Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

2 napja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 25 578 — "Montoya por favor!"
Yuki szurkolók, hol vagytok? 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 106 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A legszebb mégis az, hogy egy több helyen is kilyukasztott autóval nyert Larson. Nesze neked aerodinamika.

Egyébként ez volt a 30. győzelme, ezzel ő a 30., aki elérte ezt a számot a Cup Seriesben.
Mikey
Jöhet a 30 for 30 ESPN doksi. 😀

Szerkesztette: iktriad
3 napja
slowmotion Dallas Cowboys 25 345 — Cowboys fan
Kyle Larson sikerével az is eldőlt, hogy jövő héttől nem Danny Bamlin, Joey Bogano vagy Chase Belliott névvel állnak rajthoz Martinsvilleben egyesek. 😀
iktriad
milyen Larson? én Barsont láttam az autójára írva
3 napja
Mikey Cincinnati Bengals 19 546
A legszebb mégis az, hogy egy több helyen is kilyukasztott autóval nyert Larson. Nesze neked aerodinamika.

Egyébként ez volt a 30. győzelme, ezzel ő a 30., aki elérte ezt a számot a Cup Seriesben.
3 napja
iktriad Jacksonville Jaguars 81 106 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kyle Larson sikerével az is eldőlt, hogy jövő héttől nem Danny Bamlin, Joey Bogano vagy Chase Belliott névvel állnak rajthoz Martinsvilleben egyesek. 😀
4 napja
Na mindjárt jön a szezon egyik, ha nem a legjobb versenye Homesteadből.
Mikey
Idén miért Cindric kapja a szép, neonos festéseket, és Blaneynek maradnak az unalmas retrok?
Őszentsége Sobri Jóska
Blaney is kb. minden második versenyen neonban megy. 🙂
Mikey
Idén még nem igazán láttam, de min múlik ez, hogy ki melyik festést kapja?
Őszentsége Sobri Jóska
Daytonában, Austinban, és a múlt héten Las Vegasban is a Menards szponzorálta Blaneyt. Igaz, a Pennzoil miatt nem a klasszikus neon színű volt a 12-es múlt héten.
A szerződésen múlik, hogy kinek melyik versenyre van lekötve a Menards mint szponzor. Mivel Blaneynek több más szponzora van, így emiatt láthatod Cindricet valamivel többször neonban.
4 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 33 350 — #NoStress
Mikey
Idén miért Cindric kapja a szép, neonos festéseket, és Blaneynek maradnak az unalmas retrok?
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Idén még nem igazán láttam, de min múlik ez, hogy ki melyik festést kapja?

4 napja
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Reddick festése viszont remek.
Toca
Igen, az gyönyörű.

4 napja
Toca Minnesota Vikings 19 759 — Vikings fan
Reddick festése viszont remek.
4 napja
Mikey

4 napja
4 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 405 — #officialBoliever
Horner nyilatkozata alapján nincs kizárva, hogy már Japánban Tsunoda ül be a Red Bull-ba.

Mondjuk nem tudom a japán mennyire ezzel jól, de ott lehet nem lőn lábon nonstop a saját csapata.
rob3r7o
Most, hogy végre versenyképes a Visa, a RedBull meg még Verstappen szerint is a rakás fos (mindkét autó önmagához mérve), semennyire. Igazából most mindenhogy szarul jár, mert ha marad, akkor továbbra is szar stratégák lesznek mögötte, ha meg megy, akkor az elmúlt évek messze legszarabb RedBulljába ül be, ráadásul menet közben, tesztelés nélkül.
Duff
Ja, ez igaz. Bár nyerhet is vele, ha esetleg közel(ebb) lenne Verstappenhez, mint Lawson vagy akar Perez. Meglátjuk.

Mindenesetre amit a Red bull a pilótákat művel az elmúlt években az kriminális. Nem vagyok egy Lawson fan, és szerintem eleve egy baromság ot betenni, de hogy máris felmerül h 2 futam után lehet kibasszak…

#DenverBroncos #RBLeipzig #PaksiFC #1FCUnionBerlin #ColoradoAvalanche #DenverNuggets

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #AiOgura #DT88 #BigBenz #PS2 #JesseLove
4 napja
Duff Seattle Seahawks 3 226
Horner nyilatkozata alapján nincs kizárva, hogy már Japánban Tsunoda ül be a Red Bull-ba.

Mondjuk nem tudom a japán mennyire ezzel jól, de ott lehet nem lőn lábon nonstop a saját csapata.
rob3r7o
Most, hogy végre versenyképes a Visa, a RedBull meg még Verstappen szerint is a rakás fos (mindkét autó önmagához mérve), semennyire. Igazából most mindenhogy szarul jár, mert ha marad, akkor továbbra is szar stratégák lesznek mögötte, ha meg megy, akkor az elmúlt évek messze legszarabb RedBulljába ül be, ráadásul menet közben, tesztelés nélkül.
4 napja
Újabb Ferrari masterclass, mindkettő autó DSQ
Heisman nádor
?
zacknorb
X-en FIA document bot 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
4 napja
rob3r7o Denver Broncos 4 405 — #officialBoliever

Mondjuk nem tudom a japán mennyire járna ezzel jól, de ott lehet nem lőné lábon nonstop a saját csapata.

Szerkesztette: rob3r7o

#DenverBroncos #RBLeipzig #PaksiFC #1FCUnionBerlin #ColoradoAvalanche #DenverNuggets

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #AiOgura #DT88 #BigBenz #PS2 #JesseLove
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 465 — Kinek mit intézett a kormánya
Külön vicces hogy ezzel Sainz lett pontszerző

Poloska vagyok.
4 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 412 — Csodabogár
Heisman nádor
?
zacknorb
Hamilton padlólemeze túl vékony lett, Leclerc autója még nem érte el a minimum súlyt....
ThundersNFL a Paraszt
+ Gasly

4 napja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 425 — Tyrone Creek
Heisman nádor
?
zacknorb
Hamilton padlólemeze túl vékony lett, Leclerc autója még nem érte el a minimum súlyt....
ThundersNFL a Paraszt
4 napja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 760 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Heisman nádor
?
zacknorb

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 15 465 — Kinek mit intézett a kormánya
Heisman nádor
?

Poloska vagyok.
4 napja

4 napja
Jughead Dallas Cowboys 5 482
Bár a kutyát nem érdekli a Driver of the Day, de ha valaki kikap a csapattársától, akkor alap, hogy nem ő volt a DotD.

Így meg maradt Ocon és Piastri, így mivel Piastri már az időmérőn is tökéleteset hozott és a versenyen egy pillanatnyi megingása se volt, nálam ő kapta volna (Russell, Verstappen és Leclerc a rajtnál hibázott, a többiek meg Ocon mögött végeztek).
Jughead
Miérz is ne lehetne?
Driver of the Day az nem Driver of the Weekend.
Bearman pl. 17-ről lett 10-ig.
Ocon 11-ről 7.
Toca
Nem univerzális igazságként írtam, hanem hogy nálam ez így alakul.

De amúgy pont ez a logikám mögötte, hogy Bearman alulteljesített az időmérőn, holott a kocsiban tempót nézve több volt (Ocon 11. lett vele), így a versenyen csak kozmetikázta ezt és kihozta belőle, ami benne volt (csak a 2 Racing Bulls-t előzte meg azok közül, akik az időmérő alapján erősebbek voltak, mint a Haas, de ők magukat lőtték lábon).

Nálam pl. akkor se Norris/Piastri lenne a DotD, ha időmérőt elbaszva a 17. helyről a dobogón kötnénenek ki, miközben a csapattársuk 15-20 mp előnnyel bejönne az első helyen.
Jughead
De nem a driver of yesterday, hanem driver of the day díjat osztanak, szóval qrvara nem értem a logikádat.
Arra amit te írsz osztják a világbajnoki pontokat.
gabokocka
Hátha így érthető: Norris-nak szerintem nem volt jobb futama, mint Piastri-nak hiába előzött többet.
4 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 19 412 — Csodabogár
ha van még egy kőr, lehet Norris még a dobogón sem végez
NB2
100%
petey
Az utolsó körön csak annyira figyelt, hogy Russell előtt beérjen, azért ennél több tempója volt.
Jughead
+1 körről beszélünk, és azért nem mindegy, hogy aktívan kell használni a féket mert a nyakadon vannak. ott édeskevés a motorfék már.
petey
De ha +1 kör lett volna, akkor az utolsóelőtti körön nem enged el 7 másodpercet, mint most, hanem csak mondjuk 1 mp-t.
Jughead
hát ezt nem tudjuk meg. azért ahogy Norris mondta, a fék kritikus állapotban van. nem úgy tudod venni a féktávot, ami súlyos másodperceket jelenthet minden kanyarban egy rendesen üzemelő fékkel szemben. nem tudni.

4 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 998 — Keep pounding
Bár a kutyát nem érdekli a Driver of the Day, de ha valaki kikap a csapattársától, akkor alap, hogy nem ő volt a DotD.

Így meg maradt Ocon és Piastri, így mivel Piastri már az időmérőn is tökéleteset hozott és a versenyen egy pillanatnyi megingása se volt, nálam ő kapta volna (Russell, Verstappen és Leclerc a rajtnál hibázott, a többiek meg Ocon mögött végeztek).
Jughead
Miérz is ne lehetne?
Driver of the Day az nem Driver of the Weekend.
Bearman pl. 17-ről lett 10-ig.
Ocon 11-ről 7.
Toca
Nem univerzális igazságként írtam, hanem hogy nálam ez így alakul.

De amúgy pont ez a logikám mögötte, hogy Bearman alulteljesített az időmérőn, holott a kocsiban tempót nézve több volt (Ocon 11. lett vele), így a versenyen csak kozmetikázta ezt és kihozta belőle, ami benne volt (csak a 2 Racing Bulls-t előzte meg azok közül, akik az időmérő alapján erősebbek voltak, mint a Haas, de ők magukat lőtték lábon).

Nálam pl. akkor se Norris/Piastri lenne a DotD, ha időmérőt elbaszva a 17. helyről a dobogón kötnénenek ki, miközben a csapattársuk 15-20 mp előnnyel bejönne az első helyen.
Jughead
De nem a driver of yesterday, hanem driver of the day díjat osztanak, szóval qrvara nem értem a logikádat.
Arra amit te írsz osztják a világbajnoki pontokat.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.