel Curtain 2.0 alapja, Steelers All Time team tag, 5x PB, HOF nominee = 5*),
Kendrell Bell (2. - 7 évig játszott, nálunk két átlagos szezonnal, nem az lett, akinek szántuk = 2*),
Rodney Bailey (6. - 6 évig nyomta, de csak backup volt = 1*)

= 7/3: 1 *****, 1 **, 1 *, lényegében 2 kezdő és 1 backup

2002:
Kendall Simmons (1. - 7 évet játszott, nálunk 5 évig full kezdőként, jól teljesítve, utána már csak backup lett = 4*),
Antwaan Randle El (2. - 9 évig a ligában, abból 5 értékelhető, 500-700 yardos WR + gadget = 3*),
Chris Hope (3. - 11 évet játszott, abból hét évig full kezdőként, 5 erősebb éve volt + 1x Pro Bowler = 4*),
Larry Foote (4. - 13 évet játszott, abból megszakításokkal, de 8-at full time kezdőként, nyomott 5-6 átlag feletti évet, All Pro-kaliber volt kb 3-4 évig = 5*)
Brett Keisel (7. - 12 évet játszott csak nálunk, 4. évére kezdő lett és tolt zsinórban 8 erős szezont, 2x PB = 5*)

= 8/5: 2*****, 2****, 1***, lényegében 4 kezdőkaliber és 1 part-time kezdő

2003:

Troy Polamalu (1. - 12 évig játszott, kedvenc All Time játékosom, HOF, millió csillag, de most= 5*),
Ike Taylor (4. - 12 évet játszott, 10 évig full time kezdő, általában magas színvonalon, kb. 8 évig magasan a legjobb CB-nk, Steelers ROH várományos = 5*)

= 5/2: 2*****, gyakorlatilag két évtizedes kezdő, egyik HOF, másik All Pro kaliber

2004:

Big Ben (1. kör - 16 éve fr QB, HOF várományos, all time listákon top10 QB = 6*, a poszt nehézsége miatt)
Ricardo Colclough (2. - 6 év a ligában, semmit extra, backup szint = 1*)
Max Starks (3. - 10 évet játszott, nálunk 7 szezonban kezdő, korrekt/néha átlag feletti szinten játszott, 24 büntetést szedett össze karrierjében = 4*)

a többi kuka, de franchise QB-t húzott és egy átlagnál jobb OT-t = 8/3: 1******, 1****,1*

2005:

Heath Miller (1. - 11 évet játszott, 2x PB, tíz éven át stabilan 500-800 yard között, egyik legfontosabb RZ és checkdown célpontja Ben-nek, 70% feletti elkapási hatékonyság karrierje során =5*)
Bryant McFadden (2. - 7 évig játszott, 2 évig kezdő, 4 évig backup, jó iparos = 2*)
Trai Essex (3. - 8 évig a ligában, 2009-ben volt egy jó éve, különben nem sok haszna volt, majdnem annyi büntetése volt backupként, mint Starksnak full kezdőként = 1*)
Chris Kemoeatu (6. - 6 évet játszott, 3 kezdő évvel, 2 backupként, sok büntetés és sok highlight play egyszerre = 3*)

a többi kuka = 8/4: 1*****, 1***, 1**, 1*, lényegében egy alap puzzle darab a támadósorba, egy átlagos kezdő OG, 2 backup - egy jó, egy szar

2006:

Santonio Holmes (1. - 9 évet játszott, ebből 6 éve volt jobb, nálunk viszont abszolút bevált , SB MVP lett, 800-1200 y között termelt 4 szezonon át, aztán Jetsben lejtmenet (sosem érte el 800 y-t)= 5* PIT szempontból, amúgy 3-4* között lenne)
Anthony Smith (3. - 6 év a ligában, nálunk 3 évig backup, aztán sodródott = nálam még egyet sem ér, ezért 0*)
Willie Colon (4. - 9 évet játszott, Pit-ben és NYJ-ben összesen 6 évig kezdett, 62 meccsen 39 büntit szedett össze, átlag körüli teljesítmény, de Sb győzelemben volt része és a PO-ban mindig jó volt = 3*)

a többi kuka= 8/2: 1*****, 1***, számunkra két hasznos ember, évekig kezdőszintek

2007:

Lawrence Timmons (1. - 11 év a ligában, 9 évig kezdő, közte PB és 2nd team All Pro, végig kiegyensúlyozottan jó és átlag feletti közötti teljesítmény = 5*)
Lamarr Woodley (2. - 9 évig játszott, nálunk 6 évig kezdőként és magas szinten, máshol gyengén, 4 db 9-13 sack közötti szezon, folyamatos QB terror = 5* PIT szempontból, amúgy 4*)
Matt Spaeth (3. - 9 év a ligában, 7 jobb évvel, korrekt blokkoló TE, sallangmentes, fontos láncszem = 3*)
Daniel Sepulveda (4. - 4 évig játszott nálunk, volt három jobb éve, karrierátlaga 44 yard körül mozgott = 2*)
William Gay (5. - 11 évet játszott, kis kitérővel nálunk, abból 7 évig stabil kezdő volt és többnyire korrekt átlagot hozott = 3*)

a többi kuka= 8/5: 2*****, 2***, 1**, két alapember a korszakos védelembe, két korrekt játékos a kezdő/rotáció határára és egy punter, aki legalább nem volt fos

2008:

Rashard Mendenhall (1. - 6 évig a ligában, 4 kezdő évvel, 3 db 1000 yardos szezonnal és 29 TD-vel (Arizonában még 8 TD-s szezon), de ő az ember, aki több lehetett volna, de üvegből készült = 4*, mert végül is nálunk teljesített)

a korszak legnagyobb bust-ja: Limas Sweed (2. kör - 7 karrierelkapás, de legalább jól hangzó 69 összyard)

Ryan Mundy (6. - 6 év a ligában, nálunk csak backup volt, de a jobbik fajta, két évig máshol kezdett = 3*)

a többi kuka = 7/2: 1****, 1***, lényegében egy kezdő kaliberű, jó , de sérülékeny futó (ami előre nyilván nem látható) és egy kezdő határán lévő, korrekt arc

A Super Bowl győzelemig vezető úton 68 pickből Colbert húzott összesen 21 kezdőt és 10 használható cserét, akik közül további 3-4 máshol lettek kezdők.

A legfontosabbat, a franchise QB-t megtalálta 16 évre, hozott 5 korrekt OL embert, több jó pass rushert, jobbnál jobb elkapókat, egy korszakos safety-t, All Pro LB-t, Pro Bowler CB-t és egy jó futót.

Az UDFA-kat, mint a névadómat, Willie Parkert (2004), James Harrisont (2004-2007 közötti ingázás), Chris Hubbardot (2000) vagy Chris Hoke-ot (2000), Jeff Reed-et (Saintsnél sikertelen tryout után hozta el 2002-ben), Nate Washington-t (2004), John Kuhn-t (2005), Patrick Bailey-t (2008 - UDFA, PS, majd SB winner), vagy Ramon Fostert (2009 - SB éra után) most nem számolom.

2002 és 2007 között kifejezetten erős 6 évet ment Colbert, 2000-2001-ben talált korrekt embereket, a 2008-as gáz.

Folyt. köv.
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 8 872 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kurvajó kép!!

 twitter.com/_BigBen7/status/1248289598125596674?s=20
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 8 872 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 twitter.com/TheSteelersWire/status/1249706609313484801?s=20
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 654 — Pittsburgh Pirates, Penguins and Chicago Bulls fan!
4x Super Bowl győztes, Hall of Famer. Minden idők egyik legjobb CB-je, minden idők egyik legjobb játékosa. Személyes kedvencem a 70-es évek Steelerséből. Ma 72 éves Mel Blount.


" class="embed">
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 328 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 335
86 Joey Magnifico/TE/Memphis/6’3”, 235 Lbs
Könyörgöm, húzzuk be, csináljunk belőle WR-t. Imádnék egy játékost a csapatban ilyen névvel.

 steelersdepot.com/2020/04/2020-nfl-draft-player-profiles-memphis-te-joey-magnifico/
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 328 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 328 — Invisible man


A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. !!!ÚJ HELYEN AZ ALÁÍRÁSOK!!! A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 335
Bár szerintem a vírus keresztülhúzza...
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És hol van az idei RB húzásunk? 😊
altoreg79
Majd jön UDFA rookieként James Robinson vagy AJ Hines.
több mint 4 éve
altoreg79 Pittsburgh Steelers 64
És hol van az idei RB húzásunk? 😊
több mint 4 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 342 — Wrath of Khan
Fanspeaken nyomtam egyet. Hát nem tőlünk lesz hangos a draft

49: R2P17
EDGE JULIAN OKWARA
NOTRE DAME
102: R3P38
C TYLER BIADASZ
WISCONSIN
124: R4P18
WR ISAIAH HODGINS
OREGON STATE
135: R4P29
TE COLBY PARKINSON
STANFORD
198: R6P19
S BRIAN COLE
MISSISSIPPI STATE
232: R7P18
DL MALCOLM ROACH
TEXAS
Fast Willie
Én elégedett vagyok az első körös pickünkkel 😊
több mint 4 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 13 679
Fanspeaken nyomtam egyet. Hát nem tőlünk lesz hangos a draft

49: R2P17
EDGE JULIAN OKWARA
NOTRE DAME
102: R3P38
C TYLER BIADASZ
WISCONSIN
124: R4P18
WR ISAIAH HODGINS
OREGON STATE
135: R4P29
TE COLBY PARKINSON
STANFORD
198: R6P19
S BRIAN COLE
MISSISSIPPI STATE
232: R7P18
DL MALCOLM ROACH
TEXAS

49-en Okwara (EDGE), Madubuike (DT), Blacklock (DT), Gallimore (DT), Aiyuk (WR) Dobbins (RB), Austin Jackson (OT) Dantzler és Fulton (CB) elérhető nagyjából legtöbbször


102-nél: Biadasz (C), Bredeson (OG), Uche (EDGE), Hunter Bryant (TE), Cleveland (OT), K'Von Wallace (S), Van Jefferson és néha Pittman (WR),

124-nél: Markus Bailey, (LB), Quarterman (LB), Kareem (EDGE), Josie Scott (CB),

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers Oklahoma Sooners 8 872 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött egy újabb XFL-es játékos, a DE Dewayne Hendrix
 twitter.com/KonnorFulk_XFL/status/1243631349031993345
A Pittre járt, szóval helyi fiú.

Tegnap a LS/LB Christian Kuntz írt ide (újra) alá, akinek szintén van XFL-es ÉS Jags-es múltja. 😊
 twitter.com/MarkKaboly/status/1243304252061159424

Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi a cel nalatok idenre? Bajusz mentoralasara nem koltenek semmit, a csapat erositese fontosabb es ha nem valik be akkor draftoltok egyet jovore.
no
Jelenleg az a hivatalos álláspont, hogy Minshewé a kormányrúd, és vele úszunk vagy süllyedünk el idén. jó ismerősötök Dobbs meg tartja a tabletet neki. Megmondom őszintén, én valahol örülnék, ha NEM jönne mögé senki komolyabb (=Winston, Cam, Dalton - bár ha utóbbi el akarja kezdeni a Chad Hennek/Chase Danielek életét nálunk nem túl sokért, akkor jöhet) hogy ne kelljen folyton hátra figyelnie idén. Ha megy neki, akkor a Jags akár meglepetéscsapat is lehet, ha nem akkor... Lawrence vagy Fields 2021-ben nálunk játszik.
iktriad
Nem a QB kerdesre gondoltam hanem a csapat celjaira.
Amugy egyetertek a hivatalos allasponttal, mert a QB-tok most olcso es ha akarhogy alakul olcso is marad.
no
Újraépítés folyik, amit az az ember irányít, aki az előzőt is csinálta....
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 617
Mi a cel nalatok idenre? Bajusz mentoralasara nem koltenek semmit, a csapat erositese fontosabb es ha nem valik be akkor draftoltok egyet jovore.
no
Jelenleg az a hivatalos álláspont, hogy Minshewé a kormányrúd, és vele úszunk vagy süllyedünk el idén. jó ismerősötök Dobbs meg tartja a tabletet neki. Megmondom őszintén, én valahol örülnék, ha NEM jönne mögé senki komolyabb (=Winston, Cam, Dalton - bár ha utóbbi el akarja kezdeni a Chad Hennek/Chase Danielek életét nálunk nem túl sokért, akkor jöhet) hogy ne kelljen folyton hátra figyelnie idén. Ha megy neki, akkor a Jags akár meglepetéscsapat is lehet, ha nem akkor... Lawrence vagy Fields 2021-ben nálunk játszik.
iktriad
Nem a QB kerdesre gondoltam hanem a csapat celjaira.
Amugy egyetertek a hivatalos allasponttal, mert a QB-tok most olcso es ha akarhogy alakul olcso is marad.
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 76 934 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi a cel nalatok idenre? Bajusz mentoralasara nem koltenek semmit, a csapat erositese fontosabb es ha nem valik be akkor draftoltok egyet jovore.
no
Jelenleg az a hivatalos álláspont, hogy Minshewé a kormányrúd, és vele úszunk vagy süllyedünk el idén. jó ismerősötök Dobbs meg tartja a tabletet neki. Megmondom őszintén, én valahol örülnék, ha NEM jönne mögé senki komolyabb (=Winston, Cam, Dalton - bár ha utóbbi el akarja kezdeni a Chad Hennek/Chase Danielek életét nálunk nem túl sokért, akkor jöhet) hogy ne kelljen folyton hátra figyelnie idén. Ha megy neki, akkor a Jags akár meglepetéscsapat is lehet, ha nem akkor... Lawrence vagy Fields 2021-ben nálunk játszik.
több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 6 617
szvsz a következő csapatoknak van szükségük idén kezdő qb-ra: Miami (draft), Patriots, Bengals (draft), Chargers (draft), Redskins (Ha nem válik be Haskins). A többi csapatnál szerintem megvannak a kezdő irányítók.

Elég szűk a kör, lényegében 3 és Newtonba szerintem még van pár jó/normális év...
Dodó
A Bucs topikban írtam pont a csapatok QB helyzetéről Winston kapcsán- 😊

Szerintem Newton megy Rivera mellé Washingtonba, mert ő még bízik benne talán és Haskins közel sincsen készen. Drafton pedig így behúzhatják nyugodtan Youngot.

A másik esélyes nálam a Jax, de ott félő, hogy Cam kezdő szeretne lenni és háttérbe szorítaná Minshew-t, amit meg én személy szerint nem szeretnék.
Fast Willie
A Redskins már tradelt egy Panthers QB-ért Kyle Allen személyében pár napja. Nem hiszem, hogy kell nekik még egy. Főleg, hogyha nagyon QB kell, még ott az 1/2-es pick is.

Nálunk mondogatják Winstont (múlt héten állítólag beszéltünk vele) vagy Daltont (trade formájában Jay Gruden miatt), de leginkább arról hallani, hogy a Minshew-Dobbs duóval megyünk neki az évnek (ha lesz szezon). Cam nálunk nem került szóba. Szerintem is a jelenlegi Minshew-Dobbs duóval kéne nekivágni a szezonnak és inkább derüljön ki idén, hogy Csodabajusz képes-e tényleg belenőni a kezdő QB cipőjébe vagy sem. Esetleg ha Scholes nem kerülne sokba(pénzben és draft pickben), és hajlandó mentorálni Minshewt a padról, azt még tudnám támogatni.
iktriad
Mi a cel nalatok idenre? Bajusz mentoralasara nem koltenek semmit, a csapat erositese fontosabb es ha nem valik be akkor draftoltok egyet jovore.