Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
kuldd mar az eddig megnyert piamat inkabb!van rá egy Tullamore Dew-m. Na? Dupla v semmi?Luck kikap a döntőben Breestől. Mind tudjuk....Luck meg fogja baszni a Saintset a dontoben.
Kájzerszóze
Stez
Kájzerszóze
több mint 5 éve
Most az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?Upc is.
LeviPoki
több mint 5 éve
csipkelli
4 008
Ezt add meg elkapásnak, bazmeg.
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Ezek a kukázott CB-k hogy lettek 2-3 meccs után NFL átlag, vagy a feletti játékosok?
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Most az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?mindenkinek szar. De Ricsi a múltkor a szolgáltatóra fogta. Ezek szerint minden szolgáltató szar
LeviPoki
több mint 5 éve
Ez a Leblanc mennyire szerencsétlen volt a Bearsben annó.
több mint 5 éve
Ano nem iszik...Foles intet dob...a dallas tegnap nyert...vége a világnak
több mint 5 éve
casaubon
2 392
az valami zseniális védekezésEz a CB egy honapja meg arut pakolt valahol, nem?
Tactful Cactus
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Ez a bajom nekem is, hogy jogos volt 😊Beszarok ezeken a faszfejekennyugi, majd a 2. félidőben elkezdenek kompenzálni, és minket fog anyázni mindenki 😀
MrMiksa
mondjuk ez jogos volt
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Pedig a Philly cornerek most nagyot játszanak.Beszarok ezeken a faszfejekenés ebből ismét pontok lznek
MrMiksa
zsojti
több mint 5 éve
ha ezt megdobja Millerhez rendesen, sima TD, csak vissza kellett fordulnia
több mint 5 éve
Mekkora védekezés 😮
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Most az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?
több mint 5 éve
FunHun
1 482
Azta védekezést!
több mint 5 éve
Hihtetlen ez baszki...
több mint 5 éve
Beszarok ezeken a faszfejekennyugi, majd a 2. félidőben elkezdenek kompenzálni, és minket fog anyázni mindenki 😀
MrMiksa
mondjuk ez jogos volt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
van rá egy Tullamore Dew-m. Na? Dupla v semmi?Luck kikap a döntőben Breestől. Mind tudjuk....Luck meg fogja baszni a Saintset a dontoben.
Kájzerszóze
Stez
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Beszarok ezeken a faszfejeken
több mint 5 éve
shagi0206
10 922
Robinson lerakta a labdát középre (1 yarddal előrébb, mint ameddig jutott).Vajon lenne akkora troll a bíró, ha 1x az előrehaladás mögé tenné 2 yarddal, és otthagyja? 😊
több mint 5 éve
Luck kikap a döntőben Breestől. Mind tudjuk....itt nem játszanak a bronzért 😉
Kájzerszóze
több mint 5 éve
casaubon
2 392
Van meg egy felido.No de hol van Teddy Győrből és Gábor Kispestről?gecc, nézi a meccset , de megkérdezi hogy Foles átveheti-e Wentz helyét, az ilyen minek nézi, ha nem érti? 😀Tibi vagyok Meggyesbodzasrol, holnap vizsgazom, de a tanarom is nezi a meccset.
eaglesmcnabb
casaubon
iktriad