NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 691
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondjuk ezekről még semmit nem hallottam, de majd google mindjárt segít.Akkor asszem simán bepróbálom a nem dombornyomottat.vannak direkt erre a célre kitalált internetkártyák is, bár a Cib bankosat nem ajánlomJJ
Köszi mindenkinek a segítséget.Deny
több mint 13 éve
Akkor asszem simán bepróbálom a nem dombornyomottat.vannak direkt erre a célre kitalált internetkártyák is, bár a Cib bankosat nem ajánlom
Köszi mindenkinek a segítséget.Deny
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Akkor asszem simán bepróbálom a nem dombornyomottat.Köszi mindenkinek a segítséget.
több mint 13 éve
Paypal-lal kapcsolatban lenne pár kérdésem. Régen úgy tudom, kizárólag dombornyomott kártyával lehetett regisztrálni, most a google-ban, ahol olvasgatok róla, már ilyen kritériumról nem ír. Ez valóban így van, már a sima kártya is jó? (ott konkrétan csak egy kép volt kinn, ahol nézem, hogy visa, mastercard, american express, discover kártyákkal lehet regelni)én jó 2-3 éve fizettem PayPallel, és már akkor is simán jó volt s nem dombornyomott
Vagy akár konkrétabban, mezei Raiffeisen Okos kártyával tudok-e? Ha nem, akkor mibe fájna ebből dombornyomottat csinálni? (tudom, bankban megmondják, csak hát ahhoz idő kellene rá)Deny
több mint 13 éve
Zolika
911
dombornyomott mastercard (lakossági szla-hoz) éves díja 5-6e ft a legtöbb banknáltriangleTotyáéknál 4 ezer.
több mint 13 éve
triangle
1 283
dombornyomott mastercard (lakossági szla-hoz) éves díja 5-6e ft a legtöbb banknál
több mint 13 éve
nekem szimpla otp kártyával is lazán ment nem kell dombornyomásosnak lennie
több mint 13 éve
Paypal-lal kapcsolatban lenne pár kérdésem. Régen úgy tudom, kizárólag dombornyomott kártyával lehetett regisztrálni, most a google-ban, ahol olvasgatok róla, már ilyen kritériumról nem ír. Ez valóban így van, már a sima kártya is jó? (ott konkrétan csak egy kép volt kinn, ahol nézem, hogy visa, mastercard, american express, discover kártyákkal lehet regelni)Vagy akár konkrétabban, mezei Raiffeisen Okos kártyával tudok-e? Ha nem, akkor mibe fájna ebből dombornyomottat csinálni? (tudom, bankban megmondják, csak hát ahhoz idő kellene rá)
több mint 13 éve
Managerré hogyan kupálódhat ki az ember? Találok valahol értelmezhető leírást?catattackattól függ milyen manager akarsz lenni.
projekt, people, service, mondjuk?
több mint 13 éve
azért szakmai hozzáértéssel és ilyesmikkel pótolni kell a papírtna de most viccen kívűl, cége válogatja.Hoppá. Még van remény számomra is 😛 :cool:szaba
én teljesen lehidaltam amikor megtudtam h sok cégnél UK-nél még a partner szint (!!!) eléréséhez sem előfeltétel olyan apróság mint egy diplomabriareos
több mint 13 éve
szaba
10 543
na de most viccen kívűl, cége válogatja.Hoppá. Még van remény számomra is 😛 :cool:
én teljesen lehidaltam amikor megtudtam h sok cégnél UK-nél még a partner szint (!!!) eléréséhez sem előfeltétel olyan apróság mint egy diplomabriareos
több mint 13 éve
na de most viccen kívűl, cége válogatja.én teljesen lehidaltam amikor megtudtam h sok cégnél UK-nél még a partner szint (!!!) eléréséhez sem előfeltétel olyan apróság mint egy diploma
több mint 13 éve
szaba
10 543
Azért tőled az input-output kifejezés elég bizar hangzást nyer 😀Managerré hogyan kupálódhat ki az ember? Találok valahol értelmezhető leírást?catattackattól függ milyen managerr akarsz lenni, milyen cégnél.
pl
input-output managerr könnyen lehetsz.briareos
több mint 13 éve
Managerré hogyan kupálódhat ki az ember? Találok valahol értelmezhető leírást?catattackattól függ milyen managerr akarsz lenni, milyen cégnél.
pl
input-output managerr könnyen lehetsz.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Managerré hogyan kupálódhat ki az ember? Találok valahol értelmezhető leírást?
több mint 13 éve
Zöld aktív, félhold inaktív, elbóklászott valahova, de maradt bejelentkezve.
több mint 13 éve
Egy ideje meg akarom már kérdezni hogy a faszbukon mit jelent az,hogy ahogy bal oldalt mutatja hogy melyik ismerősöm online és van amely mellett ilyen kis zöld pötty van,van amelyik mellett meg ilyen szürke félpötty?
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
usába sem kell vízum (90 nap tartózkodási idő alatt), repülővel sem kellene, csak egy ESTA kérelmet kell online kitölteni, oszt annyi, minden infót megtalálsz róla itt (mádzsárul):Köszönöm! 😉
http://hungarian.hungary.usembassy.gov/vwp_hu.htmltriangle
több mint 13 éve
triangle
1 283
usába sem kell vízum (90 nap tartózkodási idő alatt), repülővel sem kellene, csak egy ESTA kérelmet kell online kitölteni, oszt annyi, minden infót megtalálsz róla itt (mádzsárul):http://hungarian.hungary.usembassy.gov/vwp_hu.html
több mint 13 éve
hmm hát ha akkor ismerem, tuti leírom 😊 mostmár csak annyira emlékszem, hogy tényleg baromi drága volt, nem is tudtam végigcsinálni amit kellett volna, mert várattak is. na mindegy 😊
több mint 13 éve
Mondjuk nagyobb értelme lenne ennek az írásnak, mint a múltkori 2 Ft-os cikknek.http://homar.blog.hu/homárra írtál-e?briareosmire?😮fetomy
homár-fetomy, fetomy-homárbriareos
több mint 13 éve
http://homar.blog.hu/mire?😮fetomyÉn is arra gondoltam. Pár éve kellett hívnunk, és kurvadrága volt, többszáz forint/perc. De aztán lehet azóta már nem, nem tudom 😊 Arra viszont emlékszem, hogy pár perc alatt lenulláztam a kártyám 😊fetomyhomárra írtál-e?briareos
homár-fetomy, fetomy-homár
több mint 13 éve
mire?😮Én is arra gondoltam. Pár éve kellett hívnunk, és kurvadrága volt, többszáz forint/perc. De aztán lehet azóta már nem, nem tudom 😊 Arra viszont emlékszem, hogy pár perc alatt lenulláztam a kártyám 😊fetomyhomárra írtál-e?briareos
több mint 13 éve
Én is arra gondoltam. Pár éve kellett hívnunk, és kurvadrága volt, többszáz forint/perc. De aztán lehet azóta már nem, nem tudom 😊 Arra viszont emlékszem, hogy pár perc alatt lenulláztam a kártyám 😊fetomyhomárra írtál-e?