Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyrészt nem ott élek, hanem itt.Egy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.Az megvan, hogy nemcsak nálunk lesz ez így?
No comment. Büdös patkány.
Chargers LT
Mikey
Másrészt ha ott élnék ugyanúgy gondom lenne ezzel, mert rohadt etikátlan.
Semmiről nem tehet az, aki egy nem kötelező dolgot nem szeretne. Én már regisztráltam korábban és úgy mondom ezt.
Harmadrészt pedig akkor is egy büdös patkány 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Akik koronavírus-fertőzöttek voltak, és még nem oltották őket, legfeljebb 6 hónapig érvényes kártyát kapnak, utána hivatalosan akkor sem védettek, ha magas az ellenanyagszintjük. Pénzért viszont kaphatnak új igazolványt.Úgy meglepődtem!
több mint 4 éve
én továbbra sem kaptam semmitTelefonálj naponta. Csak megunják és behívnak. Tényleg
Amadeus
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Mindegy, mert hozzá fogják kötni, hogy nem mehetnek sehova.Kire? Merthogy ebben az ellenzék egyetért vele 😀 Szóval készülhet a Gödény-kormány 😀Egy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.Ha ez így marad 2 dolog történhet. Tényleg többen jelentkeznek oltásra, vagy sokan csakazértse hozzáállással nem oltatják be magukat. De ezek meg is fogják buktatni Orbánt jövőre.
Chargers LT
bcsarli
MC12
több mint 4 éve
fogadjunk? 😊Egy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.Ha ez így marad 2 dolog történhet. Tényleg többen jelentkeznek oltásra, vagy sokan csakazértse hozzáállással nem oltatják be magukat. De ezek meg is fogják buktatni Orbánt jövőre.
Chargers LT
bcsarli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Kire? Merthogy ebben az ellenzék egyetért vele 😀 Szóval készülhet a Gödény-kormány 😀Egy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.Ha ez így marad 2 dolog történhet. Tényleg többen jelentkeznek oltásra, vagy sokan csakazértse hozzáállással nem oltatják be magukat. De ezek meg is fogják buktatni Orbánt jövőre.
Chargers LT
bcsarli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Egy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.Ha ez így marad 2 dolog történhet. Tényleg többen jelentkeznek oltásra, vagy sokan csakazértse hozzáállással nem oltatják be magukat. De ezek meg is fogják buktatni Orbánt jövőre.
Chargers LT
több mint 4 éve
Egy ügyfélkapuval elérhető rendszer, ahol fent vannak a korábbi orvosi dokumentumaid, valamint most a pcr tesztek is elérhetők rajta.Eszterbe rakják fel? Na de melyikbe keressem? 😁Amúgy honnan tudjátok, hogy valóban azt kaptátok amit gondoltok? 😁eeszt-be felrakják az oltási lapot egyből kb, ott ott van.
Én eddig akárkitől hallottam, mindig az volt, hogy ki volt készítve x darab fecskendő, egyszer sem ott az illető előtt bontották fel és szívták fel az anyagot 😜
warr_b
Vrij6
Viccen kívül mi ez az eeszt?
Amúgy oltás után valami papír cédulát is kapsz, amin ott van, nem?
Chargers LT

több mint 4 éve
itt jön elő a nyugati világ hülyesége, mert nem lehet kötelezővé tenni simán a sok idióta agyhalott miattEgy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.Az megvan, hogy nemcsak nálunk lesz ez így?
Chargers LT
Mikey
amúgy sztem ha vége ennek a vészhelyzetes mizériának és nem csak ideiglenes engedélyt kapnak a vakcinák akkor simán lehet hogy ez kötelező lesz, akár az influenza oltással együtt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Posta sem szokta elsietni a dolgokat 😁Akkor 1 hónapon belül megjön 😀Elvileg első oltás után 14 nappal kell max feladnia a kormányhivatalnak, plusz még a szállítási idő.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89
kapitnono
Toca

több mint 4 éve
Egy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.Az megvan, hogy nemcsak nálunk lesz ez így?
Chargers LT
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.eeszt.gov.hu/Eszterbe rakják fel? Na de melyikbe keressem? 😁Amúgy honnan tudjátok, hogy valóban azt kaptátok amit gondoltok? 😁eeszt-be felrakják az oltási lapot egyből kb, ott ott van.
Én eddig akárkitől hallottam, mindig az volt, hogy ki volt készítve x darab fecskendő, egyszer sem ott az illető előtt bontották fel és szívták fel az anyagot 😜
warr_b
Vrij6
Chargers LT
Ügyfélkapu meg taj szám kell hozzá, minden ide pakolgatnak fel, leleteket, oltási lapot, stb.
Tavaly nyáron pl.: ,meghosszabbíttattam a jogsit, volt akkor vérvételem, vizeletvétel, ekg, stb, azokat is felrakták pl.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Eszterbe rakják fel? Na de melyikbe keressem? 😁Amúgy honnan tudjátok, hogy valóban azt kaptátok amit gondoltok? 😁eeszt-be felrakják az oltási lapot egyből kb, ott ott van.
warr_b
Vrij6
több mint 4 éve
Egy diktatúrában nem is vártam mást, mint így "kötelezővé" tenni egy nem kötelező oltást.No comment. Büdös patkány.
több mint 4 éve
Akkor 1 hónapon belül megjön 😀Elvileg első oltás után 14 nappal kell max feladnia a kormányhivatalnak, plusz még a szállítási idő.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89
kapitnono
több mint 4 éve
Az a terv.Vidd el magaddal a papírt, amit kapsz, ha nem jön meg addig a kártyád. Azon minden releváns infó rajta van.Keddem kapom és következő péntekig kellene megjönnie.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89
Bazzani
csi77
Meg mondjuk szabad téren a város közepén maszkban úgysem kordában tartható a dolog.
több mint 4 éve
Elvileg első oltás után 14 nappal kell max feladnia a kormányhivatalnak, plusz még a szállítási idő.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89

több mint 4 éve
én továbbra sem kaptam semmit
több mint 4 éve
Az sima liba.Koncentrálj inkább a ma esti csúcsrangadóra!Ugye? Ezt mondom én is 😁Amúgy honnan tudjátok, hogy valóban azt kaptátok amit gondoltok? 😁Étteremben is ragaszkodni kell ahhoz, hogy előtted bontsák ki a bort, de még ez sem garancia semmire. Mi van, ha a borászatban/palackozóban csaltak? Világunk tele van kételyekkel.
warr_b
nagylaza
Közben nagir kollégának egy jó hír:
telex.hu/koronavirus/2021/04/22/audi-gyor
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Határeset meg is jöhetKeddem kapom és következő péntekig kellene megjönnie.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89
Bazzani
több mint 4 éve
Vidd el magaddal a papírt, amit kapsz, ha nem jön meg addig a kártyád. Azon minden releváns infó rajta van.Keddem kapom és következő péntekig kellene megjönnie.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89
Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
sztem amig nincs kártya a papircucc is jó lehet, vagy ezt csekkold le azokkal akiknél kell köv péntekenKeddem kapom és következő péntekig kellene megjönnie.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89
Bazzani
több mint 4 éve
Keddem kapom és következő péntekig kellene megjönnie.Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani
nando89
több mint 4 éve
MAGYARORSZÁG EGY TARTHATÓ POZÍCIÓBAN VAN A HALÁLOZÁSOK TEKINTETÉBENNem lesz nehéz, a vetélytársak kezdenek elmaradozni mellőlünk.
Tehát meg tudjuk tartani az első helyünket?
Bazzani
több mint 4 éve
Mennyi időre kapjuk meg a védettségi igazolványt az első oltás után?Total random , nekem 19 napra jött meg koléga akit velem egszerre oltottak 8 nap után megkapta.
Bazzani