NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
OFF topik
30 feliratkozó
több mint 12 éve
bmg
2 681
Főleg, ha oldalra, kifelé nő, és kétnaponta széttépi a szádat 😛ha nő a bölcsességfogam, az alapból is fáj vagy csak akkor, ha nagyra tátom a számat, vagy ilyesmi? nagyon remélem, hogy csak ez a bajom, és nem valami komoly..HurkaAlapból fáj.tenorx
több mint 12 éve
ha nő a bölcsességfogam, az alapból is fáj vagy csak akkor, ha nagyra tátom a számat, vagy ilyesmi? nagyon remélem, hogy csak ez a bajom, és nem valami komoly..HurkaAlapból fáj.
több mint 12 éve
ha nő a bölcsességfogam, az alapból is fáj vagy csak akkor, ha nagyra tátom a számat, vagy ilyesmi? nagyon remélem, hogy csak ez a bajom, és nem valami komoly..
több mint 12 éve
Akkor már lehet b@szogtatni Venturát eredménykövetőben? 😀már sima user vagyok 😀Megszorítások?tenorxáh, hazudik mint a kormány 😀shawnka
tény h nincsenek visszavonva a jogaim, de nem gyakorlom őketbriareos
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
en tudom csak eddig nem arultam el a tobbieknek. mellesleg hurka kozel allt az igazsaghoz.majd lehet írok valamit, ha reális érdeklődés van ráahogy gondoltam kurvahosszú indoklásra is, hogy mi volt ez az egész, de hát az (egyelőre) szerencsétlen Coltsosok + Sam Sabow rávilágítottak, hogy nagyon nagy ívben fossa le mindenki, szóval így jártatokkonquerorEngem speciel érdekelne, mi volt.
Bár azt kötve hiszem, hogy ezen múlna, leírod-e vagy sem.Mikey
de nem gameday idején, most van mit néznetekkonqueror
több mint 12 éve
majd lehet írok valamit, ha reális érdeklődés van ráahogy gondoltam kurvahosszú indoklásra is, hogy mi volt ez az egész, de hát az (egyelőre) szerencsétlen Coltsosok + Sam Sabow rávilágítottak, hogy nagyon nagy ívben fossa le mindenki, szóval így jártatokkonquerorEngem speciel érdekelne, mi volt.
Bár azt kötve hiszem, hogy ezen múlna, leírod-e vagy sem.Mikey
de nem gameday idején, most van mit néznetek
több mint 12 éve
Mikey
18 755
ahogy gondoltam kurvahosszú indoklásra is, hogy mi volt ez az egész, de hát az (egyelőre) szerencsétlen Coltsosok + Sam Sabow rávilágítottak, hogy nagyon nagy ívben fossa le mindenki, szóval így jártatokkonquerorEngem speciel érdekelne, mi volt.
Bár azt kötve hiszem, hogy ezen múlna, leírod-e vagy sem.
több mint 12 éve
már sima user vagyok 😀áh, hazudik mint a kormány 😀shawnkamár nincs hatalmam 😀briareosMegszorítások?tenorx
tény h nincsenek visszavonva a jogaim, de nem gyakorlom őket
több mint 12 éve
áh, hazudik mint a kormány 😀Megszorítások?tenorxakkor bant nekikonquerormár nincs hatalmam 😀briareos
több mint 12 éve
Megszorítások?már nincs hatalmam 😀briareostenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálbriareosakkor bant nekikonqueror
több mint 12 éve
már nincs hatalmam 😀akkor bant nekikonquerormiután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛tenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálbriareos
thxkonqueror
több mint 12 éve
akkor bant nekitenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálbriareosMi ez a buzis gyűlés itt? 😂miután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛
WBpc_x
thxkonqueror
több mint 12 éve
tenorx nagyon elkanászosodott amíg nem voltálMi ez a buzis gyűlés itt? 😂miután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛
WBpc_x
thxkonqueror
több mint 12 éve
Mi ez a buzis gyűlés itt? 😂miután megkaptad tőlem az Amerika Kapitány státust, több kedvességre számítottam 😛
WBpc_x
thx
több mint 12 éve
Fasza, már csak TTT-t kell visszacsábítani 😀 Welkám!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
-ünk? céget alapítottál? siget nem rakok be, egy blog fejlécre viszont lehet meghívhatsz, kacérkodom az indításán már régótaVendégünk vagy egy ingyen sigre 😊Matthew99http://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.apeszos
Konqueror - Your finest hour's still yet to come
Your lucky star is still rising
Seeker - Patience paves the winding road ahead
Somewhere your future is smiling - smiling
Konqueror visszatért.konqueror
pusztán miattatok persze, hogy Makáéval kiegészülve duplaannyi fergeteges bulisztorit olvashassatok
több mint 12 éve
Vendégünk vagy egy ingyen sigre 😊http://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.apeszos
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
időbe telt, amíg a theme songommal elkészültek a srácok a messzi Északon. hallgassa meg mindenki, illik rám a szöveghttp://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.apeszos
btw, utólag is köszi a rólam csinált két siget, láttam őket, zsiványak. aki velem van, az kiteszi!
több mint 12 éve
azért figyelitek, hogy "haza" (maci topic) meg még be sem köszönt? 😀ott nem szeretnek engem annyira
sic transit gloria mundi est.brk
amúgy meg meccsnapon eredménykövető > csapattopik, és oda írtam is nagyon hamar
Game. Set. Match, sajtfejű 😉
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=1T5lwcev2QUÉppen ideje volt.
több mint 12 éve
ugye? és kizárólag miattad! 😀Well komálunk bekk konq!jaj de kurvakedves vagy hogy átchicagosítottad a profilodatkonqueror
indoklás engem azért érdekelne spec 😛fetomy
több mint 12 éve
.brk
1 890
azért figyelitek, hogy "haza" (maci topic) meg még be sem köszönt? 😀sic transit gloria mundi est