NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
20
10
2:15, ARENA4
Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 10 éve
Tinkoff-Saxo második → Sagan második → mert van, ami sosem változik. 😀
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
A mindig lelkes Ashley House úgy néz ki ebben az öltözetben, mint valami rossz homi. 😀Nagyon lelkes vagyok én is a kövi három hét miatt, kőkemény útvonal -- közte 9 hegyi befutó!! --, kiváló nevek a rajtlistán, a mindig gyönyörű Laura a riporter, szóval minden adott a jó Vueltához...
...és ha még esetleg Sagan is nyerne szakaszt, az lenne a csúcs. 😀
több mint 10 éve
Szépen kezdődik (el sem kezdődött pedig) az idei Vuelta.Homokos, veszélyes, rámpás csapat időfutam!
A csapat versenybe beszámít az eredmény, az egyénibe nem. Ez nagy szervezői baki.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Aru és Quintana is ott lesz a Vueltán, alakul a névsor. 😊MikeyEz várható volt, főleg Quintana. Az előzetes névsoromban ő is benne volt, csak kihagytam az előző kommentemből (tévedésből).
De Aru is várható volt a Giro után.
Kemény kis hegyi etapok lesznek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Aru és Quintana is ott lesz a Vueltán, alakul a névsor. 😊
több mint 10 éve
Ha az előzetes szerinti szereplők szerepelnek az idei Vueltán, akkor igen nagy csata várható.Froome hezitálása egyelőre biztosnak tűnik (az én infóm szerint), + Nibali, Valverde, J. Rodriguez, Landa és Van Garderen. Eddig ennyi top versenyző. Még bővülhet. Én Aru-t is vártam, de a lengyel körön bizti megy. Majd meglátjuk. Bouhanni is bejelentkezett, nagy esélyes a zöldre, ha végig bírja.
De persze van még addig Eneco Tour és Lengyel Kör is.
És aki nem restelli, nézzen ki a Tour de Hongrie szakaszira is. 😊 (Aug. 4-9 között).
több mint 10 éve
Én kb. a 9/11 óta félem, hogy valami elmebeteg (és/vagy terrorista) géppisztollyal belekaszáljon a pelotonba.Remélem a pisis történet (amikor valamelyik barom azzal öntötte képen Froomeot) meg a leköpdösés valamit fog generálni az ügyben.
Egyszerűen számomra felfoghatatlan 2015-ben ilyen biztonsági kockázattal bármilyen esemény szervezését látni, pláne egy többszázmilliós nézettségűét.
Teljesen elképzelhetetlen, szerintem kisebbfajta csoda, hogy erre eleddig még nem került sor.Sobri Jóska
több mint 10 éve
Én kb. a 9/11 óta félem, hogy valami elmebeteg (és/vagy terrorista) géppisztollyal belekaszáljon a pelotonba.Egyszerűen számomra felfoghatatlan 2015-ben ilyen biztonsági kockázattal bármilyen esemény szervezését látni, pláne egy többszázmilliós nézettségűét.
Teljesen elképzelhetetlen, szerintem kisebbfajta csoda, hogy erre eleddig még nem került sor.
több mint 10 éve
tényleg állt egy ember Froome mellett az egyik kanyarnál a végén, direkt visszatekertem, valami transzparensselezzel az erővel bomba is lehetett volna nála, ebből egyszer még baromi nagy gond lesz, sok az idióta
több mint 10 éve
Hát legalább szépen fejezte be a Tourt a kolumbiai, az utolsó két szakaszon két percet hozott Froome-on. Kár azért a zeelandi szakaszért...Pinot-nak nagyon örültem, viszont az, hogy összetettben már a 17. is óra feletti hátránnyal végez, az félelmetes.
több mint 10 éve
Jövőre beraknak kêt 50 kilométeres egyenkéntit aztán Quintana kapaszkodhat. Ez az útvonal neki volt kitalálva, de elcseszte. Nálam Valverde a legnagyobb meglepetés. Conta pedig prezentálta, hog, ma már nem lehet Giirot és Tourt nyerni egy évben.
több mint 10 éve
Hát vége...Sajnálom Quintanát! Ő volt itt a legerősebb bringás, de a vitaminSky-val nem lehetett mit tenni. Kár azért a második szakaszért 😥
több mint 10 éve
Ki nyerte az Alp d'Huez-i befutót? Talán Froome. Nem Thibaut, Thibaut, Thibaut (Pinot). 😀 Le a kalappal a Moviestar és Quintana előtt. Remélem Nairo is hamarosan nyer egy Tourt.
A francia közönség egy része meg gondolkodjon el magán. Egy dolog, hogy nem szeretek valakit, de amit Froomemal műveltek az egyenesen gusztustalan volt.
több mint 10 éve
Nibali nem fog fair play díjat kapni, amiért Froome Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Lejtőn elgurulásról volt szó, szóval továbbra is állna.Ne akarj addig fél lábon állni, míg Quintana elgurul Froome-tól. 😀MikeyEddig állt volna
Nem jelentős de ez is valamiJanek
Nibali (Y) (Y) Quintana (Y)
több mint 10 éve
Ne akarj addig fél lábon állni, míg Quintana elgurul Froome-tól. 😀MikeyEddig állt volna
Nem jelentős de ez is valami
több mint 10 éve
Ha jól számolom, a mai szakasz 138 km-éből 61,5 lesz emelkedő. Az valami embertelen. Szeretjük. 😊
több mint 10 éve
TvG. 😕Az amúgy nem rossz, hogy már 70-nel a vége előtt megy a kóstolgatás Alberto részéről.
több mint 10 éve
Én speciel nagyon bírom, szóval mérges is lehetnék emiatt, de a nevetés egészségesebb. 😉
több mint 10 éve
Szerencsétlen. Az egész Tour legkomolyabb teljesítményét nyújtja, de mindenki csak röhög rajta.
több mint 10 éve
BREAKING: Sagan második! Mondom MÁSODIK!
😀
A fogadóirodáknál szvsz már 1.00 alatti szorzó lesz az ő második helyére. 😊
Barguil WTF.
több mint 10 éve
Ne akarj addig fél lábon állni, míg Quintana elgurul Froome-tól. 😀
több mint 10 éve
Froomenak 3 percet felfelé nem fognak adni, ezért lefelé is kell előnyt szerezni. Ez a lejtő pedig pont olyan ahol lehet különbséget adni. 😉3 percet emelkedőn nem lehet adni, szóval ma kell alkotni.Jughead?
Nincsen 6%-os egyik emelkedő sem, meglepne, ha leszakadna akár Porte, akár Thomas. Főleg hogy Ricsi látványosan lazán vette a tegnapot.Mikey
több mint 10 éve
Sagan megint szökésben, brutális mit dolgozik azért a zöldért...JugheadVagy az újabb top5 helyért. 😀
3 percet emelkedőn nem lehet adni, szóval ma kell alkotni.Jughead?
Nincsen 6%-os egyik emelkedő sem, meglepne, ha leszakadna akár Porte, akár Thomas. Főleg hogy Ricsi látványosan lazán vette a tegnapot.
több mint 10 éve
Sagan megint szökésben, brutális mit dolgozik azért a zöldért... Ma szerintem megint mennie kell a Valverde-Quintana duónak már az emelkedőn le kell szakítani valahogy Thomast meg Porteot és aztán a lejtőn minden vagy semmi alapon kell menni és bízni abban, hogy Froome nem kockáztat annyit.
3 percet emelkedőn nem lehet adni, szóval ma kell alkotni. Ez a mai lejtő egyébként is híres az Armstrong eset óta, de kapott itt már percet Andy Schleck Evanstől és Contadortól 2011-ben. 😉