NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
NFL Draft 2026
1 096
42
18:00, Net4+, DAZN
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 6 éve
Sobri, immunrendszer a kulcs.Kitorolheted az immunrendszereddel, ha jon egy a olyan virus...
Nagyon remélem , hogy ezek után mindenki ráébred, hogy egészségesen kell étkezni, sportolni kell és ásványi anyagokat, vitaminokat szedni... vagy baszunk rá és egyszer csak megjelenik Thanos és csettint...
www.worldometers.info/coronavirus/
gordon
A fo problema sajnos az emberi butasag, ami meg inkabb tetezi a bajt, lasd az egesz sztori kezdeset, ami utan a kinaiak kurva okosan kiengedtek a fertozottekkel teli hajo utasait a nagyvilagba. Ja varjunk, utana elmondtak, hogy sajnaljak, hiba volt.
Kosz bazdmeg. Trump meg sajnalja, veletlenul nyomja majd meg az atomraketa inditogombjat.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 576
Nem tudom.Gibraltárba ki adja az orvosokat? az angolok?Amugy a spanyol betegellatasa top kategoria.különgéppel, engedéllyel elhagyhatják az országot. a sportesemények tiltása csak a hazai eseményekre korlátozódik, nemzetközi sorozatok és a válogatott meccseit megrendezhetik.Tényleg, ezt akartam kérdezni, hogy ha tegnap óta senki nem hagyhatja el Olaszországot, akkor hogy fognak ma Valenciában visszavágót játszani? 😀Több országban pedig elkezdik bezárni az ovikat és iskolákat. Eszkalálódik a sztori.Spanyolországban leszarják egyenlőre mint a kurva élet. Jövő hét végig tömegrendezmények. 😀
Hanni
Nem talasztaltam semmi pánikot.
Főtéren közös főzés, stb
És persze vannak betegek is. BL-ben Atalanta ellen játszott a csapat idegenben, kikaptunk 4-1re szerencsés riporter hozta haza a koronavirust. Olyan álomsorsolás volt mint anno a norvégoknak 😀
Heisman Trophy
adam8
slowmotion
Az is teny, hogy sok spanyol jon ide "betanulni" ,de spanyolban van is penz cuccra.
Ellenben Gibraltar. Top kutyuk, zero tudas 😕
A magyar orvosok jok, de nincs szupport sajna.
Az olaszoknal ha lehet igy mondani sajna ok nem arrol hiresek, hogy odafigyelnenek a higeniara stb...csoda hogy delen nincs nagy kula meg.
ZoliMP
slowmotion
Van ott magyar, indiai talalkoztam argentinnel.de h alapbol ki adja nem tudom.viszont ok ugy le tudjak zarni a hatart hogy ihajj.
Az az igazi karanten.
Amugy is "sziget" kereskedelmet folytatnak.
több mint 6 éve
Gibraltárba ki adja az orvosokat? az angolok?Amugy a spanyol betegellatasa top kategoria.különgéppel, engedéllyel elhagyhatják az országot. a sportesemények tiltása csak a hazai eseményekre korlátozódik, nemzetközi sorozatok és a válogatott meccseit megrendezhetik.Tényleg, ezt akartam kérdezni, hogy ha tegnap óta senki nem hagyhatja el Olaszországot, akkor hogy fognak ma Valenciában visszavágót játszani? 😀Több országban pedig elkezdik bezárni az ovikat és iskolákat. Eszkalálódik a sztori.Spanyolországban leszarják egyenlőre mint a kurva élet. Jövő hét végig tömegrendezmények. 😀
Hanni
Főtéren közös főzés, stb
És persze vannak betegek is. BL-ben Atalanta ellen játszott a csapat idegenben, kikaptunk 4-1re szerencsés riporter hozta haza a koronavirust. Olyan álomsorsolás volt mint anno a norvégoknak 😀
Heisman Trophy
adam8
slowmotion
Az is teny, hogy sok spanyol jon ide "betanulni" ,de spanyolban van is penz cuccra.
Az olaszoknal ha lehet igy mondani sajna ok nem arrol hiresek, hogy odafigyelnenek a higeniara stb...csoda hogy delen nincs nagy kula meg.
ZoliMP
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 576
Amugy a spanyol betegellatasa top kategoria.különgéppel, engedéllyel elhagyhatják az országot. a sportesemények tiltása csak a hazai eseményekre korlátozódik, nemzetközi sorozatok és a válogatott meccseit megrendezhetik.Tényleg, ezt akartam kérdezni, hogy ha tegnap óta senki nem hagyhatja el Olaszországot, akkor hogy fognak ma Valenciában visszavágót játszani? 😀Több országban pedig elkezdik bezárni az ovikat és iskolákat. Eszkalálódik a sztori.Spanyolországban leszarják egyenlőre mint a kurva élet. Jövő hét végig tömegrendezmények. 😀
Hanni
Főtéren közös főzés, stb
Heisman Trophy
adam8
slowmotion
több mint 6 éve
Sobri, immunrendszer a kulcs.faszt
Nagyon remélem , hogy ezek után mindenki ráébred, hogy egészségesen kell étkezni, sportolni kell és ásványi anyagokat, vitaminokat szedni... vagy baszunk rá és egyszer csak megjelenik Thanos és csettint...
gordon
pálinka + torma, hagyma meg szalonna fehér kenyérrel az mindenre jó!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Sobri, immunrendszer a kulcs.Nagyon remélem , hogy ezek után mindenki ráébred, hogy egészségesen kell étkezni, sportolni kell és ásványi anyagokat, vitaminokat szedni... vagy baszunk rá és egyszer csak megjelenik Thanos és csettint...
Szerkesztette: gordon
több mint 6 éve
különgéppel, engedéllyel elhagyhatják az országot. a sportesemények tiltása csak a hazai eseményekre korlátozódik, nemzetközi sorozatok és a válogatott meccseit megrendezhetik.Tényleg, ezt akartam kérdezni, hogy ha tegnap óta senki nem hagyhatja el Olaszországot, akkor hogy fognak ma Valenciában visszavágót játszani? 😀Több országban pedig elkezdik bezárni az ovikat és iskolákat. Eszkalálódik a sztori.Spanyolországban leszarják egyenlőre mint a kurva élet. Jövő hét végig tömegrendezmények. 😀
Hanni
Főtéren közös főzés, stb
Heisman Trophy
adam8
több mint 6 éve
BL-t le fogják játszani ha törik ha szakad, ahogy a Juve fogadni fogja a Lyont, és a Roma is a Sevillat az EL-ben persze nézők nélkül.Tényleg, ezt akartam kérdezni, hogy ha tegnap óta senki nem hagyhatja el Olaszországot, akkor hogy fognak ma Valenciában visszavágót játszani? 😀Több országban pedig elkezdik bezárni az ovikat és iskolákat. Eszkalálódik a sztori.Spanyolországban leszarják egyenlőre mint a kurva élet. Jövő hét végig tömegrendezmények. 😀
Hanni
Főtéren közös főzés, stb
Heisman Trophy
adam8
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Tényleg, ezt akartam kérdezni, hogy ha tegnap óta senki nem hagyhatja el Olaszországot, akkor hogy fognak ma Valenciában visszavágót játszani? 😀Több országban pedig elkezdik bezárni az ovikat és iskolákat. Eszkalálódik a sztori.Spanyolországban leszarják egyenlőre mint a kurva élet. Jövő hét végig tömegrendezmények. 😀
Hanni
Főtéren közös főzés, stb
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Sorosos!Aránylag egyszerű, mikor az eü. ellátórendszer eléri a teljesítőképességének határát, a "lombardokat" 5000 ágyra tették, most vasárnap próbálták felemelni 7500-ra. Tehát az adat akkor ugrik mikor nincs meg az 5001. ágy, onnantól gyorsan veszítik el a betegeket.Ami megütötte a fülem az a koreai és az olasz halálozási arány közötti különbség. (Ez a súlyos esetek számában is látszik)Nem tudom, ekkora különbség lenne az elit egészségügyi ellátórendszerek között? Esetleg a lakosság korfája és a fertőzöttek életkora közötti különbségből adódik a halálozási ráták eltérése?
Bennem felvet kérdéseket, az 10 ezer fertőzött nem e 40-50 vagy akár 60 ezer fő lehet.
www.youtube.com/watch?v=ozKwcvhwMWQ
Nomac
Italy: 9172/463 5,04%
Korea: 7513/54 0,71%
France: 1412/30 2,1%
Spain: 1231/30 2,43 %
Germany: 1224/2 0,16%
USA: 754/26 3,44%
Japan: 530/9 1,69 %
Fast Willie
De majcsak memóározzátok el, az olasz adatok a jók, a többi a hamuka-kamuka...
sutianap
több mint 6 éve
Aránylag egyszerű, mikor az eü. ellátórendszer eléri a teljesítőképességének határát, a "lombardokat" 5000 ágyra tették, most vasárnap próbálták felemelni 7500-ra. Tehát az adat akkor ugrik mikor nincs meg az 5001. ágy, onnantól gyorsan veszítik el a betegeket.Ami megütötte a fülem az a koreai és az olasz halálozási arány közötti különbség. (Ez a súlyos esetek számában is látszik)Nem tudom, ekkora különbség lenne az elit egészségügyi ellátórendszerek között? Esetleg a lakosság korfája és a fertőzöttek életkora közötti különbségből adódik a halálozási ráták eltérése?
Bennem felvet kérdéseket, az 10 ezer fertőzött nem e 40-50 vagy akár 60 ezer fő lehet.
Nomac
Fast Willie
De majcsak memóározzátok el, az olasz adatok a jók, a többi a hamuka-kamuka...
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=tVizgV-6FvIAmiből kb 1 vagy 2 magyar van. Komolyan, ki hiszi el ezeket a kamu számokat?Tombol a járvány és csak 9 fertőzött koronás van MO-n..egyik se magyar.. micsoda népünk, micsoda vérünk van...!!! Viktor, Viktor!!!jó reggelt, 12
Üzenjük a koronának: nem veheted el a magyar népet!!!444
LoveSobri
Negritis
roberto23
több mint 6 éve
Amiből kb 1 vagy 2 magyar van. Komolyan, ki hiszi el ezeket a kamu számokat?Tombol a járvány és csak 9 fertőzött koronás van MO-n..egyik se magyar.. micsoda népünk, micsoda vérünk van...!!! Viktor, Viktor!!!jó reggelt, 12
LoveSobri
Negritis
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 6 éve
Tombol a járvány és csak 9 fertőzött koronás van MO-n..egyik se magyar.. micsoda népünk, micsoda vérünk van...!!! Viktor, Viktor!!!jó reggelt, 12
LoveSobri
több mint 6 éve
Tombol a járvány és csak 9 fertőzött koronás van MO-n..egyik se magyar.. micsoda népünk, micsoda vérünk van...!!! Viktor, Viktor!!!Üzenjük a koronának: nem veheted el a magyar népet!!!444
Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 6 éve
Először azt gondoltam hogy az átlagéletkor, de ekkora különbség nincs egy korea és olasz között. Szerintem egyszerűen az olaszok nem csinálnak elég tesztet, és nem derül ki mennyi valójában a fertőzött ember, még mondjuk egy német és korai egészségügy a fejeltségéből kiindulva, mindenkit tesztel akit ér.Ami megütötte a fülem az a koreai és az olasz halálozási arány közötti különbség. (Ez a súlyos esetek számában is látszik)Nem tudom, ekkora különbség lenne az elit egészségügyi ellátórendszerek között? Esetleg a lakosság korfája és a fertőzöttek életkora közötti különbségből adódik a halálozási ráták eltérése?
Nomac
Fast Willie
több mint 6 éve
Na még 3 iráni diák elkapta. Mekkora mázli, hogy a nemes magyar királyi vérre nem hat ez a szirszar vírus, csak a gyenge külföldiekre....
több mint 6 éve
Megtalaltad a lenyeget. 😀Olyan ez, mint amikor a koronavirusrol hirt ad valamelyik vezeto politikus, aki olvassa a lapjat, felolvassa, hogy keruld az arcodhoz nyulast, majd mielott lapozna, megnyalja ket ujjat.ki vár ilyet tőlük? én (és bárki akinek van józan esze), biztos hogy nem
Ez a vilag komolyan sorra gyartja a balfaszokat. 😀 Es ezektol varja mindenki, hogy megmentesenek egy vilagjarvanytol. 😀
Stez
Borbinho
több mint 6 éve
Ami még durva az olaszoknál az az átlagéletkora az áldozatoknak, ami 81!!!. És ez az átlag, amiben azért gondolom vannak 50-60 év körüliek is (vagy ne'adj Isten még fiatalabbak). Azért ez elég ilyesztő, pláne, hogy mindenkinek vannak idősebb rokonai. Nekem is muszáj lesz most hétvégén hazamenni a 80 év körüli nagyszülőkhöz, de már zsákolok be a maszkokkal, fertőtlenítőkkel, gumikesztyűkkel, nehogy véletlenül megfertőzzem őket.
több mint 6 éve
Ami megütötte a fülem az a koreai és az olasz halálozási arány közötti különbség. (Ez a súlyos esetek számában is látszik)Nem tudom, ekkora különbség lenne az elit egészségügyi ellátórendszerek között? Esetleg a lakosság korfája és a fertőzöttek életkora közötti különbségből adódik a halálozási ráták eltérése?
Nomac
több mint 6 éve
Olyan ez, mint amikor a koronavirusrol hirt ad valamelyik vezeto politikus, aki olvassa a lapjat, felolvassa, hogy keruld az arcodhoz nyulast, majd mielott lapozna, megnyalja ket ujjat.ki vár ilyet tőlük? én (és bárki akinek van józan esze), biztos hogy nem
Ez a vilag komolyan sorra gyartja a balfaszokat. 😀 Es ezektol varja mindenki, hogy megmentesenek egy vilagjarvanytol. 😀
Stez
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
En pedig egyre jobban imadom ezeket a latszatintezkedeseket.Premier League: betiltottak a meccsek elotti kezfogast. Kisetal a meccs elott Guardiola, nagyban olelkezik, pacsizik es puszizik az ellenfel menedzserevel. 😀
Szoglet: mindenki fogdossa a masikat, bunyoznak konkretan, egymas arcaba kapdosnak. 😀
Golt lo a Dzsoni: rohan ki az egesz csapat, meg a cserek is egy kupacba, minden pacsizik es olelkezik.
Lefujjak a meccset: a gyoztes csapat egyenkent pacsizik a tarsakkal, majd egyenkent elmegy lepacsizni az ellenfellel, mert ez a fair play. A ket edzo rogton megy kezet fogni es gratulalni.
Na mentek a picsaba. 😀
Bonusz: a Manchester United hetfo este hosszabbit egy tehetsegevel. Cimlapfoto.
Olyan ez, mint amikor a koronavirusrol hirt ad valamelyik vezeto politikus, aki olvassa a lapjat, felolvassa, hogy keruld az arcodhoz nyulast, majd mielott lapozna, megnyalja ket ujjat.
több mint 6 éve
Ami megütötte a fülem az a koreai és az olasz halálozási arány közötti különbség. (Ez a súlyos esetek számában is látszik)Bennem felvet kérdéseket, az 10 ezer fertőzött nem e 40-50 vagy akár 60 ezer fő lehet.
Szerkesztette: Nomac
több mint 6 éve
Azé me a biológia nem matek, hanem empírikus tudomány, ha megfelelő számú kísérleti adat áll rendelkezésre, akkor majd mondanak egy valószínűséget.1. Ez nem olyan mint a lepra, hogy 100ban elkapod, vagyha el is kapod lehet nem jár semmilyen tünettel, az esetek 80%-ában.1. Miért nem olyan? Ki nem kapja el? És én se 100%-t írtam, az oké, de egy nagyvárosban miért nem 80-90%, ezt nem vágom.
2. Diverdoc asszem elég világos volt, a dráma az állapotromlás stádiumában következik be, ott harmadát elveszítik a betegeknek, ha nem tudják kezelni, márpedig csak lélegeztetik.
3. Mostanra az is világos, hogy az állapotromlás hirtelen következik be, mit mondjak, megzabálja a tüdőszöbetet. Veszel neki új tüdőt?
4. Nem tudok adekvált válaszokat adni, míg nem vagyunk tisztába olyan közegészségügyi fogalmakkal, hogy morbiditás, mortalitás, letalitás.
Addig rójuk a köröket, hogy akit megharaptak zombi lesz, nem nem lesz zombi, csak minden tizedik, de aki nem lett zombi attól még szintén tíz százalékban tovább zombizhat és a zombik harmada pedig gyorsan halotthalott lesz.
sutianap
2. Ha lesz többszázezer fertőzött a néhányszáz lélegeztetőgépre, az technikailag azt jelenti, hogy aki állapotromlik, annak kampó.
3. és 4. Én nem a halálozási vagy kórtörténeti részről érdeklődtem, csak arról, hogy mi a valószínűsége annak, hogy egy XY random civilizációban élő ember megkapja? És mivel szerintem kb. 100%, érdekelne az a logika, ami szerint esetleg csak 50% vagy 10%.
Sobri Jóska
Maga ez a kis izé, ami nem is sejt is olyan ütemben változik, hogy az is kihívás, hogy hogyan lehet megfogni, másrészt egy milliárdos sejttömegbe bejutva, annak ellenreakcióival, az ellenreakciójának ellenreakciójával, az megfigyelést igényel, adatgyűjtést, elemzést következtetést - közben a vírus megtalálhatja az optimális terjedés, fertőződés kombinációját, akkor aztán lehet loholni utána.
Attól még lehet fertőzött valaki, hogy nincsenek tünetei, ezek a kérdések válaszok nem igen/nem taftományban vannak, s ugye ha kijön egy újabb kutatás az lestornózhatja az egész addigiakat, perzse ugye nem ártana képben lenni a biosszal, főleg ilyen helyzetben, mikor minden víruscikkre rá tudnak kontrázni egy világgazdasági szarságot, há haljanak mámeg atökömetérdekli most igazán gáz van, majd a részvényesek öngyilkosságát hozzáadják az összhalálozáshoz....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak