NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 5 éve
Roglic simán nyert, López behozta 2 percre, Quintana meg kapott sokat ahogy várható volt, Valverde és Pogacar köztük. Ahogy várható volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Köszi.Arról van info mikor volt 4 GT győztes egy csapatban? Ráadásul mind a 4 az elmúlt 5 versenyből hozta össze. Elképesztő. 4 kapitányos sor valaki? 😀😀😀Például Sky.
dawyd728
A tavalyi Vuelta előtt 4/4 volt. (3 Froome, 1 Thomas)
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Arról van info mikor volt 4 GT győztes egy csapatban? Ráadásul mind a 4 az elmúlt 5 versenyből hozta össze. Elképesztő. 4 kapitányos sor valaki? 😀😀😀Froome simán lehet nem tud a korábbi szintre visszatérni (mondjuk mentálisan). Ha mégis, egyértelmű, hogy ő a csapat No1 kerekese. Thomas szerintem egy töltelék típusú versenyző, egy luxus segítő, akinek kijött a lépés a Tour-on, de hosszabb távon nem lehet rá építeni, mint aki majd futószalagon hozza az eredményeket.
dawyd728
Közép és hosszű távon szerintem Bernal-ra építenek majd és dísz britnek meg ott lesz Hart. Én nem látom, hogy Carapaznak a prémium hegyi segítő szerepkörön több jutna a csapatban, max a lepattanóra mehet.
több mint 5 éve
Arról van info mikor volt 4 GT győztes egy csapatban? Ráadásul mind a 4 az elmúlt 5 versenyből hozta össze. Elképesztő. 4 kapitányos sor valaki? 😀😀😀Például Sky.
dawyd728
A tavalyi Vuelta előtt 4/4 volt. (3 Froome, 1 Thomas)
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Arról van info mikor volt 4 GT győztes egy csapatban? Ráadásul mind a 4 az elmúlt 5 versenyből hozta össze. Elképesztő. 4 kapitányos sor valaki? 😀😀😀
több mint 5 éve
dawyd728
3 851
Esbringa podban volt, h Roglic is esett Lopez mellett.
több mint 5 éve
no
7 305
Soler-t sajnalom. Sporolt Quintanak 15W-ot de ettol nem lett gyorsabb es a piheno nap elott igazan nem kellett volna szamitson. A +2 masodpercen sem fog mulni semmi a piros trikoert. Igy kell elidegiteni a jo fiatalt. De ertem hogy a piros erdekli oket, de akkor mar elore szolok neki hogy nem a szakaszgyozelemert megyunk. Pogacar es Roglic nagyon nagyot mentek.
Az Astana, de foleg a Movistar sztarjainak nyerniuk kellene es meg az idofutam elott irom ahol nagyon ki fognak kapni. Persze jobban kellene reagalniuk a Jumbo-ra. Meglepte oket hogy ok is hasonlo taktikan voltak es osszesegeben Roglic jott ki belole a legjobban. Ha a nem tudnak szakasz kozben reagalni akkor bajban lesznek. Ha a kovetkezo hegyi nap hasonlo lesz akkor meg sem erdemlik.
több mint 5 éve
Pogácsa szépet ment, Movistar meg jövőre 1 kapitánnyal hátha nem fog balfaszkodni. Az időfutam után viszont biztos Roglicnál lesz az előny.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Pogačar viszont instant kedvenc lett ezzel ahogy beetette a Movistarosokat. 👏😁
több mint 5 éve
Mikey
18 755
A Movistar a kerékpársport Ferrarija taktikában.
több mint 5 éve
Mikey
18 755
A Valverde, Quintana, Roglič, López négyes kicsit kiemelkedik a mezőnyből az első héten.
több mint 5 éve
Igen köszi a mai szakasz előtt sikerült találkoznom egész sok versenyzővel, és szerencsére ott volt egy kisgyerekekből álló kisebb csoport aki fel is tartotta a versenyzőket. A nagyobb versenyzők nyilván nem álltak meg, pl Formolo kiröhögött mindenkit, de pl Meintjes nagyon rendes volt.Ha ugy altalaban mindenkivel akarsz talalkozni akkor ahogy mennek alairni van egy "kordonfolyoso" es ott elkaphatod oket ( mindenkit ). Ha van csapatod ( ketto-harom belefer ) akkor a kocsijukhoz odamesz az etap elott vagy utan. Kisebb versenyen jobb, mert nem akkora a nyomas rajtuk, kisebb a tomeg.ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.köszi a segítséget, igen ez lenne a cél
no
Heisman Trophy
no
több mint 5 éve
no
7 305
Burgos erdekesen adja elo a "hogy ussuk el a sajat kerekesunket"
több mint 5 éve
no
7 305
Ha ugy altalaban mindenkivel akarsz talalkozni akkor ahogy mennek alairni van egy "kordonfolyoso" es ott elkaphatod oket ( mindenkit ). Ha van csapatod ( ketto-harom belefer ) akkor a kocsijukhoz odamesz az etap elott vagy utan. Kisebb versenyen jobb, mert nem akkora a nyomas rajtuk, kisebb a tomeg.ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.köszi a segítséget, igen ez lenne a cél
no
Heisman Trophy
több mint 5 éve
ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.köszi a segítséget, igen ez lenne a cél
no
több mint 5 éve
no
7 305
ingyen is tudsz veluk talalkozni ha az a cel, de max egy foto-alairas erejeig.
több mint 5 éve
no
7 305
valaki tudja esetleg hogy a grand tourokon ez esetben most vuelta kell e VIP jegyet venni ahhoz, hogy az indulásnál a riders sign-upot meg lehessen tekinteni közelről?images.sportstoursinternational.co.uk/wp-content/uploads/2016/05/Vuelta-a-Espana-2019-VIP-and-hospitality.pdf
Heisman Trophy
Nem tudom mi a cel, de ott tudsz lenni barhol-barmikor. 😊
több mint 5 éve
valaki tudja esetleg hogy a grand tourokon ez esetben most vuelta kell e VIP jegyet venni ahhoz, hogy az indulásnál a riders sign-upot meg lehessen tekinteni közelről?
több mint 5 éve
Mikey
18 755
Quintana hoppá.
több mint 5 éve
no
7 305
O es Martinez egy jo kerdes, de bennuk van a lehetoseg. Carthy bivaly lehet. A csapatversenyt nem nyeritek meg 😊GC-ért jöttünk, szóval valószínűleg jelentéktelen csapatversenyt nyerünk max, meg talán Higuita 25 év alattiért mehet majd 😀Nem irtam, hogy csapat. 😊Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
Sobri Jóska
A csapatidofutam altalaban kiegyenliti a kulonbsegeket es segiti a gyengebbeket benne, hiaba az elvileg a gazdagabb az erosebb is alaptetel. Mindenki kb ugyanugy all fel Roulerek-hegyimenok hasonlo elosztasban es ebben a hegyimenok gyengebbek a TT-ken. Az hogy a csapatokban a GC meno melyik csoportba tartozik nem szamit. Lopez-nek itt annyit kellett beleraknia, mint G Bennett-nek, nem, mint Roglic-nak. Ha az UAE-t kiveszem a WT csapatok 40 masodpercen belul. Ha ez ITT Lopez soha nem allna az elen es a kulonbsegek a tobbszorosere nonenek. Panaszra a jo egyeni idofutammenoknek lehet oka.
Itt az EF1 nem tudom milyen cellal jott mert erosek a GC-re is, de a szakaszokra meg inkabb es ez esetben ok lesznek a legszorakoztatobbak. Ha a GC a cel akkor Uran adott Quintana-nak 9 mp-t!! ma, ami nevetseges.
no
shawnka
több mint 5 éve
GC-ért jöttünk, szóval valószínűleg jelentéktelen csapatversenyt nyerünk max, meg talán Higuita 25 év alattiért mehet majd 😀Nem irtam, hogy csapat. 😊Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
Sobri Jóska
A csapatidofutam altalaban kiegyenliti a kulonbsegeket es segiti a gyengebbeket benne, hiaba az elvileg a gazdagabb az erosebb is alaptetel. Mindenki kb ugyanugy all fel Roulerek-hegyimenok hasonlo elosztasban es ebben a hegyimenok gyengebbek a TT-ken. Az hogy a csapatokban a GC meno melyik csoportba tartozik nem szamit. Lopez-nek itt annyit kellett beleraknia, mint G Bennett-nek, nem, mint Roglic-nak. Ha az UAE-t kiveszem a WT csapatok 40 masodpercen belul. Ha ez ITT Lopez soha nem allna az elen es a kulonbsegek a tobbszorosere nonenek. Panaszra a jo egyeni idofutammenoknek lehet oka.
Itt az EF1 nem tudom milyen cellal jott mert erosek a GC-re is, de a szakaszokra meg inkabb es ez esetben ok lesznek a legszorakoztatobbak. Ha a GC a cel akkor Uran adott Quintana-nak 9 mp-t!! ma, ami nevetseges.
no
több mint 5 éve
no
7 305
Nem irtam, hogy csapat. 😊Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ki szerint lesz sok idofutam kilometer?Minden egyes csapatidőfutam kilóméter túl sok és felesleges.
no
több mint 5 éve
Na a Jumbo élből megszívta, mintha a Vueltán állandóan dolgozna egy random fail generátor az esélyesek között...