Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
most akkor melyik balkezed törted el? 😀A csúnyát (a balt). De én balkezes vagyok, tehát a jót. Szóval érted 😊A kórházi helyzet megint óriási pozitív tapasztalat...és a ,rossz' kezedet gipszelték be? 🤣
Tegnap 8-ra kellett mennem műtétre. Gyors egyeztetés után egy teljesen normális szobában kellett várni, ahol rendszeresen érdeklődtek hogy hogy vagyok. Utána a műtőágyon mondjuk elég sokat kellett várni, de közben voltak poénok. (doktornő kiabál: sürgős császárhoz kell mennem, majd normál hangon, de hallhatóan "remélem 18 éves és a 6. szülése 😊)
Aztán betoltak a műtőbe, mondom a dokinak hogy én ezzel a kézzel pár hét múlva pingpongozni szeretnék, mire Ő: én meg szeretném ha 50 centis farkam lenne (😊), szóval elég közvetlen hangulat volt. Megígértem hogy ha jól csinálja, én megtanítom pingpongozni, ki mihez ért 😀
Egy röntgengépen végignézhettem az egészet, közben mondta mit csinál. Eltartott egy darabig, mert voltak ott tanulók, akiknek szintén magyarázta hogy mi merre, de alig éreztem valamit.
Utána már saját lábon mentem a szobába (gipsz vissza), onnan átöltözés után le a kézsebészetre. Megkaptam a papírokat, jövő pénteken vissza gipszlevételre. Tényleg mindenki jó fej volt.
2-re itthon voltam.
bcsarli
steelwolf
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A csúnyát (a balt). De én balkezes vagyok, tehát a jót. Szóval érted 😊A kórházi helyzet megint óriási pozitív tapasztalat...és a ,rossz' kezedet gipszelték be? 🤣
Tegnap 8-ra kellett mennem műtétre. Gyors egyeztetés után egy teljesen normális szobában kellett várni, ahol rendszeresen érdeklődtek hogy hogy vagyok. Utána a műtőágyon mondjuk elég sokat kellett várni, de közben voltak poénok. (doktornő kiabál: sürgős császárhoz kell mennem, majd normál hangon, de hallhatóan "remélem 18 éves és a 6. szülése 😊)
Aztán betoltak a műtőbe, mondom a dokinak hogy én ezzel a kézzel pár hét múlva pingpongozni szeretnék, mire Ő: én meg szeretném ha 50 centis farkam lenne (😊), szóval elég közvetlen hangulat volt. Megígértem hogy ha jól csinálja, én megtanítom pingpongozni, ki mihez ért 😀
Egy röntgengépen végignézhettem az egészet, közben mondta mit csinál. Eltartott egy darabig, mert voltak ott tanulók, akiknek szintén magyarázta hogy mi merre, de alig éreztem valamit.
Utána már saját lábon mentem a szobába (gipsz vissza), onnan átöltözés után le a kézsebészetre. Megkaptam a papírokat, jövő pénteken vissza gipszlevételre. Tényleg mindenki jó fej volt.
2-re itthon voltam.
bcsarli
steelwolf
több mint 5 éve
dehogy is, még vissza kell vágni 10etA kórházi helyzet megint óriási pozitív tapasztalat.Vigyázz, mert lehet hogy nem érti a viccet és tényleg akkora van neki. Na, az már nem vicc.......
2-re itthon voltam.
bcsarli
csi77

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
A kórházi helyzet megint óriási pozitív tapasztalat.Vigyázz, mert lehet hogy nem érti a viccet és tényleg akkora van neki. Na, az már nem vicc.......
2-re itthon voltam.
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
A kórházi helyzet megint óriási pozitív tapasztalat...és a ,rossz' kezedet gipszelték be? 🤣
2-re itthon voltam.
bcsarli
több mint 5 éve
A kórházi helyzet megint óriási pozitív tapasztalat.Tegnap 8-ra kellett mennem műtétre. Gyors egyeztetés után egy teljesen normális szobában kellett várni, ahol rendszeresen érdeklődtek hogy hogy vagyok. Utána a műtőágyon mondjuk elég sokat kellett várni, de közben voltak poénok. (doktornő kiabál: sürgős császárhoz kell mennem, majd normál hangon, de hallhatóan "remélem 18 éves és a 6. szülése 😊)
2-re itthon voltam.
több mint 5 éve
Ennek van most nyáron a “próbaüzeme”.Az a kérdés, hogy ha nem állt volna le pár hónapra, akkor mennyi lett volna. Abból a szempontból fontos kérdés, mert az erre adott válasz alapján fognak sok helyen dönteni egy esetleges őszi második hullámban alkalmazott taktikáról.Gáz vagy nem gáz, senki nem tud továbbra se semmit, lassan mindenhol újraindul az élet különösebb tájékoztatás nélkül, hogy mi és miért történt eddig. Legalább lenne kimondva, hogy muszáj a svéd modellt átvenni, de nem, ahhoz a társadalom nincs eléggé felnőttnek kezelve, dönthetsz, hogy rettegésben élsz tovább vagy nem veszel az egészről tudomást.Egy fél év alatt világszerte 400.000 (nagyrészt amúgy is öreg) halottat okozó betegség miatt nem fog évekre leállni a világ, ez agyrém.
Közben meghalt itthon egy alapbetegség nélküli 37 éves ember is, tovább növelve a kognitív disszonanciát. A piac kimondta, hogy pörögni kell tovább, tessék ehhez igazodni.
r.baggio
Kampman
peterk2005
Nyílnak a határok, mennek az emberek, jönnek a számok, októberre okosabbak leszünk.
több mint 5 éve
Az a kérdés, hogy ha nem állt volna le pár hónapra, akkor mennyi lett volna. Abból a szempontból fontos kérdés, mert az erre adott válasz alapján fognak sok helyen dönteni egy esetleges őszi második hullámban alkalmazott taktikáról.Gáz vagy nem gáz, senki nem tud továbbra se semmit, lassan mindenhol újraindul az élet különösebb tájékoztatás nélkül, hogy mi és miért történt eddig. Legalább lenne kimondva, hogy muszáj a svéd modellt átvenni, de nem, ahhoz a társadalom nincs eléggé felnőttnek kezelve, dönthetsz, hogy rettegésben élsz tovább vagy nem veszel az egészről tudomást.Egy fél év alatt világszerte 400.000 (nagyrészt amúgy is öreg) halottat okozó betegség miatt nem fog évekre leállni a világ, ez agyrém.
Közben meghalt itthon egy alapbetegség nélküli 37 éves ember is, tovább növelve a kognitív disszonanciát. A piac kimondta, hogy pörögni kell tovább, tessék ehhez igazodni.
r.baggio
Kampman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Gáz vagy nem gáz, senki nem tud továbbra se semmit, lassan mindenhol újraindul az élet különösebb tájékoztatás nélkül, hogy mi és miért történt eddig. Legalább lenne kimondva, hogy muszáj a svéd modellt átvenni, de nem, ahhoz a társadalom nincs eléggé felnőttnek kezelve, dönthetsz, hogy rettegésben élsz tovább vagy nem veszel az egészről tudomást.Egy fél év alatt világszerte 400.000 (nagyrészt amúgy is öreg) halottat okozó betegség miatt nem fog évekre leállni a világ, ez agyrém.
r.baggio
több mint 5 éve
Ő már megtette a magáét. Jöhetne erre a videóra Szanyi kapitányEgy orvos ismerősöm szerint, aki nézett velem lakást, nagyon nagy gáz van és nem érti mire fel ez a lazítás, csomó területen. Konkrétan a fele emberen nincs maszk Pesten.Mondja el Kórozzsal egy kisfilmben.
Azt mondja hogy előbb a nővérét majd az anyját vitte el a virus.
A Szent Lászlóban dolgozik, szerinte kaotikus a helyzet.
#JC6
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Egy orvos ismerősöm szerint, aki nézett velem lakást, nagyon nagy gáz van és nem érti mire fel ez a lazítás, csomó területen. Konkrétan a fele emberen nincs maszk Pesten.Mondja el Kórozzsal egy kisfilmben.
Azt mondja hogy előbb a nővérét majd az anyját vitte el a virus.
#JC6
több mint 5 éve
Egy orvos ismerősöm szerint, aki nézett velem lakást, nagyon nagy gáz van és nem érti mire fel ez a lazítás, csomó területen. Konkrétan a fele emberen nincs maszk Pesten.Azt mondja hogy előbb a nővérét majd az anyját vitte el a virus.
több mint 5 éve
Remélem mindenki meghallgatta Cili néni takarítási tanácsait.Biztos mindenki azt csinálja azért van akkora csönd 😛
Matthew99
több mint 5 éve
Remélem mindenki meghallgatta Cili néni takarítási tanácsait.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
24.hu/elet-stilus/2020/06/10/visszahivas-gin-kezfertotlenito-szeszfozde-ausztralia/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
444.hu/2020/06/10/kiugroan-sok-uj-fertozottet-regisztraltak-ukrajnaban-az-elmult-24-oraban
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Múlt csütörtökön engem visszafordítottak Hegyeshalom kishatáron a magyar rendőrök h az csak a napi ingázóknak van, jelentkezzek belépésre az autópályánál.több, mint gáz.ez csak sztem gáz így?Hazajutottam. Nincs karantén, ami elég gaz. Egy rohadt kérdést nem kaptam, megnézték az útlevelem, és kész. Kiváncsi vagyok, hogy azokkal mi lett akik USA-ból jöttek ugyanúgy a frankfurti géppel. Úgy láttam ok sem kaptak karantent. Lehet készülni a 2. Hullámra srácok.Hétvégén úgy jöttem haza Ausztriából, hogy a határon nem volt kontroll. Kifele az osztrákok azért kértek személyit, hogy chekolják az állampolgárságot. Visszafele viszont nem volt ellenőrzés (fizikailag nem volt ember, aki csinálta volna). Bejöhetsz simán fertőzött országból Ausztrián átutazva.
Ja és örök hála a máltai kormánynak és az air maltanak h 15(!!!!) utassal is elindítottak a gépet.
csebi
Amadeus
csebi
Amadeus
Másnap változott a jogszabály, azóta van ez a "szarok bele" mentalitás.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
több, mint gáz.ez csak sztem gáz így?Hazajutottam. Nincs karantén, ami elég gaz. Egy rohadt kérdést nem kaptam, megnézték az útlevelem, és kész. Kiváncsi vagyok, hogy azokkal mi lett akik USA-ból jöttek ugyanúgy a frankfurti géppel. Úgy láttam ok sem kaptak karantent. Lehet készülni a 2. Hullámra srácok.Hétvégén úgy jöttem haza Ausztriából, hogy a határon nem volt kontroll. Kifele az osztrákok azért kértek személyit, hogy chekolják az állampolgárságot. Visszafele viszont nem volt ellenőrzés (fizikailag nem volt ember, aki csinálta volna). Bejöhetsz simán fertőzött országból Ausztrián átutazva.
Ja és örök hála a máltai kormánynak és az air maltanak h 15(!!!!) utassal is elindítottak a gépet.
csebi
Amadeus
csebi
több mint 5 éve
Gáz vagy nem gáz, senki nem tud továbbra se semmit, lassan mindenhol újraindul az élet különösebb tájékoztatás nélkül, hogy mi és miért történt eddig. Legalább lenne kimondva, hogy muszáj a svéd modellt átvenni, de nem, ahhoz a társadalom nincs eléggé felnőttnek kezelve, dönthetsz, hogy rettegésben élsz tovább vagy nem veszel az egészről tudomást.azért nemmind1 hogy wind up vagy wind down van, hiába ugyanazok a számok vagy akár magasabbak is mint záráskor
r.baggio
viszont ott lehetett tudni hogy baj van az emelkedés miatt, az most nincs
és pl a németeknél elmondták hogy milyen szint alatt kell maradni ahhoz hogy tudjanak nyitni
(nem fogom előkeresni, Merkel mondta el tévében h mi az R szám és mennyi alatt kell lennie)
és eleve a nyitáshoz is szépen kommunikálták folyamatosan hogy mik a feltételek
a magyar
valamint sztem csúsztatás azt mondani hogy ráléptünki a svéd útra, a svédek semmit nem korlátoztak, de náluk annyira nem is kellett a kúltúrális különbségek miatt, szted ha az olasz-spanyol-francia-angol semmit nem zár le akkor mi történik?
csak azért mert 2 modell egy bizonyos szakaszon megegyezik még nem lesz ugyanaz
európa nagy része húzd meg- ereszd meget fog játszani szerintem
ha elkezd beütni a fostenger és továbbra se zárnak le megint akkor mondható hogy a svéd úton jár maximum
a hazai viszonyokat nézve: azért ne lepődjünk meg hogy nincs rendes kommunikáció és folyamatosan a néphülyítés megy
én rettegő tömegekről nem tudok, ahogy az a narratíva is baromság hogy azért van a 9-12 órási sáv mert akkor pihen a vírus (több helyen láttam ilyen kommentet)
van annyi tapasztalat hogy a maszk, basic social distancing segít, ergo meg lehet próbálni
a probléma hogy ezek után kurva nehéz lesz vissza küldeni az embereket ha megérkezik ide akár az első hullám vagy európába a második
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Gáz vagy nem gáz, senki nem tud továbbra se semmit, lassan mindenhol újraindul az élet különösebb tájékoztatás nélkül, hogy mi és miért történt eddig. Legalább lenne kimondva, hogy muszáj a svéd modellt átvenni, de nem, ahhoz a társadalom nincs eléggé felnőttnek kezelve, dönthetsz, hogy rettegésben élsz tovább vagy nem veszel az egészről tudomást.Közben meghalt itthon egy alapbetegség nélküli 37 éves ember is, tovább növelve a kognitív disszonanciát. A piac kimondta, hogy pörögni kell tovább, tessék ehhez igazodni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Én is tesómnál voltam Frankfurtban pár napot, reptéren kifelé meg hazafelé kutyát nem érdekelte ki vagyok, mi vagyok nem néztek semmit. És azért ha megnézzük a frankfurti reptérre javában jönnek a gépek amerikából, kanadából meg ázsiából is, és nem üresen....ez csak sztem gáz így?Hazajutottam. Nincs karantén, ami elég gaz. Egy rohadt kérdést nem kaptam, megnézték az útlevelem, és kész. Kiváncsi vagyok, hogy azokkal mi lett akik USA-ból jöttek ugyanúgy a frankfurti géppel. Úgy láttam ok sem kaptak karantent. Lehet készülni a 2. Hullámra srácok.Hétvégén úgy jöttem haza Ausztriából, hogy a határon nem volt kontroll. Kifele az osztrákok azért kértek személyit, hogy chekolják az állampolgárságot. Visszafele viszont nem volt ellenőrzés (fizikailag nem volt ember, aki csinálta volna). Bejöhetsz simán fertőzött országból Ausztrián átutazva.
csebi
Amadeus
csebi

több mint 5 éve
ez csak sztem gáz így?Hazajutottam. Nincs karantén, ami elég gaz. Egy rohadt kérdést nem kaptam, megnézték az útlevelem, és kész. Kiváncsi vagyok, hogy azokkal mi lett akik USA-ból jöttek ugyanúgy a frankfurti géppel. Úgy láttam ok sem kaptak karantent. Lehet készülni a 2. Hullámra srácok.Hétvégén úgy jöttem haza Ausztriából, hogy a határon nem volt kontroll. Kifele az osztrákok azért kértek személyit, hogy chekolják az állampolgárságot. Visszafele viszont nem volt ellenőrzés (fizikailag nem volt ember, aki csinálta volna). Bejöhetsz simán fertőzött országból Ausztrián átutazva.
csebi
Amadeus
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nem gondolnám, h perre menne a felesége.Ja. A műhibapereknek hosszú és siralmas története van Mo-n.egyébként a halottvizsgálatira ráírják, hogy akut szervi elégtelenség, aztán kész. sok mindent lehet vele kezdeni, de kártérítési perre mondjuk pont nem elegendő.A hétvégén meghalt egy kollégám.Hát, erre semmit. Basszameg... (Ilyenkor egy normális országban az van, hogy legalább a hozzátartozók dúsgazdagok lesznek a kártérítési per után.)
Május 26-án egy budapesti kórházban vizsgálgatták, ahová mentővel vitték egy pest megyei kis településről.(láz, rossz vérkép, korona teszt negatív (?))
A kórházban (telefonon beszéltem vele) infúzió, ultrahang, stb. Azt mondta, hogy a veséje, mája rosszul működik. (nem volt piás). Hazaküldték egy csomó gyógyszerrel, mondván, jöjjön vissza kontrollra ...-kor.
Múlt héten hívott, hogy még mindíg táppénzen, otthon, de nem javul.
Ma reggel hívott a felesége..... vasárnap, saját otthonában.
55 éves volt.
Most erre, mit?!!!!
zemanla
nagylaza
slowmotion
nagylaza
Inkább arra próbáltam célozni, h esetleg ő is a "nem elrendelt" helybiztosítás áldozata lett. 😞

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Hazajutottam. Nincs karantén, ami elég gaz. Egy rohadt kérdést nem kaptam, megnézték az útlevelem, és kész. Kiváncsi vagyok, hogy azokkal mi lett akik USA-ból jöttek ugyanúgy a frankfurti géppel. Úgy láttam ok sem kaptak karantent. Lehet készülni a 2. Hullámra srácok.Hétvégén úgy jöttem haza Ausztriából, hogy a határon nem volt kontroll. Kifele az osztrákok azért kértek személyit, hogy chekolják az állampolgárságot. Visszafele viszont nem volt ellenőrzés (fizikailag nem volt ember, aki csinálta volna). Bejöhetsz simán fertőzött országból Ausztrián átutazva.
csebi
több mint 5 éve
Ja. A műhibapereknek hosszú és siralmas története van Mo-n.egyébként a halottvizsgálatira ráírják, hogy akut szervi elégtelenség, aztán kész. sok mindent lehet vele kezdeni, de kártérítési perre mondjuk pont nem elegendő.A hétvégén meghalt egy kollégám.Hát, erre semmit. Basszameg... (Ilyenkor egy normális országban az van, hogy legalább a hozzátartozók dúsgazdagok lesznek a kártérítési per után.)
Május 26-án egy budapesti kórházban vizsgálgatták, ahová mentővel vitték egy pest megyei kis településről.(láz, rossz vérkép, korona teszt negatív (?))
A kórházban (telefonon beszéltem vele) infúzió, ultrahang, stb. Azt mondta, hogy a veséje, mája rosszul működik. (nem volt piás). Hazaküldték egy csomó gyógyszerrel, mondván, jöjjön vissza kontrollra ...-kor.
Múlt héten hívott, hogy még mindíg táppénzen, otthon, de nem javul.
Ma reggel hívott a felesége..... vasárnap, saját otthonában.
55 éves volt.
Most erre, mit?!!!!
zemanla
nagylaza
slowmotion