NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress
A Tour de France szervezői beperlik a tömegbukást okozó nézőt

Igazából, simán be kellene csukni pár évre.

A szervezők mondjuk alapból betilthatnák, hogy az út szélén mindenféle táblákkal lehessen "szurkolni"...
Mikey
A GT-k közterületen zajlanak.
Bárki oda áll, ahova akar. Az ilyen ostoba emberek is.
A befutóknál az útfelületek területfoglalási engedéllyel le vannak kordonozva, illetve rendezvénytechnikai felelősség alapján vannak elkerített területek, zárt zónák.
De egy sportverseny miatt egy többezer kilométeres közútszakaszt nem lehet biztosítani. Se elméletben se a gyakorlatban.
Ez a GT-k örök problematikája volt/van/lesz.
Nincs rá jó megoldás.
Jogilag a nő kb. egy közúti veszélyeztetést csinált, de a felelősség megállapítása (szóba jöhet a közútkezelő, a versenyrendező, a közlekedési jármű vezetője stb.) szintén nem egyszerű és egyértelmű. A szankciók pláne nem.
Nehéz dió ezt rendesen leszabályozni és meg is valósítani.

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan

A szervezők mondjuk alapból betilthatnák, hogy az út szélén mindenféle táblákkal lehessen "szurkolni"...
Mikey
gondolkoztam tegnap, hogy mit lehetne tenni vele. böri? az sok. pénzbeli jóvátétel? miből, és kinek? kitiltani Franciaországból? schengeni övezetben nem tudom, mennyire lenne egyszerű...
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Van der Poel mit ment, azta. Az viszont nagyon szép volt hogy Alaphilippe és Pogačar is egyből ment oda gratulálni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978

Mikey
Van egy kis csúsztatás a cikkbe, fő a korrekt tájékoztatás.

Egyébként a olyan gyorsan történt minden, hogy szerintem a környéken állók is csak később tudhatták meg, mi okozta az esést. Különben lehet megcsapták volna a nőt.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
no Baltimore Ravens 8 298
Roglic-Pogacar megugrott de egyik se akart menni a masiknak megmutatta hogy a gondolkodasmod mennyire eltero. Alaphillipe a hos, de nem GC jatekos, bar meg ketto ilyen nap es egy szeles es megint szep eredmenyt fog ott is elerni.
több mint 4 éve
Masnak mennyi esélye van?
csebi
Ha engem kérdezel totál semmi.
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Tavaly sem sokan várták szerintem Top 5-be, aztán...
Mikey
Attól, hogy tavaly top5 volt, idén még szerintem nem lesz. Mondjuk ha ilyen szinten morzsolodnak majd az esések miatt a többiek akár be is férhet.
Toca
A szlovénokon kívűl szerintem bárki uthet bárkit és adhat oda vissza perceket a többinek 1-1 rossz nappal.
De mivel itt nincs sok hegy nagy megrogyasok a gyilkos tempójú dombos, szeles napokon lesznek
FLZOLI
Olyan rogyasok lesznek a hegyi napokon mint eddig.

Tul sok az ITT es/ vagy keves a nehez hegy. De a lenyeg az erobeosztas a TDF es minden GT-n.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 111 — Vikings fan
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Mikey
Attól, hogy tavaly top5 volt, idén még szerintem nem lesz. Mondjuk ha ilyen szinten morzsolodnak majd az esések miatt a többiek akár be is férhet.
Toca
A szlovénokon kívűl szerintem bárki uthet bárkit és adhat oda vissza perceket a többinek 1-1 rossz nappal.
De mivel itt nincs sok hegy nagy megrogyasok a gyilkos tempójú dombos, szeles napokon lesznek
FLZOLI
Azt a Sky sort én még nem írnám le.
Egyébként Roglic megint felesleges energyt éget ezekért a másodpercekért már az első szakaszon. Aztán megint megpukkad a végén…

Szerkesztette: Toca
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Mikey
Toca

több mint 4 éve
Konovalovas az eszméletét is elvesztette rövid időre a második bukásban, éjjelre kórházban tartják megfigyelésre. Pedig mennyire örültem, hogy ott lesz a Touron.

több mint 4 éve
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca
Mikey
több mint 4 éve
csebi
Top5-n is meglepődnék.
Toca

több mint 4 éve
csebi
Top5-n is meglepődnék.
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 022 — "Montoya por favor!"
csebi
annyi mint mindenki Mas-nak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Szegény Froome azért az utóbbi 4 éve rémálom!
Legalább az összes csapatban kiderült ki az első számú.
több mint 4 éve
Kb olyan jol sikerult a szakasz hogy a vegso top 10 meg is van.

200 km-t sem mentek es jopar csapat TDF eredeti celkituzesenek jo resze a kukaban landolt. A Movistar-nal legalabb nem lesz belso harc csak Mas nem ragadt be
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Froome nagy nehezen betekert de en meglepodnek ha holnap a rajtvonalhoz allna... Durva 2 bukas volt ma sajnos.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Hu ez a második bukás még durvább volt, abban tuti ott maradtak többen.

több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Megtervezték a szakaszt Alaphilippenek és meg is nyerte.
több mint 4 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mekkora bukás Te jó ég.
több mint 4 éve
A legbosszantóbb, hogy a verseny, a versenyzők nem is érdekelték, csak a kamera. 🤬

több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
A fene egye meg azt az idiotat.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Azt a gyökér insta ribancot...

több mint 4 éve
Alapvetoen a TDF a folyamatos farasztasrol szol es nem a nehez szakaszokrol. A GT-okon a balance megtalalasa a nehez feladat. Ha mindenki jo formaban van es nem durran el akkor az ITT menoket itt nehez lesz legyozni. A Giro-n iden igaz volt a hegyimakikra. A TDF a stressz folyamatossagara epit es a jumbo ezert kapott ki mert nem "versenyeztek" csak kontrollaltak. A legerosebb fog nyerni, de pl a Movistar nehez helyzetben van mert keves eselyuk van az "atmeneti" szakaszokon buntetni/kezdemenyezni ( ezek ha szel nelkuliek lesznek akkor dogunalmasak es semmire nem jok lesznek )

A Mt. Ventoux szakaszon a nagy baj hogy eloszor a leggyengebb oldalon mennek fel es a ketto kozotti 13 km megolheti a korai tamadast. A Liguiere-tol gyakorlatilag fel kell aldozni a csapatot es full gazon menni hogy a JUMBO vonatot ( 😊 ) redukaljak de igy 120 km-t kell full gazon nyomni es ha a 13 km atkoton a szelirany nem kedvezo akkor csak a gyengebb napot kifogok hullananak el azok miatt nem erne meg es igy csak a 2. felmenetelen lesz tamadas ( ahol akit erdekel mar most meg tudja mondani ki hogy tud felmenni ra es a kulonbsegeket beloni ). A lejtot meg aki bator az ki tudja hasznalni ( es forditva is ), de nehez nem gazdasagi okokkal megmagyarazni.

Viszont a vonat ritkitashoz tobb csapat kellene a kimaxolashoz mert keves eselyuk lesz a 3 het alatt. De ahhoz fel kellene aldozni a segitoket es ugy egyszerubb ha a hasonloan nyerni tudo csapatok kozul mindenki ad bele mert kulonben senki nem fog. Az Ineos erdekes Carapaz miatt mert o biztos szabad kezet kap de nem fog tamogatast kapni ( hacsak nem tortenik valami ) es ki tudja mekkora hatranyba lesz addigra az osszes hegyimaki, de o barkivel osszeall a GC menokkel es ok is szamolhatnak vele mint szovetseges.

Nalam a 13km atkoto szakasz donti el a szakaszt ami szomoru amikor elozetesen egy 1.kategorias es a Mt Ventoux ketszer van egy szakaszra igerve | es a tenyleges szakaszkiiras meg talan csak akarattal lehetne rosszabb. |