OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
de, hogy egy komolyabb - ergo értelmesebb - dolgot is postoljak
kerek 460 éve. (napra pontosan)
több mint 13 éve
www.szuperblog.hu/amire-egy-nemzedek-borozott-az-elso-cica-magazin/most osztotta meg a Csillámfaszláma facen... gondolom az idősebbeknek mond valamit a dolog.
több mint 13 éve
én nem osztozkodom rajtad, meg hagyom, h szabával legyetek boldogok! 😀nem, miattad tesó, hogy miért vagy ekkora suttyó 😀JC6Ez kész, tényleg folyik a könnyem 😀JC6még mindig szaba miatt? 😮Divat
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Őrjöngő férfi törne zúzna Salgótarjáni szüzeket. Jelige: Sztrapacska Cím: a kiadóban. Ez a helyes nem?sutianapsüsd meg, nagyon kész vagytok 😀 ennyit rég nevettem 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem, miattad tesó, hogy miért vagy ekkora suttyó 😀Ez kész, tényleg folyik a könnyem 😀JC6még mindig szaba miatt? 😮Divat
több mint 13 éve
Őrjöngő férfi törne zúzna Salgótarjáni szüzeket. Jelige: Sztrapacska Cím: a kiadóban. Ez a helyes nem?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ez kész, tényleg folyik a könnyem 😀JC6még mindig szaba miatt? 😮
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez kész, tényleg folyik a könnyem 😀
több mint 13 éve
Esküszöm nem én súgtam!rasszista komment!HöriVagy Győzikére.tenorxNem, csak előttem van az a kép, amit körülírt Höri 😀 beszarás 😀JC6vigyázz, mert ha örjöngő férfi tör-zúz majd Salgótarjánban, elég egyértelmű hogy rád gondolunk 😀Höri
több mint 13 éve
rasszista komment!Vagy Győzikére.tenorxNem, csak előttem van az a kép, amit körülírt Höri 😀 beszarás 😀JC6vigyázz, mert ha örjöngő férfi tör-zúz majd Salgótarjánban, elég egyértelmű hogy rád gondolunk 😀Höri
több mint 13 éve
Vagy Győzikére.Nem, csak előttem van az a kép, amit körülírt Höri 😀 beszarás 😀JC6vigyázz, mert ha örjöngő férfi tör-zúz majd Salgótarjánban, elég egyértelmű hogy rád gondolunk 😀Höri
több mint 13 éve
Nem, csak előttem van az a kép, amit körülírt Höri 😀 beszarás 😀JC6vigyázz, mert ha örjöngő férfi tör-zúz majd Salgótarjánban, elég egyértelmű hogy rád gondolunk 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem, csak előttem van az a kép, amit körülírt Höri 😀 beszarás 😀
több mint 13 éve
Feljövök nagy fapofával a fórumra, visszagörgetem, mi volt itt, míg nem voltam. Elkezdem olvasni és akkor meglátom Höri írását Szabáról 😀 😀 😀 hát könnyezem 😀JC6síratod szabát? itt lesz vmi... 😀
|
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Feljövök nagy fapofával a fórumra, visszagörgetem, mi volt itt, míg nem voltam. Elkezdem olvasni és akkor meglátom Höri írását Szabáról 😀 😀 😀 hát könnyezem 😀
több mint 13 éve
Nem találtam még semmit arról, hogy ki volt. Mondjuk én tuti térden vágtam volna ütővel ha az én kocsimon ugrál. De, hogy mik történnek itt nálunk... 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Ja, meg az se rémlik, hogy 26 éves lennék. 😀biztos lesokkolóztak és ezért nem emlékszel rá hogy kaptak elHöriSzaba erről vmi insider info?Hát basszus itt lakok a hivatal mögötti utcában, de semmi. 😀szaba
www.blikk.hu/blikk_aktualis/orjongo-ferfi-tort-zuzott-pakson-2107381empty taxi
több mint 13 éve
biztos lesokkolóztak és ezért nem emlékszel rá hogy kaptak elSzaba erről vmi insider info?Hát basszus itt lakok a hivatal mögötti utcában, de semmi. 😀szaba
több mint 13 éve
Szaba erről vmi insider info?Hát basszus itt lakok a hivatal mögötti utcában, de semmi. 😀
több mint 13 éve
Szaba erről vmi insider info?nem tudom abbahagnyi a röhögést ahogy elképzelem szabát kingkong pózban az autók tetején ugrálva 😂
de ez is kurva nagy ahogy elolvasod a az "örjöngő-férfi-tőrt-zúzott-pakson-" címet majd #egyből szabára gondolsz 😀 ki más lett volna
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki nem akar új siget? Sig battlere kéne téma... (természetesen am.focis cucc). Ha szeretnél ide írd be hogy ki legyen rajta:en szeretnek a szezonkezdetre. meglepo lesz a tema: black mamba ? 😊
bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevego
Rataxes
több mint 13 éve
Valaki nem akar új siget? Sig battlere kéne téma... (természetesen am.focis cucc). Ha szeretnél ide írd be hogy ki legyen rajta:bowl.hu/forum/alairasok/sig_battle_csevego
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Szaba erről vmi insider info?www.blikk.hu/blikk_aktualis/orjongo-ferfi-tort-zuzott-pakson-2107381

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Bármelyik.Állok a gyógyszertárban, mellettem egy trikós fogyatékos, karján a követező tetoválás: "Türj és Szenvegy". Állok a piros lámpánál, mellettem egy robogós, pocakos ötvenes, olyan bukósisakkal, mint valami rohamosztagos, a dzsekit nem tudta magán összehúzni, szanda-zokni kombó, a rendszáma: SEX-666. És még 10 óra sincs.füligjimmyMelyik város?kishaszi
több mint 13 éve
Igen, vmi beülős helyre 😊valószínűleg sportpubra gondoltjjncaaHello,bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/meccsnezes_az_internetenHöri
tudtok ajánlani egy jó helyet ahol lehet élőben, azaz éjjel meccseket nézni? 😊
Köszönöm!vrg.ptr
köszi