OFF topik

31 feliratkozó

több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 963
hiánypótló cikk 😊
 telex.hu/eszkombajn/2022/12/15/parzas-elott-a-nosteny-zsiraf-belepisil-a-him-szajaba
NB2
Ha ilyen cikket kellene írnom, azonnal másik munkahely után néznék😃
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 243 — nabege2@yahoo.com
hiánypótló cikk 😊
 telex.hu/eszkombajn/2022/12/15/parzas-elott-a-nosteny-zsiraf-belepisil-a-him-szajaba
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 515
 totalcar.hu/magazin/technika/2022/12/12/amikor-a-tapadas-a-fontos-teligumi-ranglista-maskepp/

Nekem pont Brigi LM005 van, hétfő reggel a mellékutcákban gyönyörűen le volt fagyva az út, főleg a széles fekvőrendőrök előtt és után, csak épp egyáltalán nem látszott 😆 kattogott is fékezésnél az ABS mint a rettenet, meg minimál gázadásra is is pörgött a kerék... Alattomosan dolog.
warr_b
ezert jo Malta, nem kell aggodni a teli gumi miatt 😊 (amugy nekem tok jo Yokohama gumi van a gepen meg Japanbol. de jovo tavasszal akarom lecsekkolni, hogy szukseg van-e uj gumira).
csebi
Ismerosom gibraltarrol memt svajcba december kornyeken.gondolta pakoltat fel telit....azt sem tudtak h mi az🤣
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 830 — Lucas Scott
 totalcar.hu/magazin/technika/2022/12/12/amikor-a-tapadas-a-fontos-teligumi-ranglista-maskepp/

Nekem pont Brigi LM005 van, hétfő reggel a mellékutcákban gyönyörűen le volt fagyva az út, főleg a széles fekvőrendőrök előtt és után, csak épp egyáltalán nem látszott 😆 kattogott is fékezésnél az ABS mint a rettenet, meg minimál gázadásra is is pörgött a kerék... Alattomosan dolog.
warr_b
ezert jo Malta, nem kell aggodni a teli gumi miatt 😊 (amugy nekem tok jo Yokohama gumi van a gepen meg Japanbol. de jovo tavasszal akarom lecsekkolni, hogy szukseg van-e uj gumira).

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 227 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 515
 m.hvg.hu/kultura/20221213_Meghalt_Angelo_Badalamenti

Fuuu a twin peaks zeneje....
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 227 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ha belefér Neked h lemaradsz a vasárnapi NFL forduló legelejéről, akkor 18:00-tól a Rácskertben sportkvíz, Igorral ketten már megyünk azaz valszeg győztes csapat tagja lennél, ahol nagy szeretettel várunk.
empty taxi
Megyek, nekem belefér
r.baggio
Köszi, remek!

Van még amúgy hely/az invitáció továbbra is nyitva áll mindenki számára! 😊
Igor
Sajnos melózok, pedig biztos jó lenne 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Ha belefér Neked h lemaradsz a vasárnapi NFL forduló legelejéről, akkor 18:00-tól a Rácskertben sportkvíz, Igorral ketten már megyünk azaz valszeg győztes csapat tagja lennél, ahol nagy szeretettel várunk.
empty taxi
Megyek, nekem belefér
r.baggio
Köszi, remek!

Van még amúgy hely/az invitáció továbbra is nyitva áll mindenki számára! 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 551 — Patriot
Hogyan lehet az, hogy a reptéren megváltozik a bőröndöm számkódja? 😂
Semmi nem hiányzik belőle, idegenkezűségnek semmi nyoma, és sajnos kokaintéglát sem találtam benne.

És nem, nem felejtettem el a kódot, évek óta használom ugyanazt a számsort az összes bőröndömre.
Hanni
tippelek, de van a biztonsági személyzetnek általános kulcsa, lehet az egyik vicces kedvében volt és átállította 😀
Fontos_Vidra
Ha 666 volt a kódod, próbáld meg a 999-el 😉
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 622
Semmi nem hiányzik belőle, idegenkezűségnek semmi nyoma, és sajnos kokaintéglát sem találtam benne.

És nem, nem felejtettem el a kódot, évek óta használom ugyanazt a számsort az összes bőröndömre.
Hanni
tippelek, de van a biztonsági személyzetnek általános kulcsa, lehet az egyik vicces kedvében volt és átállította 😀
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 653 — Poloska confirmed

több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 333 — Saturday Night Lights
 www.hellovidek.hu/csalad/2022/12/06/gyasz-elhunyt-szabo-gyuri-bacsi-a-bukki-fuvesember
YoungZeeZee
Szegény kisöreg, Isten nyugosztalja 😕, a lánya nagy bizniszt csinált belőle. Györgytea tuti.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 515
 www.hellovidek.hu/csalad/2022/12/06/gyasz-elhunyt-szabo-gyuri-bacsi-a-bukki-fuvesember
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
empty taxi
Azt empty diplomatikusan elhallgatja, hogy ez egy (vagy inkább három) fokkal nehezebb kvíz mint a múltkori... és a múltkor se nyertünk, igaz akkor csak ketten voltunk, akik jók vagyunk sportból, szóval elfér az erősítés. De a kvíz szintjét jellemzi, hogy amikor NBA-kvíz volt, az egyik TOP csapat, akik ráadásul Bazskát is behúzták vendégnek magukat mellé - és így is csak másodikak lettek 😀

Szóval ide csak kemény legények jelentkezzenek 😛
Igor
aha, lebuktatok éreztem én, hogy kimaradtam valamiből 😀 Mert ugye amikor voltam akkor nyertünk (nem mintha rajtam múlott volna 😛)
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 893 — no es importante
empty taxi
Megyek, nekem belefér

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
 index.hu/belfold/2022/12/07/tonhauser-szervezett-bunozes-nyomozas/
NB2
Nyugodjék, békében!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 243 — nabege2@yahoo.com
 index.hu/belfold/2022/12/07/tonhauser-szervezett-bunozes-nyomozas/
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26
empty taxi
Azt empty diplomatikusan elhallgatja, hogy ez egy (vagy inkább három) fokkal nehezebb kvíz mint a múltkori... és a múltkor se nyertünk, igaz akkor csak ketten voltunk, akik jók vagyunk sportból, szóval elfér az erősítés. De a kvíz szintjét jellemzi, hogy amikor NBA-kvíz volt, az egyik TOP csapat, akik ráadásul Bazskát is behúzták vendégnek magukat mellé - és így is csak másodikak lettek 😀

Igor
De legalább azóta is tudom h az 1. RSG olimpiai bajnok kanadai volt 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
empty taxi

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
empty taxi
Tudtátok, hogy mikor nem érek rá 😉 😛 Hajrá, sok sikert! 😊
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 261 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 893 — no es importante
Most tudtam csak meg, hogy bő egy évtized után újraindult a radiocafe, hallgassátok!

radiocafe98.hu/radiocafe/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 963
Budapestiektől kérdezem, hogy M3-as metró felújításáról mik a legfrisseb infók? Befejezik jövő év márciusára? 😀
(pesti lehetséges meló miatt kérdezem és erősen befolyásolná a döntésemet, ha nem kellene 3x átszállnom majd 😀 )
Beki
Elvileg márciusban átadják, és most úgy néz ki ezt tartják is (mozgólépcsős ismerős mesélte)
vpi
Annyi hogy a már átadott szakaszokat azóta már volt hogy újra le kellett zárni javítások miatt, mert gondolom meglepte őket hogy a metró vonalon metró fog járni és sok ember veszi igénybe. 😀 Nem elvenni akarom a kedved, csak számíts rá, hogy megeshet, hogy néha lesz átszállós napod.
A mozgólépcsős ismerőstől kérdezném, hogy miért esik meg gyakran, hogy egy javítás után 2 héttel újra javítani kell a lépcsőt?
Fontos_Vidra
Mert direkt nem csinálják meg jól, és napi pénzt vesznek fel a javításra. Deákon 5 éven át napi szinten jártam ugyanazon a mozgólépcsőn, három hetente javították. Egyszer le is fotóztam:
Javítás kezdete: 2017.10.01
Befejezés: 2017.10.15
A kép készülte: 2017.12.02
Valahol meg is van, a régi gépem, majd feltöltöm, ha megvan.

Btw, egyébként orosz szarokból készül sok minden az M3-on és a háború miatt nincs alkatrész, szóval kétlem hogy itt márciusban minden flottul megy majd…sajnos
több mint 3 éve
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 622
Budapestiektől kérdezem, hogy M3-as metró felújításáról mik a legfrisseb infók? Befejezik jövő év márciusára? 😀
(pesti lehetséges meló miatt kérdezem és erősen befolyásolná a döntésemet, ha nem kellene 3x átszállnom majd 😀 )
Beki
Elvileg márciusban átadják, és most úgy néz ki ezt tartják is (mozgólépcsős ismerős mesélte)
vpi
Annyi hogy a már átadott szakaszokat azóta már volt hogy újra le kellett zárni javítások miatt, mert gondolom meglepte őket hogy a metró vonalon metró fog járni és sok ember veszi igénybe. 😀 Nem elvenni akarom a kedved, csak számíts rá, hogy megeshet, hogy néha lesz átszállós napod.
A mozgólépcsős ismerőstől kérdezném, hogy miért esik meg gyakran, hogy egy javítás után 2 héttel újra javítani kell a lépcsőt?

Szerkesztette: Fontos_Vidra
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Beki
vpi
Köszi!