OFF topik
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Még ha van igazság is abban amit írsz, ez nem csak Erőss felelőssége.. az eredeti kiválasztást meg lehet kérdőjelezni (én ugye fotelhegymászóként rögtön meg is tettem, bár ugye úgy látszik Kiss bírta a hegyet, és fizikailag topon volt, legalábbis jobban bírta mint Erőss), de amikor a hegyen másznak, onnantól az expedícióvezető felelőssége az egész, és nem Erőss-é. Ha pl. mondjuk rádióztak, akkor neki azt kellett volna mondania, hogy "Peti, hagyd ott Zsoltit, gyere le".Sobri JóskaNem, nem volt logikus amit tett KP, csak emberi és érthető. Mindenki Erősről beszél, pedig az igazi tragédia ez a srác. És igen Erős vszínű otthagyta volna, mint ahogy pár társával meg is tette. Neki éppen ebben van a felelőssége, hogy egy fiatal ebben a műfajban teljesen tapasztalatlan srácot belerángatott ebbe. És ez a srác a félistenként tisztelt bálványát nem hagyta ott. És amikor az amputációjakor ezzel támadták, hogy adott esetben ez miatt mások életét is veszélyeztetheti, ezt visszautasította és az ominozus " egyemberes" sportra hivatkozott.
Saját "extrem" sportomból számos hasonló esetet ismerek, és mindenhol a tapasztaltabb ember hibája, hogy nem egyedüliként halt meg, hanem magával rántotta a tapasztalatlanabbat is (pl technikai merülésnél fenékidők elcseszése miatt a"fönök" kvázi halálra volt ítélve két kísérője közül az egyik tapasztalatlanabb meghozta a döntést és elindult, és a társa arra hivatkozva, hogy a fönök megoldja maradt. Az első él és elmondta, másik halott és a kompjuterek igazolták az elsőt) Én ebben látom Erős legnagyobb felelősségét.diverdoc
Ez az, ami miatt sokan hörögtek, hogy erről nem kapunk infót/és ezt soha nem fogjuk megtudni.. hogy mit mondtak lentről KP-nek, és hogy vajon "beáldozták"-e őt is, vagy saját döntésből maradt fenn.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A szólásszabadság arról szól, hogy az emberek szabadon kifejthetik a véleményüket bármilyen témában a fúziós reaktortól a hegymászásig. Olyan nincs, hogy nekem elegem lett abból, hogy túl sok NCAA-t nem néző ember okoskodik a draftról, és akkor elküldöm őket az anyjukba, hanem egyszerűen magamtól szűröm a tartalmat (amfocistának se kell ahhoz lenni, hogy láss bizonyos összefüggéseket és sorolhatnám a példákat). A helyzet az, hogy szerintem Te sem másztál meg még 8000+ méteres hegyet, szóval ilyen alapon a témával kapcsolatos megjegyzéseidet is tekinthetjük semmisnek. Csak azért, mert nem azt mondják/írják mások, amit hallani/olvasni szeretnél, abban még lehet (fél)igazság, politikusnak sem kell ahhoz lenni, hogy bizonyos politikai kérdéseket megítéljünk.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
.Sobri JóskaNem, nem volt logikus amit tett KP, csak emberi és érthető. Mindenki Erősről beszél, pedig az igazi tragédia ez a srác. És igen Erős vszínű otthagyta volna, mint ahogy pár társával meg is tette. Neki éppen ebben van a felelőssége, hogy egy fiatal ebben a műfajban teljesen tapasztalatlan srácot belerángatott ebbe. És ez a srác a félistenként tisztelt bálványát nem hagyta ott. És amikor az amputációjakor ezzel támadták, hogy adott esetben ez miatt mások életét is veszélyeztetheti, ezt visszautasította és az ominozus " egyemberes" sportra hivatkozott.
Saját "extrem" sportomból számos hasonló esetet ismerek, és mindenhol a tapasztaltabb ember hibája, hogy nem egyedüliként halt meg, hanem magával rántotta a tapasztalatlanabbat is (pl technikai merülésnél fenékidők elcseszése miatt a"fönök" kvázi halálra volt ítélve két kísérője közül az egyik tapasztalatlanabb meghozta a döntést és elindult, és a társa arra hivatkozva, hogy a fönök megoldja maradt. Az első él és elmondta, másik halott és a kompjuterek igazolták az elsőt) Én ebben látom Erős legnagyobb felelősségét.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
Elképesztő (és ez az egész társadalomra vonatkozik), hogy az emberek nem tudják elfogadni, hogy másoknak is lehet véleménye, és attól mondjuk, hogy van pár idióta, akit nem lenne szabad gép elé engedni, néha elhangozhatnak jogos kritikák is. Én pl. nem voltam rest és végigolvastam az említett közleménynél az összes kommentet és a többség együttérzése kifejezése mellett komoly kérdéseket is vetett fel, amire talán érthető módon szeretnének választ kapni, ha másért nem, hát azért, hogy a többi hegymászó okulhasson belőle.elképesztő (és ez az egész társadalomra vonatkozik), hogy itt mind a tízmillióan értünk nemcsak a focihoz, de a fúziós reaktorokhoz, a sertéstenyésztéshez és - mint a napokban kiderült - a hegymászáshoz is.
Tegnap kint voltam a Pápa-Siófok meccsen, voltak akik már az első perctől szidták a bírót és így már senki nem vonhatja kétségbe egyetlen kétes ítéletét sem? Egy autóbalesetnél is azt kellene mondani, pláne mikor egy ismert és megbecsült személy veszti életét (vegyük csak Senna példáját), hogy szegény már meghalt, ne foglalkozzunk a körülményekkel? Nonszensz ez a hozzáállás, a "hiénákat" magunktól ki kell szűrni és az észérvekre fókuszálni, ennyi. Ilyen helyzetben meg különösen szítja a feszültséget, hogy miközben egyre több kétely merül fel és esetleges hibára, ellentmondásra derül fény, a szóvivő fotelkommentelőnek titulálja az összes kritikust. Vitakultúra nincs itthon, az biztosjjncaa
azt gondolom, hogy azt majd utólag rekonstruálják, hogy mi is történhetett ott fent, és levonják a következtetéseket. és ezeket a következtetéseket majd megosztják azok, akiknek erre igazán szükségük van: a magashegyi hegymászók. de ehhez az kell, hogy a megfelelő keretek között vizsgálják ezeket, nem pedig az, hogy olyan emberek okoskodjanak, akik nemhogy a Kékestetőre nem mentek még el életükben, de egy rövidebb teljesítménytúrára sem.
amikor van egy túladagolásos hír, akkor én sem kezdek el javasolgatni, hogy mégis hogy kéne kiporciózni a napi betevőt, mert életemben nem használtam kemény drogot. elhangzott az is a hegymászó és pszichológus szájából, hogy ez olyan, mint a legkeményebb drogfüggőség.
E.Zs. megmászott tizenakárhány hétezer méter feletti hegycsúcsot, és mindegyikről visszajött. akár hagyott ott társat a hegyen, akár nem, ugyanazok az emberek tapsikoltak neki, és adták meg a hősöknek kijáró fogadtatást, akik most a keresztvizet is leszednék róla. miért? mert az a társadalom (meg még pár) olyan, hogy csak addig hordoz a tenyerén, amíg fut a szekér, de aztán persze mindenki jobban ért hozzá, amikor már nem megy a dolog.
Forma-1-be is mindenki beleszól, hogy mit hogy kellene csinálni, olyanok is, akik autópályán a 130-at nem merik kitolni a gépsárkányból, meg olyanok is, akik még életükben nem vezettek autót sem. lehet azt mondani, hogy na de már láttak mondjuk tíz év alatt százhetven futamot, szóval már nincs új nekik a nap alatt. a hegymászás nem ilyen! azért, mert valaki elolvasta E.Zs. könyvét, még nem lett belőle tapasztalt mászó.
a média képes és - sajnos - hajlandó olyan dolgokat leeadni, amik csak félig, vagy még annyira sem fedik az igazságot. valószínűleg pont ezért tartják a negyedik hatalmi ágnak is. ha ezt úgy irányítják, hogy ne a megfelelő irányba menjen, akkor több kárt okoz, mint hasznot. és a kommentelésben egyébként az a gyönyörű, hogy egy jól megfogalmazott, de minden háttértudást nélkülöző komment jobban képes a köz ítéletét befolyásolni, mint egy gyengén megfogalmazott, de full szakmai komment.
gondolom, a szóvivőnek is tele lett a töke azzal, hogy olyan emberek okoskodnak, akik azt sem tudják, hogy a hegymászást eszik-e vagy isszák. a következtetéseket levonják, mint mondtam, mert E.Zs. elvesztése sokat ártott a hegymászósport megítélésének, a következő hasonló kaliberű mászót nem veszíthetik el hasonló körülmények között. ez viszont idő, hideg fej, és szakértelem kérdése, nem pedig internet-hozzáférésé.
több mint 12 éve
Érdekes, hogy pont a nagy objektivista Sobri mondja ezt.. mivel abszolúte rossz döntés volt, ha szakmai szempontból nézzük.Az hogy ottmaradt vele, épp azt mutatja hogy nem volt még készen a 8000-es hegyekre.. de ha az emberi tényezőt is belerakom, akkor persze érthető. Bár csak találgatunk, én (is) főleg arra tudok gondolni, hogy azért maradt ott, mert Erőss egy mester/mentor szerepét töltötte be Kiss szemében is, és mindenképp le akarta hozni a hegyről.. de 8000 fölött ilyet nem csinál az ember.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ezt nem mi találtuk ki, és ha tényleg így történt, bár nem "logikus", de tényleg bátor cselekedet volt. Viszont maga Erőss védekezett úgy a korábbi haláleseteknél, hogy a hegymászás ilyen magasságokban nem csapatsport, nem segítenek egymásnak az emberek, nincs olyan, hogy valaki "mellett hal meg a társa. Így azonban óriási az ellentmondás, amit azért tisztába kellene tenni.Ahogy írták origón is, nyilván az extrém sportolók sem akarnak meghalni, a hibák minimalizálása a fő

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
8000+-on, oxigénszegény környezetben 24+ órája pedig nagyon könnyű rossz döntéseket hozni.
több mint 12 éve
Leírtam mit gondolok a szenvedélybetegség ezen formájáról:De azért nehogymár kitaláljuk, hogy Kiss Péter hülyén vagy életszerűtlenül viselkedett amikor visszamaradt segíteni mesterének, barátjának.
Nem azért várta be, hogy meghaljon.
Azért maradt, hogy segítsen, és segített is.
És ehhez nem kell hősnek lenni, ez teljesen életszerű.
Az ember ilyenkor nem arra gondol, hogy maradok segítek kicsit, és majd együtt meghalunk.
Így utólag nem a helyes döntést hozta meg, de ott és akkor szerintetek felmerült benne, hogy ne segítsen?
Ki nem maradna segíteni a barátjának, rokonának, szerelmének, mesterének?
Teljesen normális lelkülettel ez volt a teljesen normális döntés. Bízott magában, bízott Zsoltban, hogy majd leérnek. És ha majd eljön a döntéshelyzet, hogy ott kell hagyja, és mentse a saját életét, akkor majd eldönti.
Tévedett, nem akkor jött el a döntéshelyzet amikorra várta, így akkor már nem volt döntéshelyzetben.
Eszembe nem jutna ilyen baromság, hogy számomra teljesen haszontalanul életveszélyes hegyekre mászkáljak, és lejöjjek.
De még a gimi után sokat kirándultunk, túráztunk és valahogy sose hagytunk senkit hátra akivel történt valami (törés, ficam, fáradtság). A sokkal lassabb haladás, és tökigázás miatt kaptam pl. tüdőgyulladást, de természetes volt, hogy együtt mentünk, együtt jövünk.
Eszembe se jutott, hogy majd megfázom, tüdőgyuladok.
Persze egy tátrai vagy bükkbéli kirándulás veszélyfaktora elenyésző a magas hegyekéhez képest.
De a felkészültségünk is az volt a profikéhoz képest.
Ergo teljesen logikus, hogy Kiss Péter maradt segíteni, amíg úgy érezte megteheti.
Rosszul érezte.
Ettől még nem hős, de nem is egy ostoba báb.
Szerintem tök normálisan viselkedett, csak tévedett.
Én is addig maradnék segíteni, amíg úgy kalkulálok, hogy tudok, és még visszaérek. (És gondolom szinte mindenki más is.)
És ugye benne van, hogy rosszul kalkulálok.
több mint 12 éve
És tényleg határtalan az emberi hülyeség:indavideo.hu/video/Turistak_a_repulo_ellen
Do your job
több mint 12 éve
Fotelból én is könnyen ugatok, de felmerült bennem a kérdés:Javíts ki, ha rosszul értelmezem, de ebből az jön le nekem, hogy Kiss Péternek azért kellett meghalnia, mert próbált segíteni a társának.Ami ezek szerint a hegyen nem jellemző.Ha sorsára hagyja, lehet, hogy ma is élne?laccoo74Ilyen következtetést innen a "fotelből" véletlenül sem vonnék le, találgatni lehet csak, mindenesetre roppant érdekesek már az eddigi fejlemények is (már csak a társadalom és az érintettek reakciójára gondolva)
Én amit nem fogok tudni sose elfogadni, az az általam "betyár-romantikának" nevezett jelenség (tudom, ezt másra szokták használni), ami mint a Coelho-féle szerelmesregényekben (vagy a Pretty Woman című romkomokban), minden egyéb tényező figyelmen kívül hagyásával csak és kizárólag a "cél" elérésében manifesztálódik... Valósítsd meg az álmaidat, ne foglalkozz mással, viszont egyik történetnek sincs lecsengése: érd el a csúcsot = legyél fülig szerelmes, na de mi van ezután? Az már sose számít...jjncaa
-Ugyanebben a szituációban, csak fordított szereposztással, vajon mi történt volna?
Sorsára hagyta volna Erőss Zsolt Kiss Pétert?És, ha igen, és ő esetleg sikeresen lejön, mi lett volna?
De ez csak úgy eszembe jutott,erre soha nem fogunk választ kapni.
több mint 12 éve
Javíts ki, ha rosszul értelmezem, de ebből az jön le nekem, hogy Kiss Péternek azért kellett meghalnia, mert próbált segíteni a társának.Ami ezek szerint a hegyen nem jellemző.Ha sorsára hagyja, lehet, hogy ma is élne?laccoo74Ilyen következtetést innen a "fotelből" véletlenül sem vonnék le, találgatni lehet csak, mindenesetre roppant érdekesek már az eddigi fejlemények is (már csak a társadalom és az érintettek reakciójára gondolva)
Én amit nem fogok tudni sose elfogadni, az az általam "betyár-romantikának" nevezett jelenség (tudom, ezt másra szokták használni), ami mint a Coelho-féle szerelmesregényekben (vagy a Pretty Woman című romkomokban), minden egyéb tényező figyelmen kívül hagyásával csak és kizárólag a "cél" elérésében manifesztálódik... Valósítsd meg az álmaidat, ne foglalkozz mással, viszont egyik történetnek sincs lecsengése: érd el a csúcsot = legyél fülig szerelmes, na de mi van ezután? Az már sose számít...

---
több mint 12 éve
A lelkiismerete felülbírálta az "íratlan" szabályokat?Ha így történt, akkor szerintem igazi hősként halt meg.Bár értelmetlenül.
több mint 12 éve
Ezen ment a kommentek közt is a találgatás. Meg erre még rájön, hogy a csúcsra feljutott spanyol beszámolójából az jön le (pontosítani kéne az időpontokat), hogy Kiss 1-1,5-2 órát várt a csúcson Erőssre, a közben leinduló spanyolok mind leértek...Javíts ki, ha rosszul értelmezem, de ebből az jön le nekem, hogy Kiss Péternek azért kellett meghalnia, mert próbált segíteni a társának.Ami ezek szerint a hegyen nem jellemző.Ha sorsára hagyja, lehet, hogy ma is élne?laccoo74Én is elolvastam mind a 306 kommentet, szerintem azok közül kb. 20-30 volt idióta/fröcsögő. Volt pár olyan is, ami a posthoz hasonló, "minek ugat aki nem mászott még hegyet?" Stílusú volt, a többi kultúráltan keresi az okokat, a válaszokat és a tényeket. Azt egyébként nem értem miért akkor lőtték le a kommentelést, amikor, nem volt semmi személyeskedés, max pár egyeseknek kellemetlen kérdés...StormSTa rádiófelvételeket rögzítik, szóval elméletileg ki fog derülni minden...
2 órával a csúcs elhagyása után, ereszkedés közben Erőss: „Lali, nagyon legyengültem, nem tudok továbbmenni. Péterék előttem, lejjebb vannak 60-100 méterrel. Próbáltam fényjeleket adni, de nem ért semmit"
több órával később, az újabb - utolsó - bejelentkezésénél Kiss: „Zsozsó egy kicsit rossz bőrben van, de masszírozom, és lassan ereszkedünk lefelé."
azért ez így nagyon meredek, miközben a korábbi baleseteknél is arról kommunikáltak, hogy a hegymászás ilyen magasságokban már nem csapatmunka, mindenki csak magára számíthat...jjncaa

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 12 éve
Javíts ki, ha rosszul értelmezem, de ebből az jön le nekem, hogy Kiss Péternek azért kellett meghalnia, mert próbált segíteni a társának.Ami ezek szerint a hegyen nem jellemző.Ha sorsára hagyja, lehet, hogy ma is élne?Én is elolvastam mind a 306 kommentet, szerintem azok közül kb. 20-30 volt idióta/fröcsögő. Volt pár olyan is, ami a posthoz hasonló, "minek ugat aki nem mászott még hegyet?" Stílusú volt, a többi kultúráltan keresi az okokat, a válaszokat és a tényeket. Azt egyébként nem értem miért akkor lőtték le a kommentelést, amikor, nem volt semmi személyeskedés, max pár egyeseknek kellemetlen kérdés...StormSTa rádiófelvételeket rögzítik, szóval elméletileg ki fog derülni minden...
2 órával a csúcs elhagyása után, ereszkedés közben Erőss: „Lali, nagyon legyengültem, nem tudok továbbmenni. Péterék előttem, lejjebb vannak 60-100 méterrel. Próbáltam fényjeleket adni, de nem ért semmit"
több órával később, az újabb - utolsó - bejelentkezésénél Kiss: „Zsozsó egy kicsit rossz bőrben van, de masszírozom, és lassan ereszkedünk lefelé."
azért ez így nagyon meredek, miközben a korábbi baleseteknél is arról kommunikáltak, hogy a hegymászás ilyen magasságokban már nem csapatmunka, mindenki csak magára számíthat...jjncaa
több mint 12 éve
Én is elolvastam mind a 306 kommentet, szerintem azok közül kb. 20-30 volt idióta/fröcsögő. Volt pár olyan is, ami a posthoz hasonló, "minek ugat aki nem mászott még hegyet?" Stílusú volt, a többi kultúráltan keresi az okokat, a válaszokat és a tényeket. Azt egyébként nem értem miért akkor lőtték le a kommentelést, amikor, nem volt semmi személyeskedés, max pár egyeseknek kellemetlen kérdés...StormSTa rádiófelvételeket rögzítik, szóval elméletileg ki fog derülni minden...
azért ez így nagyon meredek, miközben a korábbi baleseteknél is arról kommunikáltak, hogy a hegymászás ilyen magasságokban már nem csapatmunka, mindenki csak magára számíthat...

---
több mint 12 éve
Én is elolvastam mind a 306 kommentet, szerintem azok közül kb. 20-30 volt idióta/fröcsögő. Volt pár olyan is, ami a posthoz hasonló, "minek ugat aki nem mászott még hegyet?" Stílusú volt, a többi kultúráltan keresi az okokat, a válaszokat és a tényeket. Azt egyébként nem értem miért akkor lőtték le a kommentelést, amikor, nem volt semmi személyeskedés, max pár egyeseknek kellemetlen kérdés...

több mint 12 éve
igen, ez vagy az alábbi sorok aztán rendkívül értelmes reakciók:nem, most még egyet-kettőt lehet rúgni a képzeletbeli hullájába is.444.hu/2013/05/24/kiss-peternek-sokat-kellett-varnia-eross-zsoltra/most Erőssnek nem mind1 már?Amadeus91
Egyre kellemetlenebb a sztori Erőss számára. "A hegymászás egyéni sportág"...Schleck
ez meg nyilván majd a kölkeinek is jól jön, meg az özvegynek is, nem elég, hogy apuci megmurdált, de még egy szemét önző dög is volt.
most ez a vas a meleg, most ezt kell verni, de holnapra letelik a három nap, akkor majd valami új préda után néznek a hiénák.slowmotion
Erőss Zsolt halála nemcsak Magyarországon, de a világon is visszhangot vált ki. Szomorú, hogy saját országában olyan méltatlan és ostoba kommentháborút vált ki minden vele kapcsolatos esemény, ami máshol elképzelhetetlen lenne. Más országok büszkék egy ilyen emberre, és jól teszik. Magyarország a fotelkommentelők európai paradicsoma, sokak hozzáállása teljesen laikus, rosszindulatú, a hozzáértés tökéletesen kiolvasható hiánya miatt pedig teljesen hiteltelen
Elképesztő (és ez az egész társadalomra vonatkozik), hogy az emberek nem tudják elfogadni, hogy másoknak is lehet véleménye, és attól mondjuk, hogy van pár idióta, akit nem lenne szabad gép elé engedni, néha elhangozhatnak jogos kritikák is. Én pl. nem voltam rest és végigolvastam az említett közleménynél az összes kommentet és a többség együttérzése kifejezése mellett komoly kérdéseket is vetett fel, amire talán érthető módon szeretnének választ kapni, ha másért nem, hát azért, hogy a többi hegymászó okulhasson belőle.
Tegnap kint voltam a Pápa-Siófok meccsen, voltak akik már az első perctől szidták a bírót és így már senki nem vonhatja kétségbe egyetlen kétes ítéletét sem? Egy autóbalesetnél is azt kellene mondani, pláne mikor egy ismert és megbecsült személy veszti életét (vegyük csak Senna példáját), hogy szegény már meghalt, ne foglalkozzunk a körülményekkel? Nonszensz ez a hozzáállás, a "hiénákat" magunktól ki kell szűrni és az észérvekre fókuszálni, ennyi. Ilyen helyzetben meg különösen szítja a feszültséget, hogy miközben egyre több kétely merül fel és esetleges hibára, ellentmondásra derül fény, a szóvivő fotelkommentelőnek titulálja az összes kritikust. Vitakultúra nincs itthon, az biztos

---
több mint 12 éve
Ja, és a biztosító sem fizet egy vasat sem a családnak.Gondolom, nem egyszerű, sima biztosításuk volt.
Bár, azt olvastam egy cikkben, hogy ez nem volt érvényes 6000 méter fölött bekövetkező eseményekre.
több mint 12 éve
Tegnap az expedíció blogján kitett a szóvivő egy post-ot:himalajaexpedicio.postr.hu/mi-tortenhetett-eross-zsoltekkal
Szerintem ez olajnak a tűzre pont fasza volt (le is tiltották a kommentelést estére), más haszna nem volt, viszont sok helyen pökhendi, lenéző és ami a szememben a legnagyobb baj: minimálisan foglalkozik csak Kiss Péterrel...
Ez egy baráttól beleférne, de egy magát szóvivőnek tituláló embertől........

több mint 12 éve
nem, most még egyet-kettőt lehet rúgni a képzeletbeli hullájába is.444.hu/2013/05/24/kiss-peternek-sokat-kellett-varnia-eross-zsoltra/most Erőssnek nem mind1 már?Amadeus91
Egyre kellemetlenebb a sztori Erőss számára. "A hegymászás egyéni sportág"...Schleck
ez meg nyilván majd a kölkeinek is jól jön, meg az özvegynek is, nem elég, hogy apuci megmurdált, de még egy szemét önző dög is volt.
most ez a vas a meleg, most ezt kell verni, de holnapra letelik a három nap, akkor majd valami új préda után néznek a hiénák.
több mint 12 éve
444.hu/2013/05/24/kiss-peternek-sokat-kellett-varnia-eross-zsoltra/most Erőssnek nem mind1 már?
több mint 12 éve
sőt vannak akik meg Charles Mansont, de ez a kérdésben nem releváns (már maga a "hős" fogalma is elég tág és szubjektív, de itt most a szigorúan vett héroszokról beszélünk)Azért elég sokan tekintik példaképnek/"hősnek" Sheent is, pont az életvitele miattpc_xhát arra tényleg volt már jó pár példa 😊és melyikre mondták eddig, hogy hős? (na jó, Cobainre talán)jjncaaHősökről volt szó?
Azt hittem jó PR-al bíró szenvedélybetegekről.Sobri Jóska
jjncaa

---
több mint 12 éve
Azért elég sokan tekintik példaképnek/"hősnek" Sheent is, pont az életvitele miatthát arra tényleg volt már jó pár példa 😊és melyikre mondták eddig, hogy hős? (na jó, Cobainre talán)jjncaaHősökről volt szó?
jjncaa

több mint 12 éve
hát arra tényleg volt már jó pár példa 😊és melyikre mondták eddig, hogy hős? (na jó, Cobainre talán)jjncaaHősökről volt szó?
444.hu/2013/05/24/kiss-peternek-sokat-kellett-varnia-eross-zsoltra/számára már sajnos nem, hanem inkább a hegymászósportnak, olvastam olyan véleményeket akik azt írták, hogy "ne firtassuk a baleset körülményeit, szép helyen érte őket a halál..."

---