OFF topik

30 feliratkozó

6 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Top 15 Most Followed People In The World 🌍

15. 💄 Kendall Jenner - 380M
14. 🎤 Katy Perry - 390M
13. 🎤 Justin Bieber - 420M
12. 💄 Khloé Kardashian - 430M
11. 🎤 Taylor Swift - 430M
10. 🏏 Virat Kohli - 450M
9. 🎤 Beyoncé - 460M
8. 🎤 Ariana Grande - 470M
7. 🎥 MrBeast - 470M
6. 💄 Kim Kardashian - 480M
5. 💪 Dwayne "The Rock" Johnson - 500M
4. 💄 Kylie Jenner - 550M
… 3. 🎤 Selena Gomez - 600M
2. ⚽️ Lionel Messi - 850M
1. ⚽️ Cristiano Ronaldo - 1B
ozibozi
Szinte szégyellem, de nem követem egyiket se…
6 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
zacknorb
Bicskanyitogató ahogy az úthálózatot (főleg az autópályákat) kezelik. A mellékutak használhatatlan minőségűek, az autópálya érdemben szintén. Mindez milliárdok elcsalásával súlyosbítva.
De természetesen a lakosság a hunyó megint amiért engedi, ráadásul tejel is bőséggel.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 775 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
Top 15 Most Followed People In The World 🌍

15. 💄 Kendall Jenner - 380M
14. 🎤 Katy Perry - 390M
13. 🎤 Justin Bieber - 420M
12. 💄 Khloé Kardashian - 430M
11. 🎤 Taylor Swift - 430M
10. 🏏 Virat Kohli - 450M
9. 🎤 Beyoncé - 460M
8. 🎤 Ariana Grande - 470M
7. 🎥 MrBeast - 470M
6. 💄 Kim Kardashian - 480M
5. 💪 Dwayne "The Rock" Johnson - 500M
4. 💄 Kylie Jenner - 550M
… 3. 🎤 Selena Gomez - 600M
2. ⚽️ Lionel Messi - 850M
1. ⚽️ Cristiano Ronaldo - 1B
6 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 093 — Invisible man
Eddig is ritkán használtam az X-et, de most változott valami. Nagyjából olyan témák jöttek, amiket bejelöltem vagy érdekeltek. Mostanában ha ránézek csak politika vagy erotikus tartalom jönés semmi olyan amit eddig néztem. Én állítottam el valamit vagy ezt se kell többet néznem?
Matthew99
Áttévedtél a For You fülre gondolom (bár az hozzátartozik, hogy ott is azt hozza fel elvileg, ami az algoritmus szerint érdekel Téged)
Jughead
Se azon se a Following fülön nem hozza fel amiket eddig néztem vagy követtem. A Followingon ráadasul nem is megy tovább mert be kéne követnem valakiket. Hát kösz nem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
6 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Eddig is ritkán használtam az X-et, de most változott valami. Nagyjából olyan témák jöttek, amiket bejelöltem vagy érdekeltek. Mostanában ha ránézek csak politika vagy erotikus tartalom jönés semmi olyan amit eddig néztem. Én állítottam el valamit vagy ezt se kell többet néznem?
Matthew99
Áttévedtél a For You fülre gondolom (bár az hozzátartozik, hogy ott is azt hozza fel elvileg, ami az algoritmus szerint érdekel Téged)
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 890 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Matthew99
Passz, én csak az NFL insidereket meg a csapat dolgait (hessteg rézhél) szoktam rajta olvasni, már eleve azzal nyitom meg.
warr_b
Előre kurvák gengszterek
ozibozi
Szóljanak újra a fegyverek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
ozibozi New York Giants 20 206
Matthew99
Passz, én csak az NFL insidereket meg a csapat dolgait (hessteg rézhél) szoktam rajta olvasni, már eleve azzal nyitom meg.
warr_b
Előre kurvák gengszterek
6 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 890 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 877
Matthew99
Én egy éve lejöttem. Utolsó és régóta egyetlen közösségi média platform volt, amit használtam, de kuka.
6 hónapja
Matthew99 New Orleans Saints 10 093 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
7 hónapja
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Szinte be se merem tenni (szinte...). A fazon eszeveszetten rákapott erre a témára. Akinek kétségei/kérdései vannak a témával kapcsolatban, hagyjon engem békén velük, keresse a fazont aki posztolta! 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
7 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 665 — je suis poloska
én csak RAMIZT nézem, kevés megnyugtatóbb van a videóinál, még akkor is ha már láttam az összeset

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
7 hónapja
Beki New York Jets 2 066
Végtelenül szomorú vagyok, Outdoor Boys abbahagyja a videók feltöltését YT-ra. 😕
Nomac
Kicsit vegyes véleményem van róluk, de azok alapján, amivel indokolja megértem sajnos.
7 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 582 — Poloska confirmed
Végtelenül szomorú vagyok, Outdoor Boys abbahagyja a videók feltöltését YT-ra. 😕
Nomac
Nézz Erik Grankvistet! Más, de jobb szerintem. Ha inkább a túrázós-menedékes dolog a fontos akkor Asbjorn Olsen-Berg Bushcraft. Egyik se beszél a videókban.
gyeek
Köszi az ajánlást, megnézem őket. Nekem Luke nagyon a szívemhez nőt, nem csak a videók, valahogy nekem ez a "tökéletes" családkép amit náluk láttam.
Nomac
Rendes fickó meg leleményes, de egy idő után nekem túlságosan amerikai lett (kaják, felszerelés), meg a videók is picit click-baitesedtek. A másfél éves fiam viszont teljesen rátapadt a tévére a huszonpár éves svéd gyerek (18 évesen kezdte építeni az otthonát) láttán ahogy fát vág, hántol, stb. Nagyon vicces mennyire megnyugtató nézni valaki más kemény munkáját.
gyeek
Én egyébként pont azokat szeretem, akik "némák". Halljam a természet hangjait, a fejsze csattogását és én meg is vagyok. Pont emiatt Asbjorn az egyik kedvencem.
7 hónapja
Nomac
Nézz Erik Grankvistet! Más, de jobb szerintem. Ha inkább a túrázós-menedékes dolog a fontos akkor Asbjorn Olsen-Berg Bushcraft. Egyik se beszél a videókban.
gyeek
Köszi az ajánlást, megnézem őket. Nekem Luke nagyon a szívemhez nőt, nem csak a videók, valahogy nekem ez a "tökéletes" családkép amit náluk láttam.
Nomac
Rendes fickó meg leleményes, de egy idő után nekem túlságosan amerikai lett (kaják, felszerelés), meg a videók is picit click-baitesedtek. A másfél éves fiam viszont teljesen rátapadt a tévére a huszonpár éves svéd gyerek (18 évesen kezdte építeni az otthonát) láttán ahogy fát vág, hántol, stb. Nagyon vicces mennyire megnyugtató nézni valaki más kemény munkáját.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

7 hónapja
Nomac New England Patriots 4 112 — balazs.t85@gmail.com
Nomac
gyeek
7 hónapja
Nomac

7 hónapja
Nomac New England Patriots 4 112 — balazs.t85@gmail.com
7 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 984
Mèlysègesen mèly a múltnak kútja 😛

telex.hu/komplex/2025/05/17/sir-lancelot-szent-laszlo-arpad-haz-magyarorszag-stephen-pow-tortenelem
dande2
Innen már csak pár évszázad és jöhet a Jézus is magyar volt elmélet, szóval igazából már onnan ered a magyar keresztény kultúra...
FLZOLI
Buddha es Maradona is magyar volt.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

telex.hu/komplex/2025/05/17/sir-lancelot-szent-laszlo-arpad-haz-magyarorszag-stephen-pow-tortenelem
dande2
Innen már csak pár évszázad és jöhet a Jézus is magyar volt elmélet, szóval igazából már onnan ered a magyar keresztény kultúra...
FLZOLI
Az egy létező elmélet, csak szólok.
szaba
Nyilván ezért írtam. Amúgy a NER mainstreambe nincs beemelve, de gondolom csak idő kérdése.

7 hónapja
szaba Los Angeles Chargers 11 877

dande2
FLZOLI
Az egy létező elmélet, csak szólok.
7 hónapja
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

dande2

7 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 111 — Így remélem megfelelek nektek.....

7 hónapja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Rebecca Baack elmondta, hogy „a szálloda nagyszerű munkát végzett, mivel mintegy 100 részeg turistát kellett bent tartani, ami nem kis feladat volt″.

Azért ez kemény feladat volt. 😊

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/493534801_666743136137701_8591244822177217556_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=GMQimdJ-8EAQ7kNvwF3t8cX&_nc_oc=AdlihNwQWKBSAs0K-9n6hQMuEsdJZvd5HSLixUTCQ_KaddmMDGTbT556DlE3USc3BE4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=7mYc1-PB8RcC_FNDeEx2gw&oh=00_Afm0LWbuXY0L_tR3-FXXZgV104XIN4Zmii7Ih0_ItHitrA&oe=694AA6FD
13 Mio. Aufrufe · 113.455 Reaktionen | A man barely escaped a polar bear after he dropped his gun and jumped on a snowmobile in an Arctic town. Video taken from a hotel in Pyramiden, a town on the Norwegian archipelago of Svalbard, shows the man trying to run away before the large animal almost catches up. According to local tourism agency, polar bears are known to populate the region and it warned the bears attack “quickly, without warning." | CBS News
A man barely escaped a polar bear after he dropped his gun and jumped on a snowmobile in an Arctic town. Video taken from a hotel in Pyramiden, a town on the Norwegian archipelago of Svalbard,...

Szerkesztette: danyly

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.