NBA
33 feliratkozó
7 napja
Mert brutál limitet tesz a csapatraBillups viszont marad, ami nekem wtfA Blazers-t kb. 20 győzelmes csapatnak várták az 1/1 egyik fő esélyeseként, erre 36-46-tal majdnem play-inben zártak. A Pistons, a Cavs és a Blazers a három legjobban túlteljesítő csapat (nagyjából 14-16 győzelemmel mind, attól függ hol nézzük), szóval mi ebben a meglepő?
Negritis, a vajda
Jughead
Oké hogy ad egy magasabb padlót de ha nyerni akarsz akkor sztem nem ő az ember mondjuk legalább tankolni se tudsz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 napja
Megjegyzem, a Twolvesnál Randle és Gobert a két kezdő magas. Nyilván nem ők fogják megnyerni a párharcot. 😀pedig amugy kis tulzassal de. sztem Goberten nagyon sok fog mulni, hogy mennyire teljesit jol a PO-ban.
Cruyffista
pl ha megnezed a szezonban, hogy Gobert eleri-e a dupla duplat akkor igy all a Wolves merlege:
ha igen akkor 25-10, ha nem 18-19. szoval sok mulik azon, hogyan jatszik, mennyire tudjak bevonni a tamadasba is vagy nem, mert altalaban a pontok hianyoztak. talan meg o is nyilatkozta, hogy o is erzi a teljesitmenyen azt, hogy mennyire kap ertekelheto labdakat a palank alatt, hogy utana jobban megy vedo oldalon.
nalam o a kerdes illetve McDaniels, hogy o kit fog majd (LeBron v Doncic), es tamado oldalon mit mutat, mert regularban sokszor eltunt.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 napja
Billups viszont marad, ami nekem wtfA Blazers-t kb. 20 győzelmes csapatnak várták az 1/1 egyik fő esélyeseként, erre 36-46-tal majdnem play-inben zártak. A Pistons, a Cavs és a Blazers a három legjobban túlteljesítő csapat (nagyjából 14-16 győzelemmel mind, attól függ hol nézzük), szóval mi ebben a meglepő?
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Jughead
7 napja
Pelicans is kirúgta az edzőtBillups viszont marad, ami nekem wtf
7 napja
Azért ha kimegy ez a Hall of Fame generáció (James, Curry, Durant, Paul) elég nagy űrt hagynak maguk után. A jelenlegi top amerikai felhozatal top szint, de egyik sem elit most még. Ant, Tatum, Brown, Mitchell, Haliburton, Brunson, Morant, Maxey, Fox, Cunningham, Mobley aki így beugrik és bennük van a franchise player attitüde...Mondjuk az valóban óriási probléma az NBA-ben, hogy gyakorlatilag a két arca 40 és 37 éves, így teljesen jogos, hogy keresik az utódot. Ant jónak tűnt erre, de a PO hype nem tartott ki, szóval továbbra se látom, hogy ki fogja ezt a problémát megoldani, mert abban nem hiszek, hogy egy nem amerikai játékos alkalmas lesz erre, így hiába lett Doncic Lakers játékos én szkeptikus vagyok.No hát 11 szezon után először előfordult, hogy nem James/Curry mezből fogyott a legtöbb egy szezonban (a 2. és 3. helyet azért behúzták), ugyanis a szkeptikusságom ellenére Doncic behúzta ezt egy fél szezon alatt (egyben első nemzetközi játékos, aki “nyert”).
Jughead
Jughead

7 napja
Mondjuk az valóban óriási probléma az NBA-ben, hogy gyakorlatilag a két arca 40 és 37 éves, így teljesen jogos, hogy keresik az utódot. Ant jónak tűnt erre, de a PO hype nem tartott ki, szóval továbbra se látom, hogy ki fogja ezt a problémát megoldani, mert abban nem hiszek, hogy egy nem amerikai játékos alkalmas lesz erre, így hiába lett Doncic Lakers játékos én szkeptikus vagyok.No hát 11 szezon után először előfordult, hogy nem James/Curry mezből fogyott a legtöbb egy szezonban (a 2. és 3. helyet azért behúzták), ugyanis a szkeptikusságom ellenére Doncic behúzta ezt egy fél szezon alatt (egyben első nemzetközi játékos, aki “nyert”).
Jughead
8 napja
ha esetleg pedig a görög egészsége megroppan akkor meg pláne, főleg, hogy kb végig elől és hátul elit kéne legyenennyi erővel kiállíthatnák a görög válogatottat is, ők is ebben a helyzetben vannak xd
FLZOLI
8 napja
persze hogy jobban kellett volna teljesíteni, eleve a döntőt nem kellett volna elbukniEz mind igaz, de azért ennél akkor is jobban kellett volna teljesíteni.igen a keret teljesen átalakult, de nem pont ez az egyik probléma?tök mind1 ki az edzőAbból a csapatból Bookeren kívül senki sincs már.
az a csapat ott fogyott el ahol CP3
Negritis, a vajda
Szóval az idei évnek nem sok.koze van ahhoz az időhöz.
zinedine5
ráadásul hülyébbnél hülyébb cserék és hosszabbítások/nem hosszabbítások történtek
Negritis, a vajda
Természetesen várnám a Jones útilaput is.
zinedine5
de attól még ott a 2. meccs után tört el a mostani Suns
8 napja
kezdo5.hu/nba/blogok-nba-playoff-2025-az-elso-kor-elozetese-1/8-570783-1ről kapnak ki az első körben
Végre jönnek a párharc felvezetők. A Bucks szerintem semmire sem lesz jó, max a Giannis god mode-ban bízhatnak. Doc meg egy kókler.... Szélsőséges esetben még egy söprés is lehet ebből, ha esetleg pedig a görög egészsége megroppan akkor meg pláne, főleg, hogy kb végig elől és hátul elit kéne legyen
FLZOLI
8 napja
Ez mind igaz, de azért ennél akkor is jobban kellett volna teljesíteni.igen a keret teljesen átalakult, de nem pont ez az egyik probléma?tök mind1 ki az edzőAbból a csapatból Bookeren kívül senki sincs már.
Negritis, a vajda
zinedine5
ráadásul hülyébbnél hülyébb cserék és hosszabbítások/nem hosszabbítások történtek
Negritis, a vajda
Természetesen várnám a Jones útilaput is.
8 napja
kezdo5.hu/nba/blogok-nba-playoff-2025-az-elso-kor-elozetese-1/8-57078Végre jönnek a párharc felvezetők. A Bucks szerintem semmire sem lesz jó, max a Giannis god mode-ban bízhatnak. Doc meg egy kókler.... Szélsőséges esetben még egy söprés is lehet ebből, ha esetleg pedig a görög egészsége megroppan akkor meg pláne, főleg, hogy kb végig elől és hátul elit kéne legyen

8 napja
igen a keret teljesen átalakult, de nem pont ez az egyik probléma?tök mind1 ki az edzőAbból a csapatból Bookeren kívül senki sincs már.
Negritis, a vajda
zinedine5
8 napja
Abból a csapatból Bookeren kívül senki sincs már.tök mind1 ki az edzőBudikócer firedBár kurva szarul néz ki, hogy három év alatt a harmadik edző jön, de egy ilyen vállalhatalan év után ez nem is volt kérdés.
Cruyffista
zinedine5
Negritis, a vajda
8 napja
tök mind1 ki az edzőBudikócer firedBár kurva szarul néz ki, hogy három év alatt a harmadik edző jön, de egy ilyen vállalhatalan év után ez nem is volt kérdés.
Cruyffista
zinedine5
8 napja
Budikócer firedBár kurva szarul néz ki, hogy három év alatt a harmadik edző jön, de egy ilyen vállalhatalan év után ez nem is volt kérdés.
Cruyffista
8 napja
doncic nem lebron, te meg a nagyapóval jöttél, aki kiégett. tehát doncic esetleg James ellenére tudja majd valameddig elrugdosni a lakerst. lehet forgatni a road to cancún című dokumentumfilmet, május 3. szombatján már úgysem lesz más dolgukKosárban nem lehet kiégni. Ráadásul most kapott Doncicot, bedarálnak szépen mindenkit a PO-ban.lebron kiégett, ő maximum cancúnba repíti a csapatátDehát ő Lebron.És ez olyan faktor, ami döntőbe is repíti a Lakerst.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Őszentsége Sobri Jóska
8 napja
Kosárban nem lehet kiégni. Ráadásul most kapott Doncicot, bedarálnak szépen mindenkit a PO-ban.lebron kiégett, ő maximum cancúnba repíti a csapatátDehát ő Lebron.És ez olyan faktor, ami döntőbe is repíti a Lakerst.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id

8 napja
lebron kiégett, ő maximum cancúnba repíti a csapatátDehát ő Lebron.És ez olyan faktor, ami döntőbe is repíti a Lakerst.
Cruyffista
Őszentsége Sobri Jóska
8 napja
Dehát ő Lebron.És ez olyan faktor, ami döntőbe is repíti a Lakerst.
Cruyffista

8 napja
Szerintem azért ANT-nek is kéne mutatnia már valamit PO-ban, és nem csak 1-1 párharcban. Már ha tényleg az NBA arca szeretne lenni. Jelenleg a pályán kívül "lövöldözik" elég hatékonyan, de pl ebben a párharcban neki kéne lennie a legjobb játékosnak. Értem ez alatt a two-way impaktot.Ettől még lehet a LAL megy tovább, de ANTnek itt támadásban meg van terítve, akár egyénileg nézem, akár azt hogy Goberttet lehet etetni bőven.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
8 napja
Budikócer fired
8 napja
SGA már nem fog statpadolni, mert vége az mvp campaignnak, ez amúgy még dobhat is egy szintet az okc-n.A Lakers nagyon beindult a trade után egy szakaszon, mindenki tudta hogy nem fogják bírni. A kérdés, hogy tudatosan vettek visszább, vagy csak kezdeti fellángolás volt. Megjegyzem, a Twolvesnál Randle és Gobert a két kezdő magas. Nyilván nem ők fogják megnyerni a párharcot. 😀 Ellenben ha Reaves, Bron, Luka elkezdi a védhetetlen scoring game-et, Gobert és McDaniels nagyon gyorsan fault troublebe cseppenhet. Igazából ha lesz 4 meccs ahol ez a trió jól dob, a Minny nem fog továbbjutni. A kérdés mi Reaves igazi arca, és Bron 40 évesen kész-e egy PO runra. Fejben biztos. Teste lehet feladja. Dehát ő Lebron.
8 napja
remélem tévedek 😊legyen igazatok.+én is Minny 6 meccset tippelekOtt azért volt egy Gafford, Washington, Lively hármas magason. A Lakersbe én senkit nem látok aki playoff szinten értékelhetőt tudna nyújtani.és tippre a lakers isen a tavalyi Doncic matchup ota nem merek ellene fogadni egy Minny parharc eseten ...
Negritis, a vajda
csebi
Nálam Wolves legtovább 6 meccsen.
KeyG
de azért tavaly egy magasra se mondtad volna előzetesen hogy ekkorát megy a POban majd
a Lakersben Hayes azért hozhat valami hasonlót feltéve hogy nem Vando-Rui lesz a center
magas posztokon "kicsi" a lakers, viszont alapvetően a nagyobb darab csapatok közé tartozik, az alap felállásban Reaves a legkisebb
nyilván a Bron-Doncic-Reaves hármas azértr támadható, meglátjuk tényleg sikerül-e
valamint Reddick első POja az is számít
Negritis, a vajda
csebi
8 napja
legyen igazatok.+én is Minny 6 meccset tippelekOtt azért volt egy Gafford, Washington, Lively hármas magason. A Lakersbe én senkit nem látok aki playoff szinten értékelhetőt tudna nyújtani.és tippre a lakers isen a tavalyi Doncic matchup ota nem merek ellene fogadni egy Minny parharc eseten ...
Negritis, a vajda
csebi
KeyG
de azért tavaly egy magasra se mondtad volna előzetesen hogy ekkorát megy a POban majd
a Lakersben Hayes azért hozhat valami hasonlót feltéve hogy nem Vando-Rui lesz a center
magas posztokon "kicsi" a lakers, viszont alapvetően a nagyobb darab csapatok közé tartozik, az alap felállásban Reaves a legkisebb
nyilván a Bron-Doncic-Reaves hármas azértr támadható, meglátjuk tényleg sikerül-e
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 napja
+én is Minny 6 meccset tippelekOtt azért volt egy Gafford, Washington, Lively hármas magason. A Lakersbe én senkit nem látok aki playoff szinten értékelhetőt tudna nyújtani.és tippre a lakers isen a tavalyi Doncic matchup ota nem merek ellene fogadni egy Minny parharc eseten ...
Negritis, a vajda
csebi
KeyG