Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Hallottam olyat ma egy országgyűlésikepviselő titkárától hogy a kormány nem tervezi és nem is fogja beleírni oltásikártyába hogy mivel is oltottak így minden magyarra ugyanaz fog vonatkozni külföldön.
Ha ez így lesz szívás lesz Pfizereseknek
VvAlekosz
Ez most is így van, EU-s ban elvileg benne lesz.
kapitnono
Igen csak azt mi nem kapunk.
Legalábbis ez a terv így teremtenek egyenlőséget az oltottak között.
(Ha hazudok akkor titkár után hazudok )
több mint 4 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 133 — WHO DAT!!!!
Hallottam olyat ma egy országgyűlésikepviselő titkárától hogy a kormány nem tervezi és nem is fogja beleírni oltásikártyába hogy mivel is oltottak így minden magyarra ugyanaz fog vonatkozni külföldön.
VvAlekosz
Ez most is így van, EU-s ban elvileg benne lesz.

több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 392
Nagy kérdés, hogy mi lesz ezután. A regisztráció is belassult, az oltakozási kedv meg elért oda, hogy aki akarta azt már beoltották (már aki tényleg akarta, és nem válogatott) de legalábbis napokon belül beolthatják. Viszont ez így nem elég, szóval kiváncsi leszek mit lépnek. Ha tippelnem kéne oLyan szokásos kormányintézkedés lesz, tehát foglalni továbbra is kínaira meg astrára lehet, de csendben elkezdik szórni a plusz Pfizert, ami persze úgyis kiderül és mindenki azt akar majd ezért senki nem fog mást elfogadni tehát még jobban belassul az oltás 😊 nem tudom mennyi első oltás érkezik belőle hetente, de ha tényleg rákap a nép akkor az 5 millió nem holnap lesz meg.
MC12
Konkrétan meglepődnek ha május végére meglenne az 5 millió.
csebi
Ha bejelentik, hogy lehet fesztivál de csak az oltottaknak az megdobná a fiatalok körében, azzal be lehet még húzni pár 100ezret, talán-talán 5 millióig velük el lehet vánszorogni de aztán.... Engem meglep, hogy ennyire hamar elértünk - ha elértünk - ahhoz a ponthoz, hogy könyörögni kell az oltakozásért, én 1 millióval későbbre tippeltem.

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
VvAlekosz
mindenkinek az lesz...kivétel nélkül...bár azt nem tudom miért emeled ki épp a "pfizereseket"
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 539 — I like the Texans, I like who we are
"A kért szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Kérjük látogasson vissza később!"

eeszt megint/még mindig kuka
Negritis
Erről annyit, hogy itt Debrecenben két kollegám péntek este elment az egyik helyi oltopontra mert hallották hogy van pfizer. Ott megkérdezték regisztráltak már? Nem. Akkor gyorsan telefonon regeljenek hogy benne legyenek a rendszerben és mehetnek is be. Szóval kb regisztráció nélkül kaptak pfizert. Így működik ez okosba.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Nagy kérdés, hogy mi lesz ezután. A regisztráció is belassult, az oltakozási kedv meg elért oda, hogy aki akarta azt már beoltották (már aki tényleg akarta, és nem válogatott) de legalábbis napokon belül beolthatják. Viszont ez így nem elég, szóval kiváncsi leszek mit lépnek. Ha tippelnem kéne oLyan szokásos kormányintézkedés lesz, tehát foglalni továbbra is kínaira meg astrára lehet, de csendben elkezdik szórni a plusz Pfizert, ami persze úgyis kiderül és mindenki azt akar majd ezért senki nem fog mást elfogadni tehát még jobban belassul az oltás 😊 nem tudom mennyi első oltás érkezik belőle hetente, de ha tényleg rákap a nép akkor az 5 millió nem holnap lesz meg.
MC12
Konkrétan meglepődnek ha május végére meglenne az 5 millió.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott

Negritis
Miért tamadod a rendszert?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 392

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 28 112 — nabege2@yahoo.com
Szervusztok. Hogy van ez a karantenos dolog, meddig kell lenni?
Mult szerdan volt a teszteles delutan, az ugye pozitiv lett. Mar csak masnap (azaz csutortokon) tudtam ertesiteni a hazi orvost, mert falun lehuzzak mar del korul a rolót.
Tehát vasarnap mar elobujhatok a jaszolbol? Akkor is ha az esetleges ujabb mintavetel negativat mutat, ám meg mindig vannak (visszamaradt?) tunetek, úgy mint nem létező szaglas, gyengeseg? Elvileg ÁNTSZ-nek kellene telefonálnia, de eddig meg nem tortent ilyen.
Ventura
annyival egészíteném ki Szokolt, hogy én is jelentettem, onnantól szólt a doki, hogy karanténban vagyok (péntek), de csak kedden hívtak az ÁNTSZ-ből
mondjuk én úgy oldottam meg, hogy azt mondtam a dokinak, hogy már hétfőn jelentkeztek a tünetek, így jövő hét péntekkel lejárt a 10 napom, de mivel nem hívott, így még kitolódott hétfő éjjelig
mivel nem volt dolgom, különösebben nem bántam a dolgot
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 381 — Steelers fan
Mult szerdan volt a teszteles delutan, az ugye pozitiv lett. Mar csak masnap (azaz csutortokon) tudtam ertesiteni a hazi orvost, mert falun lehuzzak mar del korul a rolót.
Tehát vasarnap mar elobujhatok a jaszolbol? Akkor is ha az esetleges ujabb mintavetel negativat mutat, ám meg mindig vannak (visszamaradt?) tunetek, úgy mint nem létező szaglas, gyengeseg?
Ventura
Elvileg a háziorvosod értesítette a kormányhivatalt, akiknek fel kell(ett volna) veled venni a kapcsolatot. Legalább is minket hívtak. E-mailben és az eeszt-ben kaptál határozatot a karantén kezdetéről. Ha ezek nem történtek meg, én a helyedben hétfőn telefonálnék...

Nincs második teszt, az első tünettől számított 10. nap a karantén vége. Ha még van tünet, akkor három tünetmentes nap kell a feloldáshoz, amiről szintén határozat kell.

Szóval szerintem lesd meg az e-mailt és az eeszt-t, ha nincs semmi, hétfőn hívd a házi orvost.
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Tehát vasarnap mar elobujhatok a jaszolbol? Akkor is ha az esetleges ujabb mintavetel negativat mutat, ám meg mindig vannak (visszamaradt?) tunetek, úgy mint nem létező szaglas, gyengeseg? Elvileg ÁNTSZ-nek kellene telefonálnia, de eddig meg nem tortent ilyen.

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Vajnai Attila tette ki. Tőle eltérően én nem vagyok komcsi. Ebbe viszont beleborzongtam:
 www.youtube.com/watch?v=EQhNzG9wflE
nagylaza
Bocs, nem ide akartam...
nagylaza
Dehogynem 😊
Ha nem ide akartad volna, akkor simán törlöd .)

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 037 — #NoStress
De szted ami tegnap történt az teljesen rendben van? Így néz ki egy megszervezett oltási rend?
csebi
Nem.
De semmi újszerűt nem látok benne az elmúlt év relációjában.

több mint 4 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Ez a 2. Szputnyik rendesen odaver 😊
somoskovig
azt mondod nem dolgozom másnap?
briareos
Egyelőre meg aznap van, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. Asszonynak pl kutya baja. Magamból kiindulva azt mondanám, hogy aznap este biztos nem fogsz teraszozni 😊
somoskovig
Annyira egyedi. Nekem első után másnapra volt egy kis hőemelekedés, gyengeség, aztán semmi.
Másodiknál aznap és másnapig semmi, két nap után fájt az oltott karom, majd harmadik napon bedurrant a térd ízületem, ez következő nap estig tartott. Egyik kolléganőm a második után két napig nem jött dolgozni, másiknak semmi baja nem volt.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 539 — I like the Texans, I like who we are
Ez a 2. Szputnyik rendesen odaver 😊
somoskovig
azt mondod nem dolgozom másnap?
briareos
Egyelőre meg aznap van, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni. Asszonynak pl kutya baja. Magamból kiindulva azt mondanám, hogy aznap este biztos nem fogsz teraszozni 😊
somoskovig
Írd majd meg a részleteket
VvAlekosz
Én az első után 10 órával lettem kiütve. Minden megvolt ami reakció lehetett az oltásra. Tegnap kaptam reggel a másodikat. Csak a karomat éreztem, annyi volt. Most is érzem a vállam ha terhelni kell. Mondjuk tegnap este nyolc körül tusszentettem egyet, és rohadtul fájt derektol felfelé, úgyhogy gyorsan bevettem egy aszpirint, mert úgy éreztem elkezdődött valami. Végül semmi más nem volt, nem tudom, aszpirin nélkül mi lett volna.
több mint 4 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Ha jól tudom a vakcinagyártashoz, biológiához és eféle nyalánkságokhoz kb. annyi közöd van mint az emberek majd 100%-nak, így az összes informálódás, analizálás és mérlegelés után a választásod alig több mint random érzelmi döntés.
Több, és ahhoz pont elég, hogy eldönthesd téged melyik tesz "boldoggá", de kb. ennyi.
Ez a dolog persze vonatkozik rám is és az emberek majdnem teljes egészére.
kittli
Vagyis jogosan állíthatom, hogy a megszerzett információim alapján minden oltás ugyanolyan jó és tök lényegtelen melyik mennyire transzparens, mert ugyse vagyok expert vakcinagyártó vagy biológus?
Sobri Jóska
Jogosan.
Viszont nem felelősen.
Ahhoz már kevesek vagyunk. 😊

Mi magyarok...
Jobboldal vs. baloldal
Oltás ellenesek vs. oltás támogatók
Pfizer vs. Sinopharmszputnyik
Ehh... megérjük a pénzünket.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 284 — beers & Packers
Vajnai Attila tette ki. Tőle eltérően én nem vagyok komcsi. Ebbe viszont beleborzongtam:
nagylaza
Nincs rajtuk maszk
Plusz ilyen rendezvények tiltva vannak
Így nem csodálom hogy beleborzongtál
VvAlekosz
Jóvanna. Mondom, hogy nem ide szántam.
nagylaza
Ha már majd megpusztulok ettől 2.oltástól legalább hagy vicceljek egy keveset
VvAlekosz
Jobbulást!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
nagylaza
Nincs rajtuk maszk
VvAlekosz
nagylaza
Ha már majd megpusztulok ettől 2.oltástól legalább hagy vicceljek egy keveset
több mint 4 éve
nagylaza
Nincs rajtuk maszk
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
nagylaza
Nincs rajtuk maszk
több mint 4 éve
nagylaza
Bocs, nem ide akartam...
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician
Ha jól tudom a vakcinagyártashoz, biológiához és eféle nyalánkságokhoz kb. annyi közöd van mint az emberek majd 100%-nak, így az összes informálódás, analizálás és mérlegelés után a választásod alig több mint random érzelmi döntés.
Több, és ahhoz pont elég, hogy eldönthesd téged melyik tesz "boldoggá", de kb. ennyi.
Ez a dolog persze vonatkozik rám is és az emberek majdnem teljes egészére.
kittli
Vagyis jogosan állíthatom, hogy a megszerzett információim alapján minden oltás ugyanolyan jó és tök lényegtelen melyik mennyire transzparens, mert ugyse vagyok expert vakcinagyártó vagy biológus?
Sobri Jóska
igen, csak nem jogos mások azon állítását hogy nincs igazad megkérdőjelezni

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!