NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Mondjuk egyik bukás sem a keskeny, kanyargós út miatt volt.

BTW gebedjek meg, de akárhányszor visszanézem, Cav már azelőtt elkezd borulni, hogy Sagan kitenné a könyökét.

Persze töknyolc, én hogyan látom. Innentől hajrá AG2R!
Mikey
Én azt látom, hogy Sagan beakar vágni Cav elé, de mikor látja, hogy már ott van lekönyökli. Könyökös előtt tényleg már kicsit mozog Cav de az is úgy tűnik mert Sagan későn csukta rá a kaput.

Más is így látja:
 index.hu/sport/bringa/2017/07/05/peter_sagan_bukas_tour_de_france_nem_volt_konyokos_greipel_cavendish/

Amúgy azzal nem értek egyet, hogy nem kell kizárni. Egy másik versenytársa egy szabálytalankodása miatt kellett feladja a versenyt ez nálam kizárás.

Szerkesztette: Toca
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
Mondjuk egyik bukás sem a keskeny, kanyargós út miatt volt.

BTW gebedjek meg, de akárhányszor visszanézem, Cav már azelőtt elkezd borulni, hogy Sagan kitenné a könyökét.

Persze töknyolc, én hogyan látom. Innentől hajrá AG2R!
több mint 7 éve
dawyd728 3 851
Én azért feltenném azt a kérdést a TDF szervezőinek, de talán a világ összes versenyszervezőjéhez, miért kell az abszolút sík szakaszon (ahol 99%-ra jósolható a mezőnyhajrá) keskeny és kanyargós utolsó 1-2 km a szakasz végére? Az állandó jobbra balra kanyargó utakon folyamatosan megy egyik oldalról a másikra a helyezkedés. Ehhez jön még keskeny 2 sávos útszakasz és máris kész a baj. Persze a második bukás, legyen bármilyen széles az út, megtörtént volna. Legyen dimbes-dombos, mint mondjuk a tegnapelőtti, azzal nincs gond.
Nem hiszem el, h nincs 1km hosszú (10-15m széles), nyíl egyenes utca Vittel nagyságú városokban. Max nem a városháza előtt lesz a befutó..
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
Hát az egyik még itt lehetne, ha van egy kis esze.
Várj csak... Akkor mindkettő.
több mint 7 éve
Cavendish válltörés, természetesen nem folytatja. Egy nap alatt két top sprinter mínusz, csodás.
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
kár érte, pedig idén demare megfogta volna anélkül is a zöld trikóban

de legalább nem kell többet nézni a fejét, nem igen emlékszem nála ellenszenvesebb bringásra.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
 twitter.com/Laura_Meseguer/status/882282691219030017
dawyd728
#faszkivan 😕
több mint 7 éve
dawyd728 3 851
 twitter.com/Laura_Meseguer/status/882282691219030017
több mint 7 éve
dawyd728 3 851
Visszanézve jó pár kameraállásból, már nem vagyok annyira magabiztos, h kizárást érne. A mezőny végére alap, h visszaküldeném.
több mint 7 éve
Uh Degenkolb és Swift mekkorát repült.

Démare győzelmének örülök.

Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117
Sagan lerendezte Degenkolbot rendesen. Nem tudom mi szükség volt erre, de majd az okosok megmondják...
Szerintem ebből bünti lesz.

Edit: Cav volt nem Degenkolb.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 7 éve
dawyd728 3 851
Mekkora esés, te jó ég. 😕
Sagant én kizárnám. Ráküldi a korlátra 70-nél.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 7 éve
van Keirsbulck szerintem nem így képzelte el a mai napot. 😀
több mint 7 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Nibali nélkül így is hiányos volt igazi összetett menő nélkül a Bahrain. Így max. marad Colbrelli a sprinteknél.
danyly
Ehhez a mezőnyhöz kevésnek érzem Sonnyt, de egyébként örülnék ha tudna egyet nyerni.
Mikey
Nem győzelmi esélyekre gondoltam max. Top5. Úgy értettem, hogy ott (a sprintekben) tudnának maradandót alkotni + ezek után maradnak a szökések.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
dawyd728 3 851
Rengeteg sík sprint szakasz között üdítő 1-1 ilyen.
több mint 7 éve
Hahh, Sagan kicsit bénázva is nyert Longwyban! 😊 😊
több mint 7 éve
Nibali nélkül így is hiányos volt igazi összetett menő nélkül a Bahrain. Így max. marad Colbrelli a sprinteknél.
danyly
Ehhez a mezőnyhöz kevésnek érzem Sonnyt, de egyébként örülnék ha tudna egyet nyerni.
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 640 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
csak bevárták a Postalosokat, és még Froome biciklit is cserélhetett

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Most olvasom, hogy Ion Izagirre is feladta tegnap. A Bahrain-Merida vezetői biztos megfejelték a falat párszor...
több mint 7 éve
Persze hülyeség mert mentek rendesen. Arra értettem, hogy Froome akár meg is nyerhette volna,de "ha" nincs a sportban.

A demonstráció elkezdődött.

több mint 7 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szegény Valverde, valahogy elátkozták a sajtszagú csigazabálók úgy tűnik.....
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a jó öreg Wiggins előbb-utóbb borítani fog és kitálal a Sky belügyekről. Ettől függetlenül messze a legprofibb csapat jelenleg, de azért reméljük, hogy idén valaki megszorongathatja majd őket....

több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 115 — Saints fan
Jó szar idő volt. Froome meg nem kockáztatott, nem itt kell megnyerni a versenyt.
A Movistar taktika máris megdőlt, így nagyon nehéz lesz nekik, bár nálam egyáltalán nem favorit a kis kolumbiai. Valverdét én is sajnálom, szimpatikus versenyző. Nem fiatal már ő sem, nem tudom látjuk-e még a Touron.

Első 8-ban 4 SKY-os, az kemény.
danyly
Nem itt kell megnyerni a versenyt??? Nem kockáztattak??? Nagy kár, hogy itt nincs telemetria...tök mindegy, hogy ha a kanyarokban elóvatoskodták, amikor a sima részeken sz@rráverték a mezőnyt 😕 uspostal blackflash...
több mint 7 éve
Jó szar idő volt. Froome meg nem kockáztatott, nem itt kell megnyerni a versenyt.
A Movistar taktika máris megdőlt, így nagyon nehéz lesz nekik, bár nálam egyáltalán nem favorit a kis kolumbiai. Valverdét én is sajnálom, szimpatikus versenyző. Nem fiatal már ő sem, nem tudom látjuk-e még a Touron.

Első 8-ban 4 SKY-os, az kemény.

több mint 7 éve
clbass New Orleans Saints 3 115 — Saints fan
Jó lenne egy olyan Tour, amin az utolsó héten is még többen versenyben vannak a sárgáért, ilyen utoljára 2011-ben volt.
Kampman
Sokáig izgulhattál...Valverde Out, a Sky vitaminnal pedig nem lehet felvenni a versenyt 😕