OFF topik
31 feliratkozó
több mint 3 éve
A megoldás: sok vitamin 😊 Biotech daily pack mellé mindennap betolok ezer mg c vitamint és 50 µg d vitamint, évek óta alig voltam beteg, a covidot is 3 nap alatt kihordtam.Én nyár közepe óta aszkorbinsavat lapátoltam a vízbe amit ittam, novemberben elmaradt, elfelejtettem. Az eredmény: hétfőn hirtelen megbetegedtem (megfázás tünetek) és azóta szarul vagyok, hiába minden.
Rataxes
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
A megoldás: sok vitamin 😊 Biotech daily pack mellé mindennap betolok ezer mg c vitamint és 50 µg d vitamint, évek óta alig voltam beteg, a covidot is 3 nap alatt kihordtam.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 3 éve
Na meg a másik dolog, hogy tél elején az első hidegebb idő beköszöntekor minden évben rendszerint megfáztam, pár nap alatt helyrejöttem, aztán egész tavaszig elvoltam egészségesen. Most bazmeg harmadik hete hol jobban, hol kevésbé folyik az orrom, köhögök, tüsszögök, fáj a fejem, mert ehhez az enyhébb, de folyamatosan változó időhöz nem vagyok képes alkalmazkodni és ahogy hidegebb lesz, minden bajom is lesz.Hm azèrt ez kèp is vhol szomorú 😔 (a környezet hómennyisègère gondolok, ha az aláírás stimmel, hogy mikor, hol kèszült...)Szörnyű ezt a saját bőrömön megtapasztalni, hogy mennyire durván pofán csap a klímaváltozás. Tegnap este jön a telóra értesítés: mai hőmérséklet 15 fok. December 31-én! Fehér karácsonyt szerintem már vagy 10 éve nem tapasztaltam. Anyámat vittem tegnap temetésre, kérdezi mikor jön a rossz idő, ránézek időképre, mondom neki az első mínusz amit látok az január 14-én lesz, az is csak hajnalban és csak -2 fok. És a legdurvább, hogy a szervezeted is hozzászokik, -1 fokban decemberben úgy fáztam, mintha valami szibériai hidegben lettem volna 😊 Hogy hó nincs, azt úgy megszokom, de tényleg már lassan hideg sem.
dande2
NB2
Én nagyon utálom a hideget, a telet és amúgy nagyon fázós vagyok, de ha beáll egy stabil télies időjárás, akkor minden panasz nélkül elvagyok. De ez ami idén van, valami borzasztó.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Hm azèrt ez kèp is vhol szomorú 😔 (a környezet hómennyisègère gondolok, ha az aláírás stimmel, hogy mikor, hol kèszült...)Szörnyű ezt a saját bőrömön megtapasztalni, hogy mennyire durván pofán csap a klímaváltozás. Tegnap este jön a telóra értesítés: mai hőmérséklet 15 fok. December 31-én! Fehér karácsonyt szerintem már vagy 10 éve nem tapasztaltam. Anyámat vittem tegnap temetésre, kérdezi mikor jön a rossz idő, ránézek időképre, mondom neki az első mínusz amit látok az január 14-én lesz, az is csak hajnalban és csak -2 fok. És a legdurvább, hogy a szervezeted is hozzászokik, -1 fokban decemberben úgy fáztam, mintha valami szibériai hidegben lettem volna 😊 Hogy hó nincs, azt úgy megszokom, de tényleg már lassan hideg sem.
dande2
több mint 3 éve
Ritkán olvasok bulvárt, de most ez szembe jött velem, és hát zseniális sztori. 😀Az hogy a sok incel ragel meg viccesebbe teszi
telex.hu/zacc/2022/12/30/andrew-tate-pizzasdoboz
Mikey
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ritkán olvasok bulvárt, de most ez szembe jött velem, és hát zseniális sztori. 😀telex.hu/zacc/2022/12/30/andrew-tate-pizzasdoboz
több mint 3 éve
Nem véletlen, hogy egyre jobban megy a fűugrás helyette nyáron.
Hm azèrt ez kèp is vhol szomorú 😔 (a környezet hómennyisègère gondolok, ha az aláírás stimmel, hogy mikor, hol kèszült...)
dande2
több mint 3 éve

Hm azèrt ez kèp is vhol szomorú 😔 (a környezet hómennyisègère gondolok, ha az aláírás stimmel, hogy mikor, hol kèszült...)
több mint 3 éve
az folyamatosan van...Nincs klímaváltozás, érteeem?
🤘gaben🤘
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Történelmi hóviharok söpörnek keresztül Amerikán, a közlekedés sok helyen ellehetetlenült.New York államban egyetlen nap alatt egy méter hó hullott, rengeteg járatot töröltek, és az áramellátás is veszélybe került a hóvihar miatt.
Az Egyesült Államokban 46-ra emelkedett az országon végigsöprő hóvihar áldozatainak száma, további négy ember pedig Kanadában halt meg egy Brit Columbia tartományban történt baleset következtében, ahol a jeges úton felborult egy autóbusz. A balesetnek 50 sérültje van.
Az Egyesült Államok és Kanada nagy részét komoly hideg, erős szél és havazás sújtotta a hétvégén. Az egyik leginkább érintett állam New York volt, ahol egyes térségekben egy nap alatt több mint egy méter hó hullott vasárnap. A jelentős mennyiségű hó mellett a viharos erejű szél is rendkívül megnehezítette a mentők és a tűzoltók munkáját Buffalóban, ahol 18-an veszítették életüket.
A NEW YORK-I METEOROLÓGIAI SZOLGÁLAT SZERINT OLYAN HÓVIHAR TOMBOL, AMELY GENERÁCIÓKKÉNT CSAK EGYSZER KÖVETKEZIK BE.
Az ilyen típusú, gyorsan erősödő viharokat a meteorológusok bombaciklonnak nevezik, ami azt jelenti, hogy a légköri nyomás 24 óra alatt legalább 24 millibarral csökken, gyorsan és drasztikusan mérséklődik a hőmérséklet, amelyhez jéghideg szél is társul.
A PJM Interconnection amerikai villamosenergia-hálózat üzemeltető arra kérte a keleti szövetségi állam lakosságát, hogy korlátozzák az áramhasználatot és csökkentsék a hőmérsékletet a lakásokban, hogy elkerüljék az elosztó infrastruktúra túlterhelését. Eközben a hőmérséklet sok keleti államban rekordközeli mélypontra süllyedt.
A rendkívüli téli időjárás a becslések szerint mintegy 55 millió amerikait érint az ország középső és keleti részein. A rossz időjárás miatt a hétvégén az Egyesült Államokban több mint 5 ezer repülőgépjáratot töröltek.
több mint 3 éve
Hogy nekem mennyire nincs káracsonyi hangulatom...Kb. ötödik éve nincs egyáltalán karácsonyi hangulatom, és az idei a harmadik év, hogy már karácsonyfát sem díszítünk.
Matthew99
Nem is terveztem menni sehova 25-26-án, de aztán úgy alakult, hogy első nap megyünk bátyámékhoz (igazából csak azért mert mamám menni akart, és vinni kell autóval, mert nagyon le van robbanva, és sajnos ki tudja hogy lesz-e még Karácsonya...) második nap pedig apum haverjáékhoz (oda pedig apumat kell vinnem, mert messze laknak).
Szóval extrán lelkes vagyok. Ööö nem. De legalább lesz finom kaja itt is, ott is.
Szerkesztette: Mikey
több mint 3 éve
Hogy nekem mennyire nincs káracsonyi hangulatom...nekem is ilyen a hangulatom
Matthew99
www.youtube.com/watch?v=Y8mO-ezwkJQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Hogy nekem mennyire nincs káracsonyi hangulatom...a 15 fok és az eső nem sokat segít az biztos
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Elsősorban Bp... 🥴Melyik része játszik az országnak?Hogy nekem mennyire nincs káracsonyi hangulatom...Ne is mondd!
Matthew99
Ugyanitt, ha valaki tud februártól egy mérnök -kozgazdásznak munkát, jelentkezzen!
Jelige: csak ne minisztérium!
zemanla
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Melyik része játszik az országnak?Hogy nekem mennyire nincs káracsonyi hangulatom...Ne is mondd!
Matthew99
Ugyanitt, ha valaki tud februártól egy mérnök -kozgazdásznak munkát, jelentkezzen!
zemanla

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Hogy nekem mennyire nincs káracsonyi hangulatom...Ne is mondd!
Matthew99

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Hogy nekem mennyire nincs káracsonyi hangulatom...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
telex.hu/belfold/2022/12/20/rosszullet-okozhatta-a-hetfo-esti-villamosbalesetetén ebben azt nem értem, hogy a Combinókon a sebességszabályozó kar olyan, hogy bizonyos időközönként meg kell nyomni (kb mint a mozdonyokon az éberségvizsgáló). ha valaki rosszul van, akkor hogyan tudta nyomogatni, miért nem tiltott le a rendszer?
több mint 3 éve
Ha valakit érdekel meló (média tetület, ingest, videó, audió vágás, ilyesmi), írjon rám. BP, két műszak, részben home office.Ha nagyon nem boldogulsz írj rám, egyik barátom vágó Debrecenben; biztos tud ajánlani valakit.
warr_b
több mint 3 éve
Tudod kezelni a számítógépet meg kicsit tudsz angolul akkor lehet ☺️Ha valakit érdekel meló (média tetület, ingest, videó, audió vágás, ilyesmi), írjon rám. BP, két műszak, részben home office.Engem érdekel, de nem értek hozzá, van esélyem?
warr_b
jobbágy#JC6
Attól függ mennyien jelentkeznek és mit tudnak.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Ha valakit érdekel meló (média tetület, ingest, videó, audió vágás, ilyesmi), írjon rám. BP, két műszak, részben home office.Engem érdekel, de nem értek hozzá, van esélyem?
warr_b
több mint 3 éve
Ha valakit érdekel meló (média tetület, ingest, videó, audió vágás, ilyesmi), írjon rám. BP, két műszak, részben home office.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
hiánypótló cikk 😊Kiderült hogy milyen intelligensen intézik ezt a dugás dolgot. Szépen le/nyak/szkanderezik a dolgot, nem pedig barom módjára össze-vissza szabdalják egymást vlmelyik ivó hely előtt csak azért, hogy megdugjanak egy tehenet…
telex.hu/eszkombajn/2022/12/15/parzas-elott-a-nosteny-zsiraf-belepisil-a-him-szajaba
NB2
akit nem mellesleg, de cca egy év múlva már úgyis egy másik bika fog kefélni 😉
Szerkesztette: ozibozi