Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 8 éve
Az milyen hogy meghal vlknek a gyereke reggelre, kijön a doki megállapítja a tényállást, majd közlik hogy kéne egy lepedő,hogy letakarnák... és 12 órán keresztül ott maradnak a szülők a lassan befeketedő testtel, mire elviszik...Nincsenek szavak az ilyenre.
(ez nem egy tanyán hanem a belvárosban történt meg)
ozibozi
De amúgy hogy? Ennyire nincs hullaszállító?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Az milyen hogy meghal vlknek a gyereke reggelre, kijön a doki megállapítja a tényállást, majd közlik hogy kéne egy lepedő,hogy letakarnák... és 12 órán keresztül ott maradnak a szülők a lassan befeketedő testtel, mire elviszik... (ez nem egy tanyán hanem a belvárosban történt meg)
több mint 8 éve
Nem, ez még előtte volt. Céges buli. A vendéglátóipar elég stresszes -- többek közt ma is megetettünk pár embert ebben a kórházban, és a sürgősségin -- az egész éves stressz pedig masszív alkoholbevitelre késztet. Ergo ők is hozzájárultak a betérőmhöz. 😛Mi lelte eme nagyszerű eseményt?A karszalagot csak otthon vettem észre, gondolom a bal csuklómon a kettő másik miatt. Gyorsan elláttak szerintem, de indokolatlanul sok időt töltöttem abban a székben, pedig nem olyan kényelmes.remélem kaptál tökömtudja milyen színű szalagot, hogy 2 órán belül ellátnak😊Nem, elég nyugis volt, békésen aludtam... Még szólhattak is volna amikor megkaptam a zárójelentést, hogy vakarjam le a homlokom közepén az orromig lógó vércsíkot. Mire kiszálltam mondjuk a nyakam és a derekam már rosszabb állapotban volt.Sürgősségi betegellátás. 9 óra egy tolószékben. BUÉK éhes faszfejek és kösz!mi az, megborult a négyszáz ágyas?
gyeek
slowmotion
gyeek
(2 éve a nővéremmel ültünk ott órákat, mondjuk szilveszteri napok macerásak, sajna ezzel számolni kell)
NB2
gyeek
Sok volt a szilveszteri koccintás?
Coolearie
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Mi lelte eme nagyszerű eseményt?A karszalagot csak otthon vettem észre, gondolom a bal csuklómon a kettő másik miatt. Gyorsan elláttak szerintem, de indokolatlanul sok időt töltöttem abban a székben, pedig nem olyan kényelmes.remélem kaptál tökömtudja milyen színű szalagot, hogy 2 órán belül ellátnak😊Nem, elég nyugis volt, békésen aludtam... Még szólhattak is volna amikor megkaptam a zárójelentést, hogy vakarjam le a homlokom közepén az orromig lógó vércsíkot. Mire kiszálltam mondjuk a nyakam és a derekam már rosszabb állapotban volt.Sürgősségi betegellátás. 9 óra egy tolószékben. BUÉK éhes faszfejek és kösz!mi az, megborult a négyszáz ágyas?
gyeek
slowmotion
gyeek
(2 éve a nővéremmel ültünk ott órákat, mondjuk szilveszteri napok macerásak, sajna ezzel számolni kell)
NB2
gyeek
Sok volt a szilveszteri koccintás?
több mint 8 éve
A karszalagot csak otthon vettem észre, gondolom a bal csuklómon a kettő másik miatt. Gyorsan elláttak szerintem, de indokolatlanul sok időt töltöttem abban a székben, pedig nem olyan kényelmes.remélem kaptál tökömtudja milyen színű szalagot, hogy 2 órán belül ellátnak😊Nem, elég nyugis volt, békésen aludtam... Még szólhattak is volna amikor megkaptam a zárójelentést, hogy vakarjam le a homlokom közepén az orromig lógó vércsíkot. Mire kiszálltam mondjuk a nyakam és a derekam már rosszabb állapotban volt.Sürgősségi betegellátás. 9 óra egy tolószékben. BUÉK éhes faszfejek és kösz!mi az, megborult a négyszáz ágyas?
gyeek
slowmotion
gyeek
NB2
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
remélem kaptál tökömtudja milyen színű szalagot, hogy 2 órán belül ellátnak😊Nem, elég nyugis volt, békésen aludtam... Még szólhattak is volna amikor megkaptam a zárójelentést, hogy vakarjam le a homlokom közepén az orromig lógó vércsíkot. Mire kiszálltam mondjuk a nyakam és a derekam már rosszabb állapotban volt.Sürgősségi betegellátás. 9 óra egy tolószékben. BUÉK éhes faszfejek és kösz!mi az, megborult a négyszáz ágyas?
gyeek
slowmotion
gyeek
több mint 8 éve
Nem, elég nyugis volt, békésen aludtam... Még szólhattak is volna amikor megkaptam a zárójelentést, hogy vakarjam le a homlokom közepén az orromig lógó vércsíkot. Mire kiszálltam mondjuk a nyakam és a derekam már rosszabb állapotban volt.Sürgősségi betegellátás. 9 óra egy tolószékben. BUÉK éhes faszfejek és kösz!mi az, megborult a négyszáz ágyas?
gyeek
slowmotion
több mint 8 éve
Sürgősségi betegellátás. 9 óra egy tolószékben. BUÉK éhes faszfejek és kösz!mi az, megborult a négyszáz ágyas?
gyeek
több mint 8 éve
Sürgősségi betegellátás. 9 óra egy tolószékben. BUÉK éhes faszfejek és kösz!
több mint 8 éve
levenné... lassan 😉de minek kell kitenni a 18-as karikát, ha valaki télikabátban mutatnak?aztán mire fel? ha kiteszik a 18-as karikát simán mehetneÉs csak annyit látnánk hogy a szülők beperelték az M1-et ?Minden idők legnézettebb újévi köszöntője lenne... 😀azt se bánom ha nem estélyiben, 10 után több mindent lehet adni a tévében if you know what I meanÉjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊m1, éjfél?
Mikey
Már gondoltam rá, hogy mekkora upgrade lenne, ha csak a Fannit látnánk, Áder nélkül.
Jan
bergerdani
Jan
Coolearie
davemayer
slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
de minek kell kitenni a 18-as karikát, ha valaki télikabátban mutatnak?aztán mire fel? ha kiteszik a 18-as karikát simán mehetneÉs csak annyit látnánk hogy a szülők beperelték az M1-et ?Minden idők legnézettebb újévi köszöntője lenne... 😀azt se bánom ha nem estélyiben, 10 után több mindent lehet adni a tévében if you know what I meanÉjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊m1, éjfél?
Mikey
Már gondoltam rá, hogy mekkora upgrade lenne, ha csak a Fannit látnánk, Áder nélkül.
Jan
bergerdani
Jan
Coolearie
davemayer
több mint 8 éve
aztán mire fel? ha kiteszik a 18-as karikát simán mehetneÉs csak annyit látnánk hogy a szülők beperelték az M1-et ?Minden idők legnézettebb újévi köszöntője lenne... 😀azt se bánom ha nem estélyiben, 10 után több mindent lehet adni a tévében if you know what I meanÉjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊m1, éjfél?
Mikey
Jan
bergerdani
Jan
Coolearie
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 8 éve
És csak annyit látnánk hogy a szülők beperelték az M1-et ?Minden idők legnézettebb újévi köszöntője lenne... 😀azt se bánom ha nem estélyiben, 10 után több mindent lehet adni a tévében if you know what I meanÉjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊m1, éjfél?
Mikey
Jan
bergerdani
Jan
több mint 8 éve
Minden idők legnézettebb újévi köszöntője lenne... 😀azt se bánom ha nem estélyiben, 10 után több mindent lehet adni a tévében if you know what I meanÉjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊m1, éjfél?
Mikey
Jan
bergerdani
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
azt se bánom ha nem estélyiben, 10 után több mindent lehet adni a tévében if you know what I meanm1, éjfél?Fel kell hoznom a témát!!!Éjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊
...
2.) Gondoltam csak meghallgatom a himnuszt az m1-en...10 perccel éjfél előtt kínai híradó???
clbass
Mikey
Jan
Mindig jövőre
több mint 8 éve
m1, éjfél?Fel kell hoznom a témát!!!Éjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊
...
2.) Gondoltam csak meghallgatom a himnuszt az m1-en...10 perccel éjfél előtt kínai híradó???
clbass
Mikey
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 8 éve
Fel kell hoznom a témát!!!Éjfél után 10 perccel meg remélem orosz nyelvű volt, az úgy csodálatos lenne. 😊
...
clbass
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Fel kell hoznom a témát!!!1.) Black Mirror 4. évad premier...angol, német, román??? felirat a netflixen...prémium lemondás
több mint 8 éve
Hát fiúk néhány napig nem járok erre és ennyi humor bon-bon fogad, erre nem találok szavakat 😀www.youtube.com/watch?v=6FOUqQt3Kg0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
www.e-nyelv.hu/2010-12-16/haddhagy/*hadd 😊Mivel nem akarlak megbántani, csak azt tudom mondani, amit az eddigi megkereséseidre: még hagy gondolkozzam rajta, köszi a türelmed. 😊így már nem is vágysz rám, vagy mi van? 😊99Azt hittem még szűz vagy.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
adam8
több mint 8 éve
*hadd 😊Mivel nem akarlak megbántani, csak azt tudom mondani, amit az eddigi megkereséseidre: még hagy gondolkozzam rajta, köszi a türelmed. 😊így már nem is vágysz rám, vagy mi van? 😊99Azt hittem még szűz vagy.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
Sobri Jóska
több mint 8 éve
Mivel nem akarlak megbántani, csak azt tudom mondani, amit az eddigi megkereséseidre: még hagy gondolkozzam rajta, köszi a türelmed. 😊így már nem is vágysz rám, vagy mi van? 😊99Azt hittem még szűz vagy.
Amadeus
Sobri Jóska
Amadeus
több mint 8 éve
Nekem kulccsal húzták teljesen körbe az előző kocsimat a belváros kellős közepén amit 4 térfigyelő kamerából 3 rögzített ( a 4. csak dísznek van, nem működik. Nyílván ez volt a kocsitól 4 méterre) olyan képminőséggel, hogy annyi látszott rajtuk mint egy segglyukban. Szóval mehettem újra fújatni az egész kocsit. Imádtam.Kb. 3 hónap csak most kikivánkozott.A kurva anyjàt az összes gecinek aki:Ez 1 nap?
Lelopja a felnid kupakjait
Meghúzza az autód és lelép szó nélkül
Beléd tolat és megpróbàl lelépni
Lelopja a szelepsapkàidat
Nekimegy a tükrödnek és szó nélkül tovàbbmegy
Nyomorult, pitiàner, gerinctelen fasszopók!!!
gaben
dcsicsak
gaben
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Kb. 3 hónap csak most kikivánkozott.A kurva anyjàt az összes gecinek aki:Ez 1 nap?
Lelopja a felnid kupakjait
Meghúzza az autód és lelép szó nélkül
Beléd tolat és megpróbàl lelépni
Lelopja a szelepsapkàidat
Nekimegy a tükrödnek és szó nélkül tovàbbmegy
Nyomorult, pitiàner, gerinctelen fasszopók!!!
gaben
dcsicsak
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "