NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 437
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
majd megválaszolja valaki, aki jobban ismeri a Be.törvényt, de érzésre ennek csak a hivatalos szervekre kellene vonatkoznia.Ha jol tudom engedely nelkul nem keszithetsz felvetelt a birosag nem veszi figyelembe.ez igaz?hát akkor maximum A.J. Chegwidden admirálismásik, amit nem értek, hogy manapság már azt nem rögzít az ember, amit akar. első ilyen után mobil a zsebbe, vagy diktafon elrejtve valahova, hangfelvétel, aztán amikor már konkrét bizonyíték van a dologra, akkor feljelentés, és ha az nem vezet semmire, akkor panasztétel - van valami a Katonai Ügyészség felett? esetleg a Legfőbb Ügyészség?Harmon Rabb Jr! :d
slowmotion
rokaur
slowmotion
YoungZeeZee
nem látom életszerűtlennek, hogy magánszemély bíróhoz rohangáljon, hogy készíthet-e egy zaklatóról hangfelvételt...
több mint 4 éve
rokaur
876
A másik mai remekség: még februárban adtuk el a régi kéglit, 5 hónap kiköltözési időt hagytunk. Asszony tegnap írt a vevőnek, hogy üres a kecó, mikor lenne jó a kulcsátadás, birtokbaadás. Visszaírt, hogy hétvége vagy jövő hét eleje. Oké, írtuk hogy akkor a szombat 9 óra jó-e. Erre ma este 7-kor telefonál, hogy ha akkor neki kellenének a nullás igazolások a mindenről is. Baszd meg, te majom, február óta nem bírtad bebyögni hogy kell majd? Mi sem szarakodtunk ilyesmivel azzal akitől mi vettünk, ott van az átadás-átvételi jegyzőkönyvön minden óraállás, dátum, tiszta sor, semmi probléma. Most már szerinte mégis mikor intézzünk ilyen faszságokat? Dolgozunk, hétvégén a gyerekeket is elhozzuk anyóstól, pont kurvára semmi időnk meg lehetőségünk nem lesz ide-oda rohangálni, intézkedni ezügyben... hülye fasz, akkor most már várni fog szépen.Lehet keson, de legtobb helyen kerheted online is es akkor postan kikuldik.
warr_b
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 404
Ha jol tudom engedely nelkul nem keszithetsz felvetelt a birosag nem veszi figyelembe.ez igaz?hát akkor maximum A.J. Chegwidden admirálismásik, amit nem értek, hogy manapság már azt nem rögzít az ember, amit akar. első ilyen után mobil a zsebbe, vagy diktafon elrejtve valahova, hangfelvétel, aztán amikor már konkrét bizonyíték van a dologra, akkor feljelentés, és ha az nem vezet semmire, akkor panasztétel - van valami a Katonai Ügyészség felett? esetleg a Legfőbb Ügyészség?Harmon Rabb Jr! :d
slowmotion
rokaur
slowmotion
több mint 4 éve
Nekem totál köd az egész sztori.2 éven át… szó nélkül… aztán most hirtelen sajtó nyilvánosságot kap az ügy a semmiből, úgy, hogy kora délután 12 ezer karakteres, részletes cikk jelenik meg, estére viszont durván megvágják és 10 soros lesz. Majd írnak egy másikat, benne 2 új sorral, copy paste meg az előző cikkből.
Nem értem az egészet..
több mint 4 éve
hát akkor maximum A.J. Chegwidden admirálismásik, amit nem értek, hogy manapság már azt nem rögzít az ember, amit akar. első ilyen után mobil a zsebbe, vagy diktafon elrejtve valahova, hangfelvétel, aztán amikor már konkrét bizonyíték van a dologra, akkor feljelentés, és ha az nem vezet semmire, akkor panasztétel - van valami a Katonai Ügyészség felett? esetleg a Legfőbb Ügyészség?Harmon Rabb Jr! :d
slowmotion
rokaur
több mint 4 éve
Nem, de a világ vége. Amennyire en tudom,Lenti nem a futkosó volt?helyre. az első lépcsős alakulatok már csak ilyenek voltak - golyófogónak kellettek, amíg a második lépcsős alakulatok megmozdulnak. és ezt tudták a tisztek is, úgyhogy tele voltak az ilyen alakulatok alkoholista tisztekkel. a szesz meg már csak olyan, hogy ritkán befolyásolja pozitív irányba a személyiséget.Pedig egy év Lenti helyrebillenti. 😊Honvédségnél nincs határvidék. persze, le lehet küldeni mondjuk HMVH-re (bocs Bazza), esetleg Szentesre, de a többi szinte mind olyan helyeken van, ahol azért el lehet lenni (Debrecen, Fehérvár, ilyenek). már nincs olyan, mint harminc éve, hogy áthelyezik pl Lentibe, ami elég tróger hely volt, vagy a kanizsai futkosóra.Szankció: áthelyezés vmi hatarvidekre, előmenetel szabotálása.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/ezt tőlük kell megkérdezni.
Nocsak, nocsak, nocsak...lehet h ez volt az ok, amiért leváltották az előző vezetőt?
Amúgy ezek a nők ennyire félnek, hogy belemennek ebbe és gyakorlatilag ki vannak használva?
Solymi
mondjuk az az érdekes (csak kérdés, kinyomozzák-e), hogy a Honvédség honlapja szerint a fővárosban egyetlen ezred diszlokál (a többi vagy zászlóalj, vagy dandár, vagy a Honvédkórház, de azt is dandártábornok viszi), tehát elvileg csak a tűzszerész/hadihajós ezredre illik a leírás, annak meg ott vannak a vezetői felsorolva.
Parancs, értettem.viszont ha azt mondja, hogy nem, akkor mivel szankcionálják? parancsmegtagadás lehet, de egy ilyen parancs nem állja meg a helyét, normális katonai bíróság előtt, mert ilyen parancsot tiszt nem adhat ki retorzió nélkül.
csebi
nyilván ha mondjuk Benkő haverja az illető, akkor lehet nyomás a katonai ügyészségen, de... azért ez így is meredek.
persze ne áltassuk magunkat, ha a felettes igazán tróger, akkor talál alkalmat a parancsmegtagadásra, és tényleg megkeserítheti a beosztottak életét.
slowmotion
csebi
slowmotion
somoskovig
slowmotion
somoskovig
Meg hát Lenti az kb a világ végén van, program nuku, hazajutni kb lehetetlen.
* hülye vagyok, de ezt a két nevet mindig keverem
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
rokaur
876
másik, amit nem értek, hogy manapság már azt nem rögzít az ember, amit akar. első ilyen után mobil a zsebbe, vagy diktafon elrejtve valahova, hangfelvétel, aztán amikor már konkrét bizonyíték van a dologra, akkor feljelentés, és ha az nem vezet semmire, akkor panasztétel - van valami a Katonai Ügyészség felett? esetleg a Legfőbb Ügyészség?Harmon Rabb Jr! :d
slowmotion
több mint 4 éve
Lenti nem a futkosó volt?helyre. az első lépcsős alakulatok már csak ilyenek voltak - golyófogónak kellettek, amíg a második lépcsős alakulatok megmozdulnak. és ezt tudták a tisztek is, úgyhogy tele voltak az ilyen alakulatok alkoholista tisztekkel. a szesz meg már csak olyan, hogy ritkán befolyásolja pozitív irányba a személyiséget.Pedig egy év Lenti helyrebillenti. 😊Honvédségnél nincs határvidék. persze, le lehet küldeni mondjuk HMVH-re (bocs Bazza), esetleg Szentesre, de a többi szinte mind olyan helyeken van, ahol azért el lehet lenni (Debrecen, Fehérvár, ilyenek). már nincs olyan, mint harminc éve, hogy áthelyezik pl Lentibe, ami elég tróger hely volt, vagy a kanizsai futkosóra.Szankció: áthelyezés vmi hatarvidekre, előmenetel szabotálása.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/ezt tőlük kell megkérdezni.
Nocsak, nocsak, nocsak...lehet h ez volt az ok, amiért leváltották az előző vezetőt?
Amúgy ezek a nők ennyire félnek, hogy belemennek ebbe és gyakorlatilag ki vannak használva?
Solymi
mondjuk az az érdekes (csak kérdés, kinyomozzák-e), hogy a Honvédség honlapja szerint a fővárosban egyetlen ezred diszlokál (a többi vagy zászlóalj, vagy dandár, vagy a Honvédkórház, de azt is dandártábornok viszi), tehát elvileg csak a tűzszerész/hadihajós ezredre illik a leírás, annak meg ott vannak a vezetői felsorolva.
Parancs, értettem.viszont ha azt mondja, hogy nem, akkor mivel szankcionálják? parancsmegtagadás lehet, de egy ilyen parancs nem állja meg a helyét, normális katonai bíróság előtt, mert ilyen parancsot tiszt nem adhat ki retorzió nélkül.
csebi
nyilván ha mondjuk Benkő haverja az illető, akkor lehet nyomás a katonai ügyészségen, de... azért ez így is meredek.
persze ne áltassuk magunkat, ha a felettes igazán tróger, akkor talál alkalmat a parancsmegtagadásra, és tényleg megkeserítheti a beosztottak életét.
slowmotion
csebi
slowmotion
somoskovig
slowmotion
több mint 4 éve
Az a baj h a migrancsok ebbe is bele köpnek :Honvédségnél nincs határvidék. persze, le lehet küldeni mondjuk HMVH-re (bocs Bazza), esetleg Szentesre, de a többi szinte mind olyan helyeken van, ahol azért el lehet lenni (Debrecen, Fehérvár, ilyenek). már nincs olyan, mint harminc éve, hogy áthelyezik pl Lentibe, ami elég tróger hely volt, vagy a kanizsai futkosóra.Szankció: áthelyezés vmi hatarvidekre, előmenetel szabotálása.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/ezt tőlük kell megkérdezni.
Solymi
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
honvedelem.hu/hirek/hazai-hirek/megerositett-hatarvedelem-megnovekedett-katonai-jarmuforgalom.html
Csak ne lenne az a megnövekedett migrációs nyomás …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
helyre. az első lépcsős alakulatok már csak ilyenek voltak - golyófogónak kellettek, amíg a második lépcsős alakulatok megmozdulnak. és ezt tudták a tisztek is, úgyhogy tele voltak az ilyen alakulatok alkoholista tisztekkel. a szesz meg már csak olyan, hogy ritkán befolyásolja pozitív irányba a személyiséget.Pedig egy év Lenti helyrebillenti. 😊Honvédségnél nincs határvidék. persze, le lehet küldeni mondjuk HMVH-re (bocs Bazza), esetleg Szentesre, de a többi szinte mind olyan helyeken van, ahol azért el lehet lenni (Debrecen, Fehérvár, ilyenek). már nincs olyan, mint harminc éve, hogy áthelyezik pl Lentibe, ami elég tróger hely volt, vagy a kanizsai futkosóra.Szankció: áthelyezés vmi hatarvidekre, előmenetel szabotálása.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/ezt tőlük kell megkérdezni.
Solymi
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
somoskovig
több mint 4 éve
másik, amit nem értek, hogy manapság már azt nem rögzít az ember, amit akar. első ilyen után mobil a zsebbe, vagy diktafon elrejtve valahova, hangfelvétel, aztán amikor már konkrét bizonyíték van a dologra, akkor feljelentés, és ha az nem vezet semmire, akkor panasztétel - van valami a Katonai Ügyészség felett? esetleg a Legfőbb Ügyészség?
több mint 4 éve
Pedig egy év Lenti helyrebillenti. 😊Honvédségnél nincs határvidék. persze, le lehet küldeni mondjuk HMVH-re (bocs Bazza), esetleg Szentesre, de a többi szinte mind olyan helyeken van, ahol azért el lehet lenni (Debrecen, Fehérvár, ilyenek). már nincs olyan, mint harminc éve, hogy áthelyezik pl Lentibe, ami elég tróger hely volt, vagy a kanizsai futkosóra.Szankció: áthelyezés vmi hatarvidekre, előmenetel szabotálása.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/ezt tőlük kell megkérdezni.
Solymi
csebi
slowmotion
csebi
slowmotion
több mint 4 éve
Honvédségnél nincs határvidék. persze, le lehet küldeni mondjuk HMVH-re (bocs Bazza), esetleg Szentesre, de a többi szinte mind olyan helyeken van, ahol azért el lehet lenni (Debrecen, Fehérvár, ilyenek). már nincs olyan, mint harminc éve, hogy áthelyezik pl Lentibe, ami elég tróger hely volt, vagy a kanizsai futkosóra.Szankció: áthelyezés vmi hatarvidekre, előmenetel szabotálása.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/ezt tőlük kell megkérdezni.
Solymi
csebi
slowmotion
csebi
több mint 4 éve
Mert a magyar csaj nem így gondolkozik kint nyugaton. 😉Nekik ez már ugyanúgy a nyugati szint.
több mint 4 éve
Amugy ez ilyen pervaziv dolognak tunik.Az asszisztensem mutatta, hogy jelentkezett még tavaly egy állásra professions.hu-n (már gyanús volt az gmail.com-os cím is) és visszaírta neki az ember, hogy kéne egy egész alakos fénykép még, mert a titkárnői munka mellett az ügyvezetővel is kéne közelebbi kapcsolat.
undisputedly
Két dologra gondoltam: 1) vagy annyira perverz az ember, hogy erre gerjed, és megér neki egy hirdetést a prof-on 2) komoly. Egyik sem túl szép helyzetet mutat...
Hugom egyetem alatt volt ukrán lányokkal közös szakmai kiránduláson Lengyelországban, és ki volt tőlük, mert állandóan elkéstek, mert mindig órákat készülődtek, smink, stb. Nem bírta, és rákérdezett, hogy miért muszáj ez. A lányok elmondták, hogy ők csak azért mennek egyetemre, mert ott lehet olyan férfiakat fogni, akik majd eltartják őket...
Ez Kelet-Európa, hölgyeim és uraim.
Szerkesztette: Gyurma Pappa

több mint 4 éve
rokaur
876
Ettol fuggetlenul en katonai birosag ele vitetnem az alezredest. Kulfoldi szolgalatok pont az ilyen felelotlen es erkolcstelen katonai vezetokre vadasznak, akiket meg lehet zsarolni az ilyen sztorikkal.Fuh hallod en is arra kaptam fel a fejem mikor az eredeti cikkben leirtak, hogy az alezredes azzal fenyegetozott, hogy megoli magat... altalanos iskolas erzelmi szint es ez van magas katonai pozicioban...
Nem is ertem hogyan nem lett ebbol nagyobb belso tisztogatas. Vicc.
undisputedly
több mint 4 éve
Ertem ezt. Visszamaradott a regio ebbol a szempontbol. Ahogyan fentebb is irtad, nekem a problemam az,hogy a no magatartasa nem illik abba a mintaba, mint amit valaki olyantol varnal, aki az ala-fole rendelt viszony kenyszerusege okan kerult bele ebbe a helyzetbe.A meetoo ota belenk neveltek ugye, hogy a hatalmi pozicioban levot es a beosztottjat erinto nemi aktus konszenzus mellett sem feltetlenul beleegyezeses.Itt van a kutya elásva. Én a #metoo nélkül is így látom, gondolom, tapasztaltam. Dolgoztam erősen hierarchikus szervezetben (egyetem), és nagyon könnyen kerültek elő ezek a helyzetek, és ha ki is derültek, maradtak következmények nélkül.
undisputedly
Értem, hogy "mit nem értesz" a sztoriban, és nem a kétséged jogosságát vontam kétségbe (sic!), csak jeleztem, hogy nem tartom elképzelhetetlennek, amit te gyanúsnak. Sajnos Magyarországon a (közvélekedés szerint) nők ribancok, a férfiak meg macsók, és ezt a #metoo sem változtatta meg igazán, és az ilyen ügyeket még mindig csuklómozdulattal seprik le.
Gyurma Pappa
Amugy ez ilyen pervaziv dolognak tunik. Tudok itthon olyan nemzetkozi irodat, ahova valamiert csak a dekorativ egyetemista lanyok kerulnek be gyakornoki programra, vagy olyan partnerrol, aki valamiert mindig jelentos idot toltott a gyakornok holyekkel, de pl volt mar, hogy ugyfel a a targyalas szuneteben a telefonjan mutogatta, hogy ezt a "pics@t" vette fel asszisztensnek (masodiknak, mert az ugye egy kell ertsen a dolgahoz), milyen "jo"lesz majd.
Szoval hiaba volt szerencsem azzal, hogy nem ebben szocializalodtam,azert latom, hogy mennyire jelen van (Nokrol is tudok btw akik kihasznaljak a nemuket a szakmajukban, szoval nem nem fuggo, habar az aranyuk biztosan kisebb), de ez ennel a sztorinal pont azt erze, hogy csak az amugy valid "azert jarultam hozza mert feltem" vedekezest hasznalja.
több mint 4 éve
A meetoo ota belenk neveltek ugye, hogy a hatalmi pozicioban levot es a beosztottjat erinto nemi aktus konszenzus mellett sem feltetlenul beleegyezeses.Itt van a kutya elásva. Én a #metoo nélkül is így látom, gondolom, tapasztaltam. Dolgoztam erősen hierarchikus szervezetben (egyetem), és nagyon könnyen kerültek elő ezek a helyzetek, és ha ki is derültek, maradtak következmények nélkül.
undisputedly
Értem, hogy "mit nem értesz" a sztoriban, és nem a kétséged jogosságát vontam kétségbe (sic!), csak jeleztem, hogy nem tartom elképzelhetetlennek, amit te gyanúsnak. Sajnos Magyarországon a (közvélekedés szerint) nők ribancok, a férfiak meg macsók, és ezt a #metoo sem változtatta meg igazán, és az ilyen ügyeket még mindig csuklómozdulattal seprik le.

több mint 4 éve
Enazert reagalhatok kritikusan, cinikusan, mert en csak olvasom a sztorit.Nem kell ehhez a honvédség, az egyetemen is tudott dolog zajlottak hasonló mederben évekig is akár, de tudok olyan bankfiókról is, ahol az igazgató úr kérésének elutasítása azonnali felmondással járt, "elmondom mindenkinek, hogy kikezdtél velem típusú" fenyegetésekkel. 2000-es évek vége, 2010-es évek eleje, amiről beszélek.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/Elobb az alatta szolgalo novel, majd utana annak a lanyaval is akart kulon, kesobb edesharmasban az anyjaval es vele(!!) Wtf.
Solymi
Raadasul a lany ferje szinten a katonai vezeto alatt szolgal! Mi a sz@r.
De amugy tenyleg, evekig, naponta szexualis aktusban van vele, kerdes nelkul bevallal mindent…
Nekem santit ez… oke, hathat benitolag a vezeto tekintelye, mondjuk egy alkalommal (vigyek is birosag ele miatta), de az, hogy ennyi ideig csinalta…
undisputedly
Ennél sokkal durvább eseteket is hallottam, évekig tartó megalázásokkal, zsarolással, fizikai bántalmazással (!) stb., egy másik egyenruhás szervezetnél, itt helyben. Az lett a vége, hogy áthelyezték a vezetőt, az első körben simán kirúgták a két kollega nőt, aki "panaszkodott".
Egy értelmes, jól szituált, képzett és azt gondolom, hogy társadalmilag is érzékeny ember vagy. És nézd meg, hogy te hogy reagálsz, az első reakciód, hogy sántít. Képzeld el, amikor egy ennyire maszkulin közeg, mint a hadsereg, ez a téma előkerül.
És ettől még lehet, hogy igazad van, bár ilyet szerintem azért kitalálni elég meredek, még metoo után is...
Gyurma Pappa
A meetoo ota belenk neveltek ugye, hogy a hatalmi pozicioban levot es a beosztottjat erinto nemi aktus konszenzus mellett sem feltetlenul beleegyezeses.
De ennyi ideg? 2 even at, heti/napi rendszeresseggel lepett a fonokevel szexualis aktusra, anelkul, hogy elutasitotta volna szoban. Mondta, hogy gyere, o ment.
Tanacstalansagaban nem mondott nemet? Meg ha azt mondta volna, hogy benitoan hatott ra az ala-fole rendelt viszony stb. Valamiert kb 2/3-at a cikknek toroltek amugy ido kozben, de ott meg az is benne volt, hogy nemreg derult ki a szamara, hogy mas novel is lefekudt az ezredbol.
Kozben a lanyanak elmondta a no. A ferjenek nem... Majd az ezredes pedig a no engedelyet kerve (a no sajat maga irta le igy), szeretett volna a lanyaval is lefekudni.
Nekem nagyon az rajzlodik ki, hogy munkahelyi megcsalas, csak aztan kiderult es igy vedekezik a no.
Ettol fuggetlenul en katonai birosag ele vitetnem az alezredest. Kulfoldi szolgalatok pont az ilyen felelotlen es erkolcstelen katonai vezetokre vadasznak, akiket meg lehet zsarolni az ilyen sztorikkal.
Nem is ertem hogyan nem lett ebbol nagyobb belso tisztogatas. Vicc.
több mint 4 éve
Nem kell ehhez a honvédség, az egyetemen is tudott dolog zajlottak hasonló mederben évekig is akár, de tudok olyan bankfiókról is, ahol az igazgató úr kérésének elutasítása azonnali felmondással járt, "elmondom mindenkinek, hogy kikezdtél velem típusú" fenyegetésekkel. 2000-es évek vége, 2010-es évek eleje, amiről beszélek.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/Elobb az alatta szolgalo novel, majd utana annak a lanyaval is akart kulon, kesobb edesharmasban az anyjaval es vele(!!) Wtf.
Solymi
De amugy tenyleg, evekig, naponta szexualis aktusban van vele, kerdes nelkul bevallal mindent…
Nekem santit ez… oke, hathat benitolag a vezeto tekintelye, mondjuk egy alkalommal (vigyek is birosag ele miatta), de az, hogy ennyi ideig csinalta…
undisputedly
Ennél sokkal durvább eseteket is hallottam, évekig tartó megalázásokkal, zsarolással, fizikai bántalmazással (!) stb., egy másik egyenruhás szervezetnél, itt helyben. Az lett a vége, hogy áthelyezték a vezetőt, az első körben simán kirúgták a két kollega nőt, aki "panaszkodott".
Egy értelmes, jól szituált, képzett és azt gondolom, hogy társadalmilag is érzékeny ember vagy. És nézd meg, hogy te hogy reagálsz, az első reakciód, hogy sántít. Képzeld el, amikor egy ennyire maszkulin közeg, mint a hadsereg, ez a téma előkerül.
És ettől még lehet, hogy igazad van, bár ilyet szerintem azért kitalálni elég meredek, még metoo után is...

több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/Elobb az alatta szolgalo novel, majd utana annak a lanyaval is akart kulon, kesobb edesharmasban az anyjaval es vele(!!) Wtf.
Solymi
több mint 4 éve
lehet, nem tudom 😀nálunk 6 lakásos a társasház de itt is megvannak a gondok mindenkivel (velem is)Főleg veled, mi? 😆
Negritis
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
nálunk 6 lakásos a társasház de itt is megvannak a gondok mindenkivel (velem is)Főleg veled, mi? 😆
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Évekig nem kötelező naponta kétszer szopni. Nagy disznóság az ilyennel való visszaélés, de amíg folyik addig legtöbbször előnyökkel is jár, majd mikor kiderül onnantól már csak hátrányokkal. Azért a legjobb alanyok a családosok, mert nekik semmiképp sem érdekük hogy kiderüljön, nem megy haza papához, hogy bocs de hibáztam, nem tudtam mit is tegyek évekig stb.
és ha egy ragadozó csak egyszer elkap egy ilyet, akár egy céges bulin, vagy bárhol, onnantól már az csinál vele amit akar. Azért ragadozó mert tudja tudja ezt.
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
Asszem előtte pár éve vki szinten felnyomta a felettesét házon belül. Ki is kellett lépnie mert annyira megrekedt. És igen a katonaság az a hely ahol aztán nagyon meg tudnak szivatni.És megér ennyit? Hogy inkább hűtlen lesz a férjéhez, csak ne rakják át máshova vagy az előmenetele ne sérüljön?Szankció: áthelyezés vmi hatarvidekre, előmenetel szabotálása.index.hu/belfold/2021/06/30/szexualis-zaklatas-a-honvedsegnel/ezt tőlük kell megkérdezni.
Solymi
csebi
slowmotion
csebi
Meg belemegy mert tanácstalan h mit tegyen? Végülis, felesleges ezt a férjnek említeni...
Solymi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.