Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
KeyG
9 502
Borsodban nem merik megbuktatni őket bármit is csinálnak vagy nem csinálnak. Konkrétan írni nem tudnak.telex.hu/belfold/2023/10/05/erd-iskolai-verekedes-korhaz-szulot-is-megvertekEleve ki az a szánalmas gyáva szar, aki megüt egy nőt...
Nyilván, ha leírom, hogy milyen származású lehetett az elkövető, rasszista geci vagyok...
gabokocka
slowmotion
Van tanár ismerősöm és nem tudnak ezzel mit kezdeni ki van nekik adva, hogy nem buktathaótak meg pár éve volt olyan, hogy igen a helyi Pecsó family meg is jelent piros Opellal szamurálykardokkal az iskolánál.
A hírek természetesen nem hozták le.
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/10/05/erd-iskolai-verekedes-korhaz-szulot-is-megvertekEleve ki az a szánalmas gyáva szar, aki megüt egy nőt...
Nyilván, ha leírom, hogy milyen származású lehetett az elkövető, rasszista geci vagyok...
gabokocka
több mint 1 éve
telex.hu/belfold/2023/10/05/erd-iskolai-verekedes-korhaz-szulot-is-megvertekNyilván, ha leírom, hogy milyen származású lehetett az elkövető, rasszista geci vagyok...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 1 éve
Nem tudom mennyi a tárolási idő, de a rendőr ha nyomoz, simán odamegy a kameraüzemeltetőhöz, kikéri és egyben lefoglalja az adott felvételrészt.A kamera, ami újonnan telepítésű nem működik, vagy a MÁV valamiért nem tud érdemi videofelvételt küldeni a rendőrségnek, h valahol legalább el tudjanak indulni.Ez a kedvenc részem. Akkora kamu hogy nem igaz.
dawyd728
Mikey
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
bogjosi
1 496
happy end!...Meg lett a biciklim. Ugye hirdettem helyi facebook csoportban, névtelenül felhívtak, h látták, szóltam azonnal a rendőrségnek, utána kis GTA és 1 órája újra büszke birtokosa vagyok a saját bringámnak. Ugyan pár alkatrész hiányzik róla, de ennyi baj legyen..
dawyd728
dawyd728
remélem a váz az megvan! 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Sebii
3 535
Esélyesebb, hogy az állomásról is benne van valaki a buliban fizetés kiegészítésként.A kamera, ami újonnan telepítésű nem működik, vagy a MÁV valamiért nem tud érdemi videofelvételt küldeni a rendőrségnek, h valahol legalább el tudjanak indulni.Ez a kedvenc részem. Akkora kamu hogy nem igaz.
dawyd728
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 752
A kamera, ami újonnan telepítésű nem működik, vagy a MÁV valamiért nem tud érdemi videofelvételt küldeni a rendőrségnek, h valahol legalább el tudjanak indulni.Ez a kedvenc részem. Akkora kamu hogy nem igaz.
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
...Meg lett a biciklim. Ugye hirdettem helyi facebook csoportban, névtelenül felhívtak, h látták, szóltam azonnal a rendőrségnek, utána kis GTA és 1 órája újra büszke birtokosa vagyok a saját bringámnak. Ugyan pár alkatrész hiányzik róla, de ennyi baj legyen..
dawyd728
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=NR6htqo2wtYazt ebből nem mondanám, hogy férgek, csak... véramatőrök, de legalább a saját hibáikat sem vállalják fel. de hát nekünk a zalaptörvény is gránitszilárdságú, mert ők követték el.
gec, a fidesz 2014-ben elvette a haszonélvezeti jogot jogtalanul, közben az eu szólt hogy nincs ez így jól, kártalanítani kellene a károsultakat
erre a fidesz nem kártalanított, inkább visszaírta a jogokat visszamenőlegesen, figyelmen kívül hagyva hogy közben mi történt az ingatlannal...
Más meg megvesz egy ingatlant és baszhatja, mert visszaírták a haszonélvezőre visszamenőlegesen.
Ennél nincs lejjebb baszki, ezek valódi férgek. (bocs ha vótmá, én csak most láttam, de kurvára felbaszott)
eaglesmcnabb
kérdés persze, hogy annak idején miért törölték vajon el a haszonélvezeti jogot, esetleg valami potentát érdekét tisztelhettük a lépés mögött?
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=NR6htqo2wtYgec, a fidesz 2014-ben elvette a haszonélvezeti jogot jogtalanul, közben az eu szólt hogy nincs ez így jól, kártalanítani kellene a károsultakat
erre a fidesz nem kártalanított, inkább visszaírta a jogokat visszamenőlegesen, figyelmen kívül hagyva hogy közben mi történt az ingatlannal...
Más meg megvesz egy ingatlant és baszhatja, mert visszaírták a haszonélvezőre visszamenőlegesen.
Ennél nincs lejjebb baszki, ezek valódi férgek. (bocs ha vótmá, én csak most láttam, de kurvára felbaszott)
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
legalább még van két váltás rendőr. az is valami.Igen. 30-40e Ft a bringa maga. 20 éves.Száradna le a keze annak, aki ellopta a leláncolt bringámat fényes nappal egy bekamerázott MÁV kerékpártárolóból.Aszód? tesómnak is vitték már el a coop elől anno...
dawyd728
Mióta megvettem az 'útit sehova nem viszem el csak ha szüleimhez megyek, vagy sportolni.
eaglesmcnabb
Amúgy ne legyen dolgod soha a helyi rendőrséggel. Ezek a saját telefonjukat se találnák meg az örsön.
Tegnap bemegyek fél 6-kor bejelenteni. Azt mondják, h mindjárt műszakváltás, majd az esti kollégák felveszik, menjünk nyugodtan haza. Mondom ok, biztos siet haza az asszonyhoz, és nem akar még velem foglalkozni este 7-kor is.
Várunk fél 9-ig. Semmi. Visszamegyünk. Sehol senki, minden zárva. Hívunk minden telefonszámot, amit csak lehet találni neten a helyi erőkhöz. 1 ki se csörög, előfizető nem kapcsolható. Másodikat 1 perc után felveszik, Dunakeszi szól bele.. Harmadik kicsörög, de semmi. Mondom jó, barátnőm hivatalban dolgozik szól a jegyzőnek, h tud esetleg valami elérhetőséget ő? Mondta próbálkozik. 10 perc után visszahív minket, h beszélt az alezredessel és jajjaj bocsánatot kértek, valami riasztást kaptak balhéról Veresegyház vagy Versegből. Elfelejtettek szólni nekünk. Majd ma reggel menjünk vissza.
Visszamentem ma reggel. 1,5 óra volt míg az egész procedúrán túlestünk. A beszélgetés közben kérdezi, miért most jöttem. Elmondom mi zajlott tegnap. Erre mondja a vallomást felvevő rendőr, h a járőröknek nincs is telefonjuk. Szolgálati nincs, magánt meg nem vihetnek magukkal. Mondom akkor miért kérték el tőlünk a telefonszámomat? Hallgatás..
Ja és vasútállomás ugye 2-3 éve van átadva. A kerékpártárolóból már rövid időn belül a 3. bringa lett meglovasítva. A kamera, ami újonnan telepítésű nem működik, vagy a MÁV valamiért nem tud érdemi videofelvételt küldeni a rendőrségnek, h valahol legalább el tudjanak indulni. Összefoglalva kb úgy jöttem el, h akkor lesz meg a bicikli, ha helyi Facebook csoportban hirdetem és valaki észreveszi valahol hátrahagyva, az szól nekem, én a rendőrségnek, akik akkor, ha nem csiga lassúak vissza tudják hozni. Különben max akkor, ha marketplace / jófogás stb valamelyikén észreveszem és ugyancsak szólok nekik. Ha nem helyi lopta el, akkor csak utóbbi.
Operettország b+!
dawyd728
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Igen. 30-40e Ft a bringa maga. 20 éves.Száradna le a keze annak, aki ellopta a leláncolt bringámat fényes nappal egy bekamerázott MÁV kerékpártárolóból.Aszód? tesómnak is vitték már el a coop elől anno...
dawyd728
Mióta megvettem az 'útit sehova nem viszem el csak ha szüleimhez megyek, vagy sportolni.
eaglesmcnabb
Amúgy ne legyen dolgod soha a helyi rendőrséggel. Ezek a saját telefonjukat se találnák meg az örsön.
Tegnap bemegyek fél 6-kor bejelenteni. Azt mondják, h mindjárt műszakváltás, majd az esti kollégák felveszik, menjünk nyugodtan haza. Mondom ok, biztos siet haza az asszonyhoz, és nem akar még velem foglalkozni este 7-kor is.
Várunk fél 9-ig. Semmi. Visszamegyünk. Sehol senki, minden zárva. Hívunk minden telefonszámot, amit csak lehet találni neten a helyi erőkhöz. 1 ki se csörög, előfizető nem kapcsolható. Másodikat 1 perc után felveszik, Dunakeszi szól bele.. Harmadik kicsörög, de semmi. Mondom jó, barátnőm hivatalban dolgozik szól a jegyzőnek, h tud esetleg valami elérhetőséget ő? Mondta próbálkozik. 10 perc után visszahív minket, h beszélt az alezredessel és jajjaj bocsánatot kértek, valami riasztást kaptak balhéról Veresegyház vagy Versegből. Elfelejtettek szólni nekünk. Majd ma reggel menjünk vissza.
Visszamentem ma reggel. 1,5 óra volt míg az egész procedúrán túlestünk. A beszélgetés közben kérdezi, miért most jöttem. Elmondom mi zajlott tegnap. Erre mondja a vallomást felvevő rendőr, h a járőröknek nincs is telefonjuk. Szolgálati nincs, magánt meg nem vihetnek magukkal. Mondom akkor miért kérték el tőlünk a telefonszámomat? Hallgatás..
Ja és vasútállomás ugye 2-3 éve van átadva. A kerékpártárolóból már rövid időn belül a 3. bringa lett meglovasítva. A kamera, ami újonnan telepítésű nem működik, vagy a MÁV valamiért nem tud érdemi videofelvételt küldeni a rendőrségnek, h valahol legalább el tudjanak indulni. Összefoglalva kb úgy jöttem el, h akkor lesz meg a bicikli, ha helyi Facebook csoportban hirdetem és valaki észreveszi valahol hátrahagyva, az szól nekem, én a rendőrségnek, akik akkor, ha nem csiga lassúak vissza tudják hozni. Különben max akkor, ha marketplace / jófogás stb valamelyikén észreveszem és ugyancsak szólok nekik. Ha nem helyi lopta el, akkor csak utóbbi.
Operettország b+!
Szerkesztette: dawyd728
több mint 1 éve
Száradna le a keze annak, aki ellopta a leláncolt bringámat fényes nappal egy bekamerázott MÁV kerékpártárolóból.Aszód? tesómnak is vitték már el a coop elől anno...
dawyd728
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Száradna le a keze annak, aki ellopta a leláncolt bringámat fényes nappal egy bekamerázott MÁV kerékpártárolóból.MÁV + bicikli?
dawyd728
Kihívtad a sorsot és vesztettél. 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
A legtöbb légitársaságnak van 0-24-es support, de micsoda meglepetés, ha törlés van, mindenki hívja őket és nincs 100+ kezelőjük. És ez csak 1 járat, de simán van olyan, hogy több gép is, mondjuk egy időjárási helyzet miatt törlve van.1995-ben vagyunk amikor faxon küldik a problémát és majd valaki reggel elolvassa?Hát ha ezért nem akkor miért basszus? 😊Engem csak az érdekel, h minden szabályozva van. Az uborka hajlásától a legfeleslegesebb dolgokig. De ami fapados repülés címszóval megy és ez alatt minden ami ezzel együtt jár, az ilyen 19. századi mindent szabad. Pedig szerintem több ember repül, mint aki uborkát eszik.De itt volt egy alap késés időjárás miatt, majd a trevisoi repülőtérzár okán nem tudtak felszállni. A Ryanairnek nincs irodája sem bázisa ott, a handling cég pedig a telített szállodák miatt nem tudta elszállásoltatni az utasokat. Hogy négykor a rendőrség kizavarta a maradókat az megint nem az ő saruk, hanem az olasz hatóságé.
dawyd728
A vasárnapi menetrendszerinti járat már minimális késéssel elment, viszont az eredeti repülőgép pedig technikai hiba miatt nem tudott felszállni (csak a következő nap mehetett Rijekába végül), ezért szintén nem feszíteném keresztre a légitársaságot.
r.baggio
Van egy jegyem, azt ígérték, hogy a pénzemért elvisznek A-ból B-be, majd vissza. Ebben állapodtunk meg. Ők ezt eleve nem tartották be. Oké. Majd az ilyenkor járó elszállásolást sem tartották be, majd nem tettek semmit, hogy ne zavarjank ki a rendőrök. Szó szerint magára hagyták az utasokat. Hogy egyébként neki van valami alvállakozója, akinek ez lenne a dolga - azt én leszarom. Nem az én alvállalkozóm, oldják meg egymást közt.
Ha nem külföldi cég lenne, azt mondanám, hogy a klasszikus magyar mentalitást láttuk működés közben. Vevő lehúzva és átbaszva, szolgálatatás szar minőségben/sehogy, felelős nincs/valaki más, sajnáljuk, bárcsak tehetnénk valamit.
MC12
0-24 elérhető supportra kötelező kellene legyen minden cégnek.
Időzóna eltolódások miatt nem is annyira nehéz.
Az, hogy egy ilyen csúszásnál és problémánál nincs megfelelő support aki online / telefonon elérhető az vállalhatatlan.
Az meg, hogy ezután a kártértítési körök hogynemondjam milyen szenvedősek lesznek azt hagyjuk.
Toca
Megnyugtatok egyébként mindenkit, a lufthansa is néha elbassza sajnos, ahogy a British is vagy bármelyik más légitársaság, és nincs azonnal megoldás bizonyos helyzetekre.
Csak nyilván itt nekünk van egy nap 8 lufi, és 32 ryan, meg 34 w6 járat, ezért szignifikánsan több probléma lehet, mindez annak ellenére, hogy például a gépek sokkal fiatalabbak a két fapadosnál.
Néhány hete kollégák Párizsból tért volna haza, de a wizzair orly helyett bva reptérre ment és baszott szólni.
Másnap austriannal hazajött nyilván számlát kért és a wizzair kb 1 hónapon belül kifizette a szállást, a taxit, a repülőjegyet és még a kártérítést várja, de azzal sem szokott gond lenni, ha jól meg tudod írni a levelet.
több mint 1 éve
dawyd728
3 850
Száradna le a keze annak, aki ellopta a leláncolt bringámat fényes nappal egy bekamerázott MÁV kerékpártárolóból.
több mint 1 éve
Ismerem a számot, mivel a rendeléskezelő rendszer elraktározza. Ma már szerintem mindenhol használnak valami hasonlót.Kicsinyes "ismerem a főnököt" proli-sztori. Érkezett hozzánk személyesen főnököm jó ismerőse és villanyszerelője, akivel nekem is baráti viszonyom van. Veszem fel a rendelését, amint megszólal a fülrák az irodámban. Míg felvettem barátunk rendelését, összesen kétszer szólt a telefon, mint később néztem 2 perc különbséggel. A második a főni volt, aki köszönés után egyből kérdezte, hogy miért nem vettem fel a telefont. T.i. az első telefonáló jó barátjának irodista anyukája volt, aki mivel elsőre nem vettem fel neki a telefont, azzal a szar ürüggyel hívta egyből a főnököt, hogy ugyanaz-e még a szám, mikor ittlétem óta kerek O-szor változott az... Nyilván "jó alibi" az hogy egy fontosabb vendéggel váltottam csak pár szót (tényleg 3 perc volt az egész), de akkor is felbasz a mihaszna türelmetlen vén kurva undorító nyomulása. Ami külön piszkálja a csőrömet, hogy kb. 10 percre megkapta kiszállítással a kiszarni valóját. Biztos büszke magára, hogy fontos ember...!Mondhattad volna, hogy azért nem vetted fel, mert ismered a számot és a múltkor is valami szart akart rád sózni.
gyeek
Dzsokijuing
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Kicsinyes "ismerem a főnököt" proli-sztori. Érkezett hozzánk személyesen főnököm jó ismerőse és villanyszerelője, akivel nekem is baráti viszonyom van. Veszem fel a rendelését, amint megszólal a fülrák az irodámban. Míg felvettem barátunk rendelését, összesen kétszer szólt a telefon, mint később néztem 2 perc különbséggel. A második a főni volt, aki köszönés után egyből kérdezte, hogy miért nem vettem fel a telefont. T.i. az első telefonáló jó barátjának irodista anyukája volt, aki mivel elsőre nem vettem fel neki a telefont, azzal a szar ürüggyel hívta egyből a főnököt, hogy ugyanaz-e még a szám, mikor ittlétem óta kerek O-szor változott az... Nyilván "jó alibi" az hogy egy fontosabb vendéggel váltottam csak pár szót (tényleg 3 perc volt az egész), de akkor is felbasz a mihaszna türelmetlen vén kurva undorító nyomulása. Ami külön piszkálja a csőrömet, hogy kb. 10 percre megkapta kiszállítással a kiszarni valóját. Biztos büszke magára, hogy fontos ember...!Mondhattad volna, hogy azért nem vetted fel, mert ismered a számot és a múltkor is valami szart akart rád sózni.
gyeek
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Kicsinyes "ismerem a főnököt" proli-sztori. Érkezett hozzánk személyesen főnököm jó ismerőse és villanyszerelője, akivel nekem is baráti viszonyom van. Veszem fel a rendelését, amint megszólal a fülrák az irodámban. Míg felvettem barátunk rendelését, összesen kétszer szólt a telefon, mint később néztem 2 perc különbséggel. A második a főni volt, aki köszönés után egyből kérdezte, hogy miért nem vettem fel a telefont. T.i. az első telefonáló jó barátjának irodista anyukája volt, aki mivel elsőre nem vettem fel neki a telefont, azzal a szar ürüggyel hívta egyből a főnököt, hogy ugyanaz-e még a szám, mikor ittlétem óta kerek O-szor változott az... Nyilván "jó alibi" az hogy egy fontosabb vendéggel váltottam csak pár szót (tényleg 3 perc volt az egész), de akkor is felbasz a mihaszna türelmetlen vén kurva undorító nyomulása. Ami külön piszkálja a csőrömet, hogy kb. 10 percre megkapta kiszállítással a kiszarni valóját. Biztos büszke magára, hogy fontos ember...!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 1 éve
Egy újabb véglény akiért nem hullanék könnycseppeket, ha esetleg valami baja történne...rtl.hu/baleset-bunugy/2023/09/29/mosonmagyarovar-nemi-eroszak-terhes-mostohalany-kislany-birosag-ugyeszseg
több mint 1 éve
Hendrix
1 555
www.youtube.com/watch?v=Zhgwy9y5ttANem kell ide kontextus. Gettó kell a gettó ellen! És ragozható is! Mit írnának az üveg túloldalán a faszi gyászhírének ha kinyírta volna az ogre nőstény? "Agyonlőtték sültkrumpli miatt." 😀Hősöm...! 😍😍😍ez így kontextus nélkül elég gettó a dolgozótól
Jack-in-the-box employee shoots at customers from over missing curly fries in Houston 👀 pic.twitter.com/1559dtNiZU
— Daily Loud (@DailyLoud) September 26, 2023
gyeek
Fontos_Vidra
gyeek
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Nem kell ide kontextus. Gettó kell a gettó ellen! És ragozható is! Mit írnának az üveg túloldalán a faszi gyászhírének ha kinyírta volna az ogre nőstény? "Agyonlőtték sültkrumpli miatt." 😀Hősöm...! 😍😍😍ez így kontextus nélkül elég gettó a dolgozótól
Jack-in-the-box employee shoots at customers from over missing curly fries in Houston 👀 pic.twitter.com/1559dtNiZU
gyeek
Fontos_Vidra
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Hősöm...! 😍😍😍ez így kontextus nélkül elég gettó a dolgozótól
gyeek
több mint 1 éve
Hősöm...! 😍😍😍Jack-in-the-box employee shoots at customers from over missing curly fries in Houston 👀 pic.twitter.com/1559dtNiZU
több mint 1 éve
Szerintem a fapadossal és az olcsó jeggyel együtt jár ez a kockázat. Mi pl. ezért nem járunk fapadossal.nem. te azért nem jársz fapadossal mert megteheted, hogy ne azzal repülj. de nem volna m1, hogy 15k a jegy vagy 70, de menni akarnál, akkor te is fapadossal mennél...
Jughead
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...