NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 7 éve
no
7 305
Én sose értem ezt a várakozósdit. Dan Martint akkor miért nem várták be? Mit tehetett ő erről? A defekt a kerékpársport része. Froome-nak meg különösen nem állnék meg azok után, hogy az egyik korábbi Touron leállította a főmezőny menését, mert bukott néhány segítője... Értitek, segítője... Teljesen non-sense. Meg a paraszt könyöklése után pláne nem értem, miért kellett volna várnia Arunak.2 dolog, nem kell bevarni es nem is tettek, de addig nem is inditok tamadast (defektre is igaz, de neki itt gear problemaja volt) csak ezen a szakaszon 5 perccel kesobb megmutathatta volna Aru hova megy a porkolt es meg van 2000 km, 2 het es a gyoztes fog nyerni 2 perccel a legvegen. Mikozben most erthetoen csak a gyozelem lebeg elotte barmi aron utana o is azt szeretne ha senki nem tenne hozza hogy igen de....
Soldados
2, A paraszt konyoklese meg hatareset, ha el is szallt a feje akkor is el kell ismerni hogy uilyen gyorsan megnyugodott ahogy ujra egymas mellett rogton elnezest ker, igy nehez "belekotni". Aru is mondhatta volna hogy azt hittem vizet ker es tamadok, es ebbe sem lehetett volna "belekotni" csak akkor mennie kellett volna.
több mint 7 éve
Mikey
18 755
Vagy ha következetes az UCI, akkor kizárják Froome-ot is. Ezek szerint nem a szándékosságot büntették Sagan esetében sem, mert az itt is egyértelmű...Amilyen szenya volt Aru, ezt meg is érdemelte...Ez egy kicsit Hamilton-Vettel esetre hajaz. Az előzmény sportszerűtlen, de szabályos...a folytatás parasztág és szabálytalan 😕 Egy figyelmeztetés minimum kijárt volna!
NB2
clbass
Nagyon nem szeretem a kettős mércét.
több mint 7 éve
Én sose értem ezt a várakozósdit. Dan Martint akkor miért nem várták be? Mit tehetett ő erről? A defekt a kerékpársport része. Froome-nak meg különösen nem állnék meg azok után, hogy az egyik korábbi Touron leállította a főmezőny menését, mert bukott néhány segítője... Értitek, segítője... Teljesen non-sense. Meg a paraszt könyöklése után pláne nem értem, miért kellett volna várnia Arunak.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
no
7 305
Pontosan arra hajaz egy tekintetben, hogy egy kozel artalmatlan szituacioban majdnem tortent valami. Amugy meg egy par kocka es rogton latszik ahogy elnezest ker Aru-tol.Amilyen szenya volt Aru, ezt meg is érdemelte...Ez egy kicsit Hamilton-Vettel esetre hajaz. Az előzmény sportszerűtlen, de szabályos...a folytatás parasztág és szabálytalan 😕 Egy figyelmeztetés minimum kijárt volna!
NB2
clbass
Amugy Porte-eknak nagy taps hogy nem asszisztaltak a szokeshez
több mint 7 éve
En ugy vagyok vele, hogy egy defekt stb benne van. Nem itelem el Aru tamadasat. Persze lehet ide-oda is erveket sorakoztatni, de ezerszer inkabb kelett volna bevarni Martint.Azért szomorú, hogy a kékvérű rendszabályozása a Sagan eset után említést is alig érdemel :/
Danny
több mint 7 éve
Danny
1 726
En ugy vagyok vele, hogy egy defekt stb benne van. Nem itelem el Aru tamadasat. Persze lehet ide-oda is erveket sorakoztatni, de ezerszer inkabb kelett volna bevarni Martint.
több mint 7 éve
Amilyen szenya volt Aru, ezt meg is érdemelte...Ez egy kicsit Hamilton-Vettel esetre hajaz. Az előzmény sportszerűtlen, de szabályos...a folytatás parasztág és szabálytalan 😕 Egy figyelmeztetés minimum kijárt volna!
NB2
több mint 7 éve
Amilyen szenya volt Aru, ezt meg is érdemelte...
több mint 7 éve
Hét kerekest zártak ki időlimit túllépés miatt, közte négy FDJ-st Démare-ral.Kemény. Viszonylag sokat foglalkoztak azzal, hogy kizárják-e őket, vagy sem, számít-e ki teker ott, stb, jó kis eszmecsere volt.
Ha valaki talál videót Froome állítólagos könyököséről, az ne tartsa vissza a linket!
Mikey
Csóri Porte mekkorát esett, ott is maradhatott volna akár, brrr...
Amúgy jó szakasz volt nagyon.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Hét kerekest zártak ki időlimit túllépés miatt, közte négy FDJ-st Démare-ral.erre gondolsz?
Ha valaki talál videót Froome állítólagos könyököséről, az ne tartsa vissza a linket!
Mikey
www.youtube.com/watch?v=UBVfKkjzkqE
több mint 7 éve
Mikey
18 755
Hét kerekest zártak ki időlimit túllépés miatt, közte négy FDJ-st Démare-ral.Ha valaki talál videót Froome állítólagos könyököséről, az ne tartsa vissza a linket!
több mint 7 éve
Mikey
18 755
Na ez egy jó szakasz volt.Porte mekkorát esett te jó ég. 😕Nem elég hogy fejre vette a sziklafalat, még Martin is átesett rajta... remélem nincs komolyabb baja.
iktriad
több mint 7 éve
Porte mekkorát esett te jó ég. 😕
több mint 7 éve
Calmejane mekkorát tekert, azt a mindenit!Amikor nyújtotta a lábát, és szinte megállt, akkor megállt bennem az ütő, hogy esetleg nem tudja megcsinálni. De nagyon örülök neki, hogy végig ért, megérdemelte!
Mikey
Remélem holnap lesz valami az élmezőnyben is...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Mikey
18 755
Calmejane mekkorát tekert, azt a mindenit!
több mint 7 éve
A Tourhoz kapcsolódóan: létezik magyar eurosport stream?Nem ezt akartad hallani, de 3 euró, 5 motort is választhatsz, hogy kit nézel.
Szokol
www.eurosportplayer.com/subscription/pass.shtml?promoref=PRO-0000002916
HD, tableten is megy, kinyomható tv-re. Egy hónap után lemondod...
több mint 7 éve
A Tourhoz kapcsolódóan: létezik magyar eurosport stream?
több mint 7 éve
Mikey
18 755
Jó ötlet volt ez a hegyi befutó, végre nem kellett várni a második hét közepéig, hogy kapjunk egy kis mintát abból, hogy mik az erőviszonyok. Persze egy emelkedő nem sok, de pl. Quintana látványosan simán szakadt le az első támadásnál.Aru -- ill. Porte, Dan Martin és Bardet -- ha így bírná végig, akkor jó kis verseny lehetne, mert egyébként Froome nagyon erősnek tűnik, és az is látszott, hogy idén is kiemelkedik a Sky a mezőnyből.
több mint 7 éve
Látványos volt. 😊ezek szerint ő sem bírja a Giro után egyből a Tourt. Hajrá Aru/valaki. Csak ne a Postal nyerjen.
Nagyon jó lenne, ha végig tudná tartani ezt a formát. 5 szakasz után a legvadabb álmaimban nem gondoltam volna, h 3. helyen áll majd Aru.
Összességében már az is jó hír, h szokás szerint nem dominálta le az első hegyi befutós szakaszt a Sky.
dawyd728
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
dawyd728
3 851
Látványos volt. 😊 Nagyon jó lenne, ha végig tudná tartani ezt a formát. 5 szakasz után a legvadabb álmaimban nem gondoltam volna, h 3. helyen áll majd Aru.
Összességében már az is jó hír, h szokás szerint nem dominálta le az első hegyi befutós szakaszt a Sky.
több mint 7 éve
Aru mit ment a végén te jó ég. Ő, Martin meg Porte szorongathatja meg talán idén Froomeot(bár a Sky brutálisan erős most is). Quintananak nagyon kell tekerni majd a dobogóért is.
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Na ez szép volt Arutól... Megérdemelte.
több mint 7 éve
Lecsó
3 117
Mit megy a kis olasz 😊
több mint 7 éve
dawyd728
3 851
Most hallom, a tegnapi első bukást Sagan indította, amikor egy olyan résbe ment be két FDJ felvezető közé, ahol nem volt hely. Az egyik el is esett és estében még majdnem el is sodorta Demare-t, aki óriási mázlival védte ki az esést. Szerintem ez nyomhatott rengeteget a kizárásnál, h egy sprintben két bukás kialakulásában is aktív részes volt.