Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
10 órája
hvg.hu/itthon/20260719_amerikai-no-ir-ferfi-gyilkossag-fojtogatas-budapestSzegény csajt még halála után is sikerült tovább mocskolnia ennek a rohadéknak, végtelenül szomorú történet ez is.
Dzsokijuing

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
12 órája
hvg.hu/itthon/20260719_amerikai-no-ir-ferfi-gyilkossag-fojtogatas-budapest
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 órája
Ráadásul asszem a Bajcsyn.én először azt hittem h az egész videó irónia csak...de, de aztán "rájöttem", hogy nem! 🤨😶Nem is értem, mit akart ezzel a videóval elérni. Gyűjtsünk neki? Ártatlan csuklómozdulat, meg a f@szom.www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8oNem elég, hogy barom, még sajnáltatni is akarná magát. A szótárban ez a "házhoz menni a pofonért" szócikk alatt van.
Nomac
Mondjuk azt hiányoltam a cikkből, hogy sebesség 160 százalékos túllépése miatt minimum fél évre ugrik a jogsija. Kellene.
slowmotion
vpi
legszebb, mikor bemondja, hogy nem egyszeri "vétlen" eset, hanem még azon kívül 4x megcsinálta az elmúlt pár hétben...ph.sz!
bogjosi
Na az pont az a hely, ahol a türelmetlen gyalogosok simán elindulnak a piroson át, ha nincs a közelben autó.
Egy ilyen, minimum hatvan kilós gyalogosba százharminccal belecsattan, akkor nem csak a gyalogos makkan meg, hanem ő is.
De hát a fizikát sokan nem értik meg, azt meg még kevésbé, hogy mindenkire vonatkozik.
23 órája
A lágyéka tájékán végezzen ártatlan csuklómozdulatokat feltörekvő titánunk. 5x egymás után.Nem is értem, mit akart ezzel a videóval elérni. Gyűjtsünk neki? Ártatlan csuklómozdulat, meg a f@szom.www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8oNem elég, hogy barom, még sajnáltatni is akarná magát. A szótárban ez a "házhoz menni a pofonért" szócikk alatt van.
Nomac
Mondjuk azt hiányoltam a cikkből, hogy sebesség 160 százalékos túllépése miatt minimum fél évre ugrik a jogsija. Kellene.
slowmotion
vpi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
1 napja
én először azt hittem h az egész videó irónia csak...de, de aztán "rájöttem", hogy nem! 🤨😶Nem is értem, mit akart ezzel a videóval elérni. Gyűjtsünk neki? Ártatlan csuklómozdulat, meg a f@szom.www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8oNem elég, hogy barom, még sajnáltatni is akarná magát. A szótárban ez a "házhoz menni a pofonért" szócikk alatt van.
Nomac
slowmotion
vpi
legszebb, mikor bemondja, hogy nem egyszeri "vétlen" eset, hanem még azon kívül 4x megcsinálta az elmúlt pár hétben...ph.sz!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
Nem is értem, mit akart ezzel a videóval elérni. Gyűjtsünk neki? Ártatlan csuklómozdulat, meg a f@szom.www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8oNem elég, hogy barom, még sajnáltatni is akarná magát. A szótárban ez a "házhoz menni a pofonért" szócikk alatt van.
Nomac
slowmotion
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
1 napja
www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8oNem elég, hogy barom, még sajnáltatni is akarná magát. A szótárban ez a "házhoz menni a pofonért" szócikk alatt van.
Nomac
Szerkesztette: slowmotion
1 napja
Szerinted ha gyűlölködőbe raktam, mi volt a célom?www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8oazért raktad ki, mert sajnálod szegényt vagy azért mert úgy próbálják beállítani az ötször ismétlődő gyorshajtást, hogy “banális hiba” és “egyszerű csuklómozdulat”? (50 helyett 130-cal ment)
Nomac
számomra ez a felelősség teljes nem vállalása és mismásolás vérlázító
Fontos_Vidra
Aki ilyet csinál, annak már régen nem kéne hogy jogsija legyen. Azt a hülyeséget is végre el lehetne törölni, ha valaki nem a rendőr állít meg gyorshajtásért, nem kap pontot érte.
1 napja
www.youtube.com/shorts/tmclFNu0f8oazért raktad ki, mert sajnálod szegényt vagy azért mert úgy próbálják beállítani az ötször ismétlődő gyorshajtást, hogy “banális hiba” és “egyszerű csuklómozdulat”? (50 helyett 130-cal ment)
Nomac
számomra ez a felelősség teljes nem vállalása és mismásolás vérlázító
2 napja
Ezt egy bizonyos szintig mindenre rá lehetne húzni, de én nem vagyok erről meggyőződve. Amúgy Szalai Dezső is 50es éveiben halt meg.index.hu/belfold/2026/07/18/szalai-dezso-meghalt-als-betegseg-gyasz-koroshegyi-volgyhid-konyha-tulajdonos/elöregedő társadalom, fejlettebb diagnosztika lehet az oka.
Csak nekem tűnik egyre gyakoribbnak az ALS?
szaba
deyell
2 napja
index.hu/belfold/2026/07/18/szalai-dezso-meghalt-als-betegseg-gyasz-koroshegyi-volgyhid-konyha-tulajdonos/elöregedő társadalom, fejlettebb diagnosztika lehet az oka.
Csak nekem tűnik egyre gyakoribbnak az ALS?
szaba
built for this shit
2 napja
index.hu/belfold/2026/07/18/szalai-dezso-meghalt-als-betegseg-gyasz-koroshegyi-volgyhid-konyha-tulajdonos/Csak nekem tűnik egyre gyakoribbnak az ALS?
2 napja
Nagyon.Elképzelni sem tudom, milyen közel kell állni egy ilyenhez, hogy bekapja az ember karját, iszonyú.Gondolom valami olyanról, ami a hungarocellt vagy ilyen cuccokat méretre szabja és fóliázza.Én amúgy azt sem fejtettem meg, konkrétan milyen gépről lehet szó.Még belegondolni is borzalmasMondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
hvg.hu/itthon/20260718_halalos-baleset-szeged-diakmunkas-szeletelogep
r.baggio
Dzsokijuing
szaba
slowmotion
Dzsokijuing
Sok ponton el tud menni egy ilyen dolog, és mindegyik súlyos mulasztás, vagy pedig eleve bűncselekmény.
Eleve szerintem azoknál a gépeknél, amiknel ilyesmi előfordulhat (a nyílásba be lehet nyúlni, és életveszélyes ezt megtenni), ott csak olyan gépek üzemelzethetőek, amelyeknél mindkét kéznek a nyílástól távol kell valami funkciót végezni (pl két gombot a gép kétoldalán egyszerre lenyomni). Más szóval ha megokosítják a gépet, az bűncselekmény, ha meg valaki besegített, hogy egy diákmunkás benyúlhasson, és akkor rántotta be a gép, akkor halált okozó testi sértés.
De gyanítom diákot ilyesmire be sem lehetne állítani eleve.
2 napja
Elképzelni sem tudom, milyen közel kell állni egy ilyenhez, hogy bekapja az ember karját, iszonyú.Gondolom valami olyanról, ami a hungarocellt vagy ilyen cuccokat méretre szabja és fóliázza.Én amúgy azt sem fejtettem meg, konkrétan milyen gépről lehet szó.Még belegondolni is borzalmasMondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
r.baggio
Dzsokijuing
szaba
slowmotion
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Gondolom valami olyanról, ami a hungarocellt vagy ilyen cuccokat méretre szabja és fóliázza.Én amúgy azt sem fejtettem meg, konkrétan milyen gépről lehet szó.Még belegondolni is borzalmasMondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
r.baggio
Dzsokijuing
szaba
2 napja
Ez veszélyes!Én amúgy azt sem fejtettem meg, konkrétan milyen gépről lehet szó.Még belegondolni is borzalmasMondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
r.baggio
Dzsokijuing
szaba
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Én amúgy azt sem fejtettem meg, konkrétan milyen gépről lehet szó.Még belegondolni is borzalmasMondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
r.baggio
Dzsokijuing
2 napja
Még belegondolni is borzalmasMondjuk ez felfoghatatlan, odaengedni egy diákmunkást felügyelet nélkül egy ilyen géphez.
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 napja
Még belegondolni is borzalmashvg.hu/itthon/20260718_halalos-baleset-szeged-diakmunkas-szeletelogep

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
atlatszo.hu/orszagszerte/2026/07/16/harom-ev-alatt-920-gyermekbantalmazas-gyanu-30-kirugott-nevelo-csak-a-szent-agotanal/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 napja
Nekem rohadtul unszimpatikus az összes nyelvtannáci!Elkapott a flow, ezért iq-mogolsz itt cringelés helyett.
Toca
A nyelv amúgy nem statikus, hanem egy állandóan változó közeg, amiben minden van, amit sokan használnak, és meg is értenek.
Én az ezmiattozást, a nem e lehetnét meg a tudnák-tudnék szerű kommunikációt illetve a szóbecézgetést rühellem, de 30-40 éve még a suk-sükölés is elterjedt volt, aztán az is szépen kikopott.
Mindenki amiatt rageel ami miatt csak akar.
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Nekem rohadtul unszimpatikus az összes nyelvtannáci!Elkapott a flow, ezért iq-mogolsz itt cringelés helyett.
Toca
A nyelv amúgy nem statikus, hanem egy állandóan változó közeg, amiben minden van, amit sokan használnak, és meg is értenek.
Én az ezmiattozást, a nem e lehetnét meg a tudnák-tudnék szerű kommunikációt illetve a szóbecézgetést rühellem, de 30-40 éve még a suk-sükölés is elterjedt volt, aztán az is szépen kikopott.
Mindenki amiatt rageel ami miatt csak akar.
4 napja
Nekem rohadtul unszimpatikus az összes nyelvtannáci!