Chicago Bears - Philadelphia Eagles
1 feliratkozó
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
no fucking way
több mint 5 éve
Mr.Breaker
1 903
Na jöhetnek a bírók az 5 yardosról. 😀😀
több mint 5 éve
ezek az amatőrök, KFLben nem volt olyan labda amit ne vettünk volna fel lepattanás után
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
mit néznek ezen ????oda is linkelik be a csöcsöket
nando89
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
Ne bohóckodjunk már.. Új szabály ide vagy oda, ez nem lehet elkapás...
több mint 5 éve
Ilyenkor mivan? 😊 Fumble cde nem vette fel senki
több mint 5 éve
MrMiksa
3 787
Futball mozdulat Ricsi??
több mint 5 éve
LeviPoki
2 799
Ja oks,ez a 2. meccsem tv-n szal nekem ez új 😊Most az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?A szezon eleje óta ilyen szar mindenkinek (nekem Sony+UPC Direct.) Ricsiék tudják, ő is látta otthon, nem csinálnak semmit. Szolgáltatás sporttévé módra 2018-19.
LeviPoki
Burkus
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Ez a Leblanc mennyire szerencsétlen volt a Bearsben annó.Az túlzás, egy használható slot CB back up volt...
Szokol
több mint 5 éve
vicces meccs 2.0
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Nincs olyan szerencsénk...Ezt miert nezik vissza?Mert ez siman lehet, hogy fumble lesz
Janek
casaubon
több mint 5 éve
Ano nem iszik...Foles intet dob...a dallas tegnap nyert...vége a világnakEzekből az első a legdurvább. 😀
MirrMurr
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 5 éve
Ezt miert nezik vissza?mert ket percen belul van, ha az edzo keri, vissza kell nezniuk
Janek
több mint 5 éve
Most az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?Upc-n is ez van
LeviPoki
több mint 5 éve
Alastor
214
Nálam fős Invitel van, de itt tökéletesMost az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?mindenkinek szar. De Ricsi a múltkor a szolgáltatóra fogta. Ezek szerint minden szolgáltató szar
LeviPoki
shagi0206
több mint 5 éve
nando89
3 894
mit néznek ezen ????
több mint 5 éve
toothy
222
Ezen mit kell ujranezni, ha szabad kerdeznem? IMO ezzel adtak a bearsnek egy uj tamadoidot, mert pont leporgott
több mint 5 éve
Most az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?A szezon eleje óta ilyen szar mindenkinek (nekem Sony+UPC Direct.) Ricsiék tudják, ő is látta otthon, nem csinálnak semmit. Szolgáltatás sporttévé módra 2018-19.
LeviPoki
több mint 5 éve
Ezek a kukázott CB-k hogy lettek 2-3 meccs után NFL átlag, vagy a feletti játékosok?Nézd meg ki dobál nekik
Mr.Breaker
több mint 5 éve
Antonius
1 700
Most az én csingcsung tévém és Digi kombóm ilyen szar,vagy tényleg az összes ismétlés pixelesebb,mint a commodore64-en a supermario?upc és digi specialitás. Nálam is ez van
LeviPoki
Cowboys 4ever.