Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
Úgy, hogy ez pickup+delivery, igyekeznek optimalizálni. De máshol sincs kevesebb cím, mert költségoptimalizálás van, meg gyakran vállalkozói szerződések, és akkor már kapásból nem nyolc óra van a kiszállításra, hanem amennyit az e.v. dolgozik.mondjuk itt is ugye felmerülnek kérdések hogy ez hogy a faszba történhet megszegeden egy átlagos napon van egy gls futárnak 100+ címe. szerinted életszerű, hogy mindenkinek egyesével figyelembe vegye az igényét, hogy mikor méltóztatik ráérni, hogy átvegye a szarját amit rendelt?Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Ha a futárszolgálat nem tudja teljesíteni a házhozszállítás funkciót, miért nem csak boxba szállít. Áldozathibáztatás szagú a hozzászólás 🤪
(nyilván ha van rá lehetőség)
NB2
vpi
peach
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Szerintem úgy, hogy sok csomagot rendelnek Szegeden!mondjuk itt is ugye felmerülnek kérdések hogy ez hogy a faszba történhet megszegeden egy átlagos napon van egy gls futárnak 100+ címe. szerinted életszerű, hogy mindenkinek egyesével figyelembe vegye az igényét, hogy mikor méltóztatik ráérni, hogy átvegye a szarját amit rendelt?Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Ha a futárszolgálat nem tudja teljesíteni a házhozszállítás funkciót, miért nem csak boxba szállít. Áldozathibáztatás szagú a hozzászólás 🤪
NB2
vpi
peach
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
mondjuk itt is ugye felmerülnek kérdések hogy ez hogy a faszba történhet megszegeden egy átlagos napon van egy gls futárnak 100+ címe. szerinted életszerű, hogy mindenkinek egyesével figyelembe vegye az igényét, hogy mikor méltóztatik ráérni, hogy átvegye a szarját amit rendelt?Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Ha a futárszolgálat nem tudja teljesíteni a házhozszállítás funkciót, miért nem csak boxba szállít. Áldozathibáztatás szagú a hozzászólás 🤪
NB2
vpi
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
szegeden egy átlagos napon van egy gls futárnak 100+ címe. szerinted életszerű, hogy mindenkinek egyesével figyelembe vegye az igényét, hogy mikor méltóztatik ráérni, hogy átvegye a szarját amit rendelt?Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Ha a futárszolgálat nem tudja teljesíteni a házhozszállítás funkciót, miért nem csak boxba szállít. Áldozathibáztatás szagú a hozzászólás 🤪
NB2
vpi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
dugo93
4 225
Lányoskodtok itt ezekkel a sztorikkal... Amikor én fészert rendeltem, szombaton jött az értesítő, hogy hozzák. Dél felé hív a futár, hogy kicsit később tud csak ideérni. Azt mondta este 8 felé. Mondom jó, hozzad, igazából itthon vagyok. 9-10-11, sehol. 23:30kor megérkezik egy nagy teherautó. 20-25 éves srác kiszáll, totál kiégve. Mesélte, hogy 2 napja nem aludt, meg lerobbant a kocsija és fel fog mondani. 😀 Na, utána nyilván legalulról kiszedte a két dobozt. Az egyik volt vagy 70 kiló. Együtt beraktuk az udvarba, majd a végén odalépett, csippantott, majd nem túl biztató arckifejezéssel így szólt:
- Nem te vagy a Mix (azóta kiderült, hogy Miksz 😀) János ugye?
- nem
- hűűűhaaa...
😀
Szóval visszapakoltuk majd előszedte az én csomagomat. Éjfél után lépett le. Minden percét imádtam 😀
több mint 1 éve
Ma 15:18-kor jött e-mail H 15-20 óra között érkezik a csomag. 16:30-kor meg is hozta a futár.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Hát ez az. Hogy ott a boltban nem tud hova menni, és ha szükséges, akkor a megoldásig baszom az agyát, a fönökéét, élőben mindig el lehet találni a megfelelően hatékony és sikeres fellépést, kommunikációt, lehet fokozni a kellemetlen érzést, ami elhozza a megoldást, míg telóban vagy emailben inkább az én agyam baszódik, ha ügyintézés során túl nagy az értetlenség vagy nem kielégítő a megoldás, plusz ott jobban tud az ember is a cég lenni, míg személyesen egy kezemen meg tudom számolni azokat, akiket nem tudtam bevonni, és végig tudtak a cég maradni, nem vették magukra a kommunikációt.az agyhalott ugyanúgy ott van a boltban mint eladó, előtted lévő vevőNem is értem, hogy Sobri, aki szerint a múltban ragadt mindenki, aki nem adna a gyereke kezébe okostelefont, hogy nem fedezte még fel a kiszállítás előnyeit.Mert nem érzem előnynek.
Henderson
Vagy nem vásárolok annyit biszbaszt, vagy nem válogatok annyira, vagy túl kényelmes vagyok ahhoz, hogy agyhalottakkal foglalkozzak pluszba, vagy komfortosabban és hatékonyabban ügyintézek személyesen, mint telefonban/emailben, vagy ezügyben hagyományosabb a megközelítésem, és a fentiek eredőjeként egyszerűbb nekem odamenni és megvenni, ha kell valami, és ráadásul mindezen attitűdömnek egyetlen gyerek se issza meg a levét.
Őszentsége Sobri Jóska
mint másoknál a futár
Negritis, a vajda
Én jobban szeretem a személyes ügyintézést.
több mint 1 éve
az agyhalott ugyanúgy ott van a boltban mint eladó, előtted lévő vevőNem is értem, hogy Sobri, aki szerint a múltban ragadt mindenki, aki nem adna a gyereke kezébe okostelefont, hogy nem fedezte még fel a kiszállítás előnyeit.Mert nem érzem előnynek.
Henderson
Vagy nem vásárolok annyit biszbaszt, vagy nem válogatok annyira, vagy túl kényelmes vagyok ahhoz, hogy agyhalottakkal foglalkozzak pluszba, vagy komfortosabban és hatékonyabban ügyintézek személyesen, mint telefonban/emailben, vagy ezügyben hagyományosabb a megközelítésem, és a fentiek eredőjeként egyszerűbb nekem odamenni és megvenni, ha kell valami, és ráadásul mindezen attitűdömnek egyetlen gyerek se issza meg a levét.
Őszentsége Sobri Jóska
mint másoknál a futár
több mint 1 éve
Nem is értem, hogy Sobri, aki szerint a múltban ragadt mindenki, aki nem adna a gyereke kezébe okostelefont, hogy nem fedezte még fel a kiszállítás előnyeit.Mert nem érzem előnynek.
Henderson
több mint 1 éve
Bárhol. 😊és hol parkolsz? 😊Én nem igazán találkozok a dugóval Pesten belül, se napközben, se este, reggel nem járok, és nem Máriaremetéről megyek Soroksárra, de mondjuk a Duna, a Köki és a Pólus közti részeken bárhonnan megyek bárhova az a Waze-el max 15 perc. De vidékről bejárni Pestre az szar lehet. És körbe is értünk.Ezért jó Pesten lakni.mondjuk az hogy 1.5 óra egy irányba a dugó miatt legalább annyira agyfasz
Valami kell, beülök az autóba, odamegyek 5-10 perc alatt, és megveszem.
Amikor én akarom, nulla para meg stressz nélkül.
Engem frusztrálna, ha évente egynél többször megbízhatatlan árukiszállító agyhalottakkal kéne egyeztetnem. Még az egy is határeset.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Ezért jó Pesten lakni.
Őszentsége Sobri Jóska
r.baggio
több mint 1 éve
Henderson
1 046
Ja, milyen jó is az amikor odamész, aztán szembesülsz vele, hogy nincs az adott típus, szín, méret, akármi amit szeretnél, vagy éppen az "agyhalott" eladó még nem is hallott ilyenről, pedig elvileg forgalmazzák.Ezért jó Pesten lakni.Én szinte csak webáruhazból rendelek, sokszor azért is, mert amit akarnék venni még Pesten sem lehet kapni. Vagy éppen nincs raktáron, vagy egyáltalán nincs. Ezt megunva inkább maradt a webshop, aztán a bolt kilogisztikázza, hogy a Debrecenben raktáron lévő dolgot hogyan juttatja fel Pestre.
Engem frusztrálna, ha évente egynél többször megbízhatatlan árukiszállító agyhalottakkal kéne egyeztetnem. Még az egy is határeset.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono
Ezt az 5-10 percet általában Pécsen belül sem tudnám összehozni (a jelenlegi útfelújításokkal meg inkább bele sem gondolnék) és sokkal több para meg stressz van ezzel, mint hogy esetleg félévente egyszer kifogok egy balfasz futárt.
Nem is értem, hogy Sobri, aki szerint a múltban ragadt mindenki, aki nem adna a gyereke kezébe okostelefont, hogy nem fedezte még fel a kiszállítás előnyeit.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 1 éve
és hol parkolsz? 😊Én nem igazán találkozok a dugóval Pesten belül, se napközben, se este, reggel nem járok, és nem Máriaremetéről megyek Soroksárra, de mondjuk a Duna, a Köki és a Pólus közti részeken bárhonnan megyek bárhova az a Waze-el max 15 perc. De vidékről bejárni Pestre az szar lehet. És körbe is értünk.Ezért jó Pesten lakni.mondjuk az hogy 1.5 óra egy irányba a dugó miatt legalább annyira agyfasz
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Ezért jó Pesten lakni.
Őszentsége Sobri Jóska
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tudja teljesíteni, de ez egy többszereplős játék, ahol nem mindig jönnek össze a dolgok. Én azért írtam, hogy akinek nincs fix helye vagy plusz energiát, ráfordítást jelent egy csomagátvételi egyeztetés, akkor rendelje boxba és nincs ilyen gond.Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Ha a futárszolgálat nem tudja teljesíteni a házhozszállítás funkciót, miért nem csak boxba szállít. Áldozathibáztatás szagú a hozzászólás 🤪
NB2
vpi
több mint 1 éve
Ezért jó Pesten lakni.Én szinte csak webáruhazból rendelek, sokszor azért is, mert amit akarnék venni még Pesten sem lehet kapni. Vagy éppen nincs raktáron, vagy egyáltalán nincs. Ezt megunva inkább maradt a webshop, aztán a bolt kilogisztikázza, hogy a Debrecenben raktáron lévő dolgot hogyan juttatja fel Pestre.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Ha a futárszolgálat nem tudja teljesíteni a házhozszállítás funkciót, miért nem csak boxba szállít. Áldozathibáztatás szagú a hozzászólás 🤪
NB2
több mint 1 éve
Én nem igazán találkozok a dugóval Pesten belül, se napközben, se este, reggel nem járok, és nem Máriaremetéről megyek Soroksárra, de mondjuk a Duna, a Köki és a Pólus közti részeken bárhonnan megyek bárhova az a Waze-el max 15 perc. De vidékről bejárni Pestre az szar lehet. És körbe is értünk.Ezért jó Pesten lakni.mondjuk az hogy 1.5 óra egy irányba a dugó miatt legalább annyira agyfasz
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
Ezért jó Pesten lakni.
több mint 1 éve
plusz parkolásEzért jó Pesten lakni.mondjuk az hogy 1.5 óra egy irányba a dugó miatt legalább annyira agyfasz
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Ezért jó Pesten lakni.mondjuk az hogy 1.5 óra egy irányba a dugó miatt legalább annyira agyfasz
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
Ezért jó Pesten lakni.Valami kell, beülök az autóba, odamegyek 5-10 perc alatt, és megveszem.
több mint 1 éve
Mi is iderendelünk mindent, mert itt mindig vannak. Nyilván lehet, hogy ez sem opció, meg simán lehet olyan is, hogy a rendelésnél nem lehet boxba kérni, de ahol lehet és az ember tudja, hogy nem tud egy fix helyet, ahol állandóan megtalálható, ott nem is vacakolnék címmel. Arról nem beszélve, hogy a box olcsóbb vagy ingyenes.Pontosan ezért írtam, hogy "nem mindenhol opció".Nem mindenhol opció, de ahol van, ott végteleszer több értelme van munkahelyre kérni a csomagokat.nagyobb multis irodákban nem engedik mer túl sokan használják a recepciósok meg rühellik
gyeek
Negritis, a vajda
gyeek
több mint 1 éve
Pontosan ezért írtam, hogy "nem mindenhol opció".Nem mindenhol opció, de ahol van, ott végteleszer több értelme van munkahelyre kérni a csomagokat.nagyobb multis irodákban nem engedik mer túl sokan használják a recepciósok meg rühellik
gyeek
Negritis, a vajda
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Nem mindenhol opció, de ahol van, ott végteleszer több értelme van munkahelyre kérni a csomagokat.nagyobb multis irodákban nem engedik mer túl sokan használják a recepciósok meg rühellik
gyeek
több mint 1 éve
Nálunk mindenki az étterembe kéreti a dildóját, itt mindig van valaki aki át tudja venni, a futárok is szeretik a biztos pont miatt. Nem mindenhol opció, de ahol van, ott végteleszer több értelme van munkahelyre kérni a csomagokat.Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Nem is értem, annyi ilyen automata van, ha meg nem akkor csomagpont, ahol szintén lerakják, aztán egy heted van kb átmenni. Én már szinte semmit nem rendelek házhoz, max az ilyen nagyobb gépeket 😁
NB2
kapitnono
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...Nem is értem, annyi ilyen automata van, ha meg nem akkor csomagpont, ahol szintén lerakják, aztán egy heted van kb átmenni. Én már szinte semmit nem rendelek házhoz, max az ilyen nagyobb gépeket 😁
NB2
több mint 1 éve
Akinek ilyen nyűgje van, az miért nem rendeli boxba?😊 Akkor megy érte amikor akar...mindig oda rendelem ha van rá opció
NB2
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!