Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen,közben én is utánaolvasok,köszi.😊Nem biztos, hogy OLB lesz az, Worildsnak szerintem adunk egy év esélyt. Szerintem védő jön, az elérhető legjobb, persze lehet, hogy ez OLB lesz 😊 csak azért, hogy ellent mondjak saját magamnak 😊
De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.
És nem elvétve,hanem tendenciózusan...Bár szinte biztos,hogy OLB jön,mert a józan ész azt diktálja..😊
Már ha van itt még olyan..Blitzburgh
több mint 12 éve
De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.Igen, az nekem is feltűnt, hogy a kintiek, és főképp a pittsburghi média / beat writerek nem kezelik komoly needként az NT-t. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, de ha nem igazoljuk vissza Hamptont, akkor az NT is prioritás kell, hogy legyen a drafton. De igazából még Hampton visszatérése esetén is.
És nem elvétve,hanem tendenciózusan...Bár szinte biztos,hogy OLB jön,mert a józan ész azt diktálja..😊
Már ha van itt még olyan..Blitzburgh
Harrison menesztése után biztosan előtérbe fog kerülni a mockokban is az OLB, az első körös OL (gondolom guard) pickek pedig megfogyatkoznak, mivel nyilvánvaló, hogy Fosterrel számolunk kezdő LG-ként. WR-t én semmiképpen sem draftolnék 1/17-re.
(De hozzáteszem, különösebb jelentősége nincs annak, hogy a mockokban mit írnak, az FO nem ezek alapján fog draftolni. 😉)
több mint 12 éve
Igen,közben én is utánaolvasok,köszi.😊De ha már itt vagy Ádi..szinte minden nap nézem a különböző mockokat,nyílván ti is,de a legritkább esetben látok hozzánk írva NT-t,de inkább nem.Sőt,többségében az OLB-t is csak 2-3-ik körben írják hozzánk,az elejére az OL,WR párosból valakit.
Már ha van itt még olyan..
több mint 12 éve
Mundy a Giants-hez ment? Nem ő volt Tomlin "embere?"BlitzburghNem, Will Allennel kevered.
több mint 12 éve
Mundy a Giants-hez ment? Nem ő volt Tomlin "embere?"Mondjuk őt kicsit se sajnálom,de a safety depth is rövidült ezzel.
Még másfél hónap a draftig,de rég látott izgalom lesz úrrá az emberen,mert összességében sincs lefutva semmi,nem tudjuk fél éve,hogy ki az 1/1,és a mi szemszögünkből is csomó kérdés nyitott.
több mint 12 éve
Remélem pár év múlva DeCastro nem megy a Seahawkshoz..Valójában a miénknél nagyobb ajánlatot is elutasított, Szent akart lenni.atapapaLewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.labyÉn meg pont ugyanazt a pénzsóvárságot láttam benne, mint Wallaceban. tenorx
több mint 12 éve
Valójában a miénknél nagyobb ajánlatot is elutasított, Szent akart lenni.Lewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.labyÉn meg pont ugyanazt a pénzsóvárságot láttam benne, mint Wallaceban. tenorx
több mint 12 éve
Lewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.labyÉn meg pont ugyanazt a pénzsóvárságot láttam benne, mint Wallaceban. Egyszerre jöttek, nem is bánom, hogy mentek is.
Curtis Brown, szabad a pálya.
több mint 12 éve
Lewis...Az egyik legszimpatikusabb fiatal volt nekem. Ike is lassan bedobja a törölközőt és Lewisba láttam hogy hosszú évekig a secondary alapembere lesz. Nagyon bírtam a stílusát és a játékát. Nagyon-nagyon sajnálom hogy így alakult.
több mint 12 éve
...csak a Hollók bajnokok és a törvényszerű "széthordás" áldozatai, mi meg egészen más lében főlünk jelenleg😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nem hittem volna, hogy ebben is versenyezni fogunk a Hollókkal: ki esik szét jobban egy hónap (vagy inkább pár nap) alatt...Egy 1974-eshez hasonló draft és kint vagyunk a vízből 😀
több mint 12 éve
Keenan Lewis a Saintsben, 5 év, 26 millió $, 11 millió garantált.Alakul az 5-11...😊
több mint 12 éve
:S lehet kéne egy CB isén Allenben és Brownban sem bízok mint No 2. CB. Meleg Vili meg egy jó 4. számú szvsz én nem szeretném kezdőbe látni.
több mint 12 éve
CurtisBrown time onsutianapNem hiszem. Ha Lewis valóban távozik, jelen állás szerint elég egyértelmű, hogy Allen lesz a CB2, a nickel corner pedig inkább Gay.
több mint 12 éve
CurtisBrown time on

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Next CB deal likely done is in New Orleans. Saints are close to deal with Steelers free-agent CB Keenan Lewis that could be done today.That sucks. :/
Uhh, ezt nem gondoltam volna.Bazzani
Én sem gondoltam volna, hogy nem tudjuk megtartani, de nem jelentene meglepetést, ha New Orleans-ba igazolna, ott nőtt fel.
több mint 12 éve
Next CB deal likely done is in New Orleans. Saints are close to deal with Steelers free-agent CB Keenan Lewis that could be done today.Uhh, ezt nem gondoltam volna.
több mint 12 éve
Július végén írták alá a kontraktust, gondolom akkorra (sikertelen tárgyalások és több hónapnyi tétlenség után) már az FO is nagyjából elkönyvelte, hogy Wallace-szal nem lesz hosszútávú megállapodás. Nem lehetett megkockáztatni, hogy Brown csak RFA tendert kap idén, és esetleg már most elviszik, vagy elsőszámú elkapóként végigjátssza nálunk a szezont, majd a WR-piac egyik legkeresettebb szabadügynöke lesz, és Wallace után róla is le kell mondanunk, vagyis egy év leforgása alatt (vagy akár ugyanabban az offseasonben) elveszítjük a csapat két legjobb receiverét. Akkor még nem tudhatták, hogy a 2012-es év nem sikerül igazán jól Brown számára, mögötte viszont egy olyan szezon volt, ahol 1000+ yardot kapott el, és returnerként Pro Bowlba került. Másrészt a kulcsjátékosokkal nálunk amúgy is szeretnek már a contract year előtt hosszabbítani.-nem, de erősen benne volt, ahogy az is hogy szopni fogunk ezzel a szerződésselsutianapTehát a hiba a Browns szerződés volt, a csakazért is hogy fájjon Valasznak megdobni pénzzel a picit, és nem gyött be, de azért belebasztunk 40 misit és mentünk valamire?sutianapGondolod, hogy csak azért adtunk Brownnak hosszútávú szerződést, hogy ezzel Wallace-ra nyomást gyakoroljunk? 😂vassadi
több mint 12 éve
-nem, de erősen benne volt, ahogy az is hogy szopni fogunk ezzel a szerződésselTehát a hiba a Browns szerződés volt, a csakazért is hogy fájjon Valasznak megdobni pénzzel a picit, és nem gyött be, de azért belebasztunk 40 misit és mentünk valamire?sutianapGondolod, hogy csak azért adtunk Brownnak hosszútávú szerződést, hogy ezzel Wallace-ra nyomást gyakoroljunk? 😂vassadi

több mint 12 éve
Tomlin is jelen van a West Virginia pro day-en. Remélem Stedman Bailey-t nézegeti.
több mint 12 éve
Tehát a hiba a Browns szerződés volt, a csakazért is hogy fájjon Valasznak megdobni pénzzel a picit, és nem gyött be, de azért belebasztunk 40 misit és mentünk valamire?sutianapGondolod, hogy csak azért adtunk Brownnak hosszútávú szerződést, hogy ezzel Wallace-ra nyomást gyakoroljunk? 😂
több mint 12 éve
Kétéve mondtam el kell dönteni, még a Smitt-ügyből fakadóan, ott gesztusozunk, Wardnál nem, viszont a Valaszügy teljesen kiszámíthatatlanná tette a helyzetet, BarnaTónira tétet raktunk és lehet az is hiba volt. S lehet jön az idő amikor Pulimálén is gondolkozni kell. S a helyzeteket lehet Tomlin bassza el a bespanozással. Mert egy drafton építkező csapatnál a szívesen látunk ha jössz, de ugyanúgy szívesn ha elmész, s meghajottad a gempát itt az otthonban ellehetsz a nyugdíjból. Tehát a hiba a Browns szerződés volt, a csakazért is hogy fájjon Valasznak megdobni pénzzel a picit, és nem gyött be, de azért belebasztunk 40 misit és mentünk valamire?

több mint 12 éve
Sztem pedig ez a sikerre vezető recept, a hiba ott jön közbe, amikor jön egy-két nem olyan jól sikerült draft és nem lehet pótolni a kieső veteránokat fiatalokkal.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Jah, yooker, nem is azt mondtam, hogy az egész kuka, hanem azt, hogy kicsit megkésve látom annak kezelését, hogy egy jól összerakott csapat eredményessége nem tartható fenn örökké 😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
btw, és most lehet olyat mondok, amivel hülyének néztek, de csak nekem jut eszembe a sok átstrukturálás és paycut, cut láttán, hogy az egész rendszer nem jó alapokra van helyezve, illetve, hogy a franchise se működik éppen a legpatentebb módon?...kishaszikomoly párhuzamokat érzek ezen a téren a Giants és Steelers helyzete között! QB és 1-2 egyéb nagy fizu ami meghatároz mindent ( cut ,paycut, 0 igazolás stb...)
viszont itt is, ott is látok 1-2 gyűrűt a közelmúltból 😊
tehát azért összességében a modell ha tökéletesnek nem is, de eredményesnek azért mondható...