Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Írtam az oltópont email címére, hogy bekerült-e rendben az időpontok és oké-e minden.ismerősöm fél11kor foglalt Pfizert cegléden ma du 6ra
Piros pont, hogy így szombaton is kb fél órán belül válaszoltak. Ezt írták:
Mi talán hétfőn hajnalban kapjuk meg a hétfői névsort, hogy kiket kell aznap oltanunk a Kormányhivataltól, akiknek a háziorvosok küldik a betegeiket.
Szóval remélem minden fasza 😆
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Írtam az oltópont email címére, hogy bekerült-e rendben az időpontok és oké-e minden. Piros pont, hogy így szombaton is kb fél órán belül válaszoltak. Ezt írták:
Mi talán hétfőn hajnalban kapjuk meg a hétfői névsort, hogy kiket kell aznap oltanunk a Kormányhivataltól, akiknek a háziorvosok küldik a betegeiket.
Szóval remélem minden fasza 😆

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Olyan vakcina nem létezik 😆Mindkettőt adasd be! Az a biztos. Hátha vmeik ki öli belőled a folyamatos kenyszered h menthetetlen NFL, nhl csapatoknak szurkolj 😉De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b
peterk2005
warr_b
csebi

több mint 4 éve
Mindkettőt adasd be! Az a biztos. Hátha vmeik ki öli belőled a folyamatos kenyszered h menthetetlen NFL, nhl csapatoknak szurkolj 😉De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b
peterk2005
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
De napközben telefonon hívták, és Modernára. Ha befoglalok Pfizerre az eeszt-ben, az vajon kilövi a telefonos időpontot? 😄Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b
peterk2005

több mint 4 éve
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄Akkor napközben is valószínűleg ezért foglalhattál már. Ki voltál választva, csak az SMS-t nem küldték még el.
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄szintén zenész
warr_b

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
2 millió adagot rendeltek csak, megérkezett mind. De eeszt-ben még lehet foglalni belőle.Bezzeg Szputnyikbol nem lesz több.Miért nem lesz több? Én azt szerettem volna.
Az igazi limited kiadás csak a szerencsések kaphattak 😀
Toca
bcsarli

több mint 4 éve
Bezzeg Szputnyikbol nem lesz több.Miért nem lesz több? Én azt szerettem volna.
Az igazi limited kiadás csak a szerencsések kaphattak 😀
Toca
több mint 4 éve
Bezzeg Szputnyikbol nem lesz több.Az igazi limited kiadás csak a szerencsések kaphattak 😀
több mint 4 éve
Most este 7-kor kaptam a kormányzati sms-t, hogy foglalhatok időpontot Pfizerre 😆🙄

több mint 4 éve
Engem most engedett regelni az eeszt Pfizerre. Erdemes megprobalni.
több mint 4 éve
Egymillió nem diagnosztizált rákos eset a járványintézkedések miatt Európában. www.euronews.com/2021/05/12/one-million-cancer-cases-undiagnosed-in-europe-due-to-pandemic-new-study-shows?utm_source=newsletter&utm_medium=en&utm_content=one-million-cancer-cases-undiagnosed-in-europe-due-to-pandemic-new-study-shows&_ope=eyJndWlkIjoiNWRlYzBhNDMyYmQ4YzgyZDcwZjEzN2M3ZGQ5NzBjOGQifQ%3D%3D&fbclid=IwAR0-6o4POGPyWtoVPM6UYwtdPNmbG-nuc5Ik5Ra7VujJtlTHjcQZglRFU9M
több mint 4 éve
A 3. világ országaiba mennek a who engedéllyel...nem kockáztatnak nagyot 😉de, viszont pont ezért volt érdekes számomra hogy a 60+ esetében meg nem mondott semmitA WHO az nem az a szervezet amit megvettek a kínaiak?Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
m.hvg.hu/itthon/20210514_merkely_oltas_ellenanyag_sinopharm_fiataloknak
r.baggio
Negritis
Chargers LT
Vagy legalábbis elég nagy befolyásuk van rá...
Solymi
valamint egy ilyen közlemény ellenére simán engedélyezte a WHO
Negritis
több mint 4 éve
de, viszont pont ezért volt érdekes számomra hogy a 60+ esetében meg nem mondott semmitA WHO az nem az a szervezet amit megvettek a kínaiak?Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
Chargers LT
Solymi
valamint egy ilyen közlemény ellenére simán engedélyezte a WHO
több mint 4 éve
A WHO az nem az a szervezet amit megvettek a kínaiak?Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
Chargers LT
több mint 4 éve
Én 1 éve a WHO bármilyen kijelentését fenntartásokkal kezelem 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nah, hívott a háziorvos asszisztense, majdnem elejtettem a telefont a meglepetéstől 😀Remek! Akkor mindenki megvan a topicból? Már nem várakozik senki ugye? Vagy még igen?
Szóval hétfőn délután mehetek a Maaaaagitba Modernáért 😊
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Lehet, persze. Csak mondjuk nem ártana, ha orvosként szakmaibb nyilatkozatai lennének. 😊Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátElég kevés nyilatkozó maradna, ha csak vakcina-szakértők monhatnának véleményt 😊 én egyébként ezt pártolom már a kezdetek óta, amióta minden vidéki háziorvos is úgy érzi, hogy nyilatkoznia kell a témában. De ha nekik lehet, akkor Merkelynek miért ne lehetne.
r.baggio
MC12

több mint 4 éve
Amúgy elmondhatatlanul örülök, hogy nem kell többet csekkolgatnom ezt a faszszopó eeszt-t.

több mint 4 éve
Nah, hívott a háziorvos asszisztense, majdnem elejtettem a telefont a meglepetéstől 😀 Szóval hétfőn délután mehetek a Maaaaagitba Modernáért 😊

több mint 4 éve
Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátElég kevés nyilatkozó maradna, ha csak vakcina-szakértők monhatnának véleményt 😊 én egyébként ezt pártolom már a kezdetek óta, amióta minden vidéki háziorvos is úgy érzi, hogy nyilatkoznia kell a témában. De ha nekik lehet, akkor Merkelynek miért ne lehetne.
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Minden sinopharm ugyanolyan jówww.portfolio.hu/gazdasag/20210503/ertekelte-a-who-a-kinai-sinopharm-vakcinat-es-rossz-hireket-kozolt-magyarorszagra-nezve-481504Ebben az érv a röhejes. "Kevés oltási reakció, négy hét alatt megvan, és mehetnek is bulizni". Ja. A sós víz még faszább, annak nulla oltási reakciója van, akár másnap is beadható a második adag, és másnap lehet menni bulizni.Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
(Egyébként hol láttál / olvastál olyant, hogy a fiatalok körében bizonyíthatóan hatásos? Ilyesmit én nem láttam sehol leírva. Az adatok alapján a teljes 18-59 korosztályban bizonyíthatóan az. Az más kérdés, hogy pontosan mennyire, és hogy mit tud a variánsokkal szemben.)
peterk2005
erre céloztam
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210503/ertekelte-a-who-a-kinai-sinopharm-vakcinat-es-rossz-hireket-kozolt-magyarorszagra-nezve-481504Ebben az érv a röhejes. "Kevés oltási reakció, négy hét alatt megvan, és mehetnek is bulizni". Ja. A sós víz még faszább, annak nulla oltási reakciója van, akár másnap is beadható a második adag, és másnap lehet menni bulizni.Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis
(Egyébként hol láttál / olvastál olyant, hogy a fiatalok körében bizonyíthatóan hatásos? Ilyesmit én nem láttam sehol leírva. Az adatok alapján a teljes 18-59 korosztályban bizonyíthatóan az. Az más kérdés, hogy pontosan mennyire, és hogy mit tud a variánsokkal szemben.)
peterk2005
erre céloztam
több mint 4 éve
Ebben az érv a röhejes. "Kevés oltási reakció, négy hét alatt megvan, és mehetnek is bulizni". Ja. A sós víz még faszább, annak nulla oltási reakciója van, akár másnap is beadható a második adag, és másnap lehet menni bulizni.Merkely is basszus ha kardiológusként nem játszaná a vakcina-szakértőt, ráadásul ilyen nevetséges nyilatkozatokkal hiteltelenítve magátönmagában nem hülyeség, és a WHO is azt közölte hogy a fiatalok körében bizonyítható hogy hatásos
r.baggio
Negritis